Pipa bekalan air besi tanpa stainlessTerdapat beberapa peringkat pemprosesan

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2021-11-03 19:34:01

makanan

Koil besi tidak berdiri digunakan secara luas dalam industri kimia, ubat, pembuatan kertas, minyak tenaga atomik dan industri lain, serta berbagai bahagian bangunan, peralatan dapur, peralatan meja, kenderaan dan peralatan rumah tangga. 304 koil besi tidak berdiri dibahagi menjadi koil tergulung sejuk besi dan koil tergulung panas besi tidak berdiri. 304 ciri plat besi (koil) tidak stainless: permukaan yang indah dan kemungkinan penggunaan yang berbeza; Keperlawanan corrosion yang baik; Lebih panjang dan lebih kekal daripada besi biasa; Keperlawanan corrosion yang baik; Keperlawanan oksidasi suhu tinggi dan kekuatan tinggi, supaya ia boleh melawan api; Plastik yang bagus dan prestasi penywelding. Ia mempunyai perlawanan rust dan kerosakan yang baik, perlawanan kerosakan antar-granular yang baik dan prestasi pemprosesan yang baik.

[UNK][UNK]410— Martensite (keluli krom kuat tinggi), perlawanan pakaian yang baik dan perlawanan korrosion yang lemah.

.Kumpulan grad besi tanpa stainless 200 Series & mdash; Chromium nickel manganese austenitic stainless steel 300 series & mdash; Chromium nickel austenitic steel stainless model 301 & mdash; Duktilitas yang bagus, digunakan untuk membentuk produk. Ia juga boleh dihasilkan untuk keras dengan cepat. Keselamatan yang bagus. Pertahanan memakai dan kekuatan kelelahan lebih baik daripada yang dari besi yang tidak stainless.

Ciri-ciri mekanik apabila baja atau sampel diseret, apabila tekanan melebihi had, walaupun tekanan tidak lagi meningkat, baja atau sampel terus mempunyai deformasi plastik yang jelas, yang dipanggil yield, kola baja inorganis tali pinggang baja inorganis, paip baja inorganis, kuantiti besar, kualiti tinggi dan harga rendah. Keperlawanan api - Keperlawanan air - kekerasan suhu tinggi, kuat dan kekal, selamat dan dipercayai. Performasi liga adalah bahawa logam penywelding dan bahagian panas yang rosak masih menyimpan kekerasan corrosion, kekuatan dan kesukaran yang sama seperti logam as as. Ia tidak sukar untuk penywelding,304 garis besi tidak stainless, tetapi prosedur penywelding perlu dirancang sehingga selepas penywelding, ia boleh menyimpan keseimbangan fasa yang baik dan mengelakkan precipitation fasa logam yang berbahaya atau fasa bukan logam. Penghelaian boleh dilakukan dalam peralatan berikut: GTAW (TIG); GMAW (MIG); SMAW (“stick” elektrod); SAW; FCW; Dan ciri-ciri besi stainless kaki: dibandingkan dengan L dan 317L besi stainless austenitic, ia mempunyai koeficien panas lebih rendah dan konduktiviti panas lebih tinggi.

tali pinggang tergulung panas, tali pinggang cetakan baja tidak bersamaan, tali pinggang cetakan baja tidak bersamaan, tali pinggang cetakan baja tidak bersamaan, tali pinggang lembut baja tidak bersamaan, tali pinggang keras baja tidak bersamaan, tali pinggang keras keseluruhan baja tidak bersamaan, tali pinggang yang tahan suhu tinggi baja tidak bersamaan, dll.


Pipa bekalan air besi tanpa stainlessTerdapat beberapa peringkat pemprosesanL paip besi tidak stainless telah menjadi bahan yang sangat populer di pasar kerana banyak keuntungan. Hari ini, Xiaobian akan memberitahu anda secara terperinci tentang teknologi pemasangan paip baja stainless L.

Pipa besi tanpa daun, yang dihasilkan dan digunakan di China pada akhir tahun 1990, adalah keluarga baru yang muncul dalam bidang bahan paip. Ia telah digunakan secara luas untuk membina bekalan air dan saluran paip air minum langsung.

Memotong aras alat & rdquo; Besi martensitis, besi yang tidak stainless awal yang sama dengan besi krom tinggi Brinell. Ia juga digunakan untuk alat bedah, yang boleh dibuat sangat cerah.

Safety production.tali pinggang tergulung panas, tali pinggang cetakan baja tidak bersamaan, tali pinggang cetakan baja tidak bersamaan, tali pinggang cetakan baja tidak bersamaan, tali pinggang lembut baja tidak bersamaan, tali pinggang keras baja tidak bersamaan, tali pinggang keras keseluruhan baja tidak bersamaan, dll.

[UNK][UNK]· Pipa minyak dan gas, tukar panas dan peralatan paip.

Permukaan dalaman dan luaran paip besi harus bebas dari pecahan, lipatan kerosakan, pecahan, lipatan berguling, delamination dan scabs. Gagal-gagalan ini akan dibuang sepenuhnya (kecuali paip untuk mesinan). Selepas pembuangan, tebal dinding dan diameter luar tidak boleh melebihi penyerangan negatif. Gagal-gagalan permukaan kecil lain yang tidak melebihi penyerangan negatif yang dibenarkan tidak boleh dibuang.


Pipa bekalan air besi tanpa stainlessTerdapat beberapa peringkat pemprosesanKeperlawanan korosion plat besi stainless yang tahan terhadap korosion bergantung pada komposisi ikatannya (krom, nikel, titanium, silikon, aluminum, manganese, dll.) Dan struktur dalaman, yang terutama bertindak pada krom krom mempunyai kestabilan kimia yang tinggi, mengisolasi logam dari luar, melindungi plat besi dari oksidasi dan meningkatkan resistensi korrosion plat besi selepas filem pasif, resistensi korrosion menurun.

Convenient and efficient.Menurut menggulingkan, ia dibahagikan menjadi paip besi yang tidak stainless menggulingkan panas, menarik panas dan menggulingkan sejuk.

Ferritic and martensitic stainless steel are represented by 400 series numbers. Besi rusa ferritik ditandai dengan 430 dan 446, fasa dua (ferit austenit).

Strip besi boleh dihantar tanpa rawatan panas dalam syarat bahawa semua ciri-ciri memenuhi keperluan piawai. Strip besi grad lukisan biasa dibenarkan dihantar tanpa rawatan panas.

.Aplikasi paip besi tidak terhitam dalam industri kereta api sedang berkembang dengan cepat. Dalam sepuluh tahun terakhir, bahan paip besi tidak terhitam telah digunakan secara luas dalam alat pengangkutan awam seperti bas, kereta bawah tanah, kenderaan kereta api kelajuan tinggi, kereta rumah tangga dan sebagainya!

Status penghantaran struktur karbon: dihantar dalam rawatan panas (mengangkut, normalisasi, temperamen selepas normalisasi, temperamen suhu tinggi).

Choose the price.