Pantai VirginiaTruk platform angkat hidraulik pembebasan letupanBagaimana ia memainkan peranan praktikal

penyiar:hp237HP184976196 masa pelepasan:2024-06-22 22:29:44

Elevator mempunyai keuntungan penampilan indah, saiz kecil, berat ringan, angkat seimbang, keselamatan dan kepercayaan, dan digunakan secara luas di kilang, hotel, restoran, stesen, lapangan terbang, teater, dewan pertunjukan, dan tempat lain. Mereka adalah rakan keselamatan yang baik untuk penyelenggaran, lukisan, dekorasi, penggantian peralatan cahaya, pembersihan dan penyelenggaran elektrik, dan tujuan lain. Mengadopsi profil aluminium berkualiti tinggi dan kualiti tinggi, ia mempunyai keuntungan penampilan indah, saiz kecil, berat ringan, angkat seimbang, keselamatan dan kepercayaan.

Penjagaan tahunan: a. Periksa sambungan hidraulik dan saluran paip. Jika saluran paip rosak, ia perlu diganti segera; Ketatkan gabungan paip apabila ada keseluruhan dalam bahagian sambungan; b. Buang dan nyahkumpulkan valv penurunan, letupkan inti valv bersih dengan udara termampat, kemudian memasang semula; c. Tarik semua minyak hidraulik dalam tangki minyak, buka tangki minyak keluarkan penapis penghisap minyak, bersihkannya, dan kembalikannya ke tangki minyak. Pasang di posisi asalnya. Isi tangki bahan bakar dengan minyak baru.

Pantai Virginia.Semakin tinggi bilangan topi, semakin baik kestabilan lif, dan semakin besar muatan kestabilan di platform.

Dipersediakan dengan valv turun manual untuk turun kecemasan dalam kes pemadaman kuasa.

.Ia boleh meningkatkan efisiensi kerja dan memastikan keselamatan operator. ia adalah ekonomi dan cenderung, memegang bahagian tertentu dalam pasar mesin pembinaan, dan permintaan pasar meningkat dengan cepat.

Lift mast tunggal mengadopsi bahan kuasa tinggi dan kualiti tinggi, yang mempunyai keuntungan penampilan indah, volum kecil, angkatan licin, keselamatan dan kepercayaan.

Empat platform angkat mast: ia dipersiapkan dari profil aluminium kuat tinggi sebagai keseluruhan kerana kuasa tinggi dan struktur empat mast, yang mempunyai kestabilan yang baik, operasi fleksibel, kapasitas muatan besar, kawasan platform besar dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Minimumkan pencerobohan platform angkat. Lif ini digunakan secara luas di kilang, hotel, bangunan, pusat belanja, stesen, lapangan terbang, tempat sukan, dll. Ia boleh digunakan sebagai platform angkat untuk kerja orang tunggal seperti pemasangan dan pemeliharaan garis kuasa,Pantai Virginia1 ton peralatan platform angkat hidraulik, peralatan pencahayaan, garis paip yang tinggi, dan pembersihan ketinggian tinggi.


Pantai VirginiaTruk platform angkat hidraulik pembebasan letupanBagaimana ia memainkan peranan praktikalOrang yang bertanggungjawab atas kerja tidak hanya perlu memeriksa keadaan kenderaan dan operator, tetapi juga bertanggungjawab untuk memeriksa persekitaran lapangan dan sama ada turunan memenuhi keperluan tindakan teknikal keselamatan atau rancangan kerja yang telah dikembangkan. Jika ada ketidakpersamaan, tindakan lif sepadan patut dibentuk sebelum memulakan kerja.

