321 garis besi tidak stainlessLangkah berjaga-jaga sebelum digunakan

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2022-03-26 10:11:53

Pipa penyelut tanpa daun (gred y) gb3280-84 plat sejuk tanpa daun (gred I)

Untuk melindungi kolam penywelding dengan baik dengan argon dan memudahkan operasi penywelding, garis tengah elektrod tungsten dan potong kerja di posisi penywelding akan disimpan 80 ~ 85° Sudut, sudut termasuk diantara wayar penuh dan permukaan bahagian kerja mesti sebanyak mungkin, umumnya 0-DEG; kira-kira.

.Apabila menggunakan proses ini, titik kunci berikut patut diperhatikan: semasa proses penywelding, sudut yang termasuk betul diantara pengendali penywelding, wayar penywelding dan penywelding patut disimpan. Sudut penyelut ideal bagi teksel pengendali penywelding ialah 70 & deg; & mdash; 80 & deg;, dan sudut yang termasuk diantara wayar penyelut dan permukaan penyelut ialah 15 & deg; & mdash; 20 & deg;, betulkan suhu kolam cair, ubah sudut termasuk diantara pengendali penyelut dan penyelutan, ubah kelajuan penyelutan, dll. untuk mengubah suhu kolam cair, supaya memastikan Formasi penyweld yang indah (lebar seragam, tiada kongsi, kongsi dan cacat lain) Semasa operasi, arus mesti sedikit lebih besar daripada wayar penyeludupan inti kuat, dan kendali penyeludupan mesti sedikit disesuaikan untuk mempercepat pemisahan besi cair dan penutup aliran cair, supaya memudahkan pengawasan kolam cair dan penetrasi; apabila mengisi wayar penyeludupan ia mesti dihantar ke 12 tempat kolam cair dan ditekan ke dalam sedikit untuk memastikan penetrasi dan mencegah kongaw; semasa penyeludupan, wayar penyeludupan mesti dihantar dan diambil secara peribadi, dan wayar penyeludupan sentiasa dijamin Di bawah perlindungan argon untuk mencegah hujung wayar penyeludupan daripada dioksidasi dan mempengaruhi kualiti penyeludupan; perhatikan kualiti penyeludupan lengkuk dan berhenti lengkuk, dan penyeludupan titik mesti dipilih hingga 45 darjah; cerun mesti lembut, dan perhatikan kesalahan seperti lubang lengkuk dan lubang penyeludupan semasa berhenti lengkuk.

Ada kira-kira 45 jenis paip baja stainless berguling panas (panas) dengan diameter 54-480mm dan 36 jenis dengan tebal dinding 5-45mm. Terdapat 65 jenis paip baja stainless berguling sejuk dengan diameter 6-200mm dan 39 jenis dengan tebal dinding 0.5-21mm.

.Biarkan PS menjadi kekuatan luaran pada titik hasil s dan fo adalah kawasan salib-seksyen sampel, kemudian titik hasil & sigma; S = PS / fo (MPA), MPa dipanggil MPa, sama dengan n (Newton) / mm (MPA = 106pa, PA: Pascal = n / M

cukai termasuk: faktur mengandungi cukai 17%, jadi ia juga akan mempengaruhi petikan berikutnya.

Untuk paip besi yang mengandungi tekanan cair, ujian hidraulik akan dilakukan untuk menguji resistensi tekanan dan kualiti mereka. Jika tiada lekasan di bawah tekanan yang dinyatakan, atau mereka berkualifikasi. Beberapa paip besi juga akan mengalami ujian krimping, ujian flaring dan ujian flattening menurut piawai atau keperluan penerima.


321 garis besi tidak stainlessLangkah berjaga-jaga sebelum digunakan6 Density 400 & rdquo; Kepadatan siri: 93310s, 309S dan 316316 Kepadatan koil baja inox 30323042001 dibahagi menjadi koil Austenitic, ferrite, duplex (ferrite austenite) kejadian inox tergulung sejuk dan koil kejadian inox tergulung panas.

Penolakan korrosion adalah sama, dan kekuatan lebih baik kerana kandungan karbon relatif tinggi.

Kedalaman yang dibenarkan bagi trek lurus besi yang tidak stainless juga diperlukan. Untuk paip besi yang tergulung panas dan tergulung panas, paip besi yang tidak stainless dengan diameter kurang atau sama dengan 140mm dan tidak lebih dari 5% tebal dinding nominal, kedalaman besar adalah kurang atau sama dengan 0. 5 mm, paip besi yang tidak stainless yang terletak sejuk (tergulung) tidak lebih dari 4% tebal dinding nominal, dan kedalaman besar adalah kurang atau sama dengan 0. 3 mm.

