TrapaniElektrik alium selaiTitik terang dalam permintaan pasaran

penyiar:hp750HP120486450 masa pelepasan:2023-09-18 20:54:16

Peribadi periksa semua kawat dan kabel untuk kerosakan. Pasang tepat waktu dan gantikan bahagian yang rosak.

Lif sidang aluminum patut berfungsi secara ketat mengikut kapasitas muatan yang ditentukan, kerana muatan berlebihan boleh menyebabkan kerosakan kepada pegawai dan barang-barang; Bekerja pada platform angkat tanpa halangan keselamatan boleh menyebabkan pekerja jatuh dan menyebabkan korban.

Trapani.Peraturan pada kotak atas kandang yang digantung; Atas kandang gantung sepatutnya dilengkapi dengan kotak untuk penyelenggaran atau nyahkumpulkan dan ia hanya sepatutnya dibenarkan untuk berjalan dengan kelajuan tidak lebih dari 0.65 m/s di bawah kelajuan berbeza.

Apabila bekerja di luar, ketatkan tali tali tali tali tali untuk menjaga kestabilan lif liga aluminium dan pastikan keselamatan pegawai yang bekerja di atas meja.

.Bagaimana untuk mengekalkan lif aluminum legasi? Kami ada lif aluminum yang telah digunakan untuk sementara waktu dan tidak berfungsi dengan betul. Ini kerana lif liga aluminium perlu dikekalkan selepas digunakan untuk sementara masa. Mari kita lihat proses pemeliharaan lif liga aluminium: (1) Semasa pemeliharaan bulanan platform angkat, staf mesti masuk dan bekerja di dalam platform angkat, dan lif mesti ditangguhkan untuk mencegah turun secara tiba-tiba platform angkat dan menyebabkan kemalangan.

Lif liga aluminium enam mast: mengadopsi struktur angkat 4+2, dengan kekuatan tinggi, muatan berat, kestabilan yang baik, operasi fleksibel, kawasan platform besar, dan pelaksanaan yang sesuai. Ia sesuai bagi 1-2 orang untuk memanjat tinggi pada masa yang sama.

Platform angkat berjalan semi-automatik diberi bantuan: Ia mempunyai lebih banyak peranti memandu daripada platform angkat traksi. Jika orang tidak dapat mendorongnya mereka boleh menggunakan platform berjalan atau angkat, tanpa perlukan bekalan kuasa luar, meningkatkan efisiensi kerja.


TrapaniElektrik alium selaiTitik terang dalam permintaan pasaranApabila memasang, nyahpasang, dan menyesuaikan mekanisme putaran, penting untuk memastikan garis tengah pengurang mekanisme putaran adalah selari dengan garis tengah gear,TrapaniLif liga aluminium 4 pilar, dan permukaan meshing tidak kurang dari 70%. Keluaran meshing sepatutnya sesuai.

Langkah 3 pemacu ujian, tekan butang &quo; pada kotak elektrik di bawah lif; Liter; Tekan butang pada kotak panel elektrik apabila ia ditangkap ke setengah tinggi nilai; Hentikan. Tekan butang untuk semak kebocoran, goresan dan tekanan dalam saluran paip hidraulik, sambungan, dan sirkuit elektrik. Hanya selepas memastikan lif adalah menegak boleh ia terus naik ke tinggi lif.

Lif liga aluminum bermain peran penting dalam produksi industri dan kehidupan harian kita. Keuntungan yang ia bawa kepada kita adalah sangat banyak. Ada banyak ciri-ciri fungsional lif-lif liga aluminum dalam kehidupan harian kita, kita gunakan lif-lif di banyak bangunan komersial lif-lif liga aluminum, seperti lif-lif, mempunyai prestasi yang sama apabila menggunakan lif-lif liga aluminum, kita juga boleh menetapkannya mengikut keperluan kita sendiri. Ia boleh dilihat bahawa lif liga aluminium mempunyai kesan yang signifikan pada kita. Syarikat kami telah terlibat dalam berbagai jenis penghasil lif aluminum liga dan bahan lain selama bertahun-tahun, dan berfungsi dengan integriti.

Welcome calls .Empat lif liga aluminium tertutup: Seluruh mesin dibuat dari profil aluminium kualiti tinggi dan mengadopsi struktur tertutup empat. Ia mempunyai muatan berat, kestabilan yang baik, operasi fleksibel,TrapaniTrek lif liga aluminium, kawasan platform besar, dan boleh melaksanakan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil.

Saya harap ia boleh membantu anda!

Apabila menghadapi pemanasan berlebihan di dalam enjin, perlu dihentikannya secara tepat waktu dan terus berjalan selepas penyelesaian masalah. Penutup enjin seharusnya dalam keadaan baik.


TrapaniElektrik alium selaiTitik terang dalam permintaan pasaranSelepas bekerja selama 10000 jam, sistem mekanik dan elektrik lif akan diubah.

Where is good.Dengan penggunaan luas lif liga aluminum oleh manusia, terdapat semakin banyak keperluan untuk desain mereka. Untuk memenuhi keperluan pengguna, pompa minyak, valv keselamatan, valv kawalan kelajuan,TrapaniPlatform mengangkat selai aluminium 8-meter, dan valv arah.

Perkenalan ke lif liga aluminum: lif liga aluminum adalah peralatan pengangkutan tetap yang mengangkat item dari satu tinggi ke yang lain. Kerana berat badan besar dan volum objek yang ditangkap, ia selamat dan stabil. Ia boleh digunakan sebagai produk platform penangkapan hidraulik khusus untuk mengangkut barang antara lantai bangunan, dengan fungsi utama mengangkut berbagai barang lantai kerja ke atas dan ke bawah; Saat ini, lif liga aluminum kebanyakan digunakan di pasar untuk mengangkat kereta di garaj tiga dimensi dan lantai garaj.

Trapani.Apabila tekanan kerja platform angkat tidak normal, sila rujuk kepada aspek berikut: sama ada minyak hidraulik telah digunakan untuk masa yang lama dan tidak diganti. Selepas beberapa masa, perlahan memakai minyak hidraulik yang tahan memakai akan berkurang, yang juga boleh menyebabkan tekanan kerja yang tidak cukup. Sila gantikannya dengan minyak hidraulik baru.

Buang dan nyahkumpulkan valv penurunan, letupkan plunger bersih dengan udara termampat, kemudian pasang dan pasang semula.

Menurut bilangan tiang, ia boleh dibahagi menjadi: satu tiang platform mengangkat liga aluminium: disokong oleh satu tiang platform operasi, yang merupakan lif liga aluminium awal. Seluruh mesin adalah ringan dalam berat badan dan fleksibel dalam pergerakan, sesuai untuk operasi orang tunggal. Selepas kondensasi, ia boleh memasuki pintu umum piawai dan lif dalam bangunan.