RajibriPlatform mengangkat hidraulik aliuminum selaiKomposisi dan fungsi

penyiar:hp530HP141750488 masa pelepasan:2024-04-03 09:32:47

dan proses produksi berakhir di hujung lain bangunan kilang dengan pelbagai platform terpisah; Ini boleh memperpendek jarak aliran bahan dalam bangunan kilang.

Kebocoran minyak dari silinder minyak: Jika ia adalah masalah dengan cincin penyegelan, gantikan cincin penyegelan. Jika ada sampah atau sampah pada silinder minyak, ia dicadangkan untuk menggantikannya dengan satu yang baru.

Rajibri.Sabuk keselamatan sepatutnya diperiksa sebelum digunakan dan ujian muatan statik sepatutnya dilakukan secara peribadi (setiap 6 bulan). Muatan ujian jambatan naik ialah 225 kilogram, dan masa ujian ialah 5 minit. Selepas ujian, periksa untuk deformasi, retak, dll., dan simpan rekod ujian. Tali pinggang keselamatan yang tidak berkualifikasi seharusnya diselesaikan dengan segera.

Minyak kembalian dari hujung bawah silinder hidraulik kembali ke tangki minyak melalui valv keseimbangan valv kawalan hidraulik satu arah, valv throttle, dan valv arah elektromagnetik anti letupan. Untuk memastikan turun lancar objek berat dan pengendalian yang selamat dan boleh dipercayai, valv seimbang dan litar seimbang dipasang pada litar minyak kembali untuk menjaga tekanan dan memastikan kelajuan turun tidak diserang oleh perubahan objek berat. valv throttle mengatur kadar aliran dan kelajuan angkat. Untuk memastikan pengendalian yang selamat dan dipercayai dan mencegah kemalangan, valv hidraulik satu arah juga dikenali sebagai kunci hidraulik, ditambah untuk memastikan pengendalian diri yang selamat apabila saluran paip hidraulik meletup. Pasang penggera bunyi overload untuk membezakan antara overload atau kegagalan peralatan.

.Sebagai alat khusus untuk operasi ketinggian tinggi, platform angkat mempunyai ciri-ciri efisiensi tinggi, dan penggunaan yang sesuai. Ia mungkin menghadapi kesalahan umum sepanjang seluruh proses kerja. Untuk menghindari lebih baik melambat aplikasi semua orang, pembuat besar lif kargo hidraulik akan menjelaskan secara singkat apa kesalahan umum.

Viskositi cair terkait dengan suhu, dan apabila viskositi berubah dengan suhu, ia akan bersamaan merusak, merusak tekanan kerja, dan bergantung pada kadar aliran keseluruhan komponen. Jadi sistem transmisi hidraulik tidak sesuai untuk bekerja pada suhu yang sangat tinggi dan sangat rendah.

Kurang mentega boleh menyebabkan bunyi.


RajibriPlatform mengangkat hidraulik aliuminum selaiKomposisi dan fungsiPembuat lif kargo hidraulik mengingatkan penggunaan lif kargo hidraulik pembantu kereta api. Panduan lif kargo hidraulik pembantu kereta api: Jangan berdiri di dalam julat tertentu, lukis pada platform pembantu kereta api pandu, melarang sesiapa yang tidak bergerak masuk ke kawasan kerja, pastikan kawasan kerja bebas pakaian, dan menjaga tempat kerja bersih dan bersih.

Lakukan kerja bersihkan dan menyimpan setiap hari.

Pertama, operasi mekanik patut lembut dan lembut: pembuat besar lif kargo hidraulik patut mengelakkan operasi mekanik, sebaliknya mereka tidak akan mengeluarkan muatan kesan, menyebabkan kegagalan mekanik yang sering dan memperpendek hidup perkhidmatan mereka. Muatan kesan yang dijana semasa operasi bukan sahaja menyebabkan pemakaian awal, pecahan, dan pecahan komponen struktur mekanik, tetapi juga menghasilkan tekanan kesan dalam sistem hidraulik. Tekanan kesan boleh merusak komponen hidraulik,RajibriTrak platform angkat hidraulik elektrik, kegagalan awal segel minyak dan selang paip minyak tekanan tinggi, bocor minyak atau letupan saluran paip, dan meningkat sering valv overflow.

install.Lift kargo hidraulik telah digunakan dalam beberapa operasi ketinggian tinggi dalam tahun-tahun terakhir, dan sekarang beberapa lif kargo hidraulik secara perlahan-lahan disebut sebagai mesin besar seperti crane menara, menjadi pilihan yang lebih baik untuk beberapa operasi ketinggian tinggi. Namun masih ada keterangan tertentu, seperti tinggi dan meningkatkan kualiti barang-barang, yang mempunyai keterangan tertentu.