Economic management.Sediakan bahan dan alat, dan periksa sama ada ia sesuai dan dilaksanakan.

Sementara paip besi yang dieksport di China sering mengalami penyelidikan anti-dumping dan kompensasi asing, paip besi yang diimport juga sentiasa mempengaruhi perusahaan besi rumah.

Pipa besi tanpa senyap milik kategori dengan nilai tambahan relatif tinggi diantara produk paip besi, dan produk yang terlibat dalam kes ini milik produk tengah dan akhir tinggi dari paip besi tanpa senyap. Menurut statistik yang belum lengkap, pada tahun 2010, China mengeksport sekitar 20000 ton paip baja stainless steel ke EU, menganggap kira-kira 13% daripada jumlah eksport paip baja stainless steel tahun itu.


321 garis besi tidak stainlessLangkah berjaga-jaga sebelum digunakanMekanikal kemampuan dalam mesin kelajuan tinggi, kadar penyediaan dan kelajuan potongan legasi adalah sama dengan L. Jika karbonisasi diterima, kelajuan potongan akan dikurangi sekitar 20% dibandingkan dengan L. prestasi mesin dan peralatan dan komponen mereka bermain peranan utama di sini.

quality.Plat besi stainless tebal 5 cm akan diproses dengan alat pemotong istimewa seperti mesin pemotong laser dengan wattage besar

Ion klorid wujud dalam persekitaran perkhidmatan. Ion klorid wujud secara luas, seperti garam, keringat air laut, angin laut, rust yang mengapung putih besi dan sebagainya. Besi yang tidak berdiri berkorban dengan cepat di hadapan ion klorid, bahkan lebih dari besi karbon rendah biasa. Oleh itu, terdapat keperluan untuk persekitaran perkhidmatan dari besi yang tidak rusak, dan diperlukan untuk menghapuskan debu sering dan menyimpannya bersih dan kering. (dengan cara ini, kita boleh berikan dia penggunaan & ldquo; yang salah & rdquo;) terdapat contoh di Amerika Syarikat: sebuah perusahaan menggunakan bekas oak untuk mengandungi penyelesaian yang mengandungi ion klorid. bekas telah digunakan selama hampir 100 tahun. Generasi ke- 90 abad lepas rancangan untuk menggantikannya. Kerana bahan oak tidak cukup modern bekas bocor disebabkan kerosakan 16 hari selepas ia diganti dengan besi yang tidak stainless.

3: tongkat besi tidak stainless: tongkat bulat, tongkat heksagonal, tongkat kuasa dua, suku heksagonal, suku bulat, tongkat solid. tongkat heksagonal dan suku kuasa dua (suku rata) lebih mahal daripada tongkat bulat (kebanyakan spesifikasi tongkat heksagonal adalah bahan-bahan kualiti tinggi diimpor). permukaan cerah lebih mahal daripada permukaan kulit hitam. tongkat berlian besar kebanyakan tongkat kulit hitam. 303 adalah bahan unik dalam tongkat, yang termasuk bahan-bahan mudah berputar (memotong), Ia terutama digunakan untuk memotong diri sendiri. Selain itu, 304f.303cu.316f juga milik bahan memotong mudah

.Memotong aras alat & rdquo; Besi martensitis, besi yang tidak stainless awal yang sama dengan besi krom tinggi Brinell. Ia juga digunakan untuk alat bedah, yang boleh dibuat sangat cerah.

Penapis paip baja tak terhitam mungkin faktor penting dalam keadaan pasar. Ini kerana pada tahap ini, inventori besi telah menjadi indeks penting untuk menyelidiki dan menilai keadaan pusat belanja saluran paip besi bekas hitam, dan telah menjadi vane angin untuk menilai trend pasar masa depan. Apa stok tabung besi yang tidak stainless pada masa itu? Ia secara langsung mempengaruhi udara pusat belanja, dan kemudian mengedarkan perilaku bisnes peserta di pusat belanja

Periksa sama ada cincin penyegelan perlengkapan paip lengkap dan bersih dan sama ada kedudukan tempatan betul. Jika ada tanah, ia mesti dibersihkan. Jika cincin penyegelan rosak, ia mesti diganti lagi.