RijswijkLift elektrik kecil dan sederhanaApa yang perlu diberi perhatian semasa operasi

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-19 17:54:16

Biaya lif elektrik dan platform angkat juga bergantung pada biaya produk. Produk dengan spesifikasi bahan yang berbeza mempunyai fungsi berbeza, jangka hidup, dan prestasi keselamatan. Banyak orang hanya memberi perhatian kepada harga apabila menggunakan lif elektrik dan platform mengangkat, sehingga mengabaikan keselamatan dan kesiapan. Berbanding dengan penghasilan lif elektrik dan platform angkat, pekerjaan baik-baik saja dan keselamatan lebih kuat.

Tetapkan keperluan: Pintu pendaratan sepatutnya dijandardizkan dan ditangkap.

Rijswijk.3: Pembuangan rust air tekanan tinggi. Jenis lif elektrik spiral yang menggunakan kesan jet air tekanan tinggi dan abrasif untuk mencurahkan dan membuang rust. Ia mempunyai keuntungan kerosakan bahan minimal, tetapi air boleh menyebabkan kerosakan tertentu pada peralatan elektronik, menjadikannya sesuai untuk jenis lif elektrik spiral yang boleh dipotong.

Buffer. Untuk meningkatkan tenaga untuk kereta untuk memukul atas atau tenggelam ke bawah. Buang karet atau spong dari penimbal dan kabin untuk meningkatkan tenaga kesan mereka; Gelipan tali dan kemalangan lain menyebabkan kereta tiba-tiba jatuh, yang menyebabkan tekanan keselamatan. Untuk mencegah pecah tali wayar mengangkat. Sebuah lampu keselamatan yang boleh simultan mematikan bekalan kuasa dan menghentikan kereta jatuh seharusnya dibuang dari kereta. Kereta tanpa tong keselamatan tidak dibenarkan untuk naik atau membawa orang. Jika ia adalah lif elektrik yang sederhana, mesti ada peranti keselamatan (seperti pin berhenti keselamatan) untuk menghalang orang dari tiba-tiba jatuh apabila memuatkan dan memuatkan barang dalam kereta; Lif elektrik dengan tiga lantai atau lebih (termasuk tiga lantai) untuk penumpang atau penumpang.

.Apabila permukaan rata 5000mm2 kuasa dua yang ketat atau bulatan dilaksanakan dengan kekuatan normal 600N ke kedua-dua sisi pintu, pintu mungkin tidak memenuhi keperluan di atas, tetapi keselamatan perlu dikekalkan.

Setiap teater adalah tempat awam dengan ramai orang, dan pertimbangan keselamatan perlu dianggap dalam rancangan pentas. Menurut peraturan negara yang berkaitan, untuk mencegah kemalangan disebabkan oleh menghancurkan lif elektrik atau kawalan yang tidak sesuai oleh pemandu. Lift elektrik sepatutnya dilengkapi dengan peranti keselamatan yang diperlukan berikut untuk memastikan kereta lif elektrik berhenti naik atau jatuh pada masa yang tepat.

Perkaraan menetapkan: Sebelum memulakan kerja setiap hari dan mengubah shift, pemandu lif elektrik bangunan patut periksa lif elektrik bangunan mengikut keperluan manual pengguna dan spesifikasi rekod keputusan periksaan, dan laporkan mana-mana masalah yang ditemui kepada unit pengguna.


RijswijkLift elektrik kecil dan sederhanaApa yang perlu diberi perhatian semasa operasiKemudian, apabila ada kerosakan besar platform angkat, ia sepatutnya diselesaikan oleh pegawai profesional secepat mungkin. Selepas kerosakan berlaku, ia tidak sepatutnya digunakan lagi untuk menghindari kemalangan, pegawai dan kerugian harta.

Periksa jika semua lampu berfungsi dengan betul.

