BeuhatufLift kargo kereta api rantai panduan mengangkatTrend pembangunan industri

penyiar:hp779HP136589660 masa pelepasan:2023-09-18 20:54:15

Uji lif barang setiap hari untuk melihat jika ia boleh beroperasi secara biasa.

Penuaan dan kerosakan minyak hidraulik; Solusi adalah untuk menggantikan minyak hidraulik.

Beuhatuf.Untuk prestasi keselamatan platform kerja udara, perlu mempunyai teknologi produksi, proses saintifik, dan pengurusan ketat untuk memastikan produksi. Sementara digunakan, manusia persekitaran, dan mesin adalah tiga pautan utama kerja udara, dan keselamatan adalah keadaan as as untuk memastikan kemajuan lancar kerja udara. Dalam artikel berikut, Jiuyi secara singkat menjelaskan tindakan-tindakan pencegahan untuk menggunakan platform kerja udara seperti ini: Pekerja udara mesti memegang sijil kesehatan. Individual with mental illness, hypertension, or mental illness are not allowed to engage in high-altitude work tasks. Staf tidak dibenarkan untuk melakukan pekerjaan ketinggian tinggi semasa minum alkohol atau merasa mental drained.

Pompa peralatan dipakai,BeuhatufPanduan jenis kereta api mengangkat lif kargo, tua, atau rosak; Solusi adalah untuk menggantikan pompa perlengkapan.

.Jika valv penurunan tidak ditutup dengan ketat, periksa sama ada valv penurunan diaktifkan. Jika demikian, hapuskan kegagalan valv penurunan sendiri atau gantikan valv penurunan. Spool valve turun mesti tetap bersih dan bergerak fleksibel.

Stesen pam hidraulik: stesen pam dedikasi platform angkat rumah, stesen pam impor Itali dengan peranti perlindungan luaran: jenis m organ, jenis mata, dan jenis tertutup plat besi.

Dengan aplikasi yang luas platform penangkapan hidraulik, industri platform penangkapan hidraulik segera muncul, dan penghasil juga berbeza, dengan segala jenis produk tersedia. Oleh itu, penting untuk memilih penyedia yang baik untuk memastikan keselamatan dan harga peralatan


BeuhatufLift kargo kereta api rantai panduan mengangkatTrend pembangunan industriJika ketegangan jadual angkat terlalu rendah, semak potensi pemula bila motor berfungsi di bawah muatan. Julat hidraulik tegangan yang dibenarkan± 10% enjin tidak putar Semak enjin dan sirkuit. enjin putar balik dan secara arbitrari mengubah dua fasa dalam garis tiga fasa.

Dimensi produksi tongkat sokongan platform angkat hidraulik tidak konsisten, yang merupakan cacat kualiti peralatan platform angkat sendiri. Disarankan untuk penghasil menggantikannya, yang mempunyai kemungkinan rendah keberadaan.

Apabila pegawai masuk ke dalam meja angkat untuk penyelamatan, mereka mesti angkat angkat untuk menghalang turun secara tiba-tiba meja angkat dan menyebabkan kemalangan.

discount.Produk tanda, produk yang ditentukan selesai, dan kualiti dijamin

Lepaskan skru di lubang bumbung debu di sisi luar flange lif, dan ketat dengan soket heksagon. Selepas itu, buang kunci motor.

Lif tetap adalah peralatan pengangkutan yang langsung mengangkat dan memuatkan barang dari tanah. Ia terutama digunakan untuk pengangkutan barang antara perbezaan tinggi dalam garis produksi, mengangkat komponen semasa mengumpulkan peralatan besar, parkir tiga dimensi tetap, dan tempat lain. Jadi apa harga baru untuk lif tetap?


BeuhatufLift kargo kereta api rantai panduan mengangkatTrend pembangunan industriDengan popularisasi lif, saya fikir semua orang biasa dengan lif. ia adalah jenis peralatan untuk bekerja di tinggi,BeuhatufHeavy industry guide rail type cargo elevator, yang boleh menyediakan kesehatan untuk kita bekerja di tinggi. bagaimanapun, apa yang saya akan bercakap seterusnya adalah pemeliharaan yang betul platform angkat hidraulik. mana-mana mesin perlu dipelihara untuk memperpanjang hidup perkhidmatannya selepas digunakan.

equipment maintenance .Pompa peralatan dipakai, tua, atau rosak; Solusi adalah untuk menggantikan pompa perlengkapan.

Banyak kali,BeuhatufLif kargo., apabila memesan platform angkat besar, selepas pelanggan telah menentukan parameter, perancang pertama akan mempertimbangkan berbagai faktor sebelum merancang, termasuk saiz semasa pengangkutan, untuk mencegahnya daripada menjadi sukar untuk mengangkut ke laman pemasangan pelanggan selepas terlalu luas. Oleh itu, semasa merancang dan memproduksi, perlu mempertimbangkan pemasangan atau pembahagian jadual terpisah untuk memenuhi keperluan. Pada masa yang sama, ia juga diperlukan untuk mempertimbangkan kapasitas pembagian, desain dan penghasilan pada premis untuk memastikan kapasitas dan kestabilan muatan, dan memastikan bahawa peralatan boleh mudah dipindahkan, dibawa, dan elevator tinggi boleh mencapai lebih dari 100 meter. berat mati kabel 100 meter hampir 100 kg, jadi kabel mesti mempunyai kekuatan tegang yang cukup. Pada masa ini, terdapat kabel pengawasan lif komposit rata yang menyokong diri di pasar. Jenis kabel ini menggabungkan kabel video koaksial, garis kuasa, garis data, dan garis besi untuk membentuk kabel pita rata. Dengan cara ini, dan kekuatan tarik tidak terlalu baik. Ia tidak memecahkan kabel isyarat disebabkan graviti semasa operasi lif.

Beuhatuf.Periksa kadang-kadang untuk akumulasi air dan kemudahan. Ia tidak dapat dihindari bagi kenderaan udara untuk memandu dalam cuaca hujan dan salji, atau jalan lumpur. Bawah dan beberapa ruang dan lantai dalaman cenderung untuk akumulasi lumpur. Jika pemilik tidak membersihkannya dengan tepat waktu, ia boleh menyebabkan kebudahan bersembunyi. Oleh itu, kegiatan di pinggir luar hub roda, pintu sudut bawah batang pokok, dan kurungan pemotong lubang kunci, serta kawasan lain, perlu diperiksa secara peribadi, dan lubang pembuangan di pintu dan berbagai bahagian patut disimpan untuk memastikan penutup kerusi kereta, seperti kelembapan, karpet, dan lantai, mencegah rust daripada membentuk bahagian.

Pertahanan rutin platform angkat hidraulik semasa penggunaan biasa adalah penting, tidak perlu mengabaikan sebarang masalah yang mungkin. Untuk memastikan setiap operasi platform angkat hidraulik boleh dijalankan dengan selamat dan lancar, aspek apa yang perlu kita periksa sebelum operasi? Hari ini, editor akan memberikan perkenalan singkat kepada popularisasi sains.

Banyak pelanggan percaya bahawa bekalan kuasa operasi platform angkat hidraulik berada di bawah tenaga selamat 36V, dan tidak akan ada kejutan listrik. itu akan menjadi kesilapan. biasanya, tidak akan ada kejutan listrik tetapi jika ada operasi yang salah, ia masih boleh menjadi sangat berbahaya. Jadi bagaimana kita boleh mencegah kemalangan kejutan elektrik? hari ini, saya akan berkongsi beberapa pengetahuan keselamatan dengan anda.