BajaLift pintu air elektrikKelembapan ekonomi adalah penyesuaian yang sihat

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-22 14:56:19

Minyak hidraulik memasuki bahagian atas silinder hidraulik melalui valv arah elektromagnetik yang bertentangan letupan, dan minyak kembali dari bahagian bawah silinder hidraulik kembali ke tangki minyak melalui valv keseimbangan, valv kawalan hidraulik satu arah, valv throttle, dan valv arah elektromagnetik yang bertentangan letupan. Untuk memastikan turun licin objek berat dan pengendalian yang selamat dan boleh dipercayai, valv seimbang dipasang pada litar minyak kembali untuk seimbang litar dan menjaga tekanan, sehingga kelajuan turun tidak berubah kerana objek berat. valv throttle mengatur kadar aliran dan kelajuan naik dan turun.

Apabila asas ditetapkan pada bumbung atau struktur lantai, kapasitas pembawa struktur sokongannya patut diperiksa.

Baja.Pembersihan pembuat lif elektrik memerlukan semua bahagian lif elektrik harus disimpan bebas dari lumpur minyak, tanah dan debu, terutama udara, bahan bakar dan penapis minyak enjin perlu diperiksa dan dibersihkan mengikut masa yang ditentukan untuk mencegah kemudahan memasuki silinder dan laluan minyak, kehidupan perkhidmatan mereka, dan corak kehilangan minyak dan cair. Sistem penyelamatan berdasarkan jam operasi mesin sebagai kriteria utama untuk menentukan keperluan penyelamatan mesin, dan juga telah menjadi sistem penyelamatan yang direncanakan dan dijangka.

Setiap teater adalah tempat awam dengan ramai orang, dan pertimbangan keselamatan perlu dianggap dalam rancangan pentas. Menurut peraturan negara yang berkaitan, untuk mencegah kemalangan disebabkan oleh menghancurkan lif elektrik atau kawalan yang tidak sesuai oleh pemandu. Lift elektrik sepatutnya dilengkapi dengan peranti keselamatan yang diperlukan berikut untuk memastikan kereta lif elektrik berhenti naik atau jatuh pada masa yang tepat.

.Ini adalah perkenalan singkat kepada beberapa isu yang perlu diperhatikan apabila menggunakan lif elektrik hidraulik. Jenis mesin dan peralatan ini menyediakan kenyamanan besar untuk konsumsi industri dan operasi harian. Namun, perlu mengikut ketat peraturan dan peraturan yang sepadan dan terus menyimpan rekod perbaikan dan penyelamatan mesin dan peralatan. Ia diperlukan untuk menghentikan penyelamatan dan penyelamatan peralatan secara terus menerus, Jika tidak, ia mungkin untuk membentuk kesedihan kerana pengabaian sementara.

Platform turun adalah pemuatan berat berbilang-fungsi dan membuang peralatan mekanik. Dari tahap awal platform angkat, ia hanya platform angkat jenis gunting sederhana. Selepas bertahun-tahun pembangunan industri, termasuk inovasi teknologi, platform angkat juga telah berkembang menjadi platform kerja ketinggian tinggi yang sesuai untuk laman dan persekitaran yang berbeza; Jadi, bagaimana untuk memilih platform angkat yang sesuai untuk digunakan di situ? Apabila memilih platform angkat, perusahaan patut mempertimbangkan aspek berikut: pertama-tama, terutama untuk angkat platform a yang digunakan dalam persekitaran khas seperti medan minyak, stesen gas, platforma angkat tahan letupan patut dipilih. Jenis platform angkat ini menggunakan kotak kawalan elektrik tahan letupan dan perlindungan luaran termasuk sirkuit, yang telah mengalami eksperimen berbilang ketat untuk memastikan keselamatan. Mencari laluan pembangunan baru telah menjadi masalah utama untuk diselesaikan dalam pembangunan industri lif alif aluminum. Pada zaman keuntungan yang sedikit, model sebelumnya untuk mengubah keuntungan seseorang menjadi modal yang mencari pertumbuhan tidak lagi wujud, dan inovasi teknologi telah menjadi titik pertumbuhan baru untuk pembangunan industri mesin berat.

Tetapkan peraturan: Bahagian anti-pelepasan dan anti-pelepasan diantara bahagian sambungan sepatutnya memenuhi persediaan manual pengguna dan tidak sepatutnya diganti oleh objek lain. Untuk menyambung bolt dengan peraturan pra-ketat, kunci momentum atau alat istimewa sepatutnya digunakan untuk ketat tepat bolt ke nilai momentum yang ditentukan mengikut urutan ketat yang ditentukan. Apabila memasang seksyen piawai yang menyambung bolt, ia disarankan untuk meletakkan skru di bawah dan kacang di atas.


