ItaliLif legu aluminium lajur tunggal kecilPeningkatan harga pada akhir Oktober masih dijangka

penyiar:hp750HP120486450 masa pelepasan:2024-04-03 09:37:47

Ia dilarang untuk memakai kasut, helmet keselamatan, atau membawa kanak-kanak ke lokasi pembinaan apabila menggunakan lif bergerak.

Pada tahun-tahun terakhir, dengan pembangunan cepat industri, penggunaan lif liga aluminium dalam produksi telah menjadi semakin luas, meningkatkan produktifiti kerja, dan menghasilkan keuntungan ekonomi dan sosial yang signifikan. Pada masa yang sama dengan penggunaan skala besar pembangunan skala besar dan cepat, sejumlah isu teknikal dan pengurusan semakin muncul, sebahagian daripada mereka tidak boleh diselesaikan dalam masa yang tepat. Selama masa, konsekuensi adalah bahaya tersembunyi, situasi berbahaya, dan bahkan kemalangan, menyebabkan kehilangan yang signifikan untuk keselamatan kehidupan dan harta orang, dan mempunyai kesan sosial yang tidak baik.

Itali.Kami

Skema rancangan saintifik untuk lif liga aluminium terutamanya mengandungi sirkuit penerbangan dan penguncian, sirkuit keseimbangan teleskopik, sirkuit keseimbangan amplitud pembolehubah, sistem penurunan kecemasan dll. Untuk mencegah kerosakan tiba-tiba kepada sistem hidraulik atau saluran paip platform disebabkan kemalangan, dan untuk memastikan bahawa bangku kerja tidak mengalami situasi yang membahayakan keselamatan pegawai dan peralatan seperti lengan tiba-tiba jatuh atau bangku kerja terbalik, proses penyelamatan harus dilakukan di premis untuk memastikan keselamatan staf. Sebelum memperbaiki lif liga aluminum, kuasa mesti terputus, dan kuasa mesti disahkan dan ditutup; Tiada penghantaran kuasa, orang yang bekerja. Plat pengenalan untuk. Semasa proses penyelamatan ia tidak dibenarkan untuk memadamkan wayar pendaratan lif liga aluminium. Jika diperlukan untuk kerja penyelamatan, selepas penyelamatan selesai, wayar pendaratan mesti disambung sebelum ujian kuasa boleh dilakukan. Apabila menggantikan bahagian cadangan untuk lif selai aluminium, perlu memastikan bahagian cadangan masih selamat dan bagi model yang sama. Item seperti valv dan segel patut diletakkan dalam pakej kering dan bebas debu. Apabila pemeliharaan lif liga aluminium hidraulik memerlukan memasuki platform untuk kerja dalaman, selepas lif liga aluminium ditangkap, permukaan kerja lif liga aluminium mesti ditetapkan atau disokong dengan kuat dengan kran atau peralatan lain,

Menurut bilangan tiang, ia boleh dibahagi menjadi: satu tiang platform mengangkat liga aluminium: disokong oleh satu tiang platform operasi, yang merupakan lif liga aluminium awal. Seluruh mesin adalah ringan dalam berat badan dan fleksibel dalam pergerakan, sesuai untuk operasi orang tunggal. Selepas kondensasi, ia boleh memasuki pintu umum piawai dan lif dalam bangunan.

Lif yang dihasilkan oleh penghasil lif liga aluminium mempunyai keuntungan kapasiti pembawa muatan yang besar, angkatan licin, pemasangan dan penyelenggaran sederhana dan selesa, menjadikannya pengganti ekonomi dan praktik ideal untuk lif di lantai rendah untuk peralatan pembawa kargo. Setelah ada masalah kelajuan enjin yang tidak sama dalam lif liga aluminium, pengguna perlu menganggapnya serius, mengenalpasti masalah dalam masa yang tepat, dan menyelesaikannya secepat mungkin untuk menghindari kesalahan besar. Jadi hari ini, pembuat lif Jinan di sini untuk memberitahu anda bagaimana untuk menyelesaikan masalah kelajuan enjin yang tidak sama dalam peralatan.


ItaliLif legu aluminium lajur tunggal kecilPeningkatan harga pada akhir Oktober masih dijangkaPlatform kerja ketinggian tinggi adalah jenis peralatan mekanik kerja ketinggian tinggi pada skala besar. Jika and a mempunyai sebarang soalan semasa penggunaan, anda boleh secara langsung berkonsultasi dengan ahli platform kerja ketinggian tinggi kami. Hanya penggunaan yang betul dan penyelamatan biasa boleh memperpanjang kehidupan perkhidmatan platform kerja ketinggian tinggi, meningkatkan keselamatan dan kepercayaan.

Perhubungan antara komponen berputar dan komponen bergerak tangen seperti penghantaran kuasa dan roda penghantarannya, rantai dan sprocket.

Semasa menggunakan lif liga aluminium, mungkin terdapat bunyi yang tidak normal atau kelajuan sementara yang tidak normal. Bunyi yang tidak normal biasanya disebabkan kekurangan minyak mekanik atau lepas, dan pemeliharaan patut dilakukan pada masa yang tepat. Jika ada situasi kelajuan sementara yang tidak normal, ia mungkin masalah dengan sistem hidraulik. Semak minyak hidraulik, skrin penapis, atau valv hidraulik.

Product range.Perhatian mesti diberikan kepada bahagian berputar Lif Lif Aluminum. Apabila enjin berjalan. Tangan dan alat mesti dijauhkan dari tali pinggang penggemar yang berputar. Semasa pemacu ujian, perlu berada di kawasan luas dan pastikan lif sidang aluminum boleh berhenti dengan selamat dan berputar secara efektif.

