MarsalaLift elektrik empat meterPelan pembetulan masalah industri

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-11-20 18:11:40

Ini adalah perkenalan singkat kepada beberapa isu yang perlu diperhatikan apabila menggunakan lif elektrik hidraulik. Jenis mesin dan peralatan ini menyediakan kenyamanan besar untuk konsumsi industri dan operasi harian. Namun, perlu mengikut ketat peraturan dan peraturan yang sepadan, dan terus menyimpan rekod perbaikan dan penyelamatan mesin dan peralatan. Ia diperlukan untuk menghentikan penyelamatan dan penyelamatan peralatan secara terus menerus, Jika tidak, ia mungkin untuk membentuk kesedihan kerana pengabaian sementara.

Dengan peningkatan terus menerus aras urbanizasi di China,MarsalaLift elektrik 10 meter, bilangan bangunan tinggi di kawasan bandar telah meningkat dengan tajam, dan tinggi bangunan juga telah terus meningkat. Ini telah mencipta permintaan untuk kenderaan platform angkat tinggi. Oleh itu, untuk memenuhi keperluan pasar rumah dan awam usaha akan dibuat untuk merancang dan menghasilkan kenderaan platform angkat tinggi.

Marsala.Keperlukan menetapkan: Lif elektrik konstruksi sepatutnya dilengkapi dengan tombol perjalanan (had).

Kemudian, apabila ada kerosakan besar platform angkat, ia sepatutnya diselesaikan oleh pegawai profesional secepat mungkin. Selepas kerosakan berlaku, ia tidak sepatutnya digunakan lagi untuk menghindari kemalangan, pegawai dan kerugian harta.

.Platform turun adalah pemuatan berat berbilang-fungsi dan membuang peralatan mekanik. Dari tahap awal platform angkat, ia hanya platform angkat jenis gunting sederhana. Selepas bertahun-tahun pembangunan industri, termasuk inovasi teknologi, platform angkat juga telah berkembang menjadi platform kerja ketinggian tinggi yang sesuai untuk laman dan persekitaran yang berbeza; Jadi, bagaimana untuk memilih platform angkat yang sesuai untuk digunakan di situ? Apabila memilih platform angkat, perusahaan patut mempertimbangkan aspek berikut: pertama-tama, terutama untuk angkat platform a yang digunakan dalam persekitaran khas seperti medan minyak,MarsalaBateri lif elektrik, stesen gas, dll., yang telah mengalami eksperimen berbilang ketat untuk memastikan keselamatan. Mencari laluan pembangunan baru telah menjadi masalah utama untuk diselesaikan dalam pembangunan industri lif alif aluminum. Pada zaman keuntungan yang sedikit, model sebelumnya untuk mengubah keuntungan seseorang menjadi modal yang mencari pertumbuhan tidak lagi wujud,MarsalaLift pintu air elektrik, dan inovasi teknologi telah menjadi titik pertumbuhan baru untuk pembangunan industri mesin berat.

Papan peluru keselamatan untuk bangunan lif elektrik seharusnya digantung di gudang perlindungan lif elektrik, dengan saiz 8 meter dengan 2 meter.

Setiap teater adalah tempat awam dengan ramai orang, dan pertimbangan keselamatan perlu dianggap dalam rancangan pentas. Menurut peraturan negara yang berkaitan, untuk mencegah kemalangan disebabkan oleh menghancurkan lif elektrik atau kawalan yang tidak sesuai oleh pemandu. Lift elektrik sepatutnya dilengkapi dengan peranti keselamatan yang diperlukan berikut untuk memastikan kereta lif elektrik berhenti naik atau jatuh pada masa yang tepat.


MarsalaLift elektrik empat meterPelan pembetulan masalah industriPerformasi keselamatan: Lift elektrik tidak hanya mempunyai peranti keselamatan lif traksi tradisional, tetapi juga mempunyai valv overflow untuk mencegah tekanan sistem berlebihan semasa pergerakan ke atas

Mobiliti yang baik, sesuai untuk operasi orang tunggal. 02 Peranti roda panduan yang direka khusus diantara tiang, mengangkat licin dan licin. 03 Platform mengangkat liga aluminium kolom ganda mempunyai struktur kompak dan saiz transportasi kecil, yang boleh memasuki kereta lif umum

Sudut diantara gelang dinding dan lapisan mengufuk sepatutnya memenuhi keperluan manual pengguna.

discount.Apabila pintu pendaratan ditutup, lebar penuh pembukaan laluan angkat patut ditutup.

Menurut permintaan yang berbeza di pasar, nama platform angkat berbeza. Beberapa dipanggil lif elektrik, platform hidraulik, lif, lif kargo, dll. platform angkat juga menghasilkan platform angkat tetap dan platform angkat bimbit berdasarkan permintaan pasar. Selain itu, dengan perubahan permintaan pasar, platform angkat liga aluminum, lif alif alif aluminum, dll. telah juga muncul di pasar hari ini.

Tetapkan keperluan: Asas dan asas lif elektrik konstruksi sepatutnya memenuhi keperluan manual pengguna. Sebelum memasang lif elektrik pembangunan, asas patut diperiksa dan diterima mengikut keperluan spesifikasi. Hanya selepas pemeriksaan boleh dipasang.


MarsalaLift elektrik empat meterPelan pembetulan masalah industriTetapkan peraturan: Bahagian anti-pelepasan dan anti-pelepasan diantara bahagian sambungan sepatutnya memenuhi persediaan manual pengguna dan tidak sepatutnya diganti oleh objek lain. Untuk menyambung bolt dengan peraturan pra-ketat kunci momentum atau alat istimewa sepatutnya digunakan untuk ketat tepat bolt ke nilai momentum yang ditentukan mengikut urutan ketat yang ditentukan. Apabila memasang seksyen piawai yang menyambung bolt, ia disarankan untuk meletakkan skru di bawah dan kacang di atas.

discount.Apa? Apabila menggunakan saluran mengangkat hidraulik, juga perlu diperiksa untuk memanaskan. Sebab peralatan ini dilengkapi dengan enjin, jika enjin overheats, ia boleh menyebabkan kerosakan kepada enjin. Namun, pertukaran enjin adalah relatif mahal. Oleh itu, semasa proses perjalanan atau operasi ujian, jika enjin overheats, ia perlu dihentikan segera dan kemudian diperiksa dan dibersihkan untuk menghapuskan kekurangan yang menyebabkan enjin overheats, dan perlu untuk menjaga bahagian berus bersih dan bersih.

Peraturan keselamatan untuk platforma mengangkat liga aluminium berbilang lajur. Walaupun anda biasa dengan jenis lain platforma kerja ketinggian tinggi, untuk bekerja dengan selamat dan efektif, dan perbezaan antara lebar jaring dan lebar keluar pintu kandang tidak boleh melebihi 120mm. Apabila pintu lantai ditutup, kecuali ruang antara bahagian bawah pintu yang tidak sepatutnya melebihi 35mm, saiz mana-mana lubang melalui dan terbuka berkaitan dengan jarak antara mana-mana pintu dan bahagian bergerak bersebelahan, serta ruang di sekitar pintu atau antara bahagian, sepatutnya mematuhi persediaan Jadual 4 'Keselamatan Mekanikal - Jarak Keselamatan untuk mencegah Limb Atas dan Bawah dari menyentuh Kawasan berbahaya' GB23821-2009.