TraniLift mini rumah Lift rumah kecilCara mengira kapasiti tekanan

penyiar:hp938HP166090698 masa pelepasan:2023-11-20 12:08:26

Lif berlebihan tidak berfungsi: Muatan lif terbatas, dan jika mereka berlebihan, mereka akan penggera dan secara umum tidak dapat dimulakan. Kebanyakan penumpang juga boleh keluar secara sukarela.

Elevator tidak menutup pintu atau berulang kali membuka dan menutup pintu: terdapat sampah yang menghalang tirai cahaya atau plat kenalan pintu di pintu masuk atau sil.

Trani.Kembangkan peraturan dan perjanjian industri, menetapkan mekanisme industri dan perusahaan disiplin diri. Mengawasi pelaksanaan peraturan dan perjanjian industri, dan standardisasi perilaku produksi dan operasi perusahaan.

Lif kawalan kumpulan adalah lif yang menggunakan mikrokomputer dan menghantar pusat berbilang lif secara selari. Kawalan kumpulan termasuk program kumpulan lif, kecerdasan kumpulan lif, dan bentuk lain klasifikasi berdasarkan lokasi bilik mesin. Terdapat lif dengan bilik mesin di atas rakit (bilik mesin atas), lif dengan bilik mesin di bawah rakit (bilik mesin bawah), dan lif dengan bilik mesin di dalam rakit (bilik tidak organik).

.Kelasukan mengikut saiz kereta dan sering digunakan" Kecil ldquo; Ultra Besar; Dan kata-kata abstrak lain. In addition, there are double decker car elevators, serta perkhidmatan.

Tip 1: Mengapa elevator boleh memenjarakan orang? Setiap pintu elevator di setiap lantai mempunyai tombol keselamatan yang boleh memicu elevator untuk ditutup dalam kes mana-mana abnormaliti. Lift yang terjebak sebenarnya apabila sistem mengesan isyarat yang tidak normal dan memicu peranti perlindungan, seperti rem untuk berhenti.

Penumpang memakai rok panjang dan mengikat sandal semasa mengendarai di escalator patut cuba untuk berdiri sedikit di tengah-tengah escalator untuk mencegah kasut dan pakaian daripada ditarik ke escalator dan menyebabkan bahaya, dan untuk mencegah rok atau seluar daripada terjebak.


TraniLift mini rumah Lift rumah kecilCara mengira kapasiti tekananSebagai orang lif, mari kita bercakap tentang pengetahuan keselamatan lif dan lif: lif yang kita gunakan sekarang termasuk lif penumpang jenis kotak, escalator, dan lif kargo yang ditentukan. lif kargo yang ditentukan dipasang kerana keperluan istimewa, dan kita tidak gunakan banyak daripada mereka. Sekarang, mari kita lihat pengetahuan keselamatan lif penumpang jenis kotak dan escalator: apabila kita mengambil escalator, Pastikan mengikut arahan keselamatan ketika naik lif. Jangan berkumpul atau bermain-main, pegang lif dengan kuat, memasang tali kasut anda, dan menghindari mendapat mereka ditangkap.

Sumber kuasa bilik mesin: Sumber kuasa seharusnya tiga fasa 380V, 50HZ, dan sumber kuasa pencahayaan seharusnya fasa tunggal 220V, 50HZ. Garis masuk seharusnya disambung ke sekitar pintu masuk bilik mesin dan dilengkapi dengan soket masuk. Mengkhusus dalam perniagaan produk dan sumber berkembang, termasuk: penghasil lif rumah

Dengan pembangunan terus menerus teknologi lif, kelajuan lif semakin meningkat, dan had kelajuan untuk membedakan lif kelajuan tinggi, tengah, dan rendah juga meningkat secara sepadan.

supply.Jenis pintu dibahagi dengan cara mereka membuka dan menutup.

Lif berlebihan tidak berfungsi: Muatan lif terbatas, dan jika mereka berlebihan mereka akan penggera dan secara umum tidak dapat dimulakan. Kebanyakan penumpang juga boleh keluar secara sukarela.

The elevator suddenly opens the door and does not move after leveling, but automatically resumes operation after a few minutes: The elevator (escalator) has been running for too long, and the motor overheats. To prevent burning out, the motor cools down and automatically resumes operation.


TraniLift mini rumah Lift rumah kecilCara mengira kapasiti tekananKaedah memandu ialah lif semasa bertukar, yang menggunakan motor semasa bertukar sebagai kekuatan memandu. Menurut kaedah seret ia boleh dibahagi lagi ke kelajuan tunggal AC, kelajuan ganda AC, peraturan kelajuan peraturan tenaga AC, peraturan kelajuan frekuensi tenaga variabel AC, dll.

Information recommendation.Lif berhenti di tingkat tertentu untuk masa yang lama tanpa bergerak atau menjawab panggilan luaran: mungkin administrator lif telah mengaktifkan fungsi operasi pemacu.

Perhatian istimewa perlu diberikan kepada pencerobohan awam bangunan tinggi. Perbezaan menegak jalan naik di satu sisi pintu lorong seharusnya disediakan untuk berada dalam 0 ~+25 mm. Berbagai jenis lif rumah tangga, lif villa, penghasil lif rumah tangga, lif kecil rumah tangga,TraniVilla ganda dipenuhi dengan lif rumah tangga, penyelesaian di lokasi,TraniLift tahap hidraulik, dan pejabat di berbagai kawasan seharusnya disediakan untuk kerjasama jangka panjang. Perbezaan menegak tiga jalan naik lain seharusnya disediakan untuk berada dalam 0 ~+50 mm.

Lift pembangunan adalah peranti mekanik yang menggunakan perlengkapan dan meshing rak (termasuk pemancaran gigi pin dan pemancaran rantai, digunakan untuk mengangkut pekerja atau bahan, terutama digunakan dalam pembangunan dan penyelenggaran. Ia juga boleh berkhidmat sebagai mesin pengangkutan menegak jangka panjang untuk gudang,TraniHarga Elevator Pemandangan Kecil Rumah, dermaga, dermaga, menara tinggi, dan ceroboh.

Trani.Lif tambang digunakan untuk mengangkut pegawai dan barang di tambang.

Apabila memakai sepatu tinggi, berhati-hati untuk tidak melangkah pada ruang antara pedal, kerana tidak memakai kasut lebih mungkin akan dicekik oleh piring gigi.

Lif kelajuan tinggi sering merujuk kepada lif dengan kelajuan yang lebih besar dari 00-00m/s.