DalianJembatan penerbangan hidraulik elektrik tetapAjar anda bagaimana mengetahui kebenaran

penyiar:hp258HP138990173 masa pelepasan:2024-04-03 09:37:48

Operabiliti: Dua jenis operasi boleh digunakan untuk mengendalikan naik dan turun jambatan papan. Satu adalah stesen pompa manual, which use electric hydraulic lifting and lowering to weaken labor intensity and save labor. Gagal: Setelah kuasa dimatikan, ia tidak akan dapat digunakan, tetapi sekarang ada manual dua tujuan dan jambatan boarding elektrik, yang lebih sesuai untuk digunakan.

Mengadopsi plat besi berpotensi anti slip, platform mempunyai prestasi anti slip yang baik.

Dalian.Jika ada masalah yang ditemui, mereka perlu diselesaikan dengan segera. Jika mereka tidak dapat diselesaikan oleh diri sendiri, staf pembaikan pembuatan boleh diatur untuk menanganinya. Ini berkaitan dengan keselamatan peribadi dan kehilangan harta. Dalam industri gudang hari ini, jembatan naik hidraulik tetap telah menjadi alat pemuatan dan lepaskan penting. Oleh itu, operasi dan penggunaan jembatan naik telah menjadi semakin penting, dan penyelenggaran dan penyelenggaran normal akan meningkatkan jangka hidup jembatan naik hidraulik. Jadi apa yang perlu diperhatikan apabila beroperasi dan menggunakan jembatan boarding hidraulik? Saya ingin memberikan perkenalan terperinci (xiá ng xì), berharap untuk membantu pelanggan dan rakan-rakan kami.

 

.Lebar jambatan papan mesti juga mempunyai lebar tertentu. Namun, jika lebar terlalu kecil, ia tidak menyebabkan memuatkan forklift dan memuatkan barang. Jika lebar terlalu besar, ia boleh memegang ruang tertentu, yang tidak diperlukan. Jadi lebar yang masuk akal diperlukan. Biasanya lebar jambatan papan bimbit ialah 1800mm, 2000mm, dan 2100mm. Lebar jambatan ialah lebar dalaman dan lebar keseluruhan. Seperti yang telah kita sebutkan, lebar dalaman ialah lebar saluran, dan lebar keseluruhan ialah lebar pengawal pada kedua-dua hujung ditambah lebar saluran. Dalam terma aplikasi, lebar keseluruhan boleh diabaikan, tetapi kita masih peduli tentang lebar dalaman, iaitu lebar saluran.

Suhu operasi tidak boleh melebihi 80 ° C; Secara umum, ia patut dikawal antara 35 dan 70 darjah; Dalam skala C. Jika ia melebihi skala peraturan, sebab perlu diperiksa dan dibersihkan.

Masa hidup boleh mencapai dua kali lipat dari ban di jambatan pengangkutan yang ketat. In addition, the wear and tear of the rear axle tires varies greatly. Under the same operating conditions, tires that do not use self steering cars wear three to four times faster. Jelas bahawa biaya tambahan yang disebabkan dengan menggunakan jambatan pengangkutan diri akan segera dibalas. Kereta setengah menggunakan jambatan boarding yang mengendalikan diri fleksibel dalam operasi dan memerlukan lebar jalan yang sempit apabila berputar, sesuai untuk pelbagai kesempatan. Eksperimen telah menunjukkan bahawa radius pusingan kereta setengah dengan panjang dan muatan tubuh yang sama boleh dikurangkan sekitar 10% apabila menggunakan kereta yang mengendalikan diri.


DalianJembatan penerbangan hidraulik elektrik tetapAjar anda bagaimana mengetahui kebenaran



Lebar jambatan papan mesti juga mempunyai lebar tertentu. Namun, jika lebar terlalu kecil, ia tidak menyebabkan memuatkan forklift dan memuatkan barang. Jika lebar terlalu besar, ia boleh memegang ruang tertentu, yang tidak diperlukan. Jadi lebar yang masuk akal diperlukan. Biasanya lebar jambatan papan bimbit ialah 1800mm, 2000mm, dan 2100mm. Lebar jambatan ialah lebar dalaman dan lebar keseluruhan. Seperti yang telah kita sebutkan, lebar dalaman ialah lebar saluran, dan lebar keseluruhan ialah lebar pengawal pada kedua-dua hujung ditambah lebar saluran. Dalam terma aplikasi, lebar keseluruhan boleh diabaikan, tetapi kita masih peduli tentang lebar dalaman, iaitu lebar saluran.

