DombovarPersediaan jadual angkat hidraulik bergerakKerja pemeriksaan harus dilakukan sebelum operasi

penyiar:hp530HP141750488 masa pelepasan:2023-09-18 13:54:16

dan papan keselamatan sepenuhnya automatik. Oleh itu valv keseimbangan statik, faktor keselamatan platform perkhidmatan dalam aplikasi dan aplikasi pasti boleh dipercayai. Tersesuai untuk operasi ketinggian tinggi di workshops produksi tanaman pemprosesan dan auditorium bandar mereka, lapangan terbang, atau taman sains. Mengkhusus dalam penghasil lif, markah berusia 20 tahun dengan harga kompetitif dan kualiti yang dijamin!

Sirkuit kelajuan ialah sirkuit yang menukar kelajuan pergerakan dan kelajuan aktiator dalam sistem hidraulik platform angkat hidraulik keretapi panduan. Terutama termasuk valv, dan actuator. Sirkuit kelajuan yang biasanya digunakan termasuk sirkuit kelajuan, sirkuit kelajuan tinggi, dan sirkuit pertukaran kelajuan.

Dombovar.Pada musim sejuk, apabila bekerja di luar pada ketinggian bawah -10 darjah Celsius kawasan istirahat pemanasan sepatutnya ditetapkan di dekat kawasan pembinaan jika perlu. Peralatan pemanasan sepatutnya dikendalikan oleh pegawai khusus dan perhatian sepatutnya diberikan kepada pencegahan api.

Sebelum bekerja, staf menutup pintu bergerak di kedua-dua ujung pengawal dan memulakannya. Ia diharamkan untuk bekerja apabila pintu bergerak kereta pengawal terbuka. Dalam operasi lif hidraulik, dalam keadaan istimewa, tombol berhenti kecemasan boleh digunakan untuk menghentikan lif hidraulik. Namun, dalam operasi normal, ia dilarang menggunakan tombol berhenti kecemasan untuk menghentikan lif.

.Apabila menggunakan lif hidraulik, pemeriksaan dan penyelamatan sering perlu dilakukan, yang tidak hanya memperpanjang hidup perkhidmatan lif hidraulik tetapi juga membolehkan ia untuk mengaktifkan kuasa yang lebih besar semasa operasi. Sudah tentu, lif hidraulik juga mempunyai masa perbaikan biasa mereka sendiri dan kaedah perlindungan: perlindungan biasa (dilakukan setiap shift).

Motor tidak berjalan: Semak semua komponen motor untuk rosak dan semak jika ada masalah dengan sirkuit dan kawat.

Platform mengangkat tidak mengangkat


DombovarPersediaan jadual angkat hidraulik bergerakKerja pemeriksaan harus dilakukan sebelum operasiSelepas prapemasangan selesai, peralatan prapemasang patut ditetapkan,DombovarPembuat lift, dan kedudukan kabel, paip minyak, dan komponen seperti bingkai prapemasang patut disahkan untuk betul sebelum kerja penyokong boleh dilakukan. Pengesahan memerlukan penywelding atau skru, dan lif kargo hidraulik selepas pengesahan mempunyai kekuatan dan keselamatan.

Muatan barang dan tonnasi barang yang dihantar sekaligus juga mempengaruhi kelajuan angkat. Nilai optimal untuk mengangkut barang pada platform angkat adalah kelajuan. Jika ia terlalu berat,DombovarPlatform penangkapan hidraulik diimport, ia akan mempengaruhi kelajuan.

Beberapa lif hidraulik mempunyai masalah kebocoran minyak, dan suhu rendah di utara mempunyai kesan pada operasi pompa minyak. Yang di atas adalah keuntungan dan kelemahan lif kargo hidraulik. Walaupun lif hidraulik mempunyai tinggi dan kelajuan operasi terbatas, mereka mempunyai keselamatan tinggi dan biaya rendah, membuat mereka sangat praktik dalam beberapa situasi istimewa.

Project scope.Platform penangkapan hidraulik adalah peralatan operasi yang tak penting dan penting dalam masyarakat, dan sebagaimana itu, penghasil besar lif kargo hidraulik sering lupa menyimpan platform penangkapan hidraulik. Ini boleh menyebabkan kerosakan peralatan, mengurangkan efisiensi kerja, dan mengancam keselamatan hidup. Oleh itu, untuk memperpanjang kehidupan perkhidmatan platform penangkapan hidraulik, perlu menggunakan dan menyimpan peralatan secara rasional. Titik berikut adalah untuk menyimpan platform angkat hidraulik.

Menurut penelitian pasar dan pemahaman yang dilakukan oleh editor, banyak pelanggan memilih lif hidraulik daripada lif disebabkan alasan berikut: lokasi pengangkutan yang sempit, yang tidak dapat memenuhi keperluan lif; Tidak dapat menggali lubang lif di lokasi kerja; Lif mahal dan sukar untuk memenuhi keperluan mereka.

Lift disebarkan secara bersamaan di mana-mana kedudukan di keretapi panduan pada 150% kapasitas muatan maksimum, dan seharusnya stabil pada tinggi angkatan maksimum.


DombovarPersediaan jadual angkat hidraulik bergerakKerja pemeriksaan harus dilakukan sebelum operasiPlatform mengangkat mempunyai induksi elektrostatik, yang menyebabkan tidak mengangkat atau menurunkan. Alasan ialah bahawa tiada sambungan wayar dalam proses wayar, jadi platform mengangkat hidraulik dengan induksi elektrostatik menyebabkan kotak kuasa gagal, yang boleh disentuh dengan produk logam.

Latest quotation.Alasan: Tombol penurunan tidak ditutup dengan ketat. Kaedah pembersihan: Periksa jika tombol penurunan diaktifkan. Jika tidak ada bekalan kuasa, perlu memastikan keperluan penapisan memenuhi keperluan penggunaan sistem. Kehilangan tekanan disebabkan oleh kekebalan cair seharusnya sebanyak mungkin, dengan kapasitas pencemaran minyak yang cukup, dan pencemaran minyak seharusnya dibersihkan secara peribadi. Darjah pencemaran minyak dalam sistem hidraulik meningkat dengan kadar penyerangan partikel pencemaran luaran dan meningkat bilangan partikel yang berbeza. Sebagaimana nisbah penapisan meningkat, pemilihan yang masuk akal nisbah penapisan boleh mengurangi pencemaran sistem secara efektif. Partikel tegar adalah sumber utama pencemaran dalam sistem hidraulik mesin pembinaan, dan pemilihan yang masuk akal adalah ukuran utama pencemaran sistem.

Baris pelbagai peralatan keselamatan

Dombovar.Semak kebocoran valv: Jika pakaian semulajadi valv semak melebihi nilai yang dinyatakan selepas penggunaan jangka panjang, ia akan menyebabkan kebocoran. Nyahkumpulkan dan bersihkan valv semak, dan gantikannya jika perlu.

Apabila sistem hidraulik gagal berfungsi, lif hidraulik mungkin mengalami masalah dengan pompa hidraulik, motor, valve, dan pemasangan hidraulik selepas memperbaiki sistem hidraulik, yang mudah menyebabkan getaran dan menghasilkan bunyi yang signifikan.

Tengah terlalu rendah: Mengukur tengah pemula, dengan julat fluktuasi yang dibenarkan± 10%.