DombovarPlatform angkat kecil hidraulikCara membongkok

penyiar:hp695HP135175170 masa pelepasan:2023-09-18 13:54:16

Apabila melakukan operasi ketinggian tinggi di pinggir berbahaya seperti bumbung jambatan penggantian, cerun, atau tebing, kereta pengawal atau jaring keselamatan seharusnya dipasang di sisi yang menghadapi udara, atau sabuk keselamatan atau tali seharusnya digunakan.

Apa kesalahan umum platform s penangkapan hidraulik? Siliner minyak platform penangkapan hidraulik telah rosak teruk, dan kerosakan tidak sama pada cincin penyegelan dalam atau halangan di dalam boleh dengan mudah menyebabkan tekanan yang tidak sama, yang menyebabkan ketinggian penangkapan tidak sama silinder minyak. Disarankan untuk memeriksa dengan hati-hati sama ada silinder minyak normal.

Dombovar.Perkenalan di atas terhadap kesalahan umum jambatan naik hidraulik boleh dikatakan sangat terperinci. Saya harap semua orang boleh menjawab dengan baik kepada berbagai masalah selepas membacanya.

Lif luar dan lif kargo kilang adalah peralatan mekanik angkat berat. Lif luar digunakan untuk mengangkut barang antara lantai bangunan, dan adalah produk lif kargo hidraulik khusus. Ia terutama digunakan untuk mengangkut barang ke atas dan ke bawah antara lantai kerja berbeza; Garaj menegak dan naik kereta antara lantai garaj. Sistem hidraulik produk disediakan dengan peranti perlindungan anti jatuh dan overload, dan butang operasi boleh ditetapkan pada setiap lantai dan bangku kerja platform untuk mencapai operasi berbilang titik.

.Pada titik ini, jika platform kerja ketinggian tinggi dimuatkan berlebihan, dan adalah produk lif kargo hidraulik khusus. Ia terutama digunakan untuk mengangkut barang ke atas dan ke bawah antara lantai kerja berbeza; Garaj menegak dan naik kereta antara lantai garaj. Sistem hidraulik produk disediakan dengan peranti perlindungan anti jatuh dan overload, dan butang operasi boleh ditetapkan pada setiap lantai dan bangku kerja platform untuk mencapai operasi berbilang titik.

Perkenalan ke Jambatan Penerbangan Tetap Memuatkan dan Memuatkan Jembatan Penerbangan Mobil adalah bentuk struktur yang sangat umum dalam laman logistik modern. Ia adalah titik dan titik akhir rantai logistik perusahaan, dan platform operasi pemuatan dan muatan untuk perusahaan untuk cepat dan mengubah produk dan barang. Tinggi platform operasi pemuatan dan membuang ditetapkan, tetapi sentiasa ada perbezaan tinggi tertentu atau jarak antara kenderaan pengangkutan dan platform pemuatan dan membuang disebabkan tinggi pengangkutan. Menyebabkan forklift tidak dapat memasuki dan keluar kenderaan pengangkutan untuk memuatkan dan memuatkan barang secara langsung. Guna jambatan boarding untuk menyediakan sambungan yang boleh dipercayai. Benarkan trak forklift untuk memasuki dan keluar dengan cepat kenderaan pengangkutan untuk memuatkan dan membuang operasi.


DombovarPlatform angkat kecil hidraulikCara membongkokSistem hidraulik jambatan penerbangan hidraulik mempunyai prestasi stabil, kualiti tinggi, kadar penyelenggaran rendah, dan kuat dan kekal.

Dalam proses pembangunan mekanik lif keretapi panduan, untuk memastikan penggunaan platform berat dalam keadaan selamat dan untuk mematuhi peraturan dan peraturan yang berkaitan, platform berat tetap dirancang secara khusus, dan prosedur operasi keselamatan berikut dibentuk: operator profesional yang berkualifikasi dan disahkan mesti disediakan untuk bekerja pada platform angkat. Operator yang bekerja pada platform angkat harus memasang tali pinggang keselamatan mereka. Apabila bekerja di kawasan hidup,DombovarPlatform angkat elektrik Platform angkat hidraulik, mayat kenderaan harus didarat menurut peraturan. Operasi memanjat platform berat patut diperintahkan oleh operator, yang patut berkomunikasi dengan operator platform berat berdasarkan isyarat piawai. Isyarat pengumuman sepatutnya jelas dan tepat. Lift kereta api panduan selamat dan selesa untuk digunakan. Lift kereta api panduan biasanya mengangkat lengan bawah dahulu, kemudian lengan tengah, dan kemudian lengan atas. Semasa operasi terbalik platform angkat, lengan bawah mesti terbalikkan selepas angkat pada tinggi tertentu. Reaksi penukaran adalah lambat. Perhatikan sama ada jarak antara lengan pemotong dan platform memenuhi keperluan keselamatan setiap peralatan.