Sistem hidraulik menggunakan produk brand yang baik diimport dari Itali, dengan fungsi yang baik dan perbaikan minimal

Elemen operasi pembuatan dan kesan jambatan pembuatan jenis platform adalah rancangan pembayaran yang boleh memenuhi keperluan pembuatan dan pembuatan operasi ke dalam kereta trak.

Online consultation.Jembatan boarding bergerak yang boleh ditarik adalah jenis jembatan boarding bergerak yang boleh ditarik oleh forklift, traktor, dll. Ia dikembangkan dengan menggabungkan teknologi bingkai trak trek rata. Bagian depan dilengkapi dengan rod a universal bertugas berat dan roda trak yang boleh dipotong ke kedua- dua sisi. Bila pergerakan diperlukan, roda universal boleh dipotong ke ujung bawah dan roda trak boleh dipasang, yang boleh dengan mudah dan selesa mencapai pergerakan trak.

Precautions for safe use of fixed hydraulic boarding bridges When operating the machine it is necessary to operate it in a safe manner. Unfamiliar personnel should not do so. Semasa operasi, jangan berdiri di sekeliling. Pastikan untuk membawa muatan mengikut muatan bernilai, dan jangan terlalu muat atau menyimpang. muatan bernilai jambatan naik hidraulik tetap yang dinyatakan oleh pembuat ialah berat jumlah barang yang dimuatkan dan forklift, bukan berat barang sahaja. Ini adalah sesuatu yang pelanggan dan rakan-rakan patut tahu. Jika ada pecahan atau deformasi jambatan naik, sila jangan gunakannya untuk menghindari kemalangan serius. Jembatan pengangkutan adalah terutamanya peranti bantuan untuk memuatkan dan membuang barang, yang meningkatkan kuasa muatan dan membuang (merujuk kepada jumlah kerja yang dilakukan oleh objek dalam unit masa), dan adalah sesuatu yang syarikat logistik (syarikat) tidak boleh lakukan kurang. Jika kuasa operasi jembatan pengangkutan (zuò yì) adalah kekal tiada masalah boleh muncul semasa operasi. Mungkin masalah boleh diselesaikan secara tepat masa. Mengenai penyebab masalah sistem hidraulik jambatan pengangkutan, Ia berguna bagi kita menggunakan jambatan boarding dengan betul dan menyediakan tugas rumah

Hari ini banyak kilang dan workshops modern mempunyai permukaan yang lebih tinggi daripada stesen kargo,DalianJembatan naik trak bekas, yang menyebabkan kesulitan untuk memuatkan dan memuatkan dan tetap jembatan naik. Masalah ini boleh diselesaikan. The flexible height adjustment function of the fixed boarding bridge can be applied to trucks of different heights. Berbanding dengan bilangan besar muatan dan muatan manual, jembatan papan tetap tidak hanya mempunyai keselamatan, tetapi juga meningkatkan kemudahan muatan dan muatan.


DalianJembatan penerbangan hidraulik elektrik tetapAjar anda bagaimana mengetahui kebenaran



Apabila menggunakan peralatan, sistem kuasa meningkatkan papan ibu. Setelah papan ibu meningkat sepenuhnya, pedal mula naik. Apabila pedal meningkat ke aras yang sama dengan papan ibu, membuat ia mudah untuk bergerak; Selamat membalas dan bekerja di dalam kereta. Jembatan muatan bergerak berfungsi berat sering digunakan dalam operasi muatan dan muatan sehari-hari kita. Jenis jembatan muatan bergerak ini sangat selesa. Jembatan muatan adalah peranti jambatan yang digunakan antara garpu dan trak jembatan antara saluran muatan dan membuka muatan dan trak selesai dan ditutup, muatan statik besar: 6T, lebar besar: 2M, panjang besar: 4M. Terdapat banyak klasifikasi,DalianJenis bergerak jembatan naik hidraulik, biasanya dibahagi ke jambatan boarding bergerak dan jambatan boarding tetap. Konvensi: Ban kuat dengan panjang 11M dan lebar 1M. Jembatan boarding terkandung, secara harfiah: merujuk kepada jembatan boarding terkandung dalam saluran operasi memuatkan dan memuatkan. Permukaan papan utama jambatan boarding yang berencana dengan baik adalah aras dengan aras atas saluran operasi memuatkan dan memuatkan. Benar-benar terintegrasi ke saluran, tanpa mana-mana operasi memuatkan atau memuatkan, ia tidak akan mempengaruhi tugas operasi lain pada saluran. Jembatan boarding dengan jenis struktur ini digunakan secara luas dan juga peralatan bantuan boarding relatif selesa. Rancangannya secara umum dirancang dengan baik sejak rancangan struktur bangunan.

