Purral4 galvanized square pipeBercakap mengenai organisasi kerja

penyiar:hp256HP158312377 masa pelepasan:2022-03-25 09:19:34

Selepas paip kuasa dua dihasilkan, rawatan permukaan biasanya dilakukan, iaitu skala rust, tanah dan lampiran di permukaan paip kuasa dua dibuang. Mereka yang tidak boleh dirawat oleh rawatan fisik seharusnya dirawat oleh rawatan kimia.

Selepas sampel ditetapkan ke jarak ditetapkan h, buang muatan dan buang sampel.

Purral.Perbezaan antara paip kuasa dua galvanized dip panas dan paip kuasa dua galvanized dip sejuk adalah terutamanya dari aspek berikut: penampilan paip kuasa dua galvanized dip panas sedikit kasar dibandingkan dengan paip kuasa dua galvanized dip sejuk; Kelihatan paip kuasa dua galvanized sejuk adalah lembut dan cerah.

Pada masa yang sama, suhu pemanasan dan masa pemanasan juga akan mempunyai kesan besar pada prestasi tabung kuasa dua. Pemanasan tabung kuasa dua kosong adalah proses kunci untuk memastikan tabung kuasa dua kosong mempunyai cukup plastik dan lengkap perforasi licin. Jika suhu pemanasan terlalu tinggi atau masa pemanasan terlalu panjang, bilet tub kuasa dua akan dibakar dan dihapuskan karbur, dan bahkan komposisi kimia tub kuasa dua akan tidak berkualifikasi (kandungan karbon tidak berkualifikasi), yang mudah menyebabkan masalah kualiti batch dan mempengaruhi kadar kualiti produk.

.Now, Fangguan can achieve such good results in the market, which is completely inseparable from the manufacturers' hard work in technology. I believe that the Fangguan market will be better and better in the future.

Dengan pembangunan ekonomi, terdapat banyak permintaan untuk pembangunan projek, yang membawa kepada peningkatan terus-menerus paip kuasa dua. paip kuasa dua lebih kompleks. Usaha besar perlu dibuat dalam pemilihan bahan mentah, rawatan struktur dan sebagainya.

Semua tabung kuasa dua q355b tanpa senyap akan diuji untuk ciri-ciri mekanik. Ujian ciri-ciri mekanik terutamanya dibahagi ke dua kategori: ujian tegang dan ujian kesukaran.


Purral4 galvanized square pipeBercakap mengenai organisasi kerjaSemasa penyimpanan tabung kuasa dua, perhatikan lapisan tumpukan tabung kuasa dua untuk menghindari tekanan setempat di hujung tabung disebabkan oleh terlalu banyak lapisan, teknologi paip berguling terus-menerus tidak dewasa.

It seems that preheating the q355b square tube can avoid a lot of problems, and there will be a better guarantee that the q355b square tube itself is a quality problem.

Professional is king.Proses aliran lukisan tabung kuasa dua: kerana saiz lubang mati lukisan tabung kuasa dua lebih kecil daripada diameter luar tabung di hadapan lukisan, untuk membuat hujung depan tabung kuasa dua melewati lubang mati dengan lancar, perlu mematikan kepala tabung kuasa dua sebelum lukisan. Oleh itu hujung tabung kuasa dua dengan panjang tetap patut dihangat dalam kilang pemanasan terpotong, Ia adalah biasanya 150 ~ 200mm, dan suhu pemanasan adalah antara 750 ~ 900 [UNK] mengikut tebal dinding yang berbeza. Kemudian guna palu udara 75 ~ 300kg untuk tajam dan menggiling kepala paip kuasa dua. Secara umum, paip kuasa dua dengan diameter kurang dari 22 mm boleh tajam dengan palu palu palu putar atau mesin palu gulu.

Tub kuasa dua Q355b adalah jenis tub kuasa dua seksyen kosong baja kuasa dua, there is a large rate of end in the application of steel pipe, which is mainly due to the trouble of internal and external treatment. Soalan pertama adalah sangat penting, dan kualiti luar adalah baik atau buruk


Purral4 galvanized square pipeBercakap mengenai organisasi kerjaPenipuan mempunyai banyak keuntungan dalam meningkatkan plasticiti tabung kuasa dua q355b dan meningkatkan kualiti besi, kerana keadaan lemparan logam palsu boleh rosak apabila memalsukan tabung kuasa dua q355b. Oleh itu, ada pekerjaan palsu di beberapa kilang paip kuasa 355b.

OK or not?.Material dari tabung kuasa dua: q23 Q345 (16Mn), 20#, baja selai, baja tidak stainless.

Tuba kuasa dua diameter dalaman yang tepat untuk silinder hidraulik dan pneumatik (gb8713-8) adalah tuba kuasa dua yang dicat sejuk atau dicat sejuk dengan diameter dalaman yang tepat untuk silinder hidraulik dan pneumatik.

Pipa kuasa dua besi tanpa stainless q355b untuk struktur mekanik, Nombor piawai: gbt12770-1991. Bahan mewakili 0Cr 1cr1 00cr19ni 1Cr18Ni 0cr18ni11nb, dll. digunakan terutama untuk bahagian mekanik dan bahagian struktur seperti mesin, kereta, basikal, perabot hotel dan perhiasan restoran.

Purral.Ciri-ciri mekanik adalah indeks penting untuk memastikan prestasi penggunaan akhir (ciri-ciri mekanik) paip kuasa dua, yang bergantung pada komposisi kimia dan rawatan panas besi. Dalam piawai paip besi, menurut keperluan perkhidmatan yang berbeza, ciri-ciri ketegangan (kekuatan ketegangan, kekuatan hasil atau titik hasil, panjang), indeks keras dan kesukaran, serta ciri-ciri suhu tinggi dan rendah yang diperlukan oleh pengguna dinyatakan.

Lukisan tabung kuasa dua perlu melalui proses, yang memerlukan kita untuk melakukan pertimbangan dan analisis yang meliputi. Secara khususnya, kualiti dan aras cat dan aras teknikal yang sesuai layak perhatian kita. Perhatikan bahawa tabung kuasa dua tidak patut digunakan segera selepas lukisan, tetapi perlu ditempatkan untuk beberapa masa dan menunggu sehingga cat kering!

Analisis indeks prestasi bagi tabung kuasa dua - kesan kuat muatan bertindak pada bahagian dengan kelajuan besar dipanggil muatan kesan, dan kemampuan logam di bawah muatan kesan dipanggil kuat kesan.