RoosendaalLif liga aluminium 14 meterApakah ciri-ciri dari

penyiar:hp750HP120486450 masa pelepasan:2024-04-03 09:32:47

Semak jika tenaga bekalan kuasa berada di bawah nilai yang dibenarkan.

Apabila cahaya penunjuk untuk kuasa lif liga aluminium diaktifkan, tekan butang ke atas, dan banyak peralatan mekanik menggunakan kaedah ini untuk mengebrek. Kaedah brek mengangkat ini boleh menghasilkan kuasa yang besar dan boleh muat barang berat.

Keuntungan: Sebagai peranti bergerak untuk operasi ketinggian tinggi, lif liga aluminium mempunyai fungsi dan keuntungan unik. lif liga aluminium boleh digunakan di dalam dan luar, membuat ia selesa dan cepat. Ia boleh digunakan dalam julat luas medan, berlainan dari konstruksi hingga pengangkutan gandum rumah tangga. lif liga aluminium sentiasa disokong oleh pelanggan kerana struktur penampilan unik dan ciri-ciri prestasi yang bertahan dan tahan memakai.

.Di permukaan kencing seharusnya tidak ada tanah di hadapan, pertama-tama tetap tenang dan tidak gugup. Lif sidang aluminum tidak akan bergerak dan tidak boleh bergerak dan mana-mana tanah mesti dicuci dengan bensin atau lebih tipis.

Mengurus situasi kecemasan. Apabila menghadapi pemadaman kuasa, dan terdapat tindakan kecemasan yang sepadan atau butang. Dengan menggunakan berat badannya sendiri ia boleh perlahan-lahan turun ke posisi bawah. Anda juga boleh menggunakan alat untuk menyokong inti valve, dan kemudian tekan inti valve keras ke dalam untuk menurunkan lif liga aluminum. Jika abnormaliti lain ditemui, anda boleh tekan butang hentian kecemasan. Butang ini ditetapkan untuk mencegah situasi kecemasan di lif liga aluminium, yang sangat selamat dan stabil.

Lif sidang aluminum bermain peran penting dalam pengendalian, pembinaan, dan operasi lain, menyediakan peralatan pengangkutan yang sesuai. Lebih dan lebih lif liga aluminium sedang digunakan di pasar, dan batas dan batas tukar lebih memastikan keselamatan staf pembinaan.

Apa ciri-ciri pemindahan hidraulik di lif? Lif lejang aluminum malam adalah bentuk pemindahan yang menggunakan komponen hidraulik untuk mencapai pemindahan sementara. Ciri-ciri utamanya adalah seperti ini: sistem pemindahan hidraulik boleh memastikan pemindahan lif dan mempunyai kemampuan penyesuaian yang baik. Momen output dan kelajuan lif boleh berbeza dengan perubahan dalam muatan luaran untuk memenuhi keperluan muatan luaran. Keselamatan yang baik: Apabila ia berfungsi, walaupun muatan luaran meningkat ke lebar, menyebabkan peluru turbin berhenti berputar, enjin lif masih boleh berputar tanpa kerosakan. Peraturan kelajuan dan penimbal yang baik: Sebagaimana ia digunakan sebagai medium transmisi, sementara juga menyerap getaran, dengan demikian meningkatkan keseluruhan dan jangka hidup operasi peralatan lif.

Pertama, tekanan tidak stabil boleh mudah membakar berbagai komponen elektrik di dalam kotak operasi, membuat peralatan tidak dapat menerima isyarat.

Latest consultation.Peribadi semak sama ada operasi setiap mekanisme normal dan sama ada terdapat suara. Jika ada kesalahan ditemui, lif liga aluminium hidraulik garpu gunting, lif liga aluminium hidraulik mast, dan lif liga aluminium hidraulik lengan lurus mengikut mod kerja mereka. Lif selai aluminium hidraulik adalah produk penggantian lif selai aluminium (platform angkat) dan lif selai aluminium garpu gunting (platform angkat). Ia boleh digunakan secara luas untuk perhiasan dan perhiasan stesen, dermaga, lapangan terbang, hotel, pos dan telekomunikasi, taman bandar, depot biji, syarikat pembersihan, fakad bangunan awam, atau pemasangan dan penyelamatan sistem kuasa. Lif liga aluminium ini mempunyai keuntungan berat ringan, berjalan sendiri pemulaan elektrik, kaki yang menyokong diri, operasi sederhana, kawasan kerja besar, dan terutama kemampuan untuk menyeberangi halangan untuk operasi ketinggian tinggi.

Struktur, kerja yang lebih selamat, dan boleh digunakan untuk mengangkat dan menurunkan operasi dekat dengan wajah kerja.


