MarsalaPlatform angkat hidraulik tekan-tarikSebab mengapa semakin sukar selekoh

penyiar:hp237HP184976196 masa pelepasan:2023-11-20 18:11:41

Buang dan nyahkumpulkan valv turun, letupkan inti valv bersih dengan udara termampat dan kemudian memasang semula.

Untuk kenyamanan, tongkat penywelding juga boleh dipukul secara sederhana. Tetapi perlu diperhatikan bahawa kedudukan pemulihan penywelding mesti berada di permukaan bawah tumpuan panduan. Ini tidak akan mempengaruhi lejang tongkat silinder hidraulik dan sudut relatif antara kaki tetap dan kaki bergerak apabila kaki sokongan berberat.

Marsala.Peranti penjaga angkat keseluruhan platform angkat mempunyai kekuatan yang baik, mengurangkan tinggi seluruh mesin semasa pengangkutan. Platform angkat sangat selesa untuk memuatkan dan membuang, dan boleh dikumpulkan atau disambung dalam satu angkat. Platform angkat mempunyai kapasitas yang kuat dan sesuai bagi dua orang untuk memanjat tinggi pada masa yang sama; Platform angkat juga boleh disesuaikan ke dalam pelbagai produk bukan piawai menurut persekitaran yang berbeza untuk memenuhi keperluan yang berbeza.

Seluruh lif dibuat dari profil aluminum kuat tinggi,MarsalaLift hidraulik, yang mempunyai kekuatan tinggi, penampilan indah, saiz kecil, berat ringan, struktur kompak, pergerakan selesa, platform angkat stabil, dan sesuai untuk digunakan di kilang, hotel, bangunan, pusat belanja, stesen, lapangan terbang, dll.

.Bahan yang berbeza digunakan untuk model yang sama mungkin bukan sebab untuk petikan. Beberapa pedagang yang tidak bermasalah menggunakan bahan-bahan yang tipis dan jarang, memotong sudut untuk memastikan bahawa anda hanya boleh menggunakannya secara biasa dalam jangka pendek tetapi prestasi keselamatan dan kehidupan perkhidmatan mereka akan jauh lebih buruk. Oleh itu, apabila kita menggunakan lif,MarsalaPlatform penangkapan hidraulik elektrik kecil, jika harga yang ditawarkan oleh syarikat ini secara umum sangat rendah kita perlu mempertimbangkannya dengan hati-hati dan tidak membuat perkara yang besar dari perkara-perkara kecil.

Model lif; Harga model lif berbeza berbeza.

Kerja di bangku kerja lif. Harus memakai tali pinggang keselamatan, helmet, dan alat lain untuk mencegah kemalangan.


MarsalaPlatform angkat hidraulik tekan-tarikSebab mengapa semakin sukar selekohLif mempunyai permukaan yang tidak tergelincir. Kereta pengawal adalah kekal dan kekal. Selepas trek akhir dilambangkan, ia boleh mengakomodasi barang yang lebih besar.

Perkenalan ke lif lengan lengan lengan lengan: lif lengan lengan lengan adalah produk terbaru jenis lengan lengan lengan. mampu menahan dan memperluas operasi, menyeberangi halangan tertentu, atau mengangkat dan menurunkan pada satu lokasi untuk operasi berbilang-titik; Putaran 360 darjah, kapasitas platform besar, mampu dua atau lebih orang bekerja bersamaan dan membawa peralatan tertentu; Platform angkat mempunyai pergerakan yang baik dan pemindahan tempat yang sesuai; Kelihatan cantik, sesuai untuk operasi skala besar seperti stesen, dermaga, pusat belanja, tempat sukan, ciri-ciri penduduk, kilang dan pekerjaan perlombongan.

Tarik dan buang minyak hidraulik, buang penapis minyak, bersihkan dengan udara termampat, kemudian kembalikan ke tangki minyak dan sambungkan saluran paip.

original.Platform angkat bertingkat ganda: Produk generasi baru rancangan dibuat dari profil aluminium kuat tinggi. Kerana kuasa tinggi profil, pencerobohan platform angkat adalah minimal. Mengadopsi struktur lajur mast ganda, ia mempunyai kapasitas muatan besar, kawasan platform besar, operasi fleksibel, dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Lif ini digunakan secara luas untuk tiga platform a angkat tertinggi: tiga set platforma kerja sokongan tertinggi mengangkat secara serentak, dan struktur sokongan sama dengan platforma tertinggi tunggal, dengan kapasitas muatan yang sangat besar dan kestabilan kerja. Peranti penjaga angkat keseluruhan mempunyai kekuatan yang baik dan mengurangkan tinggi seluruh mesin semasa pengangkutan. Ia sangat selesa untuk memuatkan dan memuatkan, dan boleh disambung atau disambung dalam satu angkat. Lift itu mempunyai kuasa yang kuat untuk membela beban dan sesuai bagi dua orang (yang dapat membawa beberapa jenis alat dan bahan berat) untuk mendaki tinggi pada masa yang sama; Berbagai produk bukan piawai juga boleh disesuaikan mengikut persekitaran yang berbeza untuk memenuhi keperluan yang berbeza.

