LancePlatform hidraulik mengangkat jenis lubangDi mana bahagian bawah musim luruh

penyiar:hp237HP184976196 masa pelepasan:2024-04-03 09:32:47

Perintah umum untuk pemeliharaan adalah untuk bermula dengan lengan bawah, kemudian lengan tengah, dan kemudian lengan atas.

Menangkat dan menurunkan

Lance.Lift lajur tunggal digunakan secara luas di kilang, hotel, restoran, stesen, bioskop, dewan pameran, dan tempat lain. Ia digunakan untuk menyimpan mesin, lukisan dan dekorasi, penggantian peralatan cahaya, peralatan elektrik, pembersihan dan penyediaan, dll. Selama bertahun-tahun, profesi platform angkat lif, dan lif kargo dalam saluran angkat telah berkembang dengan cepat. Penggunaan lif boleh digambarkan sebagai; Tiada lubang boleh menembus&#quo;, kesehatan, kilang dan tambang, pengajar, kajian saintifik, dan industri berat dan terperinci dalam kerja tinggi seperti dekorasi dalaman dan luar dalam industri bangunan, workshops, stesen dan dermaga, supermarket, dewan, dan garis produksi industri, serta muatan dan lepaskan barang antara lantai.

Unit kuasa hidraulik mengadopsi stesen pam integral, dengan struktur kompak dan prestasi yang boleh dipercayai.

.Lif bermain peran penting dalam produksi industri dan kehidupan harian kita. Keuntungan yang ia bawa kepada kita adalah sangat banyak. Ada banyak ciri-ciri fungsi lif dalam kehidupan harian kita, kita gunakan lif dalam banyak bangunan komersial. prestasi lif sama dengan yang lif. apabila menggunakan lif, kita juga boleh menetapkan mereka mengikut keperluan kita sendiri. Ia boleh dilihat bahawa lif mempunyai kesan yang signifikan pada kita.

Lif menggunakan profil kuasa tinggi dan kualiti tinggi, yang kuat, tidak mudah terbentuk, dan dapat mengurangkan penyimpangan semasa mengangkat, dan boleh menyokong operasi ketinggian tinggi ke ketinggian tinggi. Peranti ini boleh melakukan berbagai-bagai operasi di banyak medan dan digunakan secara luas di kilang, hotel, restoran, stesen, lapangan terbang, bioskop, dewan pameran, dan tempat lain. Ia adalah pilihan yang selamat untuk peralatan penyelamatan, dekorasi lukisan, perubahan peralatan cahaya, peralatan elektrik, pembersihan dan penyelamatan, dan tujuan lain.

Platform kerja ketinggian tinggi berjalan sendiri mempunyai kemampuan yang kuat untuk menyesuaikan diri dan boleh digunakan dalam persekitaran yang kasar dan tempat-tempat umum yang tidak dapat meletup.


LancePlatform hidraulik mengangkat jenis lubangDi mana bahagian bawah musim luruhPlatform kerja ketinggian tinggi berjalan sendiri mempunyai kemampuan yang kuat untuk menyesuaikan diri dan boleh digunakan dalam persekitaran yang kasar dan tempat-tempat umum yang tidak dapat meletup.

Skema rancangan saintifik untuk platforma lif terutamanya mengandungi sirkuit penerbangan dan kunci,LancePlatform angkat hidraulik, sirkuit keseimbangan teleskopik, sirkuit keseimbangan amplitud pembolehubah, sistem penurunan kecemasan, dan untuk memastikan bahawa bangku kerja tidak mengalami situasi yang membahayakan keselamatan pegawai dan peralatan seperti lengan tiba-tiba jatuh atau bangku kerja terbalik, kita telah merancang solusi yang berbeza untuk setiap sistem menurut keadaan yang berbeza. Produk, puluhan juta produk untuk anda memilih dari, penghasil lif bimbit profesional memastikan perdagangan selamat

Perhatian mesti diberikan kepada bahagian berputar lif. Apabila enjin berjalan. Tangan dan alat mesti dijauhkan dari tali pinggang penggemar yang berputar. Semasa pemacu ujian, perlu berada di kawasan luas dan pastikan lif sidang aluminum boleh berhenti dengan selamat dan berputar secara efektif.

