BeuhatufLift elektrik kecil bergerakKonsep pembangunan produk yang inovatif

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-21 17:47:56

Ini adalah perkenalan singkat kepada beberapa isu yang perlu diperhatikan apabila menggunakan lif elektrik hidraulik. Jenis mesin dan peralatan ini menyediakan kenyamanan besar untuk konsumsi industri dan operasi harian. Namun, sila perhatikan bahawa semasa menggunakan mesin dan peralatan tersebut, perlu mengikut ketat peraturan dan peraturan yang sepadan, dan terus menyimpan rekod perbaikan dan penyelamatan mesin dan peralatan. Ia diperlukan untuk menghentikan penyelamatan dan penyelamatan peralatan secara terus menerus, Jika tidak, ia mungkin untuk membentuk kesedihan kerana pengabaian sementara.

Pintu pendaratan sepatutnya memenuhi keperluan spesifikasi dan mencapai standardisasi.

Beuhatuf.Pandu lift kargo hidraulik untuk naik menegak. Sebab penggunaan tekanan hidraulik sebagai kuasa angkat, ia mempunyai ciri-ciri kapasiti muatan besar, angkat licin, dan tiada muatan bias, dan digunakan secara luas untuk pengangkutan menegak barang antara bangunan-bangunan yang tinggi;

Apabila permukaan rata 5000mm2 kuasa dua yang ketat atau bulatan dilaksanakan dengan kekuatan normal 600N ke kedua-dua sisi pintu, pintu mungkin tidak memenuhi keperluan di atas, tetapi keselamatan perlu dikekalkan.

.Pintu pendaratan sepatutnya dalam keadaan biasa ditutup. Tanpa izin pemandu lif elektrik pembangunan, pintu pendaratan tidak boleh dibuka.

Jarak antara kurungan dinding dan tinggi trek panduan di atas titik lampiran tinggi sepatutnya memenuhi keperluan manual pengguna.

Penggunaan seksyen piawai yang menyambung bolt patut sesuai dengan manual pengguna dan keperluan spesifikasi.


BeuhatufLift elektrik kecil bergerakKonsep pembangunan produk yang inovatifStruktur logam lif listrik pembangunan dan shell logam peralatan listrik sepatutnya mendarat, dan perlawanan mendarat tidak sepatutnya melebihi 4Ω.

Blok terintegrasi terdiri dari valv hidraulik dan tubuh saluran. Fungsinya sama dengan kombinasi valv, yang mengatur arah, tekanan, dan aliran minyak hidraulik.

Minyak hidraulik memasuki bahagian atas silinder hidraulik melalui valv arah elektromagnetik yang bertentangan letupan, valv kawalan hidraulik satu arah, valv throttle, dan valv arah elektromagnetik yang bertentangan letupan. Untuk memastikan turun licin objek berat dan pengendalian yang selamat dan boleh dipercayai, valv seimbang dipasang pada litar minyak kembali untuk seimbang litar dan menjaga tekanan,BeuhatufLift lengkap automatik 6-12 meter, sehingga kelajuan turun tidak berubah kerana objek berat. valv throttle mengatur kadar aliran dan kelajuan naik dan turun.

Respect for customers.Kapasiti bearing struktur bangunan pada titik lampiran kurungan dinding sepatutnya memenuhi keperluan yang dinyatakan dalam manual pengguna untuk bangunan lif elektrik.

Selama masa penggunaan, unit pengguna patut mengatur pegawai teknik profesional untuk memeriksa lif elektrik pembinaan setiap bulan mengikut keperluan piawai, dan merakam hasil pemeriksaan.

Banyak teater menggunakan platform angkat sebagai alat pengangkutan menegak untuk barang. Bagian belakang tahap utama atau akhir tahap sisi dalam banyak teater dilengkapi dengan platform angkat pengangkutan bekas ditetapkan, yang digunakan untuk mengangkut item menegak dari tanah ke lokasi yang ditetapkan atau bahkan pesawat tahap. Platform angkat kolam muzik sering digunakan untuk mengangkut kursi bergerak, dll.