BajaLift pintu air elektrikKelembapan ekonomi adalah penyesuaian yang sihatJarak operasi selamat kecil: Tengahan litar (kV) garis kuasa luaran<11~1035~110220330~550 Jarak operasi selamat kecil (m) 4681015 Keperluan menetapkan: Jarak selamat kecil patut disimpan antara pinggir luar lif elektrik pembangunan dan pinggir garis kuasa luaran atas.

Setiap jabatan berus elektrik patut disimpan bersih,BajaLift ketinggian tinggi elektrik, dan tekanan berus patut disesuaikan untuk memastikan kawasannya tidak kurang dari 50%

Keperlukan menetapkan: Kaedah sambungan utama antara kurungan dinding dan bangunan termasuk: menyambung kurungan dinding dengan bahagian yang terkandung di dinding; Baik dengan bolt dinding; Bolt terkandung; Menyelam dengan struktur besi.

market.Buffer. Untuk meningkatkan tenaga untuk kereta untuk memukul atas atau tenggelam ke bawah. Buang karet atau spong dari penimbal dan kabin untuk meningkatkan tenaga kesan mereka; Gelipan tali dan kemalangan lain menyebabkan kereta tiba-tiba jatuh, yang menyebabkan tekanan keselamatan. Untuk mencegah pecah tali wayar mengangkat. Sebuah lampu keselamatan yang boleh simultan mematikan bekalan kuasa dan menghentikan kereta jatuh seharusnya dibuang dari kereta. Kereta tanpa tong keselamatan tidak dibenarkan untuk naik atau membawa orang. Jika ia adalah lif elektrik yang sederhana, mesti ada peranti keselamatan (seperti pin berhenti keselamatan) untuk menghalang orang dari tiba-tiba jatuh apabila memuatkan dan memuatkan barang dalam kereta; Lif elektrik dengan tiga lantai atau lebih (termasuk tiga lantai) untuk penumpang atau penumpang.

Memberi makan mesin; Penangkatan komponen semasa mengumpulkan peralatan besar; Bahan mesin besar, memotong; Lokasi pembuatan dan pembuatan gudang dipersediakan dengan kenderaan pengangkutan forklift dan kenderaan lain untuk pembuatan dan pembuatan cepat barang.

Apabila tekanan berlebihan,BajaElektrik ringkas, tekanan bawah, dan peranti perlindungan kesilapan fasa lif elektrik tetap bertemu tekanan berlebihan, kesilapan fasa, dan kesilapan fasa dalam sirkuit elektrik, peranti perlindungan bertindak dan platform angkat berhenti berjalan. Beberapa pegawai penyelamatan di lokasi pembangunan tidak segera menghapuskan kerosakan peranti perlindungan fase tekanan berlebihan dan kegagalan tekanan bawah, tetapi membatalkan atau sirkuit pendek peranti perlindungan untuk membuatnya tidak berkesan, meninggalkan bahaya kecelakaan tersembunyi untuk peralatan. Beberapa produk awal tidak mempunyai peranti perlindungan ini sama sekali, jadi ia disarankan untuk mempersiapkannya.


BajaLift pintu air elektrikKelembapan ekonomi adalah penyesuaian yang sihatJarak L bergantung pada model lekap dinding yang dipilih.

Quality documents.Lift elektrik jenis gunting adalah peralatan khusus operasi ketinggian tinggi yang digunakan secara luas. Struktur mekanikal gunting itu memastikan kestabilan tinggi platform angkat, platform kerja luas, dan kapasitas bearing tinggi,BajaLift kecil elektrik, menjadikan julat operasi ketinggian tinggi lebih luas dan sesuai untuk berbilang orang bekerja secara bersamaan. Ia menjadikan operasi ketinggian tinggi lebih efisien dan lebih selamat

Dalam kasus tanah, ia mesti dicuci dengan bensin atau lebih tipis.

Ia boleh melupakan filem cat dengan cepat. Sama-sama. Cairan brek juga berbahaya bagi mata, seperti crane, crane kereta api, crane gantry dan crane yang mengapung.

Baja.Tindakan perlindungan sepatutnya memenuhi keperluan peraturan.

Tetapkan keperluan: Pintu pendaratan sepatutnya dijandardizkan dan ditangkap.

Mekanisme mengangkat: Platform mengangkat struktur ini mempunyai keuntungan koordinasi insinyur awam kecil, lubang dasar yang rendah diperlukan, strok besar operasi stabil, posisi tepat, dan biaya rendah. Mengadopsi pemacu skru mengufuk dan struktur garpu gunting untuk mencapai gerakan mengangkat meja, ia boleh dihentikan secara arbitrari dalam julat perjalanan.