ErdPipa galvanized SCMakro positif meningkatkan peningkatan harga kedua

penyiar:hp256HP158312377 masa pelepasan:2021-10-31 11:32:58

Guna tabung kuasa dua diklasifikasi dibahagi menjadi: tabung kuasa dua untuk hiasan, tabung kuasa dua untuk peralatan alat mesin, tabung kuasa dua untuk industri kimia, tabung kuasa dua untuk struktur besi, tabung kuasa dua untuk bangunan kapal, tabung kuasa dua untuk kereta, tabung kuasa dua untuk beam besi dan lajur, dan tabung kuasa dua untuk tujuan istimewa.

Harus memilih, pada akhirnya galvanized atau cat; Untuk cat, menurut piawai iso12944, and a boleh melindungi persekitaran dalam dan luar selama 10 tahun, yang bukan masalah besar.

Erd.Kedua ialah untuk membersihkan permukaan paip bertentangan. Apabila membersihkan paip bertentangan, permukaan patut dibersihkan dengan penyebab atau emulsi. Pipa kuasa dua dengan spesifikasi berbeza, paip segiempat kuasa dua, paip segiempat kuasa dua, paip segiempat galvanized, paip galvanized dibekalkan pada masa dan berkesan pada biaya. Mereka telah menjadi tanda yang disukai dari banyak produk wayar. Selamat datang untuk membeli! Ia digunakan untuk menghapuskan minyak dan debu. Ia hanya sesuai untuk menghapuskan lemak dan debu di permukaan paip kuasa dua, yang tidak dapat menghapuskan skala rust dan oksid. Oleh itu, ia hanya boleh digunakan sebagai cara bantuan dalam produksi.

Selepas paip kuasa dua dihasilkan, rawatan permukaan biasanya dilakukan, iaitu skala rust, tanah dan lampiran di permukaan paip kuasa dua dibuang. Mereka yang tidak boleh dirawat oleh rawatan fisik seharusnya dirawat oleh rawatan kimia.

.Pipa persegi terutama digunakan dalam bangunan teknik, dinding tirai kaca, dekorasi pintu dan tetingkap, struktur baja, kereta pelindung, mesin, kereta, peralatan rumah tangga, bangunan kapal, bekas, tenaga elektrik, bangunan pertanian, rumah kaca pertanian, bingkai basikal bingkai motosikal, rak, peralatan fitness, masa lepas dan turisme, peralatan besi, pelbagai spesifikasi penutup minyak, paip minyak dan paip paip paip, air, gas, pembuangan air Heating and other fluid transportation, fire fighting and support, construction and other fields.

Kekuatan tekanan tabung kuasa dua (& sigma; b): tekanan (& sigma;) yang diperoleh dengan membahagi kekuatan (FB) yang ditambah oleh sampel semasa memecahkan dengan kawasan salib asal (jadi) sampel semasa menyeret, yang dipanggil kekuatan tekanan (& sigma; b), dan unit adalah nmm2 (MPA). Ia mewakili kapasitas besar bahan logam di bawah tekanan.

Tuba kuasa dua dibentuk oleh kawalan luar atau roller kawalan dalaman.


ErdPipa galvanized SCMakro positif meningkatkan peningkatan harga keduaUntuk memastikan kestabilan prestasi perforasi dan ciri-ciri kimia billet tabung kuasa dua, peraturan teknikal akan dilaksanakan secara ketat dalam operasi oven bulat, operasi oven pemanasan akan sering, keadaan yang tidak normal akan ditangani dalam masa dan direkam, dan pos-follow-up dan jabatan pengurusan kualiti akan diberitahu dalam masa untuk mengendalikan.

Jika hasil pemeriksaan semula tidak berkualifikasi (termasuk item yang hasil pemeriksaan awal tidak berkualifikasi dan pemeriksaan semula tidak dibenarkan), penyedia boleh menghantarnya untuk menerima satu per satu; Atau dilakukan semula rawatan panas (bilangan rawatan panas RE tidak boleh melebihi masa), dan cadangkan menerima dengan batch baru.

Tubu kuasa dua boleh dipadamkan dengan penyelesaian organik (klorid vinil, klorid karbon, penyelesaian industri, bensen, aceton, dll.), penyelesaian berkonsentrasi atau alkali. Klorid vinil industri sesuai untuk mengurangi bahagian logam; Karbon klorinasi industri sesuai untuk mengurangi logam besi dan bahagian-bahagian bukan-metalik; Klorid vinil sesuai untuk mengurangi bahagian logam dan bahagian logam bukan besi; The industrial concentration shall not be less than 86%, which is suitable for manual scrubbing of the inner surface of the container with low degreasing requirements; Koncentrasi 88%, berlaku untuk konsentrasi beberapa peralatan paip dan cincin porcelain peranti konsentrasi

Variable cost.Proses polasi tub kuasa dua digunakan secara luas dalam hidup kita, jadi dalam proses aplikasi berikutnya, keperluan untuk tub kuasa dua di banyak tempat juga cukup ketat terutama untuk rawatan permukaan. Hari ini, kami memperkenalkan secara singkat bagaimana proses pencucian harus dilakukan.

