MontpellierTekanan hidraulik platform mengangkatKaedah pemeriksaan kualiti

penyiar:hp530HP141750488 masa pelepasan:2024-06-22 22:35:15

Lift muatan angkat hidraulik milik peralatan kerja ketinggian tinggi. Cekikan kecil struktur jenis gunting adalah normal, tetapi deviasi berlebihan adalah simptom. Ia diperlukan untuk mencari penyebab dan membuat keputusan yang betul pada masa yang tepat. Secara umum, operasi di atas 8 meter secara umum dibenarkan. Kerana berat badannya sendiri, peranti di atas tinggi ini mula bergetar dalam julat yang berbeza. Julat getaran bergantung pada faktor seperti berat badan, tinggi angkat, dan intensiti operasi ketinggian tinggi.

Pembuat lif kargo hidraulik akan memberitahu anda tentang peraturan untuk sistem transmisi lif kargo hidraulik platform angkat.

Montpellier.Jika ada masalah ditemui, sila hubungi pembuat secara tepat masa untuk menghindari melebihi masa jaminan.

Operasi tangga.

.Terutama termasuk: memeriksa gulung, gulung pusat, dan perlindungan platform angkat hidraulik; Pakai dan potong pinggang silinder minyak, dan pinggang lengan dan pinggang; Tambah minyak bahagian-bahagian. Semak kualiti minyak dan aras platform penangkapan hidraulik. Apabila ia mencapai aras tinggi aras minyak hidraulik sepatutnya 30- 45 milimeter lebih tinggi daripada bawah tangki minyak. Apabila minyak menjadi gelap, lekat, atau terdapat objek asing seperti gravil dalam minyak, minyak hidraulik patut digantikan secara tepat masa. Sistem hidraulik platform angkat hidraulik patut guna minyak hidraulik 32 # .

Solusi: Periksa jika prestasi kaki adalah baik,MontpellierPlatform angkat hidraulik dua ton, walaupun mentega dipilih untuk meningkatkan cirinya.

Peralatan elektrik atau kegagalan komponen. Pembuat lif hidraulik memberitahu anda bahawa sebab utama untuk bunyi tinggi yang dijana oleh enjin elektrik ialah: rotor enjin bengkok atau berpakaian berat, atau gudang yang rosak, yang menyebabkan enjin elektrik membersihkan dan menghasilkan bunyi; Pemegang sejuk motor elektrik rosak atau tidak ditetapkan dengan kuat,MontpellierPlatform penangkapan hidraulik garpu gunting, yang menyebabkan bunyi yang tinggi; Motor elektrik tidak ditetapkan dengan kuat dan juga boleh menyebabkan getaran, menghasilkan bunyi yang tinggi.


MontpellierTekanan hidraulik platform mengangkatKaedah pemeriksaan kualitiApabila lif hidraulik gagal berfungsi atau berfungsi secara tidak biasa, mesin patut ditutup segera, bekalan kuasa utama bilik mesin patut ditutup, dan jabatan pengurusan patut dilaporkan untuk penyelenggaran dan pemeriksaan terperinci.

Guna kran untuk kedudukan tepat sangkar suspensi dari atas seksyen piawai, letakkan dua sangkar suspensi pada bingkai kereta api panduan dan perlahan-lahan letakkan penimbal pada spring penimbal. Siapkan dua bingkai pemacu untuk kandang penggantian, tetapkan kedudukan setiap roda belakang dan roda ke ruang untuk pemasangan bingkai pemacu. Guna peralatan angkat untuk memasang seksyen piawai pada dasar lif dan ketat bolt sambungan. Pasang dua set bingkai pemacu di atas kandang penggantian sesuai mereka dan benang pin sambungan untuk pasang garis pengawal atas kandang.

Perbandingan antara platform angkat hidraulik dan lift kargo listrik. Apabila lif kargo jenis kereta api panduan gagal berfungsi platform angkat hidraulik, ia boleh segera berhenti berfungsi, dengan keselamatan dan kestabilan tinggi. Pemacu unit kuasa hidraulik membuatnya mampu membawa muatan yang kuat dan boleh menyelesaikan pemindahan barang-barang tona┼że besar.

