DombovarLif kargo alat aluminumTunjukkan ruang kekuatan

penyiar:hp750HP120486450 masa pelepasan:2023-09-18 13:54:15

Kami sering menggunakan lif liga aluminium semasa bekerja, jadi saya ingin mengingatkan anda mengenai beberapa tindakan pencegahan untuk digunakan sehari-hari: kami sering menggunakan lif liga aluminium semasa bekerja, jadi saya ingin mengingatkan anda mengenai beberapa tindakan pencegahan untuk digunakan sehari-hari: sebelum digunakan, perlu memeriksa tukar perjalanan had untuk memastikan tindakan tukar perjalanan had adalah boleh dipercayai, yang merupakan tindakan penting untuk memastikan keselamatan; Juga periksa kabel untuk pastikan ia betul; Sebelum aktif, pastikan kotak distribusi bebas dari sampah.

Ia sangat penting untuk mencubanya di laman luar dengan ruang terbuka dan tanah rata, overload, dan kehabisan kuasa. Masuk dan keluar meja dilengkapi dengan rantai gantung atau baris salib, kereta pelindung, lampu amaran atau lonceng untuk operasi platform angkat, dan switches keselamatan yang menutup sirkuit platform angkat apabila pintu terbuka. Sangat murah hati, operator boleh beroperasi dalam lapisan berbilang, jog atau mod selamat.

Kaedah: Periksa jika minyak hidraulik dalam kotak mel cukup; Semak sama ada topi penuhi minyak tangki minyak ditutup terlalu banyak, menyebabkan kesulitan dalam penyiupan pompa minyak. Semak sama ada sambungan paip penyiupan pompa minyak terlepas untuk mencegah udara dari pompa minyak; Periksa sama ada motor, penyamaran, dll. dipindahkan,DombovarMulti mast aluminum alloy lifting platform, sama ada skru penyesuaian terlepas, dan sama ada suhu persekitaran peralatan yang digunakan memenuhi syarat penggunaan yang dinyatakan. Udara, penyamaran, dll. dipindahkan, sama ada skru penyesuaian terlepas, dan sama ada suhu persekitaran peralatan yang digunakan memenuhi syarat penggunaan yang dinyatakan.

.Empat lif liga aluminium tertutup: Seluruh mesin dibuat dari profil aluminium kualiti tinggi dan mengadopsi struktur tertutup empat. Ia mempunyai muatan berat, kestabilan yang baik, operasi fleksibel, kawasan platform besar,DombovarLif legu aluminium berbilang lajur, dan pelaksanaan yang sesuai, dan boleh melaksanakan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil.

Skema rancangan saintifik untuk lif liga aluminium terutamanya mengandungi sirkuit penerbangan dan penguncian, sirkuit keseimbangan teleskopik, sirkuit keseimbangan amplitud pembolehubah, sistem penurunan kecemasan, dll. Untuk mencegah kerosakan tiba-tiba kepada sistem hidraulik atau saluran paip platform disebabkan kemalangan, dan untuk memastikan bahawa bangku kerja tidak mengalami situasi yang membahayakan keselamatan pegawai dan peralatan seperti lengan tiba-tiba jatuh atau bangku kerja terbalik, kita telah merancang solusi yang berbeza untuk setiap sistem menurut keadaan yang berbeza.

Lift listrik aliuminium sekumpulan ganda: produk generasi baru yang direka, dibuat sepenuhnya dari profil aluminium kuat tinggi. Kerana kuasa tinggi profil, pencerobohan platform angkat adalah minimal. Mengadopsi struktur lajur mast ganda, ia mempunyai kapasitas muatan besar, kawasan platform besar, kestabilan yang baik, operasi fleksibel, dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Lif ini digunakan secara luas di kilang hotel, bangunan, pusat belanja, stesen lapangan terbang, tempat sukan,DombovarAluminum alloy elevator guide wheel, dll. Lift liga aluminium tiga lajur boleh digunakan untuk pemasangan dan penyelamatan garis kuasa, peralatan pencahayaan, garis paip yang tinggi, dan operasi altitud tinggi lainnya. Ia boleh digunakan untuk kerja seorang diri seperti pembersihan altitud tinggi. Tiga set topi menyokong platform operasi untuk mengangkat secara serentak, dan struktur sokongan sama dengan struktur platform tunggal. Ia mempunyai kapasitas muatan yang sangat besar dan kestabilan kerja yang baik. Lift listrik sekumpulan aluminum empat lajur penuh: ia diperfinisikan oleh profil aluminum kuasa tinggi. Oleh sebab kuasa tinggi profil, ia mengadopsi struktur kolom mast empat, yang mempunyai kestabilan yang baik, operasi fleksibel, kapasitas muatan besar, kawasan platform besar dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Minimumkan pencerobohan platform angkat. Lif ini digunakan secara luas di kilang, hotel, bangunan, pusat belanja stesen, lapangan terbang, tempat sukan, dll. Ia boleh digunakan untuk pemasangan dan pemeliharaan garis kuasa, peralatan pencahayaan, garis paip yang tinggi, dan operasi altitud tinggi lain seperti pembersihan altitud tinggi.


