VarpalotaLift bender elektrikBerapa harganya

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2024-04-03 09:32:47

Apabila asas ditetapkan pada bumbung atau struktur lantai, jarak mengufuk antara pintu kandang tertutup dan pintu pendaratan tertutup tidak sepatutnya melebihi 150 mm. Jika tidak, tindakan perlu diambil untuk menjadikannya memenuhi keperluan, atau peranti perlindungan sisi di pintu masuk stesen pendaratan yang memenuhi keperluan perlu dilengkapi. Jarak antara mana-mana pembukaan antara peranti perlindungan sisi dan kandang gantung atau pintu pendaratan tidak boleh melebihi 150 mm.

Varpalota.Platform mengangkat liga aluminium berbilang lajur: Kuasa mengangkat dibahagikan menjadi 220V, 380V, dan stesen pam tahan letupan dan peralatan elektrik tahan letupan juga boleh digunakan dalam persekitaran istimewa. Naikkan dengan 4– 16 meter, dengan kapasitas muatan 100-200 meter

Kemudian, apabila ada kerosakan besar platform angkat, ia sepatutnya diselesaikan oleh pegawai profesional secepat mungkin. Selepas kerosakan berlaku, ia tidak sepatutnya digunakan lagi untuk menghindari kemalangan, pegawai dan kerugian harta.

.Ingatkan pelanggan bahawa masih ada banyak kawasan yang perlu diperhatikan apabila menyimpan dan menyimpan platform angkat. Kami juga berharap pelanggan dan kawan-kawan boleh memberi lebih perhatian apabila menggunakannya untuk memastikan keselamatan pegawai dan harta, terus menerus menyimpan dan memperpanjang kehidupan perkhidmatannya, dan mencipta manfaat yang lebih besar untuk perusahaan. Berapa darjah yang sepadan lif elektrik? Semua orang selalu keliru. Secara singkat, darjah yang sepadan lif elektrik adalah bagaimana tinggi lif elektrik boleh digabung dengan tinggi operasi. lif elektrik tidak digunakan sering, jadi kita mesti jelaskan berdasarkan tinggi operasi sebenar dan kapasitas muatan sebenar bila menggunakan lif elektrik. Jika frekuensi terlalu tinggi, Kami cadangkan mempertimbangkan membeli lif elektrik kereta api panduan atau lif elektrik garpu gunting. lif elektrik garpu gunting boleh mencapai kapasitas muatan maksimum 100 ton, yang secara efektif menyelesaikan masalah kapasitas muatan. Jika frekuensi penggunaan terlalu tinggi dan tinggi relatif tinggi, kami cadangkan menggunakan lif elektrik kereta panduan. Jenis lif elektrik ini tidak mudah untuk gagal dalam operasi frekuensi tinggi, Dengan memecahkan kapasitas muatan dan frekuensi penggunaan, masalah yang sepadan lif elektrik dipecahkan secara efektif. Koncep valv putaran lif elektrik: valv putaran lif elektrik adalah jenis valv yang cepat dibuka dan ditutup, dan valv putaran boleh mengurangi saluran paip minyak dan optimize tetapan baris.

Apabila lif elektrik pembangunan berada diluar julat perlindungan kilat, peranti perlindungan kilat patut dipasang.

Setiap teater adalah tempat awam dengan ramai orang, dan pertimbangan keselamatan perlu dianggap dalam rancangan pentas. Menurut peraturan negara yang berkaitan, untuk mencegah kemalangan disebabkan oleh menghancurkan lif elektrik atau kawalan yang tidak sesuai oleh pemandu. Lift elektrik sepatutnya dilengkapi dengan peranti keselamatan yang diperlukan berikut untuk memastikan kereta lif elektrik berhenti naik atau jatuh pada masa yang tepat.


VarpalotaLift bender elektrikBerapa harganyaTubuh pam mengadopsi stesen pam terintegrasi, semua dilengkapi dengan stesen pam kualiti tinggi yang diimport, yang juga boleh dipilih mengikut keperluan pelanggan untuk memenuhi keperluan ideal pelanggan.