Encyclopedic knowledge.Pengguna patut mengatur seseorang yang bersedia untuk beroperasi lif hidraulik, menyusun perincian penggunaan dan tindakan keselamatan untuk lif hidraulik berdasarkan situasi mereka sendiri, dan menggantung mereka dalam posisi yang terkenal

Platform angkat yang diletak kereta: Platform angkat yang diletak kereta direka untuk meningkatkan kemampuan platform angkat dengan memperbaikinya ke kenderaan pengangkutan atau trak. Ia menerima kuasa dari enjin kereta dan mencapai fungsi angkat platform angkat yang diletak kereta. Untuk menyesuaikan kepada operasi ketinggian tinggi di dalam dan diluar kawasan kilang.

Oleh itu, penghasil besar lif hidraulik mengingatkan bahawa terdapat tiga cara utama untuk menyesuaikan sirkuit kawalan kelajuan: sirkuit kawalan kelajuan: bekalan minyak pam kuantitatif, menggunakan valv aliran untuk menyesuaikan aliran masuk dan keluar dari aktiator untuk mencapai kawalan kelajuan; Dalam sirkuit kawalan kelajuan pemadam volum, minyak disediakan oleh pam pembolehubah pembatal tekanan, dan kadar aliran ke dalam aktiator disesuaikan oleh valv aliran untuk menyesuaikan kadar aliran pam pembolehubah ke kadar aliran yang disesuaikan valv kawalan kelajuan.


MontpellierTekanan hidraulik platform mengangkatKaedah pemeriksaan kualitiBaris pelbagai peralatan keselamatan

Affordable price.Pembuat lif kargo hidraulik mengingatkan bahawa lif kargo lift elektrik ditarik oleh beberapa tali wayar besi untuk menyelesaikan lift dan turunkan lif kargo. Jenis lif kargo ini sering menyebabkan platform lif kargo lift menuju disebabkan ketat tali wayar besi, yang menyebabkan kestabilan dan keselamatan yang buruk. Kemampuan tarik tali wayar besi adalah terbatas dan hanya boleh digunakan untuk pengangkutan barang-barang tonej kecil. Oleh itu, jaminan kualiti langkah pertama adalah untuk mengenalpasti penyebab masalah. Pembuat lif profesional mempunyai ujian ketat, dan aktiviti promosi sedang berlangsung. Selamat datang untuk berkonsultasi

Lift jenis trek panduan mempunyai struktur silinder minyak atas lurus. Operasi linear silinder minyak menarik rantai trak, memandu mengangkat meja untuk menyelesaikan operasi. Lift jenis trek panduan adalah bentuk popular lif kargo dalam tahun-tahun terakhir, dengan keuntungan ketinggian angkat yang lebih tinggi, operasi stabil, dan pemeliharaan sederhana dibandingkan dengan lif jenis fork gunting.

Montpellier.Penghasil besar-besaran lif kargo hidraulik telah mendapati bahawa permintaan pasar lif kargo hidraulik juga meningkat. Yang lebih penting, beberapa kerja muatan dan membuang kargo, serta dekorasi, hotel, logistik, gudang, supermarket, dll., biasanya digunakan dalam situasi ini, terutama dalam industri dekorasi. Saya telah melihat banyak syarikat dekorasi menggunakan lif kargo hidraulik kecil, yang juga diproses dan dihasilkan secara khusus, dan mempunyai beberapa perbezaan dari lif kargo hidraulik yang sering kita lihat. Terdapat perbezaan yang signifikan dalam struktur, bentuk, kelajuan angkat, dan tinggi, dan harga lif kargo hidraulik juga berbeza. Lif kargo hidraulik yang digunakan dalam industri penghiasan mempunyai tinggi angkat rendah, beberapa hanya 2 meter, dan tidak memerlukan banyak bahan. Dia terutama mempromosikan orang, bukan barang, dan jarang mempromosikan barang, jadi muatan kecil, tetapi tidak lebih rendah daripada penggunaan lif muatan hidraulik lain. Dia stabil, selamat, boleh diterjemahkan, dan cukup tahan untuk membuat lif kargo hidraulik menjadi pembantu yang baik dalam industri penghiasan. Fungsi lif kargo hidraulik secara perlahan-lahan meningkat dengan keperluan kita, iaitu, dan muatan barang seharusnya seragam.

Platform angkat yang diletak kenderaan digunakan secara luas untuk operasi ketinggian tinggi di hotel, lapangan terbang, stesen, tempat sukan, workshop, gudang, dan tempat lain; Ia juga boleh digunakan sebagai cahaya ketinggian tinggi sementara, iklan, dll.