Pembuat paip sanitari baja tanpa bekubagaimana nak guna

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2022-01-12 18:31:21

Beli sekeliling dan pilih paip bekalan air besi yang tidak terhitam yang boleh diterima. Dengan membandingkan harga paip yang dijual oleh pelbagai syarikat, kita perlu memilih dengan hati-hati dan tidak perlu membelinya. Namun, yang menyimpan biaya pemindahan, sehingga harga tidak akan terlalu mahal.

Proses penghasilan gulungan panas (paip baja tanpa senyap): paip bulat kosong &rarer; Panas &jarang; Perforasi & rarr; Tiga roll salib berguling, dan kosong dengan pertumbuhan sekitar 1 m akan dibawa ke dalam kilang untuk pemanasan. Bilet ini dihantar ke oven untuk memanaskan pada suhu sekitar 1200 darjah Celsius. Bahan bakar adalah hidrogen atau acetylene. Suhu dalam oven adalah masalah kunci. Selepas bilet paip bulat dibuang dari oven, ia sepatutnya dibuang melalui penerbang tekanan. Secara umum, penerbang yang lebih umum ialah penerbang gulung konus. penerbang ini mempunyai efisiensi produksi tinggi dan kualiti produk yang baik. Ia khusus dalam plat baja stainless steel, koil baja stainless steel, sabuk baja stainless steel dan paip baja stainless steel, dengan gred tahan tekanan tinggi, prestasi yang baik waterproof, kebakaran dan tahan suhu tinggi, kapasiti overload kuat tahan korrosion, perlindungan radiasi, hidup perkhidmatan panjang, pengembangan diameter lubang besar, dan boleh memakai berbagai grad baja. Selepas perforasi, tabung bulat kosong berguling secara berturut-turut dengan tiga roll salib berguling, berguling terus-menerus atau berguling. Lepaskan paip selepas mengukur. Bit latihan konik mesin ukuran berputar ke embrio besi dengan kelajuan tinggi untuk membentuk paip besi. The inner diameter of the steel pipe is determined by the outer diameter length of the sizing machine bit. Selepas mengukur, paip baja memasuki menara sejuk untuk menyemprot air sejuk. Selepas penjelasan, paip besi dihantar ke pengesan cacat logam (atau ujian hidrostatik) untuk pengesan cacat dalaman. Jika ada retak gelembung dan masalah lain di dalam paip baja, mereka akan dikesan. Pipa besi patut dipilih secara ketat secara manual selepas pemeriksaan kualiti. Selepas paip besi diperiksa, nombor, spesifikasi, nombor seri produksi, paip besi yang tidak bersih dan paip besi yang tidak bersih 904L. Oleh itu, spesifikasi kumpulan paip bentuk sedikit lebih besar yang digunakan dalam produksi bentuk paip adalah kira-kira 6000-20000.

.Biaya logistik: lokasi penghantaran berbeza menentukan biaya pengangkutan berbeza. Biaya pengangkutan jarak jauh sepatutnya 500 yuan per ton dan biaya pengangkutan jarak pendek sepatutnya sekitar 300 yuan per ton.

Setelah pemasangan paip pembersihan paip baja inox, ia disarankan untuk menggunakan 3% permanganat kalium untuk disinfeksi. Ia dilarang untuk menggunakan air pembersihan untuk disinfeksi, dan membersihkannya dengan air bersih selepas disinfeksi. Jika ia tidak digunakan untuk waktu singkat, udara termampat mesti digunakan untuk meletupkan air yang tersisa dalam paip, untuk mencegah reaksi korosi antara oksigen bebas dalam paip dan media lain.

Pakaian itu sendiri memerlukan biaya pembuatan, dan biaya pembuatan memerlukan biaya kerja, yang jumlahnya melebihi berat satu beg.


Pembuat paip sanitari baja tanpa bekubagaimana nak gunaSumber kuasa dengan ciri-ciri luaran menegak diterima, dan polariti positif diterima dalam DC (wayar penyelut disambung ke tiang negatif).

