DalianGunting berjalan sendiri jenis platform angkat ketinggian tinggiMenarik permintaan pasaran

penyiar:hp275HP127226562 masa pelepasan:2024-04-03 09:37:48

Panduan keselamatan lif kereta api dan keuntungan kestabilan valv Overflow: Ia boleh menghalang tekanan sistem daripada terlalu tinggi semasa pergerakan ke atas. valv manual kecemasan: Dalam kes kegagalan kuasa, ia boleh membuat lif kecemasan turun ke kedudukan lantai terdekat dan membuka pintu.

Rancangan titik sokongan untuk memilih parameter proses adalah untuk mengelakkan konsumsi tenaga dan generasi bunyi disebabkan kekacauan antara komponen dan sokongan semasa getaran. sokongan patut diatur dekat garis nodal dan prinsip bentangan ialah: apabila nisbah aspek komponen lebih besar dari 2, sokongan dua titik boleh digunakan; Apabila nisbah aspek dekat dengan 1, ia disarankan untuk digunakan atau sokongan 4-titik.

Dalian.Apabila tinggi bangunan bangunan melebihi 4 meter, jaringan keselamatan lebar 3 meter mesti dibina di luar muka kerja bersama lapisan bangunan. jaringan keselamatan tetap mesti dibina di lapisan pertama sehingga tiada operasi ketinggian tinggi.

Platform ini tidak membenarkan penghantaran bahan bakar dan berbahaya, dan ia dilarang bagi pegawai untuk memanjat atau gemetar semasa mengangkat.

.Struktur dan prinsip kerja platform operasi yang boleh dipotong terdiri dari tabung tarik, cahaya pinggir, blok sokongan, lajur, plat tekanan, skru, pencuci spring, pencuci rata cap kunci, asas rod skru, bingkai intermedi, plat platform, dll.

Ia patut dikuasai atau digantikan secara tepat masa untuk mengelakkan kegagalan penggunaan dan kemalangan.

Pemandu dilarang meninggalkan kedudukan mereka, memadam atau memperbaiki platform semasa bekerja. Selepas selesai kerja, pemandu patut matikan bekalan kuasa, kunci cakera sebelum meninggalkan kedudukan dan isi rekod penyerahan.


DalianGunting berjalan sendiri jenis platform angkat ketinggian tinggiMenarik permintaan pasaranKaedah pemasangan: Tiada pemasangan lubang dasar (langsung ditetapkan pada tanah aras beton C30, dengan tebal beton tidak kurang dari 200mm)

Kualiti dan tahap minyak hidraulik. Platform angkat sepatutnya ditangkap sepanjang proses, dan pada kedudukan ini, tanah hidraulik sepatutnya 40-50 milimeter lebih tinggi dari bawah kotak. If the hydraulic oil becomes dark, sticky, or has foreign objects such as gravel, it should be replaced in a timely manner (32 # hydraulic oil). Lift kargo hidraulik adalah lif kargo biasa yang dipandu oleh sistem hidraulik, jadi ia dipanggil lif kargo hidraulik. Lif kargo hidraulik sekarang digunakan secara luas dalam kehidupan dan produksi orang. Apa tindakan pencegahan untuk menggunakan lif kargo hidraulik?

Tengah kawalan keselamatan 18 dipilih dengan kasut panduan berguling, ketepatan tinggi, perlahan pakaian, dan penunggahan stabil. Ciri-ciri platform angkat Jinchuang adalah sebagai berikut: 1. Tidak perlu bilik mesin di atas rakit. 2. Lift hidraulik tidak dilengkapi dengan peranti berat lawan untuk meningkatkan kadar penggunaan kawasan rakit. 3. Cilinder muatan dan muatan lif hidraulik bertindak secara langsung pada lubang dasar, dan keperluan kuasa rakit rendah, Brick or brick concrete structure hoistway can be used for Jinchuang lifting platform safety and stability advantages. Overflow valve: It can prevent system pressure from being too high during upward movement. Emergency manual valve: In case of power failure, it can make the elevator emergency descend to the nearest floor position and open the door.

production.Pemandu dilarang meninggalkan kedudukan mereka, pemandu patut matikan bekalan kuasa, kunci cakera sebelum meninggalkan kedudukan, dan isi rekod penyerahan.

Penapisan dan pembersihan minyak hidraulik untuk mengangkat lif kargo. Penapis minyak hidraulik adalah komponen penting pencemaran minyak dalam sistem hidraulik. Aplikasi penapis minyak mesti memastikan akurat penapis memenuhi keperluan penggunaan sistem, dan kerugian tekanan disebabkan kekebalan cair sepatutnya menjadi sebanyak yang mungkin, dan ia sepatutnya mempunyai kapasitas skala minyak yang cukup; Peribadi periksa dan membersihkan penapis minyak. Darjah pencemaran minyak sistem hidraulik meningkat dengan kadar penyerangan partikel pencemaran luaran dan bilangan berbagai partikel memakai dalam sistem, dan menurun dengan meningkat nisbah penapisan. Oleh itu, memilih nisbah penapisan yang masuk akal boleh mengurangi darjah pencemaran sistem secara efektif. Partikel tegar adalah sumber utama pencemaran dalam sistem hidraulik mesin pembinaan, puluhan juta produk untuk anda memilih dari, penghasil lif profesional memastikan perdagangan selamat

Sistem anti jatuh dalam platform penunggang kereta api panduan adalah sistem yang penting, yang tidak hanya berkaitan dengan keselamatan peribadi, tetapi juga dengan keselamatan peribadi dan properti orang sekeliling. Oleh itu, kita mesti periksa sistem anti jatuh dengan baik, kita mesti memasang peranti keselamatan anti jatuh untuk memastikan keselamatan kita.