DombovarLif kargo alat aluminumTunjukkan ruang kekuatanPengguna boleh pilih mod kuasa dan konfigurasi mengikut julat penggunaan mereka: sistem kuasa termasuk: bekalan kuasa DC bekalan kuasa fasa tunggal atau tiga fasa, traksi dua roda, memandu diri, dan perubahan kereta. Outriggers: outriggers mekanik, outriggers hidraulik, outriggers biasa tangan cranked, dan pull-out outriggers. Sistem: sistem kawalan elektronik anti letupan, sistem kawalan jauh, sistem PIC. Stesen pompa hidraulik: stesen pompa dedikasi platform angkat rumah, stesen pompa diimport dari Itali dengan peranti perlindungan luaran: jenis penyamaran organ, jenis mata, dan jenis piring besi yang ditutup.

Lift legu aluminium boleh dibahagi secara kira-kira kepada lima jenis: mast tunggal, mast ganda, empat mast, dan enam mast. Lift legu aluminium tunggal mast menggunakan mast tunggal untuk sokongan dan biasanya sesuai untuk skenario kerja ketinggian rendah, seperti kerja di bawah enam meter. mast tunggal boleh berdiri dua orang, membuat mereka fleksibel dan selesa untuk digunakan. Lif liga aluminium dengan dua mast, tiga mast, empat mast, seperti nama menunjukkan, mempunyai sokongan yang berbeza lebih rendah. Semakin tinggi bilangan mast, semakin baik kestabilan lif, dan semakin besar muatan kestabilan di platform. Penjagaan dan pemeriksaan biasa diperlukan apabila menggunakan lif sidang aluminum.

Kedua, untuk pemeliharaan setahun lif liga aluminium, menurut standar tertentu, titik berikut boleh diikuti: pemeliharaan setahun adalah pemeliharaan utama, jadi perhatian istimewa perlu diberikan kepada titik berikut: periksa semua paip hidraulik dan gabungan lif liga aluminium. Saluran paip tidak boleh rosak, dan kongsi tidak boleh terlepas. Semua kongsi mesti ketat.

Quality improvement.Lif liga aluminium hidraulik beroperasi ke atas dan ke bawah, dan boleh menyediakan kita platform yang selamat dan stabil. Kita boleh memberikan keselamatan untuk keselamatan kita apabila bekerja di tinggi.

Kaedah untuk kebocoran minyak hidraulik di lif liga aluminium: Periksa sama ada ikatan paip terlepas dan cuba untuk ketatkannya. Periksa sama ada viskositi minyak hidraulik yang digunakan terlalu rendah. Apabila memeriksa titik kebocoran sistem minyak hidraulik, secara umum, tempat di mana minyak hidraulik keluar adalah titik kebocoran, tetapi tidak dikecualikan bahawa minyak hidraulik yang kebocoran boleh berkumpul sepanjang talian paip yang melebihi titik kebocoran. Oleh itu, penting untuk mencari dengan hati-hati semasa pemeriksaan. Penghasil lif aluminium yang bernilai tinggi dari spesifikasi yang berbeza menyambut pedagang sampah, syarikat industri, syarikat, dan jabatan kuasa untuk melawat dan bernegosiasi dengan syarikat!