Tujuan: Tersesuai untuk terminal lapangan terbang, perbaikan pesawat operasi terus-menerus ketinggian tinggi pada skala besar di stesen, dermaga, tempat sukan, ciri-ciri kediaman, kilang dan workshop tambang, dll. Beberapa produk mempunyai fungsi berjalan automatik, yang boleh berjalan dengan cepat dan perlahan dalam keadaan kerja yang berbeza. Hanya satu orang di udara boleh beroperasi mesin untuk terus-menerus lengkap pergerakan seperti ke atas dan ke bawah, ke hadapan, ke belakang, dan pusing. Apabila mesin dalam keadaan berhenti, roda sentiasa dalam keadaan rem dan boleh mengendalikan pada cerun 6 darjah. Diameter besar dan roda goma kualiti tinggi ultra luas secara efektif melindungi tanah pengguna semasa meningkatkan ketekan rem. Pengenalan kepada jenis lengan silinder: Jenis lengan silinder adalah silinder hidraulik berbilang tahap yang naik secara menegak. Bahan kuasa tinggi dan prestasi mekanik yang baik silinder hidraulik, serta bingkai pelindung bentuk tangga menara menyediakan kestabilan yang lebih tinggi bagi platform angkat. Walaupun pada ketinggian 20 meter, seseorang boleh merasakan prestasi kestabilan yang lebih tinggi. Sebahagian besar digunakan untuk pemasangan dan pemeliharaan garis kuasa, peralatan pencahayaan,Pantai VirginiaLift hidraulik dalam, garis paip yang tinggi, dan operasi lain ketinggian tinggi seperti pembersihan ketinggian tinggi.

Orang yang bertanggungjawab atas kerja tidak hanya perlu memeriksa keadaan kenderaan dan operator, tetapi juga bertanggungjawab untuk memeriksa persekitaran lapangan dan sama ada turunan memenuhi keperluan tindakan teknikal keselamatan atau rancangan kerja yang telah dikembangkan. Jika ada ketidakpersamaan, tindakan lif sepadan patut dibentuk sebelum memulakan kerja.

quality.Menangkat dan menurunkan

Pengenalan kepada ciri-ciri, klasifikasi, dan penggunaan yang berbeza lif: Penggunaan keseluruhan profil aluminium kuasa tinggi diperfinisikan. Kerana kuasa tinggi profil, mereka mempunyai keuntungan penampilan indah, berat ringan, struktur kompat, pergerakan yang selesa, platform angkat stabil, operasi mudah, keselamatan dan kepercayaan, menjadikan operasi ketinggian tinggi lebih selesa dan cepat. Mereka boleh berjalan dengan cepat dan perlahan dapat menyesuaikan kelajuan, dan mempunyai sistem angkat lajur dengan kapasiti muatan besar, Kestabilan yang kuat, kawasan platform besar, dan pelaksanaan yang sesuai. Ia adalah peralatan kerja yang ideal ketinggian tinggi untuk produksi keselamatan perusahaan modern. Ia boleh dibahagi menjadi lajur tunggal, lajur ganda, tiga lajur, dan empat lajur.

Padang struktur, ia adalah platform angkat kecil yang boleh memasuki laluan yang sempit dan lif.


Pantai VirginiaTruk platform angkat hidraulik pembebasan letupanBagaimana ia memainkan peranan praktikalSelepas lif ditangkap, diperlukan untuk mempelajari secara penuh manual penyelamatan lif dan melakukan kerja yang baik dalam penggunaan dan penyelamatan. Dalam pengesan pelbagai indikator lif, perlu mengikut peraturan dan pastikan lif tidak bergerak.

Where is it.Lif yang dihasilkan oleh pembuat lif telah menjadi peralatan yang ideal dan ekonomi untuk mengangkut barang antara lantai rendah kerana keuntungan mereka seperti kapasiti pembawa beban besar, pembangkitan licin, dan pemasangan dan penyelenggaran mudah. Setelah ada masalah kelajuan enjin yang tidak sama di lif,Pantai VirginiaPlatform angkat hidraulik bergerak kecil, pengguna perlu menganggapnya serius, mengenalpasti masalah dalam masa yang tepat, dan selesaikannya secepat mungkin untuk menghindari kesalahan besar. Jadi hari ini, pembuat lif Jinan di sini untuk memberitahu anda bagaimana untuk menyelesaikan masalah kelajuan enjin yang tidak sama dalam peralatan.

