Jelenia GoraAngkat elektrikCara membongkok

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-17 17:15:14

Apabila lif elektrik pembangunan berada diluar julat perlindungan kilat, peranti perlindungan kilat patut dipasang.

Pada hari ini, marjin keuntungan untuk pembangunan industri mesin berat rumahnya sentiasa dipampat di bawah tekanan dalaman dan luar. Untuk perusahaan rumahnya untuk mencapai penemuan baru, platform mengangkat liga aluminium perlu meninggalkan laluan lama dengan banyak kelemahan di masa lalu,Jelenia GoraLift elektrik 6 meter, dan daripada mencari peluang baru melalui inovasi teknologi dan pembangunan. Kedua, mempertimbangkan laman yang digunakan di lokasi, seperti darjah as as, keras cuaca, dan sebagainya, sebagai contoh, mengangkat platforma yang digunakan di alam liar, Ia diperlukan untuk membentuk tali anti angin, menggunakan platform angkat boleh menyebabkan gemetar kuat, yang mudah menyebabkan bahaya. Oleh itu, tali anti angin mesti digunakan untuk melindungi operator platform angkat; Oleh itu, perlu menguji dengan hati-hati keputusan data mengenai bagaimana memilih platform angkat yang sesuai untuk penggunaan di lokasi.

Jelenia Gora.Bahagian bergerak akan mempercepat pakaian.

Peranti pendaratan keselamatan. Untuk melindungi daripada peralatan elektrik. Kasing logam peralatan elektrik dan struktur logam lif elektrik sepatutnya dilengkapi dengan peralatan pendaratan keselamatan. Kabel pendaratan sepatutnya beroperasi wayar berbilang dan wayar neutral tidak sepatutnya disimpan secara arbitrari sebagai wayar pendaratan keselamatan. Keperlawanan pendaratannya tidak sepatutnya melebihi 4 ohms; Sumber tenaga lif elektrik boleh dimatikan.

.Buffer. Untuk meningkatkan tenaga untuk kereta untuk memukul atas atau tenggelam ke bawah. Buang karet atau spong dari penimbal dan kabin untuk meningkatkan tenaga kesan mereka; Gelipan tali dan kemalangan lain menyebabkan kereta tiba-tiba jatuh, yang menyebabkan tekanan keselamatan. Untuk mencegah pecah tali wayar mengangkat. Sebuah lampu keselamatan yang boleh simultan mematikan bekalan kuasa dan menghentikan kereta jatuh seharusnya dibuang dari kereta. Kereta tanpa tong keselamatan tidak dibenarkan untuk naik atau membawa orang. Jika ia adalah lif elektrik yang sederhana, mesti ada peranti keselamatan (seperti pin berhenti keselamatan) untuk menghalang orang dari tiba-tiba jatuh apabila memuatkan dan memuatkan barang dalam kereta; Lif elektrik dengan tiga lantai atau lebih (termasuk tiga lantai) untuk penumpang atau penumpang.

Perhatikan untuk menyimpan rekod penyelenggaran dan perlindungan saluran angkat hidraulik elektrik, dan rekod tepat waktu adalah cara yang baik untuk tidak hanya memahami prestasi peralatan dalam tahap yang berbeza tetapi juga menghindari kekeliruan,Jelenia GoraLift kecil elektrik, membuat mudah untuk diagnosis masalah yang ada di tahap yang berbeza.

Jarak operasi selamat kecil: Tengahan litar (kV) garis kuasa luaran<11~1035~110220330~550 Jarak operasi selamat kecil (m) 4681015 Keperluan menetapkan: Jarak selamat kecil patut disimpan antara pinggir luar lif elektrik pembangunan dan pinggir garis kuasa luaran atas.


Jelenia GoraAngkat elektrikCara membongkokMemberi makan mesin; Penangkatan komponen semasa mengumpulkan peralatan besar; Bahan mesin besar, memotong; Lokasi pembuatan dan pembuatan gudang dipersediakan dengan kenderaan pengangkutan forklift dan kenderaan lain untuk pembuatan dan pembuatan cepat barang.

Apabila memasang, memutuskan, dan menyesuaikan organisasi pameran, perhatian patut diberikan untuk memastikan garis tengah organisasi pameran pengurang adalah selari dengan garis tengah gear, dan permukaan meshing tidak kurang dari 70%, dan selang meshing patut sesuai.

Peranti mekanik yang dikawal oleh pergerakan kandang tidak patut digunakan untuk membuka atau menutup pintu pendaratan.

consumption.Papan peluru platform patut diletakkan dengan kuat dan kuat.

Tinggi angkat tinggi, menggunakan silinder minyak yang diletak sebelah, operasi stabil tanpa bunyi, dan kehidupan perkhidmatan yang lebih panjang.

Tetapkan keperluan: Penjarakan kurungan dinding sepanjang arah menegak patut sesuai dengan persediaan manual pengguna.


Jelenia GoraAngkat elektrikCara membongkokTetapkan peraturan: Bahagian anti-pelepasan dan anti-pelepasan diantara bahagian sambungan sepatutnya memenuhi persediaan manual pengguna dan tidak sepatutnya diganti oleh objek lain. Untuk menyambung bolt dengan peraturan pra-ketat penyelamatan mudah, kunci momentum atau alat istimewa sepatutnya digunakan untuk ketat tepat bolt ke nilai momentum yang ditentukan mengikut urutan ketat yang ditentukan. Apabila memasang seksyen piawai yang menyambung bolt, ia disarankan untuk meletakkan skru di bawah dan kacang di atas.

index.Penerimaan akan dilakukan di situ. Untuk melaksanakan kontrak umum pembinaan, penerimaan akan diatur oleh unit kontrak umum pembinaan. Formula penerimaan seharusnya ditandatangani oleh orang yang bertanggungjawab berkaitan.

Penggunaan lif elektrik yang sepenuhnya autonom boleh mencipta lebih banyak manfaat dan memastikan keselamatan dalam semua aspek.

Pompa manual: Apabila sistem gagal berfungsi, pompa manual boleh beroperasi untuk pompa minyak tekanan tinggi untuk meningkatkan kereta ke kedudukan lantai terdekat

Jelenia Gora.Papan peluru platform patut diletakkan dengan kuat dan kuat.

Lift muatan yang tetap ini struktur bingkai baja Ayong atau struktur plat baja kuat tinggi mempunyai kapasitas pembawa muatan untuk produksi, individu tunggal di atas tanah, atau lapisan berbilang. Peralatan ini mempunyai keuntungan untuk mengangkat mudah, mekanisme stabil, kadar kegagalan rendah, operasi yang dipercayai, keselamatan, dan penyelamatan sederhana dan selesa. Keutamanya sesuai untuk garis produksi di perusahaan industri dan tambang, industri farmaceutik, dan industri logistik, ia boleh berkhidmat sebagai lif penghantaran untuk pengangkutan barang di industri lain. Gaya khas boleh disesuaikan mengikut pelanggan.

Ia boleh melupakan filem cat dengan cepat. Sama-sama. Cairan brek juga berbahaya bagi mata, seperti crane, crane kereta api, crane gantry