Masa dan harga lif liga aluminium juga akan ditentukan berdasarkan siklus tertib produk. Berbanding dengan lif liga aluminium, banyak pelanggan mendapati sukar untuk mendapatkan model produk yang sepadan pada masa itu. Kerana banyak pelanggan perlu menggunakan produk dalam masa yang terbatas, jadi mereka perlu jadual semula produksi, dengan siklus produksi yang berlainan dari 2 hingga 3 bulan. Dan penyedia yang mempunyai saham juga akan mempertimbangkan faktor pelanggan tidak terburu-buru untuk meningkatkan harga lif liga aluminium.


DombovarLif kargo alat aluminumTunjukkan ruang kekuatanApabila cahaya penunjuk untuk kuasa lif liga aluminium diaktifkan, tekan butang ke atas, dan motor putar tetapi jadual angkat tidak naik. Ini mungkin disebabkan bekalan kuasa tiga fasa dibalik dan motor terbalik. Hanya betulkan bekalan kuasa.

Respect for customers.Pada akhir tahun, banyak pelanggan dipanggil untuk bertanya mengenai lif liga aluminum. Pada masa ini tahun, pelbagai unit perlu menggantung lampu, dll. Banyak pelanggan tidak tahu bagaimana untuk memilih lif liga aluminum yang sesuai untuk mereka. Di bawah adalah jawapan. lif liga aluminum biasanya boleh dibahagi menjadi tiga jenis: platforma tarik bimbit manual: jenis platform angkat ini adalah rental, murah, dan luas digunakan, Apabila bergerak, ia memerlukan traksi manual atau menarik mekanik dari kereta, dan disebabkan kekuatan bahan yang tinggi, pencerobohan platform angkat sangat kecil. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Buat orang tunggal yang tinggi bekerja mudah dan bergerak untuk operasi.

Mengurus situasi kecemasan. Apabila menghadapi pemadaman kuasa, pertama-tama tetap tenang dan tidak gugup. Lif sidang aluminum tidak akan bergerak dan tidak boleh bergerak, dan terdapat tindakan kecemasan yang sepadan atau butang. Dengan menggunakan berat badannya sendiri, ia boleh perlahan-lahan turun ke posisi bawah. Anda juga boleh menggunakan alat untuk menyokong inti valve, dan kemudian tekan inti valve keras ke dalam untuk menurunkan lif liga aluminum. Jika abnormaliti lain ditemui, anda boleh tekan butang hentian kecemasan. Butang ini ditetapkan untuk mencegah situasi kecemasan di lif liga aluminium yang sangat selamat dan stabil.

Dombovar.Semasa muatan ujian, ujian berbilang juga patut dilakukan. Untuk muatan ujian kedua, ujian tiada muatan boleh dipilih untuk mengesahkan sama ada kelajuan mengangkat dan menurunkan lif liga aluminum adalah masuk akal, sama ada stabiliti platform memenuhi keperluan, sama ada bunyi normal, dan sama ada tinggi mengangkat nilai boleh mencapai. Jika data ujian adalah normal, ujian muatan kedua boleh dilakukan; Ujian muatan ujian kedua boleh memilih ujian setengah muatan dengan fokus pada mengesahkan kestabilan platform. Jika perlawanan gemetar berada dalam julat yang dibenarkan, ujian ketiga - ujian muatan penuh boleh dilakukan untuk menentukan sama ada semua parameter platform normal di bawah keadaan muatan bernilai. Jika ia normal, ujian keempat - ujian muatan berlebihan boleh dilakukan, dan 110% muatan boleh ditambah untuk ujian untuk mengesahkan sama ada peranti anti muatan berlebihan platform ditetapkan dengan betul. Jika tetapan betul, platform angkat tidak boleh naik dibawah muatan berlebihan. Jika ia boleh naik, ia menunjukkan bahawa peranti muatan berlebihan platform angkat tidak ditetapkan dengan betul,

Bekerja pada bangku kerja lif liga aluminium. Harus memakai tali pinggang keselamatan, helmet, dan alat lain untuk mencegah kemalangan.

Penjagaan akhir tahun dan pemeriksaan sambungan hidraulik dan saluran paip. Jika saluran paip rosak, ia perlu diganti segera; Apabila ada keseluruhan dalam bahagian sambungan, ketatkan ikatan paip.