Inspection items.Sistem operasi yang sangat berbakat. Sistem pemindahan pemindahan mekanik dan hidraulik dan penampilan novelnya dengan beban tonage yang besar telah menjadi trend; Jiugu” Lift tanda adalah berkahwin dalam konservasi tenaga dan pengurangan emisi, menghasilkan produk kualiti tinggi, dan membuat penggunaan terbaik dari segala-galanya. Ia adalah lokasi keuntungan unik dengan fungsi stabil, berjalan lancar dan angkat, arah fleksibel, operasi sederhana dan selesa, menyediakan and a kesehatan yang diperlukan untuk kerja tinggi dan transportasi kargo tinggi dalam kawasan kilang dan di dalam. Ia mengurangkan masa berharga anda dan meningkatkan efisiensiensi kerja anda. Ia adalah peralatan kerja tinggi ideal untuk syarikat moden untuk menghasilkan dengan selamat.

Penggunaan lif semakin luas, dan industri pembinaan, jurutera awam, dan kehidupan harian manusia tidak boleh dilakukan tanpa mesin angkat hidraulik. Kerana lif memerlukan pekerja untuk bekerja di ketinggian tinggi, kita perlu memasang tindakan pencegahan khusus untuk operasi lif untuk menghindari kemalangan. Berikut adalah tindakan pencegahan untuk operasi lif tersingkat oleh penyunting: Ia dilarang untuk membawa bahan berbahaya atau terbakar di laman lif apabila menggunakan platform angkat bimbit. Asap atau menyalakan api juga dilarang.

Lift elektrik lajur ganda: produk generasi baru yang direka, dibuat sepenuhnya dari profil aluminum kuasa tinggi. Kerana kuasa tinggi profil, pencerobohan platform angkat adalah minimal. Mengadopsi struktur lajur mast ganda, ia mempunyai kapasitas muatan besar, kawasan platform besar, kestabilan yang baik, operasi fleksibel,LanceTangga barang lift, dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Lif ini digunakan secara luas di kilang, hotel, bangunan, pusat belanja, lapangan terbang, tempat sukan dll. Lift tiga lajur boleh digunakan untuk pemasangan dan pemeliharaan garis kuasa, peralatan pencahayaan, garis paip yang tinggi, dan operasi altitud tinggi lainnya serta untuk kerja satu orang seperti pembersihan altitud tinggi. Tiga set topi menyokong platform operasi untuk mengangkat secara serentak, ia mengadopsi struktur 4 lajur mast, operasi fleksibel, kapasitas muatan besar, kawasan platform besar dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Minimumkan pencerobohan platform angkat. Lif ini digunakan secara luas di kilang, hotel, bangunan pusat belanja, stesen, lapangan terbang, tempat sukan, dll. Ia boleh digunakan untuk pemasangan dan pemeliharaan garis kuasa, peralatan pencahayaan, garis paip yang tinggi, dan operasi altitud tinggi lain seperti pembersihan altitud tinggi.


LancePlatform hidraulik mengangkat jenis lubangDi mana bahagian bawah musim luruhUlangi langkah 4 untuk ujian mesin 2-3 di lif belakang untuk melanjutkan operasi. Apabila operasi, kita perlu mengikuti langkah yang sama secara terperinci untuk mencegah operasi yang tidak sesuai daripada mempengaruhi penggunaan biasa kita.

Fair price.Lif mempunyai kuasa kawalan, operasi sederhana, dan ketepatan tinggi, yang boleh memenuhi keperluan berbeza ketinggian yang berbeza iaitu, tekan dan berhenti, membuat operasi ketinggian tinggi mudah dan boleh dilakukan.