Perkenalan dengan proses penggunaan dan tanpa ragu-ragu,DombovarPembuat lift gunting, ini adalah perkara pertama untuk dipahami. Ada dua cara untuk memahaminya: pertama, baca dengan hati-hati manual pengguna yang diberikan oleh pembuat apabila platform angkat hidraulik meninggalkan kilang; Yang kedua ialah peralatan yang perlu dipasang. Teknik pemasangan profesional akan dihantar untuk memasang platform angkat hidraulik. Selepas pemasangan selesai pengguna berkaitan akan dilatih dalam proses operasi dan tindakan keselamatan platform angkat hidraulik, dan beberapa perkara penyelenggaran di masa depan juga akan dijelaskan; Apa yang patut diperhatikan semasa masa masuk semasa menggunakan platform angkat hidraulik? Semak pakaian komponen. Untuk komponen yang baru diproses dan terkumpul, mungkin terdapat deviasi halus dalam bentuk dan saiz yang memerlukan masa untuk masuk. Oleh itu, semasa masa masuk, perlu memperhatikan sama ada ada pakaian cepat. Jika ada, penghasil platform angkat hidraulik patut mengendalikannya secara tepat masa untuk mengelakkan kegagalan peralatan; Bekerja di antara pin dan bearing untuk memastikan bahawa ia tidak dipakai, dan menambah beberapa minyak enjin atau lemak dengan sesuai; Sahkan jika terdapat suara semasa masa masuk berjalan. Jika ditemui bahawa platform angkat hidraulik suara semasa operasi, tidak perlu risau pada tahap awal. Jika tiada masalah besar jalankan beberapa kali lagi. Selepas masuk berjalan, suara akan hilang secara alami. Namun, jika terdapat suara untuk masa yang lama dan tiada tanda-tanda pemadaman, sila pastikan untuk menghasilkannya dengan segera dan selesaikan masalah; Semak secara biasa sama ada komponen terlepas. Sebelum digunakan, kacang, simpan cincin, gabungan paip minyak, dll. Jika ada, sila kuatkan atau gantikan mereka secara tepat masa untuk mengelakkan kemalangan.

Scheme customization.Rancangan unik; Kerja; Bingkai besi boleh menahan tekanan rata-rata, mengurangkan torsi bingkai, dan mempunyai kesiapan yang lebih kuat.

Ganti dengan minyak baru dan jangan guna minyak lama secara terus-menerus, sebaliknya bahagian bergerak dalam sistem akan mempercepat pakaian.

Jembatan naik boleh dibahagi menjadi dua bentuk: jembatan naik bimbit dan jembatan naik tetap. Perkenalan singkat ke skop aplikasi jembatan naik tetap dan penggunaan jembatan naik bimbit: digunakan di tempat tanpa memuatkan dan memuatkan platform atau di mana pemuatan dan pembuatan bimbit barang diperlukan. Jika tidak ada platform memuatkan dan memuatkan pada laman logistik, sebagai tindakan pembaikan, jambatan boarding bimbit adalah penyelesaian yang sangat sesuai. jambatan boarding bimbit sama dengan cerun struktur besi bergerak, dan forklift juga boleh memandu secara langsung ke dalam kereta trak untuk operasi muatan dan unloading batch. Pemuatan dan pembuatan cepat barang boleh dicapai hanya dengan satu orang yang berfungsi dan tanpa perlukan bekalan kuasa.


DombovarPlatform angkat kecil hidraulikCara membongkok. Kini terdapat kabel terdedikasi pengawasan komposit lapis yang menyokong diri di pasar. Jenis kabel ini menyatukan kabel video koaksial, garis kuasa garis data, dan garis besi untuk membentuk kabel pita lapis. Dengan cara ini, tekanan seluruh kabel dibawa oleh tali wayar besi, dan kekuatan tegangan adalah sangat baik. Ia tidak akan memecahkan kabel isyarat disebabkan graviti semasa operasi lif.

Welcome calls .Perhatikan untuk memeriksa setiap tali kawat besi untuk kawat patah dan tali longgar. Jika ia melebihi peraturan yang berkaitan, ia mesti diganti segera. Pertahanan dan pemeliharaan tali kawat besi patut mengikut peraturan 85.

Periksa pemutus sirkuit dan kawat motor. Pembuat gaya gunting jangka panjang, markah berusia 20 tahun dengan harga kompetitif dan kualiti yang dijamin!

Pembukaan dan tutup kenalan suis perjalanan setiap peranti keselamatan mesti dipercayai, dan krater kenalan mesti dicurahkan secara tepat waktu.

Dombovar.Peribadi semak sama ada operasi setiap mekanisme normal dan sama ada terdapat suara. Jika ada kesalahan ditemui, ia mesti dibuang dengan segera. Sudah lama, pembuat gunting tak pernah berubah tangan untuk menghindari perbezaan harga, dan harga 20% lebih tinggi dari nilai pasar! Lebih dari satu ton lebih mahal!

Lif liga aluminium mempunyai rancangan sederhana, dan praktikal yang kuat, menggantikan kaedah terdahulu untuk menggantikan dan menggantung crane, dengan efisiensi kerja tinggi, dan kadar kegagalan rendah.

Sistem pembukaan kereta platform pengumpulan hidraulik manual boleh dibahagi ke jenis pedal dan jenis kawalan manual untuk pemilihan, yang mudah dan mudah beroperasi. Model kenderaan dibahagi menjadi garpu tetap dan bergerak, dengan pelbagai pilihan untuk kaki biasa dan kaki garis. Ia sangat sesuai untuk meletakkan dan mengekstrak barang di gudang, supermarket, dan industri retail.