Semak sistem rantai: Sebelum memulakan mesin, semak dengan hati-hati keadaan operasi sistem rantai dan sesuaikan jika perlu untuk ketatkan setiap rantai secara serentak. Kunci dengan kacang cadangan, dan gunakan sejumlah kecil minyak No. 20 pada setiap bahagian rantai; Berdiri di atas tanah, tekan butang atas dan bawah untuk semak operasi mekanik, dan semak sama ada plat sokongan sprocket terlepas. Semak tangki minyak: Sebelum memulakan mesin semak sama ada ada minyak hidraulik yang cukup dalam tangki. Jika minyak hidraulik tidak cukup, ia patut dipenuhi secara tepat masa. Periksa sama ada tindakan pelindung kebocoran dan pemutus sirkuit yang patah tinggi sensitif. Mod kerja operator lif di platform: Operator patut angkat kereta api atau memanjat tangga dari depan untuk memasuki kereta api, berdiri di posisi tengah, tekan butang naik, perlahan-lahan angkat bangku kerja, berhenti di posisi yang diinginkan, dan mula bekerja. Apabila kamu bekerja di tinggi, janganlah kamu gemetar atau melangkah di atas kereta pengawal untuk menghindari kemalangan. Tekan butang turun untuk turun. Jika ada pemadaman kuasa tiba-tiba semasa kerja, peranti penurunan manual kecemasan boleh diaktifkan untuk menurunkan lif dengan selamat dan kembali ke posisi awalnya. Pembuat lift bergerak jangka panjang, markah berusia 20 tahun, dengan keuntungan harga dan kualiti yang dijamin!

Keuntungan: Sebab pemilihan luas switches kawalan elektrik, sistem operasi jauh lif boleh beroperasi jauh walaupun di lokasi pembinaan yang kasar, meningkatkan kesenangan operasi dan memudahkan berjalan. Berdasarkan lif tradisional, bar besi dan peranti pengangkutan beton dipasang, beton dan pekerja meningkatkan kekuatan pembinaan yang jauh; Sistem kawalan frekuensi tanpa langkah lanjut pilihan membolehkan lif untuk mencapai peraturan kelajuan tanpa langkah 0-60 m/min.

Pantai Virginia.Karakteristik klasifikasi lif termasuk pelbagai jenis lif, termasuk lif tunggal, lif tunggal, lif tunggal, tiga lif tunggal, empat lif tunggal, enam lif tunggal dll. Produk ini mempunyai prestasi yang stabil, tampilan indah dan indah kualiti yang baik, dan dijual secara luas, sama ada di negeri dan antarabangsa. Ia adalah produk bendera yang terbaik jual syarikat kami. Di bawah, kami memperkenalkan ciri-ciri berbagai jenis lif: lif mast tunggal: Serye platform kerja tinggi menggunakan profil aluminium kualiti tinggi untuk bangunan angkat, yang mempunyai keuntungan tampilan indah, saiz kecil, berat ringan, keselamatan dan kepercayaan, hotel, restoran, stesen, dll. Lapangan terbang, teater, dewan pameran, dan tempat lain bertanggungjawab untuk menyimpan peralatan, lukisan, penghiasan, menggantikan peralatan cahaya, dan membersihkan dan menyimpan peralatan elektrik.

Dipersediakan dengan sistem perlindungan keselamatan hidraulik berlebihan untuk platform angkat. Untuk masa yang lama, penghasil lif bimbit tidak mempunyai penukaran untuk menghindari perbezaan harga, dan harga 20% lebih tinggi daripada nilai pasar! Lebih dari satu ton lebih mahal!

Peribadi semak sama ada operasi setiap mekanisme normal dan sama ada terdapat suara. Jika ada kesalahan ditemui, ia mesti dibuang dengan segera.