BrugesLif liga aluminium yang bergerak sendiriUjian ciri ekzos

penyiar:hp750HP120486450 masa pelepasan:2023-11-20 12:08:26

struktur ketua mast diterima

Platform mengangkat liga aluminium berlipat-lipat mast: seluruh platform dipersiapkan oleh profil aluminium kuasa tinggi. Kerana kuasa tinggi profil, yang mempunyai kestabilan yang baik, operasi fleksibel, kapasitas muatan besar, kawasan platform besar dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Minimumkan pencerobohan platform angkat.

Ia dilarang bagi sesiapa untuk beroperasi, berdiri, atau berjalan di bawah bingkai angkat, keranjang menggantung, angkat kepala sumber bingkai, dan mengangkat objek platform angkat bimbit.

Bruges.Ia terdiri dari beberapa bahagian seperti as as, lajur, sinar silang, komponen perlindungan keselamatan, memastikan keselamatan kerja dan setiap sistem adalah kumplimentar dan tidak diperlukan. Peningkatan topi platform angkat memastikan kestabilan peralatan pada ketinggian tinggi, mengurangkan amplitud peralatan gemetar, dan membuat operasi ketinggian tinggi lebih stabil.

Ia dilarang untuk bekerja di tinggi tanpa kereta api atau tindakan keselamatan lain dan berjalan di dinding satu arah apabila menggunakan lif bimbit.

.Lif liga aluminium hidraulik beroperasi ke atas dan ke bawah, aras minyak hidraulik sepatutnya 40-50 milimeter lebih tinggi dari bawah tangki minyak. Apabila warna minyak hidraulik gelap, kualiti minyak menjadi melekat, atau terdapat objek asing seperti pasir dan gravel dalam minyak ia patut disimpan pada akhir tahun A. Periksa bahagian sambungan hidraulik dan paip. Jika saluran paip rosak, ia perlu diganti segera; Apabila ada keseluruhan dalam bahagian sambungan, ketatkan ikatan paip.

Platform tersebar dengan 0.9 meter, mengembangkan julat kerja.


BrugesLif liga aluminium yang bergerak sendiriUjian ciri ekzosApabila tekanan kerja platform angkat tidak normal,BrugesLift liga aluminium 8-meter, sila rujuk kepada aspek berikut: sama ada minyak hidraulik telah digunakan untuk masa yang lama dan tidak diganti. Selepas beberapa masa, perlahan memakai minyak hidraulik yang tahan memakai akan berkurang, yang juga boleh menyebabkan tekanan kerja yang tidak cukup. Sila gantikannya dengan minyak hidraulik baru.

Jika mesin overheats, ia mungkin merusak mesin. Biaya menggantikan motor elektrik lebih tinggi jadi ia sedang dipandu.

Dengan meningkat produktifiti kita dan meningkat kehidupan kita, permintaan untuk alif liga aluminium juga meningkat.

system.Keselamatan bukanlah masalah kecil, dan bahaya tersembunyi lebih besar daripada harimau. Semasa produksi, pemasangan, dan penggunaan, ia dilarang secara ketat untuk beroperasi melanggar peraturan, dan peralatan dilarang secara ketat; Penyakit; Kerja rumah. Jabatan pengawasan keselamatan pembuat platform angkat sepatutnya mengatur aktiviti pemeriksaan keselamatan bulanan untuk segera memperbaiki beberapa faktor yang tidak selamat.

Lif liga aluminium tiga mast: Struktur utama dibuat dari profil aluminium kualiti tinggi, dengan kapasitas muatan yang sangat besar dan kestabilan kerja. Peranti penjaga penjaga penjaga penjaga keseluruhan mempunyai kekuatan yang baik, mengurangkan tinggi keseluruhan semasa pengangkutan, dan membuat muatan dan pencarian sesuai. Mesin ini mempunyai kuasa pembawa muatan yang kuat dan sesuai untuk 2-3 orang untuk memanjat tinggi secara bersamaan.

Bagaimana untuk mengekalkan lif aluminum legasi? Kami ada lif aluminum yang telah digunakan untuk sementara waktu dan tidak berfungsi dengan betul. Ini kerana lif liga aluminium perlu dikekalkan selepas digunakan untuk sementara masa. Mari kita lihat proses pemeliharaan lif liga aluminium: (1) Semasa pemeliharaan bulanan platform angkat, staf mesti masuk dan bekerja di dalam platform angkat, dan lif mesti ditangguhkan untuk mencegah turun secara tiba-tiba platform angkat dan menyebabkan kemalangan.