Peranti keselamatan jatuh adalah komponen penting di lif konstruksi, yang perlu dipercayai untuk menghapuskan kejadian kemalangan jatuh kandang dan memastikan keselamatan penumpang. Oleh itu, ujian kilang peranti keselamatan anti jatuh sangat ketat. Sebelum meninggalkan kilang, unit pemeriksaan statutori mengukur momentum, kelajuan kritikal, dan pemampatan mata air. Setiap peranti disertai oleh laporan ujian, dan dikumpulkan dalam ujian jatuh di bawah muatan nominal lif bangunan. Namun, lif yang digunakan di lokasi bangunan mesti menerima ujian jatuh setiap tiga bulan. Untuk peranti keselamatan anti jatuh yang telah dihasilkan selama dua tahun (tarikh penghasilan pada peranti keselamatan anti jatuh), mereka juga mesti dihantar ke unit pemeriksaan undang-undang untuk diuji,LanceFixed lifting hydraulic platform, dan akan diuji sekali setahun di masa depan. Sejauh ini, beberapa orang telah menyerahkan untuk pemeriksaan, dan beberapa tempat pembinaan bahkan tidak melakukan ujian jatuh setiap tiga bulan, percaya bahawa peranti keselamatan anti jatuh mereka baik-baik saja. Mengapa tidak melakukan ujian dan pemeriksaan biasa menurut sistem? Pengguna secara buta percaya bahawa ia adalah baik walaupun ia tidak buruk. Sebenarnya, kualiti peranti keselamatan anti jatuh hanya boleh dihukum melalui ujian dan pemeriksaan. Ia mustahil untuk menentukan kualiti mereka dalam operasi sehari- hari. Untuk peranti keselamatan anti jatuh yang telah melebihi kehidupan perkhidmatan mereka

Dalam masyarakat modern, terdapat banyak projek kerja ketinggian tinggi, dan bahaya mereka tidak hanya berkaitan dengan pengurusan pembinaan dan kualiti pegawai, tetapi juga dengan persekitaran kerja dan peralatan yang digunakan dalam pembinaan. Oleh itu, dengan pembangunan terus menerus dan inovasi dalam mengangkat dan menurunkan, dan telah dipercayai dan digunakan oleh pelanggan.

Lance.Pintu garaj patut dibuka atau peranti keleluaran patut dibuka. Supaya gas exhaust boleh disimpan di garasi kapan saja. Walaupun bekerja di luar. Juga, jangan tinggal dekat paip exhaust enjin yang berfungsi untuk masa yang lama.

Dibuat dari paip besi segiempat kuat tinggi, dengan ketat dan kestabilan yang baik. Dipersediakan dengan caster universal untuk pergerakan fleksibel. Gelang dua kurungan akhir boleh disesuaikan, yang sesuai untuk menyeberangi halangan yang berbeza. Dua kurungan akhir boleh diubah menegak dan boleh digunakan untuk operasi pada cerun atau langkah dengan cerun tertentu.

Jaga- jaga untuk pemeliharaan hidraulik lif: Semua komponen lif hidraulik dibahagi menjadi bahagian berfungsi, bahagian yang kekal, ia secara umum boleh dijangka. Contohnya, platforma kerja jenis shell ketinggian tinggi sepatutnya dijalankan pemeliharaan sasaran berdasarkan pemeriksaan. Menurut kesukaran penggantian, ia boleh dibahagi menjadi bahagian yang boleh diganti kompleks dan mudah. Bahagian yang boleh diganti seharusnya diganti berdasarkan pemeriksaan, dan biasanya bahagian yang boleh diganti boleh dipulihkan secara terus menerus. Menurut ketepatannya, ia boleh dibahagi menjadi ketepatan dan bahagian umum. Komponen dengan kadar kegagalan tinggi dan kompleks boleh diganti dan kaedah penyelamatan mereka diperbaiki.