Oleh itu, menggunakan tenaga stabil untuk lif liga aluminium adalah penting untuk operasi selamat. Lif sidang aluminum mempunyai kestabilan tinggi, platform kerja luas, dan kapasitas pembawa muatan tinggi, menjadikan operasi ketinggian tinggi lebih efisien dan selamat. Untuk menghindari kerosakan ketidakstabilan tegangan, sila pastikan keterbatasan tegangan.

Penggunaan lif liga aluminum semakin luas, dan industri pembinaan, jurutera awam, dan kehidupan harian manusia tidak boleh dilakukan tanpa mesin angkat hidraulik. Kerana lif liga aluminium memerlukan pekerja untuk bekerja pada ketinggian tinggi, seperti merokok atau menyalakan api.


ItaliLif legu aluminium lajur tunggal kecilPeningkatan harga pada akhir Oktober masih dijangkaLif liga aluminium tiga mast: Struktur utama dibuat dari profil aluminium kualiti tinggi, dengan kapasitas muatan yang sangat besar dan kestabilan kerja. Peranti penjaga penjaga penjaga penjaga keseluruhan mempunyai kekuatan yang baik, mengurangkan tinggi keseluruhan semasa pengangkutan, struktur ketua mast diterima, yang mempunyai kestabilan yang baik,ItaliLif liga aluminium 4 pilar, operasi fleksibel, kapasitas muatan besar, kawasan platform besar dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Minimumkan pencerobohan platform angkat.

Platform mengangkat liga aluminum: kenderaan kerja ketinggian tinggi di luar laut biasanya hanya mempunyai fungsi kerja ketinggian tinggi, dan kenderaan kelihatan sangat mudah, sementara pengguna Cina meminta banyak fungsi bantuan tambahan. Terutama termasuk berat boom, saluran crane kecil, membawa orang, kargo, dll. Kerana kenderaan kerja tinggi digunakan secara luas. Terdapat banyak profesi yang terlibat, dan kandungan kerja setiap profesi berbeza. Keperluan untuk profesi yang sama dan kawasan yang berbeza berbeza, dan persekitaran berbeza. Standar kerja berbeza, dan sebagainya. Keperluan fungsional, dan keperluan fungsional kenderaan kerja berbeza sangat, menunjukkan bahawa pusat belanja mempunyai keperluan berbeza untuk kenderaan kerja ketinggian tinggi, memperkenalkan keperluan pribadi, berbeza, dan berbeza.

Lif liga aluminium adalah peralatan kerja yang berfungsi berbilang yang menggunakan transmisi hidraulik elektrik. Ia mempunyai keuntungan berat ringan, berjalan sendiri, memulakan elektrik, kaki yang menyokong diri sendiri, operasi sederhana, permukaan kerja besar, dan boleh melakukan kerja tinggi dengan selamat dan stabil. Selepas menggunakan lif liga aluminium yang bergerak untuk beberapa masa, ia memerlukan pemeliharaan keseluruhan. Di bawah adalah perkenalan kepada tindakan pencegahan untuk lif liga aluminium yang bergerak.

Itali.Penggunaan lif liga aluminum semakin luas, dan industri pembinaan jurutera awam, dan kehidupan harian manusia tidak boleh dilakukan tanpa mesin angkat hidraulik. Kerana lif liga aluminium memerlukan pekerja untuk bekerja pada ketinggian tinggi kita perlu memasang lif liga aluminium dengan tindakan pencegahan khusus untuk menghindari kemalangan. Berikut adalah tindakan pencegahan untuk mengendalikan lif liga aluminium yang tersingkatkan oleh penyunting: Ia dilarang untuk membawa bahan berbahaya atau terbakar di situs lif apabila menggunakan platform angkat bimbit, seperti merokok atau menyalakan api.

Perkenalan ke lif liga aluminum: lif liga aluminum adalah peralatan pengangkutan tetap yang mengangkat item dari satu tinggi ke yang lain. Kerana berat badan besar dan volum objek yang ditangkap, ia selamat dan stabil. Ia boleh digunakan sebagai produk platform penangkapan hidraulik khusus untuk mengangkut barang antara lantai bangunan, dengan fungsi utama mengangkut berbagai barang lantai kerja ke atas dan ke bawah; Saat ini, lif liga aluminum kebanyakan digunakan di pasar untuk mengangkat kereta di garaj tiga dimensi dan lantai garaj.

Pembuat Lif Lif Aluminum mengajar anda bagaimana untuk menyelesaikan masalah kelajuan enjin yang tidak bersamaan dalam peralatan. Jika nilai kelajuan tidak bersamaan enjin Lif Lif Aluminum berada di bawah atau melebihi julat tertentu, ia akan menyebabkan penghalangan, kelajuan tidak bersamaan, atau kelajuan yang terlalu tinggi. Apabila fenomena ini berlaku, diagnosis tepat masa, pemeriksaan,ItaliLif legu aluminium berlebihan ganda, dan penyelesaian masalah perlu dilakukan. Solution to uneven engine speed of guide rail elevator: exhaust pipe emits&#quo; Tu Lu, Tu Lu&rquo; Bunyi biasanya disebabkan oleh kelajuan tidak stabil. Stabilisasi enjin lif liga aluminum dengan kelajuan tertentu dan dengar apa-apa kebocoran. Jika sukar untuk mengenalpasti kawasan bocor, sejumlah kecil minyak enjin boleh dilaksanakan pada gasket tengah dan bawah karburator. Kawasan di mana minyak enjin disesap adalah kawasan bocor, yang boleh dibuang dengan memegang skru atau menambah atau membuang gasket.