DalianGunting berjalan sendiri jenis platform angkat ketinggian tinggiMenarik permintaan pasaranLift keretapi panduan tubuh ganda tidak mempunyai peranti berat lawan, yang menguasai kawasan hanya 3- 4 meter persegi. Ia meningkatkan kadar penggunaan kawasan peluru. Cilinder muatan dan muatan lif keretapi panduan tubuh ganda bertindak secara langsung pada lubang dasar, dan keperluan kekuatan peluru rendah. Peluru struktur batu atau batu beton boleh digunakan sebagai platform panduan jenis kereta api, yang terutama digunakan untuk lantai tersendiri mengikut persekitaran di lokasi. Next, Zhongyun Intelligent Machinery Group will introduce the advantages of guide rail type lifting platforms. Keuntungan keselamatan dan kestabilan platform penunggang kereta api zy12 Overflow valve: Ia boleh menghalang tekanan sistem daripada terlalu tinggi semasa pergerakan naik. valve manual kecemasan: Dalam kes kegagalan kuasa, ia boleh membuat kecemasan lif turun ke kedudukan lantai terdekat dan membuka pintu.

Packaging strategy.Folding arm lifting platform product features 01 Folding arm lifting platform High altitude operation platform 360 degree rotation without external power supply, can work across obstacles, lifting smoothly and safely. The curved arm lifting platform adopts a curved arm working arm, and the scope and space of operation are not affected.

Semak kebebasan lapisan bola dan pakaian roda panduan roda penggantian. Jika roda penggantian dipakai, diperlukan untuk menyesuaikan atau menggantikannya. Jika lapisan lif dipakai, gantikan roda panduan atau lapisan

Semasa menggunakan minyak hidraulik, penyerangan pencemaran boleh mempunyai kesan negatif pada sistem hidraulik. Untuk mengawal pencemaran minyak hidraulik secara efektif, perlu periksa dan mengendalikan semua bahagian penyegelan dan kongsi, periksa dan analisis minyak hidraulik sistem hidraulik, dan menggantikan minyak hidraulik secara rutin. When replacing hydraulic oil, the old hydraulic oil must be completely drained, and the entire hydraulic system must be cleaned before using new hydraulic oil. Kesempatan persekitaran suhu rendah pada baja, bahan-bahan komponen muatan utama pada suhu rendah tidak hanya perlu memenuhi keperluan kuasa, tetapi juga memenuhi keperluan kuat kesan. Struktur penyelesaian komponen yang membawa muatan suhu rendah mempunyai kesan yang signifikan pada tekanan suhu penyelesaian, konsentrasi tekanan,DalianPlatform mengangkat trek panduan tetap, bentuk struktur yang sesuai patut dipilih untuk lif pada suhu rendah.

Dalian.Platform mengangkat garpu gunting tetap mempunyai stabiliti mengangkat yang baik dan julat luas aplikasi. Peralatan mengangkat kargo terutamanya digunakan untuk mengangkut barang antara perbezaan tinggi dalam garis produksi. Memuatkan dan membuang bahan, menyesuaikan tinggi bahagian kerja semasa pengumpulan, memberi makan dengan penyedia ketinggian tinggi, mengangkat komponen semasa pengumpulan peralatan besar, dan menyokong lokasi penyimpanan dan muatan dengan forklift dan kenderaan transportasi lain untuk pemuatan dan membuang cepat barang.

[UNK][UNK]& amp; lt;-- Karakteristik platforma angkat hidraulik bagi orang cacat -; amp; gt; Platform penangkapan hidraulik bagi orang cacat boleh dipasang dengan bijak di pintu masuk dan keluar kereta bawah tanah, jalan kaki, jembatan pelayar,DalianLif legu aluminium yang diletak di kereta, pintu masuk dan keluar stesen kereta api, koridor bangunan rumah, dan bangunan koridor, yang boleh menyelesaikan secara keseluruhan masalah penangkapan sukar di tempat awam. Produk kami tidak memerlukan lubang, lubang, atau bilik komputer, dan pemeliharaan sering. Kami selamat dan dipercayai ruang, bergantung pada kualiti produk yang dipercayai dan perkhidmatan selepas menjual yang baik untuk melayani anda sepenuhnya. Platform Lift Kemudahan’& mdash;& amp; amp; lt;-- Parameter spesifikasi platform angkat hidraulik bagi orang cacat -; amp; gt; Sumber kuasa: Penampilan umum: 1768mm&kali; 1285mm&kali; L (large lifting height lifting base plate size: 1370mm (length)× 917mm (lebar)

Tengah bekalan kuasa: Kuasa enjin: Angkat: Operasi penyesuaian Rocker sendiri Perlindungan Muat Terlalu: Melalui reli semasa.