Platform penangkapan hidraulik adalah peralatan operasi yang tak penting dan penting dalam masyarakat, dan sebagaimana itu, penghasil besar lif kargo hidraulik sering lupa menyimpan platform penangkapan hidraulik. Ini boleh menyebabkan kerosakan peralatan, mengurangkan efisiensi kerja, dan mengancam keselamatan hidup. Oleh itu, untuk memperpanjang kehidupan perkhidmatan platform penangkapan hidraulik, perlu menggunakan dan menyimpan peralatan secara rasional. Titik berikut adalah untuk menyimpan platform angkat hidraulik.

Sebelum kerja sehari-hari, staf mesti periksa dengan hati-hati sama ada sistem elektrik, sistem hidraulik, dan sistem mekanik normal. Platform penangkapan hidraulik patut diuji beberapa kali tanpa muatan untuk periksa mana-mana kesilapan atau fenomena yang tidak normal. Mereka juga patut perhatikan sama ada ada perbezaan yang tidak normal dalam ketepatan stesen penangkapan tangga hidraulik.


RajibriPlatform mengangkat hidraulik aliuminum selaiKomposisi dan fungsiPlatform angkat bergerak boleh dibahagi menjadi platform angkat bergerak dan platform angkat bergerak ganda mengikut perbezaan pembangunan mereka. Platform angkat bergerak ganda boleh memenuhi keperluan pelanggan untuk pengendali kabinet untuk licin dan dimuatkan tinggi. Platform angkat bergerak direka untuk meningkatkan pengendalian platform angkat dengan memperbaikinya pada pembawa bateri atau trak besar untuk mendapatkan kuasa memandu dari enjin kereta, Selesaikan fungsi penyesuaian platform angkat portable. Menyempurnakan operasi ketinggian tinggi di dalam dan diluar zon industri. Lebih luas digunakan untuk operasi ketinggian tinggi di hotel, bangunan komersial,RajibriPlatform angkat hidraulik diri, lapangan terbang, stesen kereta bawah tanah, tempat sukan, workshop produksi, gudang dan tempat lain; Ia juga boleh digunakan sebagai pemasangan cahaya udara sementara, iklan, dll.

Management Department.Energi kinetik dalam sistem transmisi hidraulik perlu diubah dua kali, jadi efisiensi sistem transmisi relatif rendah. Pada masa ini, kestabilan dalam kerja tidak boleh dibandingkan dengan kejayaan tenaga dan pemancaran perlengkapan.

Lift muatan angkat hidraulik adalah produk lif muatan hidraulik khusus yang digunakan untuk pengangkutan barang antara lantai bangunan, terutama menggunakan lantai kerja berbeza untuk pengangkutan barang ke atas dan ke bawah; Garaj menegak dan naik kereta antara lantai garaj.

Pembangunan lif berada di puncak, sebab ramai penghasil telah memilih bangunan berbilang lantai untuk menggunakan laman tersebut sepenuhnya, jadi mereka juga memerlukan peranti untuk memudahkan peningkatan barang.

Rajibri.Pembuat lif hidraulik mengingatkan kita bahawa prinsip asas sirkuit kawalan kelajuan lif hidraulik adalah bahawa sistem sering perlu menyesuaikan kelajuan pergerakan silinder hidraulik dan motor hidraulik untuk menyesuaikan kepada keperluan siklus kerja mesin utama. Kelajuan silinder hidraulik dan motor hidraulik bergantung pada aliran dan kadar aliran input. Ia boleh dilihat bahawa mengubah kadar aliran atau pemindahan boleh mempengaruhi kelajuan silinder dan motor.

Pompa hidraulik menghasilkan bunyi. Apabila lif hidraulik naik, pompa hidraulik berjalan dengan kelajuan tinggi. Jika ada masalah dengan gear atau bearings pompa hidraulik yang menyebabkan perubahan perjodik dalam tekanan sistem hidraulik, ia juga akan menyebabkan resonansi dalam sistem hidraulik dan menghasilkan bunyi.

Pekerja pemasangan patut mengesahkan dan menghitung perincian peralatan, mengesahkan bahawa tiada ketinggalan dalam perincian peralatan yang dihantar, dan pastikan kemajuan licin proses pemasangan.