MateraLift elektrik dua fasaFaktor yang mempengaruhi penggunaan

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2024-04-03 09:37:47

Perkaraan menetapkan: Pekerja pemasangan dan pembantaian, dan pemacu lain lif elektrik pembangunan sepatutnya mempunyai operasi pembangunan istimewa.

Pembatas kecepatan. Untuk mencegah kelajuan memandu melebihi kelajuan normal. Mesin kelajuan sepatutnya dipasang (tidak diperlukan untuk lantai bawah atau termasuk lantai kedua), yang merupakan mekanisme individu yang disertai dengan lampu keselamatan; Pintu masuk dan keluar kompartemen penumpang sepatutnya dilengkapi dengan pintu keselamatan. Tempat awam, tempat tidur keluarga, dan

Matera.Gerakan kandang penggantian hanya boleh dikembalikan selepas operasi operator.

Setiap teater adalah tempat awam dengan ramai orang, dan pertimbangan keselamatan perlu dianggap dalam rancangan pentas. Menurut peraturan negara yang berkaitan, untuk mencegah kemalangan disebabkan oleh menghancurkan lif elektrik atau kawalan yang tidak sesuai oleh pemandu. Lift elektrik sepatutnya dilengkapi dengan peranti keselamatan yang diperlukan berikut untuk memastikan kereta lif elektrik berhenti naik atau jatuh pada masa yang tepat.

.Apabila permukaan rata 5000mm2 kuasa dua yang ketat atau bulatan dilaksanakan dengan kekuatan normal 600N ke kedua-dua sisi pintu, pintu mungkin tidak memenuhi keperluan di atas, tetapi keselamatan perlu dikekalkan.

Tetapkan keperluan: Untuk bangunan lif elektrik dengan asas yang dipasang pada lembaran bumbung, lantai, atau struktur yang ditangguhkan lebih rendah lainnya, kapasitas pembawa struktur sokongan asas patut diperiksa. Klik di sini untuk muat turun maklumat teknikal pembangunan secara percuma. Fasilitas pembuangan asas patut dipasang.

Garis besi lapisan ganda: Diameter bar besi adalah 12 mm dengan jarak 200 mm.


MateraLift elektrik dua fasaFaktor yang mempengaruhi penggunaanIni adalah perkenalan singkat kepada beberapa isu yang perlu diperhatikan apabila menggunakan lif elektrik hidraulik. Jenis mesin dan peralatan ini menyediakan kenyamanan besar untuk konsumsi industri dan operasi harian. Namun, sila perhatikan bahawa semasa menggunakan mesin dan peralatan tersebut, perlu mengikut ketat peraturan dan peraturan yang sepadan, dan terus menyimpan rekod perbaikan dan penyelamatan mesin dan peralatan. Ia diperlukan untuk menghentikan penyelamatan dan penyelamatan peralatan secara terus menerus, Jika tidak, ia mungkin untuk membentuk kesedihan kerana pengabaian sementara.

Semak sistem putaran dan sistem cacing. Laras cacing jika perlu (tahunan).

Aksesori perlindungan termasuk tali pinggang keselamatan, tali pengawal, tutup perlindungan, platform dan tangga, dll.

The cost is reasonable.Lift muatan yang tetap ini struktur bingkai baja Ayong atau struktur plat baja kuat tinggi mempunyai kapasitas pembawa muatan untuk produksi, dan saiz peralatan boleh disesuaikan mengikut keperluan pengguna. Mod operasi boleh dibahagi ke atas dan ke bawah, individu tunggal di atas tanah, atau lapisan berbilang. Peralatan ini mempunyai keuntungan untuk mengangkat mudah, mekanisme stabil, kadar kegagalan rendah, operasi yang dipercayai, keselamatan, dan penyelamatan sederhana dan selesa. Keutamanya sesuai untuk garis produksi di perusahaan industri dan tambang, industri farmaceutik, dan industri logistik, ia boleh berkhidmat sebagai lif penghantaran untuk pengangkutan barang di industri lain. Gaya khas boleh disesuaikan mengikut pelanggan.