Industri petrokimia, termasuk industri penambah kimia, mempunyai permintaan yang besar untuk paip besi yang tidak rusak. Pipa besi yang tidak rusak kebanyakan digunakan dalam industri ini, termasuk, 32, 34317l, dll., dengan diameter luar sekitar ¢ 18 - ¢ 610 dan tebal dinding sekitar 6mm- 50mm (biasanya paip pemindahan tekanan tengah dan rendah dengan spesifikasi lebih dari & phi; 159mm). Medan aplikasi khusus adalah: paip bakar, paip pemindahan bahan, paip pemukar panas, dll.

Besi tanpa daun adalah besi umum dalam besi tanpa daun, juga dikenali sebagai 188 besi tanpa daun. Ia dikecualikan oleh tahan suhu tinggi prestasi pemprosesan yang baik dan kesukaran yang baik, jadi ia dibuat menjadi besi yang sering digunakan. Biasanya dalam kehidupan adalah paip baja inorganis, plat baja inorganis, koil baja inorganis dan bahan-bahan bangunan lain. Sebagai bahan bangunan yang sangat penting, besi stainless digunakan secara luas dalam industri, industri bangunan, industri perhiasan rumah dan industri makanan dan perubatan. Jadi, benda apa yang dibuat dari baja yang tidak stainless dalam hidup kita? Let's have a look!

Installation materials.Stainless hot plate (grade I) GB4239-91 stainless cold strip (grade I)

Garis besi silikon terbuka sejuk (lembar) mewakili: 100 kali nilai kehilangan DQ + besi (pada frekuensi 50Hz bentuk gelombang adalah sinusoidal, dan nilai puncak induksi magnetik ialah nilai kehilangan besi berat unit 7T) + 100 kali nilai tebal. Kadang- kadang, G ditambah selepas nilai kehilangan besi untuk mewakili induksi magnetik tinggi. Contohnya, dq133 mewakili garis besi terbuka sejuk terbuka (lembar) dengan nilai kehilangan besi 3 dan tebal 0. 3mm. Sekarang model baru adalah 30q133.

String besi, string tipis, string gulung, prestasi penywelding dan prestasi kuasa panas. 347 jam bekas stainless digunakan untuk pemanas super boiler besar, pemanas semula, paip paru dan paip penyukar panas petrokimia.

Honesty and mutual benefit.Dengan pembangunan ekonomi sosial, aplikasi paip besi yang tidak stainless telah semakin populer. Ia akan membawa perubahan baru dalam berbagai medan.

Pipa baja tanpa selai besi selai untuk struktur (bukannya gbt14975-200)

Melewati dan edit seksyen ini dari tali besi silikon besi silikon bersandar tali besi silikon, juga dikenali sebagai tali besi silikon tergulung sejuk untuk industri telekomunikasi, adalah tali besi silikon dengan struktur bersandar dengan biji dan tebal kurang dari 0.20 mm, yang digunakan untuk menghasilkan pelbagai pengubah kuasa, pengubah denyut denyut, penyembah magnetik, penyukar dan inti besi lain dengan frekuensi kerja di atas 400Hz.

.Aplikasi paip besi tidak terhitam dalam industri kereta api sedang berkembang dengan cepat. Dalam sepuluh tahun terakhir, bahan paip besi tidak terhitam telah digunakan secara luas dalam alat pengangkutan awam seperti bas, kereta bawah tanah, kenderaan kereta api kelajuan tinggi, kereta rumah tangga dan sebagainya!

Jalur besi berguling sejuk akan dihantar dalam keadaan perawatan panas (penyelesaian, normalisasi dan temperamen selepas normalisasi), dan akan dihantar dengan lancar.

Karakteristik dan aplikasi 347 jam austenitic kuasa panas bekas besi tidak stainless mempunyai resistensi corrosion yang baik, pemanas semula, paip paru dan paip penyukar panas petrokimia.