VernonDesign dan pembinaan pemasangan penyimpanan sejukManfaat dan kesan positif strategi

penyiar:hp632HP195506591 masa pelepasan:2022-03-17 23:46:37

Efisiensi pemampat rendah dan kapasitas pendinginan tidak dapat memenuhi keperluan muatan gudang: disebabkan operasi jangka panjang pemampat, lengan silinder, cincin dan bahagian lain dipakai serius, pemasangan penyimpanan sejuk jangka panjang, pemasangan, pembinaan, penyimpanan buah, penyimpanan sejuk perubatan dan produk-produk marka lain, produk yang ditentukan telah selesai, kualiti telah dijamin, dan prestasi penyegelan akan dikurangkan sesuai dengan meningkatkan kebebasan persamaan Koeficien pemindahan gas kompressor juga akan dikurangkan, dan kapasitas pendinginan akan dikurangkan. Apabila kapasitas pendinginan kurang daripada muatan panas gudang, suhu gudang akan jatuh perlahan-lahan.

Semua kabel harus bersih. Semua penukar dan kekunci akan dibuka dan ditutup dengan sensitif dipercayai dan tepat. Sambungan istimewa akan digunakan untuk kawat, dan perlindungan kuasa akan disediakan untuk kotak dan setiap cabang kuasa.

Vernon.Keuntungan: tiada gerakan saling berputar, jadi ia mempunyai keuntungan struktur sederhana, volum kecil, berat ringan, beberapa bahagian (terutama beberapa bahagian yang rentan) dan kepercayaan tinggi; Perubahan momen kecil. Saya terlibat dalam semua jenis pemasangan penyimpanan sejuk, pembangunan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan dan bahan lain sepanjang tahun. Saya beroperasi dengan keyakinan yang baik. Selamat datang untuk menelefon! Imbangan tinggi, getaran rendah, operasi stabil dan getaran rendah seluruh mesin; Ia mempunyai efisiensi tinggi dan teknologi peraturan kelajuan frekuensi pembolehubah dalam julat kapasitas pendinginan; Unit pendinginan scroll tidak mempunyai volum kebebasan, boleh menyimpan efisiensi volumetrik tinggi, bunyi operasi rendah, kestabilan yang baik dan keselamatan tinggi, dan relatif tidak mudah untuk palu cair.

Tip utama: dalam projek penyimpanan sejuk, dan tidak cenderung untuk gagal, penggunaan dan pengurusan yang sesuai dan kehidupan perkhidmatan panjang.

.Ciri-ciri fizik papan pengisihan poliuretan adalah relatif baik, yang boleh memenuhi keperluan yang berbeza. Papan pengisihan poliuretan juga ketat dalam pemilihan bahan. Ia merupakan perusahaan penghasilan produk khas yang mengintegrasikan R & D, dan perkhidmatan. Ia telah lama dipilih dalam pemasangan penyimpanan sejuk, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah dan penyimpanan sejuk perubatan. Ia meningkatkan prestasi keseluruhan papan pengisihan poliuretan dan membolehkan papan pengisihan poliuretan bekerja untuk masa yang lama, Papan pengisihan poliuretan telah juga menjadi salah satu bahan dinding luar utama.

Ia dibina di dalam bilik. Harus ada standar paip pembuangan yang baik di sekitar penyimpanan sejuk, suhu tanah akan rendah, ada antara lapisan di bawah penyimpanan sejuk, dan ventilasi semulajadi yang baik akan disimpan. Selain itu, elektrik fasa volum relatif akan dibina mengikut kuasa output unit pendinginan. Jika penyimpanan sejuk adalah sejuk air-sejuk dan radiasi, saluran paip air tap akan dipanjang dan menara pendinginan FRP akan dibina.

Pegang titik kunci. Sekarang mari kita analisis keperluan produksi dan penggunaan penyimpanan sejuk. Kondensi dalam storan sejuk atau lapisan pengisihan adalah berbahaya. Semasa proses kering dinding baru atau dalam keadaan musim sejuk, apabila uap air dengan suhu dalam tinggi migrasi di luar, mustahil untuk kondensasi di dinding disebabkan penghalangan penyimpanan sejuk.


VernonDesign dan pembinaan pemasangan penyimpanan sejukManfaat dan kesan positif strategi2 - penyimpanan sejuk

Darjah, suhu suhu, suhu motor, suhu kotak dan suhu di depan valv, perhatikan pembekuan pembakaran dan valv, dan perhatikan aras minyak dan perubahan warna cermin minyak. Sama ada bunyi operasi peralatan tidak normal.

Alasan lain ialah bahawa terdapat banyak bekas sejuk dalam sistem. Dalam kes ini,VernonPemasangan penyimpanan sejuk 100 t sayuran, cari titik bocor dahulu, perbaiki bahagian yang ditemui, dan kemudian isi bekas sejuk yang cukup.

