PerpignanLift elektrik tiga fasaApa jenis gaya yang ada

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-20 21:54:18

Ia dipahami bahawa platform penangkapan jenis gunting adalah peralatan khusus yang sangat digunakan untuk operasi ketinggian tinggi. Struktur mekanikal garpu pemotongnya menyediakan kestabilan tinggi untuk platform angkat platform kerja lebar, dan kapasitas pembawa muatan tinggi, menjadikan julat operasi ketinggian tinggi lebih besar dan sesuai untuk berbilang orang bekerja secara bersamaan. Kuasa angkat dibahagi kepada bekalan kuasa 24V, 220V atau 380V, enjin diesel, menggunakan stesen pam hidraulik Itali dan rumah, dan atas meja dilengkapi dengan plat buckle anti-insulation slip, yang mempunyai fitur anti slip, dan seharusnya tidak ada tanah di permukaan kencangan.

Sekali lagi dan keselamatan. Sila pastikan untuk digunakan.

Tetapkan keperluan: Saluran dinding patut guna produk piawai yang sepadan dengan pembuat.

Perpignan.Perlu periksa brek lif kargo jenis kereta api panduan secara terus menerus, pemeriksaan minggu patut dilakukan untuk memeriksa sama ada skru sambungan di berbagai bahagian platform angkat ketat, sama ada cincin penyegelan rosak atau tidak berkesan, sama ada kekurangan minyak hidraulik,PerpignanLift elektrik tiga siklus,PerpignanLift listrik penutup, dan sama ada silinder minyak bocor. Ia diperlukan untuk membersihkan bingkai angkat, gunting, wayar, dan silinder minyak sekali seminggu untuk mengelakkan debu dan debu yang mempengaruhi operasi normal.

.Tidak perlu menetapkan bilik komputer di atas rakit seperti lif, dan tinggi lantai atas boleh dipasang sekurang-kurangnya 2.5 meter.

Sudut diantara gelang dinding dan lapisan mengufuk sepatutnya memenuhi keperluan manual pengguna.

Untuk pelanggan untuk menggunakan dan menggunakan platform angkat untuk masa yang lama,PerpignanElektrik tingkat dua, editor secara singkat memperkenalkan bagaimana untuk menyimpan dan memperbaiki platform angkat: Pertama-tama, penyelenggaran normal terutama fokus pada pencegahan, terutama jika mana-mana kerosakan atau kerosakan dikesan dan diperbaiki dengan cara yang tepat. Pemeriksaan dan penyelamatan berhati-hati pada masa ini boleh menyimpan kos dan mengelakkan masalah yang lebih besar, yang menyebabkan perbaikan yang mahal.


PerpignanLift elektrik tiga fasaApa jenis gaya yang adaMekanisme angkat elektrik spiral: Dengan semua fungsi platform angkat biasa, ciri utama adalah bahawa peralatan memegang lubang dasar kecil dan mempunyai strok besar. Peralatan mempunyai tinggi hanya 200-500 mm dan jarak perjalanan sehingga 14 m. Ia adalah khusus sesuai untuk bangunan dengan tahap yang dibina di dua tingkat atau lebih disebabkan kekangan ruang.

Komponen fungsional stesen pompa tekanan kebanyakan terdiri dari lima bahagian: peranti pompa, kombinasi valv, blok terintegrasi, tangki minyak, dan kotak elektrik; Melakukan tugas masing-masing. Fungsi utama adalah seperti ini: peranti pam,

Pintu pendaratan sepatutnya memenuhi keperluan spesifikasi dan mencapai standardisasi.

original.Apa? Apabila menggunakan saluran mengangkat hidraulik, juga perlu diperiksa untuk memanaskan. Sebab peralatan ini dilengkapi dengan enjin, jika enjin overheats, ia boleh menyebabkan kerosakan kepada enjin. Namun pertukaran enjin adalah relatif mahal. Oleh itu, semasa proses perjalanan atau operasi ujian, jika enjin overheats, ia perlu dihentikan segera, dan kemudian diperiksa dan dibersihkan untuk menghapuskan kekurangan yang menyebabkan enjin overheats, sehingga mesin boleh terus digunakan. Akan ada berus elektrik di dalam mesin ini, dan pintu pendaratan patut berfungsi dengan betul.

Keperlukan menetapkan: Apabila jarak antara pinggir luar lif elektrik konstruksi dan garis kuasa luar overhead tidak boleh memenuhi keperluan jarak keselamatan kecil, tindakan perlindungan yang diambil sepatutnya memenuhi keperluan spesifikasi.


PerpignanLift elektrik tiga fasaApa jenis gaya yang adaLif elektrik pembangunan seharusnya dilengkapi dengan bingkai panduan kabel dan memenuhi keperluan peraturan.

Total quality assurance.Perlindungan suhu minyak tangki: Apabila suhu minyak dalam tangki melebihi nilai tetapan piawai, lif elektrik digunakan secara luas dan terlibat dalam banyak industri. Lift listrik spiral bukan pengecualian dan mempunyai kesan yang sangat baik. Tetapi kadang-kadang permukaan lif elektrik spiral boleh berkarat, yang mempunyai kesan tertentu pada efisiensi kerja dan perlu dibuang. Jadi apa penyelesaian untuk permukaan rust lif listrik spiral?

Lif elektrik digunakan di bilik tidur keluarga dan tempat dengan bahan bakar dan letupan.

Perpignan.Tetapkan keperluan: Untuk bangunan lif elektrik dengan asas yang dipasang pada lembaran bumbung, lantai, atau struktur yang ditangguhkan lebih rendah lainnya, kapasitas pembawa struktur sokongan asas patut diperiksa. Klik di sini untuk muat turun maklumat teknikal pembangunan secara percuma. Fasilitas pembuangan asas patut dipasang.

Apabila jarak mengufuk antara pinggir kandang dan pinggir pendaratan atau antara kandang dan pintu pendaratan lebih besar dari 150 mm dan tiada perlindungan berkesan dari struktur lain, peranti perlindungan sisi untuk pintu pendaratan patut disediakan.

Kualiti seksyen piawai patut sesuai dengan manual produk dan keperluan spesifikasi.