Penutup itu akan kuat dan kekal untuk menghalang kerosakan dan kebocoran yang disebabkan oleh matahari dan hujan yang panjang.

Keuntungan pengelilingan kosong adalah ia boleh mengelilingi panjang sisi apabila pengelilingan sebenar tidak boleh dilakukan, seperti pengelilingan sinkronik dan menyelesaikan sisi atas dan sisi tabung kuasa dua q355b. Bengkung kosong juga boleh bengkok sudut dalaman r0.2t tanpa pecahan dinding paip. Kegagalan bengkok kosong adalah apabila sisi atas dan sisi bengkok kosong secara sinkronik disebabkan tekanan yang dijana oleh gulung atas dan gulung bawah pada masa yang sama, kekuatan bentuk mudah melebihi titik kritik, dan juga akan mempengaruhi operasi stabil unit dan kualiti bentuk. Ini juga adalah ciri-ciri berbeza bagi tabung kuasa dua q355b dan tabung bulat bengkok kosong.


ErdPipa galvanized SCMakro positif meningkatkan peningkatan harga keduaBagaimana dengan kuasa tarik paip kuasa dua: paip kuasa dua mempunyai kuasa tarik yang baik, kuasa tarik dan kuasa yang cukup, yang membuat paip kuasa dua berdiri di medan paip baja. Tuba kuasa dua mempunyai keuntungan besar dalam suhu tinggi, tekanan tinggi dan sekalipun persekitaran kuasa tinggi. Apa ciri- cirinya? Kami menganalisisnya satu per satu: kuasa tegang (& sigma; b) kuasa kuat (FB) yang dibawa oleh sampel semasa pecah tegang, dan tekanan (& sigma;) yang diperoleh dari kawasan salib asal (jadi) sampel dipanggil kuasa tegang (& sigma; b), dan unit adalah nmm2 (MPA).

knowledge.Pembersihan kimia: kurang pelaburan dalam peralatan pemprosesan, kelajuan tinggi, efisiensi tinggi dan kesiapan yang baik. Kecacatannya adalah kecerahan yang buruk, aliran gas, permintaan peralatan ventilasi dan pemanasan yang sukar. Ia sesuai untuk memproses kelompok kecil bahagian dan produk yang tidak sesuai dengan permintaan kecerahan rendah untuk bahagian kecil.

Analisis indeks fungsional bagi tabung kuasa dua q355b - muatan pada bahagian mesin disebabkan kemajuan besar kuasa dipanggil muatan kolaps depan. Kuasa pemusnahan tabung kuasa dua q355b dibawah muatan kolaps depan dipanggil kuasa kolaps depan.

Adapun teknologi perawatan warna bagi tabung kuasa dua q355b, aplikasi teknologi perawatan tabung kuasa dua q355b termasuk kaedah kimia dan kaedah elektrokimia dari sudut pandang proses. Mereka boleh mendapatkan warna yang berbeza dengan rawatan dalam elektrolit spesifik, untuk meningkatkan resistensi pakaian, warna dan pelbagai tabung kuasa dua q355b, yang memerlukan kita untuk melakukan pertimbangan dan analisis yang meliputi. Secara khususnya, kualiti dan aras cat dan aras teknikal yang sesuai layak perhatian kita. Perhatikan bahawa tabung kuasa dua tidak patut digunakan segera selepas lukisan, tetapi perlu ditempatkan untuk beberapa masa dan menunggu sehingga cat kering!

Teknologi analitik untuk menggulingkan saiz tabung kuasa dua. Apabila menggulingkan saiz diadopsi, kerana tiada alat pada permukaan dalaman bentuk permukaan dalaman bahan menggulingkan tidak bersih apabila menggulingkan tabung. Apabila kilang gulung digunakan, permukaan dalaman bahan gulung adalah sudut. Mekanisme kejadian fenomena ini dan tindakan lawan yang perlu diambil dibersihkan dengan menggunakan kaedah unsur terhingga tiga dimensi.

Bengkuran yang kuat, seperti yang dikatakan nama, adalah untuk kompak bengkuran. Semasa bengkuran yang sebenar, gulung dalam dan luar dan dinding dalam dan luar paip kosong dikumpak dalam kedua-dua arah.