Platform turun adalah pemuatan berat berbilang-fungsi dan membuang peralatan mekanik. Dari tahap awal platform angkat, ia hanya platform angkat jenis gunting sederhana. Selepas bertahun-tahun pembangunan industri, termasuk inovasi teknologi, bagaimana untuk memilih platform angkat yang sesuai untuk digunakan di situ? Apabila memilih platform angkat, perusahaan patut mempertimbangkan aspek berikut: pertama-tama terutama untuk angkat platform a yang digunakan dalam persekitaran khas seperti medan minyak, stesen gas, platforma angkat tahan letupan patut dipilih. Jenis platform angkat ini menggunakan kotak kawalan elektrik tahan letupan dan perlindungan luaran termasuk sirkuit yang telah mengalami eksperimen berbilang ketat untuk memastikan keselamatan. Mencari laluan pembangunan baru telah menjadi masalah utama untuk diselesaikan dalam pembangunan industri lif alif aluminum. Pada zaman keuntungan yang sedikit, dan inovasi teknologi telah menjadi titik pertumbuhan baru untuk pembangunan industri mesin berat.

Tinggi ereksi bingkai keretapi pembukaan menegak pemasangan, h/mH≤ 7070100150H& gt; 200 deviasi menegak/mm≤ (1/100h≤ 70≤ 90≤ 110≤ 130 pasangan tali besi pembinaan lif elektrik, pencerobohan menegak bingkai kereta api panduan tidak sepatutnya melebihi (5/1000) h.


MateraLift elektrik dua fasaFaktor yang mempengaruhi penggunaanTetapan bingkai panduan kabel patut sesuai dengan peraturan manual pengguna dan peraturan.

Affordable price.Untuk memenuhi keperluan penonton kontempor dan mencapai kesan sempurna, selain cahaya dan bunyi mesin panggung sangat penting di panggung. Di atas panggung, terdapat rod penggantian, titik penggantian, jembatan pencahayaan, kurungan penggantian pencahayaan, dan tirai api. Di bawah panggung, terdapat platforma mengangkat, platforma kereta, meja putar,MateraLift elektrik sidang aluminum, dan orkestra mengangkat. Beberapa platforma mengangkat dipersediakan dengan meja putar, atau ada platforma mengangkat dalam meja putar. Pelbagai jenis platform angkat dipersediakan di rumah opera profesional, teater tarian, teater drama, memenuhi keperluan layout kapal pentas, memenuhi keperluan desain pentas dan koreograf, mencipta atmosfera dan kesan istimewa, dan mengubah bentuk pentas mengikut keperluan prestasi.

Switch perjalanan ke atas (had) sepatutnya jenis reset automatik.

Untuk memenuhi keperluan penonton kontempor dan mencapai kesan sempurna, selain cahaya dan bunyi, mesin panggung sangat penting di panggung. Di atas panggung, terdapat rod penggantian, titik penggantian, jembatan pencahayaan, kurungan penggantian pencahayaan dan tirai api. Di bawah panggung, terdapat platforma mengangkat, platforma kereta, meja putar, dan orkestra mengangkat. Beberapa platforma mengangkat dipersediakan dengan meja putar,MateraSmall electric loading elevator, atau ada platforma mengangkat dalam meja putar. Pelbagai jenis platform angkat dipersediakan di rumah opera profesional, teater tarian, teater drama, dan banyak dewan muzik terkenal antarabangsa. Ia mempunyai fungsi untuk mengubah pandangan dengan cepat, memenuhi keperluan layout kapal pentas, memenuhi keperluan desain pentas dan koreograf,MateraLift automatik elektrik kecil, mencipta atmosfera dan kesan istimewa, dan mengubah bentuk pentas mengikut keperluan prestasi.

Matera.Lift elektrik tetap mengumpulkan isyarat kedudukan hook pada masa sebenar. Apabila tinggi ditetapkan diluar, sirkuit mengangkat mekanisme dipotong secara automatik dan isyarat penggera yang terdengar dan visual dikeluarkan. Koleksi masa sebenar isyarat sudut putaran platform angkat. Apabila ia melebihi had putaran kiri ditetapkan, litar putaran kiri mekanisme putaran akan dipotong secara automatik dan isyarat penggera yang terdengar dan visual akan dikeluarkan.

Terutama sesuai untuk kilang terstruktur besi, sesuai untuk pemasangan dalam dan luar.

Mekanisme angkat elektrik spiral: Dengan semua fungsi platform angkat biasa, ciri utama adalah bahawa peralatan memegang lubang dasar kecil dan mempunyai strok besar. Peralatan mempunyai tinggi hanya 200-500 mm dan jarak perjalanan sehingga 14 m. Ia adalah khusus sesuai untuk bangunan dengan tahap yang dibina di dua tingkat atau lebih disebabkan kekangan ruang.