Industry management.It mainly includes the strong wind load acting on the structure, the lateral force caused by the inclined operation of the fixed hydraulic boarding bridge when lifting the channel, the fixed hydraulic boarding bridge, as well as temperature load, technical load, and ice and snow load. Muatan istimewa jambatan naik hidraulik tetap merujuk kepada muatan besar yang mungkin ditemui oleh peralatan angkat semasa keadaan tidak beroperasi, atau muatan yang kadang-kadang tidak bermanfaat ditemui semasa keadaan beroperasi. Muatan ini ditemui di kedua-dua saluran angkat hidraulik dan saluran angkat jembatan mendaki hidraulik tetap.

Hydraulik

Persekitaran peralatan, jambatan penerbangan hidraulik tetap sendiri perlukan aplikasi, boleh mencapai kesan aplikasi yang sangat baik. Ia adalah peralatan bantuan khusus untuk menyelesaikan muatan dan muatan cepat barang. Masalah muatan mengufuk sering ditemui dalam saluran angkat bimbit dan saluran angkat kenderaan. Bagaimana kita memahami beban tambahan pada jambatan naik hidraulik tetap? Muatan tambahan merujuk kepada muatan yang saluran angkat subjek di bawah keadaan operasi normal di bawah tindakan yang tidak berulang.

Dalian.Jambatan muatan dan muatan tetap adalah peralatan bantuan khusus untuk mencapai muatan dan muatan cepat barang. Fungsi penyesuaian tingginya menggunakan jambatan antara trak dan platform kargo dalam gudang, dan forklift dan kenderaan lain untuk bergerak dan muat barang dalam batch dalam trak. Dengan hanya satu orang yang bekerja, muatan dan muatan cepat barang boleh dicapai. Ia memungkinkan perusahaan untuk mengurangkan jumlah besar kerja, meningkatkan efisiensi kerja, dan mendapatkan keuntungan ekonomi yang lebih besar.

Jembatan pengangkutan terlibat dalam saluran operasi memuatkan dan nyahlakukan, dengan permukaan papan utama jambatan pengangkutan yang dipasang secara mengufuk dengan permukaan atas saluran operasi memuatkan dan nyahlakukan. Sempurna terintegrasi ke dalam saluran, tanpa memuatkan dan membuka operasi ia tidak akan mempengaruhi tugas operasi lain pada saluran. Jenis struktur jambatan naik ini digunakan secara luas dan juga adalah peralatan mekanik relatif selesa untuk bantuan naik. Kedua, skala aplikasi jambatan penerbangan hidraulik tetap. Ia terutama digunakan di kilang dan gudang modern, dan boleh muat dan lepaskan barang secara sensitif. Hari ini kita akan bercakap tentang keuntungan memuatkan dan memuatkan dengan jambatan boarding tetap. Seperti yang diketahui, teknologi produk jambatan boarding Gusu tetap kini telah menerima perhatian luas dari kerja. Jembatan boarding tetap boleh digunakan untuk jadual secara luas, juga dikenali sebagai papan kawalan tinggi. Selepas mengangkat, ia boleh menetapkan jembatan antara forklift dan trak, membolehkan semua forklift memasuki trak operasi muatan dan membuang,DalianRampa Lantai Mudah, meningkatkan kelajuan muatan dan membuang. Satu boleh menarik ton barang, tetapi juga mengurangkan frekuensi muatan dan membuang.

Dengan menggunakan pompa hidraulik yang beroperasi dengan tangan sebagai sumber kuasa (penyesuaian tinggi jambatan papan boleh selesai tanpa perlukan bekalan kuasa luaran), panjang boleh disesuaikan rantai kabel boleh mudah sambung trak, memastikan jambatan papan dan trak tetap terikat dengan ketat. Plat lidah: 16mm&kali; Pada premis bahan-bahan berkualiti tinggi ini, plat berpotensi 4 mm yang kita hasilkan adalah luar biasa dalam terma jambatan naik.