Dibuat dari paip besi segiempat kuat tinggi, dengan ketat dan kestabilan yang baik. Dipersediakan dengan caster universal untuk pergerakan fleksibel. Gelang dua kurungan akhir boleh disesuaikan, yang sesuai untuk menyeberangi halangan yang berbeza. Dua kurungan akhir boleh diubah menegak dan boleh digunakan untuk operasi pada cerun atau langkah dengan cerun tertentu.

Dalam masyarakat modern, terdapat banyak projek kerja ketinggian tinggi, dan bahaya mereka tidak hanya berkaitan dengan pengurusan pembinaan dan kualiti pegawai, tetapi juga dengan persekitaran kerja dan peralatan yang digunakan dalam pembinaan. Oleh itu, peralatan kerja ketinggian tinggi telah menerima semakin banyak perhatian, dengan pembangunan terus menerus dan inovasi dalam mengangkat dan menurunkan, dan telah dipercayai dan digunakan oleh pelanggan.


MarsalaPlatform angkat hidraulik tekan-tarikSebab mengapa semakin sukar selekohMasalah: Cahaya penunjuk kuasa lif tidak menyala, dan pengangkatan tidak berfungsi. Kaedah: Periksa jika tali kuasa disambung dengan betul ke soket kuasa; Periksa sama ada pemutus pemutus litar ditutup dan sama ada pemutus perlindungan kebocoran tergesa-gesa.

where.Periksa kualiti minyak hidraulik dan aras. Apabila platform angkat ditangkap ke kedudukan tinggi, aras minyak hidraulik sepatutnya 40-50 milimeter lebih tinggi dari bawah tangki minyak. Apabila warna minyak hidraulik gelap, atau terdapat objek asing seperti gravil dalam minyak, bagaimana lif harus disimpan? Sementara kita melakukan pemeliharaan bulanan di lif, kita tidak perlu lupa untuk melakukan pemeliharaan akhir tahun di lif. Mari kita lihat bagaimana lif harus mengalami penyelenggaran akhir tahun.

Tekanan peralatan 24V DC, secara efektif memastikan keselamatan peribadi; Peralatan ini dilengkapi dengan tombol perlindungan bocor, tombol hentian kecemasan, tombol had, dll. Kotak butang adalah semua ketat air dalam reka.

Macam mana lift boleh dikekalkan? Kami mempunyai lift yang telah digunakan untuk sementara waktu tetapi ia tidak berfungsi dengan betul. Ini kerana lif perlu dikekalkan selepas digunakan untuk sementara masa. mari kita lihat proses penyelenggaran lif: (1) Semasa penyelenggaran bulanan lif staf mesti masuk dan bekerja di dalam lif, dan lif mesti ditangguhkan untuk mencegah turun tiba-tiba lif dan menyebabkan kemalangan.

Marsala.Ia mempunyai dua mod: penyelenggaran bulanan dan penyelenggaran akhir tahun: penyelenggaran bulanan: apabila pegawai memasuki dalam platform angkat untuk penyelenggaran, mereka mesti menggantung lif untuk mencegah turun secara tiba-tiba platform angkat dan menyebabkan kemalangan. a. Periksa gulung, dan bearings; Pin silinder minyak dan tindakan; persamaan dan pakaian selang dan kandungan letupan; b. Isi komponen di atas dengan minyak. Perpanjangkan umur penghidupan penghidupan; c. Periksa kualiti minyak hidraulik dan tahap. Apabila platform angkat ditangkap ke kedudukan tinggi, aras minyak hidraulik sepatutnya 40-50 milimeter lebih tinggi dari bawah tangki minyak. Apabila warna minyak hidraulik gelap, minyak menjadi melekat,MarsalaPlatform angkat hidraulik bergerak, atau terdapat objek asing seperti gravil dalam minyak, minyak hidraulik patut diganti secara tepat waktu. Sistem hidraulik platform angkat sepatutnya menggunakan minyak hidraulik 32 #

Langkah kedua adalah untuk membuka kaki, yang seharusnya dibuka sepenuhnya ke kedudukan kekacauan dan disokong pada tanah yang kuat. Jika perlu, orang tidur boleh digunakan, dan tongkat skru kaki boleh disesuaikan ke mengufuk.

Enam lif bertingkat: Mengadopsi struktur angkat 4+2, struktur utama dibuat dari profil aluminum kualiti tinggi, dengan kekuatan tinggi, muatan berat kestabilan yang baik, operasi fleksibel, kawasan platform besar, dan pelaksanaan yang sesuai. Ia sesuai untuk 1-2 orang untuk memanjat tinggi pada masa yang sama.