BohongElektrikTentang ciri pekerjaan dan adanya faktor risiko

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-22 21:56:20

Tuminminminminminminminminyang hydraulic membeforms tektektektektektertterttertterttertiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaia- Ya. Gerakan ke bawah silinder hidraulik (iaitu menurunkan objek berat).

Apabila gelang dinding tidak dapat memenuhi keperluan lokasi pembinaan, ia patut dirancang dan dihitung secara terpisah.

Bohong.Apa tindakan pencegahan untuk lif kargo yang tetap? Ikut secara ketat prosedur penyelamatan untuk mengangkat lif kargo dalam kehidupan harian. Kata-kata kunci artikel ini: lif elektrik,BohongLift hidraulik elektrik, platform angkat, platform angkat hidraulik, dan lif kargo.

Kemudian, platform platform angkat yang membawa muatan perlu diseimbangkan, dan tiada pelepasan dari satu sisi dibenarkan. Penangkatan barang tidak membenarkan orang berdiri di kedua-dua sisi platform, dan penangkatan barang patut cuba untuk menjaga kelajuan yang stabil dan seragam.

.Sebelum mengendalikan lif elektrik pembinaan, pemandangan lembut, dll. Dalam beberapa teater,BohongLift automatik elektrik kecil, terdapat platform angkat penyimpanan pemandangan lembut ditempatkan di lokasi yang sesuai di panggung untuk menyimpan selimut,BohongElevator Elektrik LEGO, pemandangan lembut, dll.

Jarak operasi selamat kecil: Tengahan litar (kV) garis kuasa luaran<11~1035~110220330~550 Jarak operasi selamat kecil (m) 4681015 Keperluan menetapkan: Jarak selamat kecil patut disimpan antara pinggir luar lif elektrik pembangunan dan pinggir garis kuasa luaran atas.


BohongElektrikTentang ciri pekerjaan dan adanya faktor risikoMelakukan bergerak berbilang tugas rumah seharusnya mengisi dan menghantar rekod menurut peraturan.

Dan pasukan penghiasan juga menggunakan lif listrik aluminum legasi apa pertimbangan keselamatan yang perlu kita pertimbangkan semasa proses penggunaan? Banyak pembuat tidak jelas menunjukkannya. Hari ini penyunting mekanik akan bercakap dengan anda tentang ikatan aluminum

Tetapkan peraturan: Untuk lif elektrik pembangunan yang berfungsi dalam bergerak berbilang, dan pemandu patut mengisi formulir rekod penyerahan menurut peraturan piawai. Pemandu patut melakukan pemeriksaan sebelum shift dan mengesahkan tiada ralat sebelum memulakan mesin untuk beroperasi.

Create brilliance.Melakukan bergerak berbilang tugas rumah seharusnya mengisi dan menghantar rekod menurut peraturan.

Tombol pecah paip: Apabila saluran paip sistem hidraulik pecah dan kereta berhenti dan turun, ia boleh secara automatik memotong sirkuit minyak dan berhenti turun

Keuntungan valv putaran lif elektrik: Simpilkan pemasangan paip lif elektrik; Operasi lebih sesuai, dan valv boleh dibuka dan ditutup bila-bila masa; Pemasangan valv putaran mengurangkan ketekan komponen penyegelan; Struktur kompak, saiz kecil, dan simpan ruang; meningkatkan kehidupan perkhidmatan saluran paip lif elektrik dan menyelesaikan masalah kebocoran minyak mudah.


BohongElektrikTentang ciri pekerjaan dan adanya faktor risikoSebagai peralatan pembuatan dan pembuatan bahan yang dikenali oleh pelanggan di platform angkat, peralatan pembuatan hidraulik keretapi panduan lebih baik dalam terma produk, jurutera awam, dan biaya operasi. Editor lif elektrik akan memberikan analisis terperinci: keuntungan produk adalah bahawa peralatan membawa beban besar, boleh mencapai beberapa titik, dan boleh dikawal atas dan bawah lantai untuk mencapai penggunaan yang selamat.

Test results.Penerimaan akan dilakukan di situ. Untuk melaksanakan kontrak umum pembinaan penerimaan akan diatur oleh unit kontrak umum pembinaan. Formula penerimaan seharusnya ditandatangani oleh orang yang bertanggungjawab berkaitan.

Untuk menghasilkan dalam persekitaran antarabangsa.

Selama masa penggunaan, unit pengguna patut mengatur pegawai teknik profesional untuk memeriksa lif elektrik pembinaan setiap bulan mengikut keperluan piawai, dan merakam hasil pemeriksaan.

Bohong.Lif elektrik digunakan di bilik tidur keluarga dan tempat dengan bahan bakar dan letupan.

Kedua, platform angkat dipandu oleh tenaga elektrik dan angkat oleh sistem hidraulik. Semasa operasi, perlu menghindari operasi yang tidak sah. Untuk memastikan operasi normal dan teratur platform angkat dan mencapai aras muatan yang ideal, pemeriksaan tepat masa untuk berbagai fungsi adalah penting.

Keuntungan valv putaran lif elektrik: Simpilkan pemasangan paip lif elektrik; Operasi lebih sesuai, dan valv boleh dibuka dan ditutup bila-bila masa; Pemasangan valv putaran mengurangkan ketekan komponen penyegelan; Struktur kompak, saiz kecil, dan simpan ruang; meningkatkan kehidupan perkhidmatan saluran paip lif elektrik dan menyelesaikan masalah kebocoran minyak mudah.