BrugesLif liga aluminium yang bergerak sendiriUjian ciri ekzosPelanggan pertama-tama boleh menyediakan permintaan tinggi untuk kerja, dan kami akan cadangkan peralatan yang sepadan dengan permintaan tinggi. Kemudian pilih peranti yang boleh memudahkan masukan dan keluar berdasarkan saiz lif. Jika beberapa model konvensional tidak memenuhi keperluan, mereka akan diubahsuai sesuai.

Variable cost.Pelanggan pertama-tama boleh menyediakan permintaan tinggi untuk kerja, dan kami akan cadangkan peralatan yang sepadan dengan permintaan tinggi. Kemudian pilih peranti yang boleh memudahkan masukan dan keluar berdasarkan saiz lif. Jika beberapa model konvensional tidak memenuhi keperluan, mereka akan diubahsuai sesuai.

Lif liga aluminium mast tunggal mengadopsi bahan liga aluminium kualiti tinggi dan kualiti tinggi, yang mempunyai keuntungan penampilan indah,BrugesPlatform mengangkat alis aluminium bergerak, volum kecil, berat ringan, angkatan licin, keselamatan dan kepercayaan.

Karakteristik klasifikasi lif liga aluminum termasuk pelbagai jenis lif liga aluminum termasuk lif liga aluminum tunggal, lif liga aluminum tunggal, lif liga aluminum tunggal, tiga lif liga aluminum tunggal, empat lif liga aluminum tunggal, dan enam lif liga aluminum tunggal. Produk ini mempunyai prestasi yang stabil, tampilan indah dan indah, kualiti yang baik, dan dijual secara luas di bumi dan antarabangsa. Ia adalah produk bendera yang terbaik jual syarikat kami. Di bawah, kami akan memperkenalkan ciri-ciri berbagai jenis lif: lif lembing aluminium mast tunggal: Serye platform kerja tinggi menggunakan profil aluminium kualiti tinggi untuk angkat struktur, saiz kecil, angkat seimbang, keselamatan dan kepercayaan, dan digunakan secara luas di kilang, hotel, restoran, stesen, dll. Lapangan terbang, teater, dewan pameran, dan tempat lain disediakan dengan lif liga aluminium bertingkat ganda untuk pemeliharaan, lukisan, hiasan penggantian peralatan cahaya, dan pembersihan dan pemeliharaan listrik. Tinggi siri ini platform a kerja ketinggian tinggi termasuk julat 4-12 meter, dan struktur keseluruhan dibuat dari profil aluminium kuasa tinggi. Ia mempunyai kapasitas muatan besar, kawasan platform besar, kestabilan yang baik, operasi fleksibel, dan pelaksanaan yang sesuai. Penangkapan dan penurunan menggunakan bekalan kuasa 220V luar atau kuasa pilihan, Perjalanan boleh didorong secara manual atau dilengkapi dengan peranti yang bergerak sendiri, yang selamat, ringan, dan praktik untuk beroperasi. Lebih luas digunakan di bangunan, hotel, pusat belanja, kilang, lapangan terbang dan tempat lain.

Bruges.Pintu garaj patut dibuka atau peranti keleluaran patut dibuka. Supaya gas exhaust boleh disimpan di garasi kapan saja. Walaupun bekerja di luar. Juga, jangan tinggal dekat paip exhaust enjin yang berfungsi untuk masa yang lama.

Tingkatkan kesadaran keselamatan mengenai penggunaan lif liga aluminium. Pengarah keselamatan lif liga aluminium sepatutnya mendorong pegawai untuk bekerja dengan selamat dalam proses produksi. Tiada masalah kecil dalam kerja keselamatan. Lakukan kerja yang baik dalam kerja keselamatan, fokus pada implementasi sistem, fokus pada idea menangkap orang. Semua jabatan berfungsi mesti sedar penting tanggungjawab mereka, menghapuskan kewajiban, dan menghapuskan empirisme, untuk mengakhiri kemalangan.

Selepas pemeriksaan kesehatan setiap komponen selesai,BrugesLif liga aluminium kilang, memeriksa skru atau sambungan, dan kemudian memeriksa sama ada skru atau sambungan terlepas; Kita perlu mengingatkan semua orang bahawa kita juga perlu mencari kebocoran minyak atau sampah, dan segera menyelesaikannya untuk menghindari masalah yang tidak perlu.