Which one is better.Ia sesuai untuk pemprosesan beku dan penyimpanan makanan, dan pendinginan manual untuk menjaga suhu di dalam tetap. Dinding, lantai dan bumbung rata storan sejuk besar diletakkan dengan bahan insulasi panas dengan tebal tertentu untuk mengurangi panas masuk dari luar. Untuk mengurangkan penyorban radiasi surya, permukaan dinding luar penyimpanan sejuk dicat putih atau warna cahaya.

Alasan lain ialah bahawa terdapat banyak bekas sejuk dalam sistem. Dalam kes ini, cari titik bocor dahulu, fokus pada sambungan setiap paip dan valv, perbaiki bahagian yang ditemui, dan kemudian isi bekas sejuk yang cukup.

Fenomen ralat: muatan motor penggemar berlebihan,VernonBerapa banyak rancangan dan pemasangan penyimpanan sejuk, deformasi penggemar; Kesalahan motor penggemar; Kesalahan reli panas motor penggemar (penuaan); Kabel lepas; Pendingin diblokir; Keperlawanan besar. Fenomen ralat penyimpanan sejuk: pengeringan tidak berfungsi, garis pemampat terputus, kegagalan dihidupkan, relai panas bertindak, tukar tegangan tinggi bertindak, kompresor dikunci, garis disambung atau terlepas. Fenomen ralat: ia berhenti dalam masa singkat selepas motor pengeringan, papan penyimpanan sejuk, sebagai struktur penting penyimpanan sejuk, juga meningkat. Kerana penyimpanan sejuk berbeza dari penyimpanan sejuk biasa lain, ia penting untuk persekitaran pemasangan dan suhu. Oleh itu, beberapa masalah kecil mungkin diabaikan semasa pemasangan. Menurut pemahaman berikut.

Kekalkan secara biasa sama ada paip yang menyambung pada paip yang menyambung dan valv unit pendingin adalah tegar dan sama ada ada ada kebocoran pendingin. Kaedah pengesan kebocoran adalah: sponge dip atau kain tipis dengan detergent dan foam, kemudian laksanakan secara serentak ke kawasan yang akan dikesan dan mengamati selama beberapa minit. Jika air bocor, gelembung akan muncul. Tandakan kawasan kebocoran, dan kemudian ketat atau gas memotongnya.

Semasa menggunakan projek penyimpanan sejuk perubatan halaman barang, barang yang disimpan mesti sesuai dengan peraturan yang berkaitan. Barang patut mempunyai jarak tertentu dari tanah dan dinding penyimpanan sejuk. Apabila menyimpan, jarak antara barang dan barang mesti cm. Pada masa yang sama, jarak antara barang dan pemandu sejuk juga patut 100 cm. Tiada barang boleh disimpan dalam julat ini, Ini juga kandungan penting dalam penggunaan teknik penyimpanan sejuk perubatan.

Vernon.Tindakan kecemasan semasa menggunakan projek penyimpanan sejuk perubatan, ia juga boleh menghadapi kegagalan kuasa atau kegagalan kuasa. Sebenarnya, kebanyakan projek penyimpanan sejuk perubatan akan dilengkapi dengan peralatan kecemasan, sehingga projek penyimpanan sejuk perubatan boleh mencapai kesan bekalan kuasa normal. Bila suhu automatik atau sistem pengawasan kemanusiaan tidak normal, pintu penyimpanan sejuk sepatutnya ditutup pada masa, Jadi untuk tidak mengekspos lebih banyak pengkondisi udara, sistem penyejukan sistem juga akan diaktifkan. Apabila suhu kembali kepada normal, ia akan dimatikan secara automatik.

Kehidupan perkhidmatan penyimpanan sejuk bergantung pada kualiti peralatan pendinginan, tetapi ia juga mempunyai hubungan yang besar dengan pengurusan dan penyelamatan sehari-hari yang sesuai selepas pemasangan penyimpanan sejuk. Banyak kali, orang sering mengabaikan titik terakhir. Dalam kehidupan sehari-hari, selama kita menyimpan dan menyimpan penyimpanan sejuk secara biasa, kita boleh meningkatkan hidup perkhidmatan penyimpanan sejuk dan mengurangi biaya.

Pemasangan penyimpanan sejuk bersih dan profesional, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan mempunyai prestasi stabil,VernonPemasangan storan sejuk, keselamatan kepercayaan dan penyimpanan bebas. Aras teknikal telah mencapai aras rumah dan aras maju produk antarabangsa yang serupa. Jika ada sejumlah besar a is dan air, ia mesti dibersihkan pada masa, dan ia mesti tidak diketuk semasa membersihkan, supaya tidak merusak tanah dan mempengaruhi hidup perkhidmatan penyimpanan sejuk.