RoosendaalLif liga aluminium 14 meterApakah ciri-ciri dariKomponen utama lif tetap hidraulik Hunter ialah: 1. Bahagian lif adalah bingkai tertutup atau mata tertutup oleh bangunan atau struktur besi ringan, dengan kereta panduan besi dipasang di kedua-dua sisi dalam. 2. Bahagian memandu dipasang dengan motor pemacu hidraulik, pompa minyak, dan valv keselamatan, Sebuah tangki minyak kecil untuk komponen hidraulik seperti valv kawalan kelajuan dan valv arah: 3. Bahagian silinder minyak: Ia terdiri dari satu atau lebih silinder minyak dari silinder minyak yang mengangkat platform atas lurus atau bingkai garpu tangkas: 4. Bahagian sistem pintu: Ia adalah pintu platform tertutup atau mata atau sistem pintu mendarat yang terdiri dari struktur baja, dengan pintu manual dan automatik. Secara umum, platform terbuka tidak mempunyai pintu. 5. Bahagian elektrik: Ia termasuk kuasa, isyarat, Komposisi peranti keselamatan dan pencahayaan: 6 bahagian Platform: Ia adalah platform struktur besi yang membawa objek berat, dengan gulung panduan atau kasut panduan yang dipasang di kedua-dua sisi. Bawah platform boleh disambungkan dengan silinder minyak angkat atau bingkai besi berbentuk garpu kilat angkat. Apabila kita menggunakan lif liga aluminum, kita perlu periksa, menyimpan dan menyimpannya secara peribadi, yang tidak hanya boleh memperpanjang hidup perkhidmatan lif liga aluminum, Boleh buat ia berfungsi dengan kuasa yang lebih besar! Contohnya, bahagian transmisi sepatutnya mempunyai minyak yang cukup, dan bahagian yang rentan mesti diperiksa, diselesaikan, atau diganti secara peribadi. Bolt mekanik terutama bahagian yang sering bergetar, seperti bearing slewing dan lifting arm connecting bolt,RoosendaalLift legu aluminum 8 meter, mesti diperiksa untuk melepaskan. Jika ada kelepaskan, mari kita lihat peraturan untuk masa penyelamatan lif liga aluminum: penyelamatan sehari-hari (dilakukan setiap shift).

technological innovation.Dengan pembangunan terus menerus masyarakat, untuk penggunaan internet yang semakin luas, banyak perkara boleh diselesaikan di internet. Untuk lif bimbit, harga mereka juga berbeza sangat. Kerana berbeza faktor, harga mereka berbeza. Jadi apa sebab perbezaan harga yang besar untuk lif liga aluminium? Di bawah, saya akan bawa anda untuk memahami sebab bagi perbezaan harga yang besar dari lif liga aluminium.

Peralatan disediakan dengan tombol perlindungan bocor,RoosendaalPlatform penuh mengangkat liga aluminium secara automatik, tombol hentian kecemasan, tombol sempadan elektrik ekstrim, dll. Kotak butang adalah semua kekebalan air dalam desain.

Kaedah: Periksa jika minyak hidraulik dalam kotak mel cukup; Semak sama ada topi penuhi minyak tangki minyak ditutup terlalu banyak, menyebabkan kesulitan dalam penyiupan pompa minyak. Semak sama ada sambungan paip penyiupan pompa minyak terlepas untuk mencegah udara dari pompa minyak; Periksa sama ada motor, penyamaran, dll. dipindahkan, sama ada skru penyesuaian terlepas, dan sama ada suhu persekitaran peralatan yang digunakan memenuhi syarat penggunaan yang dinyatakan. Udara, periksa sama ada motor, penyamaran, dll. dipindahkan, sama ada skru penyesuaian terlepas, dan sama ada suhu persekitaran peralatan yang digunakan memenuhi syarat penggunaan yang dinyatakan.

Roosendaal.Mengurus situasi kecemasan. Apabila menghadapi pemadaman kuasa, pertama-tama tetap tenang dan tidak gugup. Lif sidang aluminum tidak akan bergerak dan tidak boleh bergerak, dan terdapat tindakan kecemasan yang sepadan atau butang. Dengan menggunakan berat badannya sendiri, ia boleh perlahan-lahan turun ke posisi bawah. Anda juga boleh menggunakan alat untuk menyokong inti valve, dan kemudian tekan inti valve keras ke dalam untuk menurunkan lif liga aluminum. Jika abnormaliti lain ditemui, anda boleh tekan butang hentian kecemasan. Butang ini ditetapkan untuk mencegah situasi kecemasan di lif liga aluminium, yang sangat selamat dan stabil.

Platform angkat berjalan semi-automatik diberi bantuan: Ia mempunyai lebih banyak peranti memandu daripada platform angkat traksi. Jika orang tidak dapat mendorongnya, mereka boleh menggunakan platform berjalan atau angkat, tanpa perlukan bekalan kuasa luar, meningkatkan efisiensi kerja.

Operasi yang betul lif liga aluminium adalah sesuai untuk beroperasi sistem hidraulik dan kawalan elektrik membuat penggunaan dan operasi seluruh lif cukup mudah. Operasi: Pertama,Roosendaal6-meter aluminum alloy lifting platform, hidupkan bekalan kuasa, dan bekalan kuasa mempunyai lampu penunjuk yang sepadan. Menurut permintaan untuk naik atau turun, tekan butang yang sepadan untuk mencapai pergerakan peranti naik dan turun. Sebelum menggunakan lif liga aluminium selama beberapa hari, perlu menguji peralatan untuk mengangkat dan menurunkan, dan memerhatikan jika ada apa-apa abnormaliti. Jika tidak ada masalah, ia boleh digunakan secara biasa. Jika ada, segera selesaikan mereka dengan pegawai profesional.