BeuhatufLift elektrik kecil bergerakKonsep pembangunan produk yang inovatifPerhatikan norma perilaku, dan ia dilarang meletakkan tangan atau bahagian lain di antara ruang dalam penyelamatan saluran angkat hidraulik listrik. ini mudah menyebabkan insiden risiko, dan terdapat banyak tragedi disebabkan oleh insiden tersebut setiap tahun. kita berharap kita boleh mengambil amaran.

Economic management.Apabila asas ditetapkan pada bumbung atau struktur lantai, kapasitas pembawa struktur sokongannya patut diperiksa.

Kutub

Sudut diantara gelang dinding dan lapisan mengufuk sepatutnya memenuhi keperluan manual pengguna.

Beuhatuf.Dengan pembangunan reformasi ekonomi China dan terbuka pembukaan cepat bahan-bahan dan barang-barang, dan permintaan yang meningkat untuk platform angkat hidraulik,BeuhatufLift hidraulik elektrik tetap, Jinan, Province Shandong, sebagai sebuah; Rumah negara Platform Penangkapan Hydraulik di China; Banyak perusahaan berkaitan telah berkumpul dan muncul, terutama menyediakan peralatan angkat hidraulik di pasar, termasuk platforma angkat tetap, platforma pembuatan, platforma angkat bimbit, jembatan boarding bimbit, jembatan boarding tetap, platforma angkat lengan lengan lengan lengan lengan lengan lengan, platforma angkat aluminum liga, dan peralatan hidraulik lain. Selain produk konvensional, persekitaran penggunaan khusus dan lokasi boleh dirancang dan dibuat sesuai dengan keperluan. Sebab permintaan pasar, Platform mengangkat telah berkembang ke berbagai jenis produk. Di bawah, editor Shanghai akan memperkenalkan beberapa jenis produk platform mengangkat: empat platform mengangkat bergerak roda dengan empat struktur bergerak roda, dilengkapi dengan ban pneumatik, ban solid, dan ban polyurethane. Struktur garpu yang dibuat dari tabung segiempat besi manganese Shanghai Baosteel. Kuasa angkat platform boleh dipenuhi secara manual atau secara elektrik dengan 220V, 380V pilihan, enjin diesel, kuasa, dan bentuk lain. Stesen pam domestik yang diimpor dan pilihan, dengan ketinggian yang berlainan dari 4 meter hingga 22 meter dan kapasitas 0. 3 ton hingga 3 ton. Atas meja dilengkapi dengan plat lampu plastik anti pinggir atau plat besi berpotensi,BeuhatufLift elektrik Flagpole, yang mempunyai pergerakan fleksibel dan penungkapan stabil. Mudah untuk beroperasi keseluruhan estetik dan ciri-ciri lain. Peralatan ini terutama digunakan dalam berbagai industri seperti pemeliharaan dan memandu workshop, lapangan terbang, stesen gas, pemerintahan jalan, gym, pembinaan tenaga luar pemeliharaan lampu jalan, dan dekorasi bangunan. Ia juga boleh dirancang dan dibuat mengikut keperluan pengguna.

Untuk memenuhi keperluan koreograf dan koreograf dalam permainan yang berbeza, tinggi berbeza platform angkat boleh digunakan untuk mengubah bentuk panggung menurut keperluan koreograf dan koreograf, untuk menyesuaikan kepada keperluan plot untuk pemandangan atau tempat dan menyimpan tenaga manusia dan sumber bahan untuk menetapkan. Dengan menggunakan peranti penutup platform angkat untuk membentuk platform penutup, kesan penutup yang lebih baik boleh dicapai dalam berbagai prestasi. Menurut keperluan plot, atmosfera khusus dan kesan boleh dicipta. Bahkan mesin pentas sederhana sering berpartisipasi dalam aktiviti prestasi, mencipta atmosfera yang tidak dijangka dan kesan menurut keperluan plot. Contohnya, menggunakan turun kelajuan rendah platform angkat untuk mewakili kapal tenggelam di laut