Bolt kecemasan tidak ketat; Solusi adalah untuk ketatkan valv kecemasan.

Peranti pendaratan keselamatan. Untuk melindungi daripada peralatan elektrik. Kasing logam peralatan elektrik dan struktur logam lif elektrik sepatutnya dilengkapi dengan peralatan pendaratan keselamatan. Kabel pendaratan sepatutnya beroperasi wayar berbilang, dan wayar neutral tidak sepatutnya disimpan secara arbitrari sebagai wayar pendaratan keselamatan. Keperlawanan pendaratannya tidak sepatutnya melebihi 4 ohms; Sumber tenaga lif elektrik boleh dimatikan.

recommend.Lif elektrik digunakan di bilik tidur keluarga dan tempat dengan bahan bakar dan letupan.

Tetapkan keperluan: Tindakan penapisan patut ditetapkan untuk asas bangunan lif elektrik untuk memastikan penapisan licin.

Lampu salib platform angkat adalah dasar untuk operasi komprensif platform angkat. Ia adalah struktur segitiga yang dilipat pada tiga bar besi berkualiti tinggi, kuat dan boleh dipercayai, memastikan keselamatan seluruh kerja.


VarpalotaLift bender elektrikBerapa harganyaMenurut keperluan jenis prestasi yang berbeza, bentuk panggung boleh diubah. Contohnya,VarpalotaLift elektrik tetap, menggunakan lift lubang orkestra boleh menggabungkan panggung bingkai dengan bibir besar atau bahkan tahap lanjut. Dalam teater percubaan, menggunakan lift boleh membuat teater mempunyai berbeza bentuk seperti tahap akhir, tahap lanjut tahap pulau, tahap tengah tahap T bentuk, atau lorong.

Where to sell API.Menurut permintaan yang berbeza di pasar, nama platform angkat berbeza. Beberapa dipanggil lif elektrik, platform hidraulik, lif,VarpalotaLift empat roda elektrik, lif kargo, dll. platform angkat juga menghasilkan platform angkat tetap dan platform angkat bimbit berdasarkan permintaan pasar. Selain itu, dengan perubahan permintaan pasar, platform angkat liga aluminum,VarpalotaLift pintu air elektrik, lif alif alif aluminum dll. telah juga muncul di pasar hari ini.

Pasang dua seksyen piawai lagi. Semak dan laraskan menegak bingkai kereta api panduan dengan theodolite untuk memastikan ralat dalam dua arah bertentangan memenuhi keperluan Jadual 1. Dua bahagian di atas adalah mengenai tindakan pencegahan pemasangan untuk lif elektrik. Jika kerja and a melibatkan operasi atau pemasangan lif elektrik, semua orang mesti perhatikan keselamatan.

Tinggi ereksi bingkai keretapi pembukaan menegak pemasangan, h/mH≤ 7070100150H& gt; 200 deviasi menegak/mm≤ (1/100h≤ 70≤ 90≤ 110≤ 130 pasangan tali besi pembinaan lif elektrik, pencerobohan menegak bingkai kereta api panduan tidak sepatutnya melebihi (5/1000) h.

Varpalota.Apabila pintu ditutup, kecuali ruang antara bahagian bawah pintu yang tidak sepatutnya melebihi 35 mm, mana-mana lubang dan saiz pembukaan yang berkaitan dengan jarak antara mana-mana pintu dan bahagian bergerak sebelah serta ruang di sekitar pintu atau ruang antara bahagian, sepatutnya memenuhi syarat Tabel 4 GB 23821-2009.

Keperluan menetapkan: Setiap pintu pendaratan patut dilengkapi dengan pintu pendaratan, yang patut meliputi pembukaan dengan lebar penuh, dan tidak patut terbuka ke arah laluan angkat.

Menurut permintaan yang berbeza di pasar, nama platform angkat berbeza. Beberapa dipanggil lif elektrik, lif, lif kargo, dll. platform angkat juga menghasilkan platform angkat tetap dan platform angkat bimbit berdasarkan permintaan pasar. Selain itu, dengan perubahan permintaan pasar, platform angkat liga aluminum, dll. telah juga muncul di pasar hari ini.