Platform peningkatan jenis keretapi panduan terutama digunakan untuk mengangkut barang ke atas dan ke bawah diantara pelbagai lapisan kerja; Untuk ruang yang sempit yang sukar untuk diselesaikan, lantai garaj, gudang,RijswijkLift hidraulik elektrik tetap, dll., di mana tidak perlu menggali lubang, dan di mana tinggi lantai atas tidak boleh memenuhi keperluan, pintu atas dan bawah, dan butang operasi boleh ditetapkan pada setiap tingkat dan bangku kerja platform peningkatan, mencapai operasi berbilang titik. Peralatan ini mempunyai struktur yang kuat, kapasitas besar pembawa muatan, pembangkit stabil, dan pemasangan dan penyelenggaran yang sesuai, menjadikannya peralatan transportasi barang yang ideal untuk menggantikan lif antara lantai rendah. Konfigurasi pilihan berbeza boleh dipilih mengikut lokasi dan persekitaran yang berbeza di mana platform penangkapan jenis keretapi digunakan yang boleh mencapai kesan penggunaan yang berbeza. Peralatan ini terutama sesuai untuk mengangkut barang antara lantai kilang industri, restoran, dan restoran. Tinggi rendah 150-300 mm, dengan bentuk berbeza. Peralatan berjalan dengan lancar, berfungsi dengan mudah dan dipercayai, mempunyai pelbagai perlindungan hidraulik dan elektrik, dan pengangkutan barang-barang adalah aktif dan selesa.

Where can I find it?.Bagaimana untuk memperpanjang hidup perkhidmatan saluran angkat hidraulik? Untuk memperpanjang kehidupan perkhidmatan mesin dan peralatan tersebut, diperlukan untuk menghentikan penyelenggaran secara peribadi dan menjaga peralatan semasa digunakan. Contohnya, jika terdapat switches tangguh di dalam mesin dan peralatan, diperlukan untuk periksa secara peribadi sama ada switches ini boleh berfungsi dengan biasa dan sama ada titik switches adalah baik semasa proses penggunaan. Akan ada kotak kawalan dan kotak distribusi di dalam lif dan peranti kawalan ini cenderung untuk kumpulan debu di luar. Dengan asumsi bahawa kumpulan debu terlalu banyak boleh menyebabkan rust di luar kotak, diperlukan untuk bersihkan debu di luar pelbagai kotak kawalan semasa digunakan. Kerja rumah biasa adalah sesuatu yang operator patut lakukan selepas setiap operasi selesai.

Terutama sesuai untuk kilang terstruktur besi, sesuai untuk pemasangan dalam dan luar.

Jadi mengapa platform angkat mempunyai fungsi dan tujuan, dan begitu banyak industri memerlukan peralatan ini? Di bawah,RijswijkJenis bimbit lif elektrik, editor akan berkongsi dengan anda apa komponen platform angkat?


RijswijkLift elektrik kecil dan sederhanaApa yang perlu diberi perhatian semasa operasiSebelum pemasangan, unit pemasangan sepatutnya mengesahkan bahawa asas, kapasiti pemasangan asas, bahagian-bahagian terpasang, dan ukuran pembuangan asas lif elektrik pembangunan yang dipasang dan peralatan berat bantuan sepadan dengan keperluan rancangan pembangunan khas untuk pemasangan dan pembuangan lif elektrik pembangunan berdasarkan bentuk penerimaan asas lif elektrik pembangunan, bentuk penerimaan teknik tersembunyi, dan laporan kuasa beton.

resources.Tindakan perlindungan sepatutnya memenuhi keperluan peraturan.

Peningkatan kelajuan nominal dan muatan nominal lif elektrik keretapi panduan bermakna bahawa perlu meningkatkan kuasa enjin utama dan menggunakan mesin trak yang lebih besar. Apabila kuasa hos meningkat, kuasa penukar frekuensi juga mesti meningkat, dan peranti dan garis kuasa yang sepadan mesti meningkat.

Sebelum mengendalikan lif elektrik pembinaan, pemeriksaan rutin patut dilakukan menurut peraturan dan rekod pemeriksaan patut dipenuhi.

Rijswijk.Terutama sesuai untuk kilang terstruktur besi, sesuai untuk pemasangan dalam dan luar.

Lajur ialah struktur segitiga yang dilewatkan dengan paip besi,RijswijkLift elektrik 24 volt, gear rantai, dll. Lajur dibahagi kepada lajur piawai dan had. Lajur had sepatutnya berada di atas dan bawah, dan bawah adalah untuk secara automatik menghentikan tukar di bawah lajur had untuk menghalang pemacu daripada bertentangan dengan asas atau menyebabkan peristiwa berbahaya yang tidak dijangka.

Tinggi akhir bingkai trek panduan di atas titik lampiran tinggi patut sesuai dengan persediaan manual pengguna.