SalsalsalleLift kargo 5 tonApakah langkah berjaga-jaga

penyiar:hp779HP136589660 masa pelepasan:2023-11-20 18:11:40

Kerja anti rust kenderaan udara biasanya adalah sesuatu yang memerlukan perhatian apabila ia tidak digunakan untuk masa yang lama. Ini adalah perkara yang mudah untuk tidak perlu menghabiskan wang untuk anti-korrosion di stesen perbaikan. Selama kami pemilik kereta menggunakan beberapa bahan yang mereka boleh cari sendiri, kita boleh mencapai ini. Pada masa yang sama, perhatian kepada kebiasaan memandu boleh memastikan kenderaan kerja tinggi tidak berkerut. Ini beberapa titik untuk rujukan.

Biaya rendah: Berbanding dengan platform angkat bimbit jenis gunting, biaya jauh lebih rendah. Oleh itu, apabila membeli platform angkat, perlu mempertimbangkan julat penggunaan, frekuensi kerja, muatan, dan faktor lain platform angkat untuk memilih platform angkat yang sesuai untuk keperluan kerja.

Salsalsalle.Penyerangan pneumatik atau listrik kecil, yang menggunakan prinsip pengecekan yang dijana oleh pemampatan udara atau kesan elektromagnetik untuk mengosongkan dan membuang kering di permukaan lif spiral, boleh digunakan untuk tongkat tekanan instrumen tepat atau untuk syarikat yang memerlukan operasi mikro lif spiral.

Semak valv satu arah dalam meja angkat secara alami menurunkan kumpulan valv relief satu arah. Jika tanah ditemui di permukaan penyegelan valv tunggal, bersihkan valv satu arah.

.Platform penangkapan hidraulik boleh dibahagi menjadi jenis bergerak empat roda, jenis traksi dua roda, jenis kenderaan diubah suai, jenis kenderaan, jenis bergerak sendiri bantuan, dan tinggi penangkapan berbeza dari meter ke meter.

Selepas barang-barang dibawa, bersihkan platform.

Uji lif barang setiap hari untuk melihat jika ia boleh beroperasi secara biasa.


SalsalsalleLift kargo 5 tonApakah langkah berjaga-jagaAlasan terperinci mengapa ia tidak mungkin untuk mengalirkan stesen hidraulik dengan air adalah bahawa melakukan itu boleh merosakkan tangki minyak di stesen hidraulik, kerosakan sistem hidraulik sangat besar. Oleh itu ia hanya boleh membentuk korosi saluran paip, serta gasifikasi air, yang boleh menyebabkan kesan negatif atau hasil untuk lif hidraulik. Oleh itu, perlu mencegah ini untuk memastikan operasi normal stesen hidraulik dan kehidupan perkhidmatannya.

Produk ini mempunyai struktur yang kuat, kapasiti pembawa muatan yang besar, dan pemasangan dan penyelenggaran mudah. Ia adalah peralatan pembangkit muatan yang ekonomi dan praktik ideal untuk menggantikan lif antara lantai rendah. Editor akan berkongsi dengan anda beberapa pengetahuan umum mengenai pemeliharaan harian lif luar: apabila pegawai masuk ke dalam platform angkat untuk pemeliharaan, mereka mesti menggantung lif untuk mencegah turun secara tiba-tiba platform dan menyebabkan kemalangan.

Bagaimana untuk menentukan jumlah minyak bersih di stesen hidraulik lif?

average method.Laras valv kelajuan rendah jika valv kelajuan rendah tidak disesuaikan. Jika pelarasan gagal, gantikan valv dengan valv baru.

Selepas itu, ia tidak dapat dihindari bahawa beberapa masalah kecil akan berlaku. Pada masa ini, apa yang perlu kita lakukan adalah untuk menyimpan dan menyimpan lif. Bagaimana untuk mengikut langkah dengan betul menjadi masalah yang sukar. Biar saya jelaskan kepada and a.

Untuk lif panduan yang dipasang di luar, mereka sering terkena hujan dan cahaya matahari, jadi perhatian istimewa perlu diberikan kepada pemeliharaan dan pemeriksaan biasa untuk menghindari kemalangan.


SalsalsalleLift kargo 5 tonApakah langkah berjaga-jagaSebelum memasang lif, sahkan sama ada enjin dan lif masih selamat,SalsalsalleLift kargo mudah dan cepat, dan periksa secara ketat sama ada dimensi setiap bahagian yang menyambung enjin dan lif sepadan. Ini adalah dimensi dan toleransi muatan bos posisi, dan groove lif enjin.

retailer.Ukuran pencegahan korosion bagi badan kenderaan kerja udara Perhatian kepada goresan kecil permukaan cat kenderaan kerja udara sering rosak. Selain daripada gerakan, goresan, dan batu kecil pada tayar pemacu, juga boleh ada titik pelepasan cat yang boleh menyebabkan rust kecil melalui masa. Kerana kebanyakan bekas luka ini kecil dan mudah diabaikan. Oleh itu secara biasa periksa tutup kompartemen enjin dan kawasan sekeliling, dan sekali ditemui, pergi ke kedai keindahan profesional untuk memproses secara tepat waktu.

Operator tali keselamatan harga lif bergerak yang bekerja di tinggi sentiasa memerlukan tali keselamatan mereka dipasang pada tali keselamatan semasa operasi bergerak.

Pembersihan pembuat lif memerlukan semua bahagian lif seharusnya disimpan bebas dari lumpur minyak, tanah dan debu, terutama udara, bahan bakar dan penapis minyak enjin seharusnya diperiksa dan dibersihkan mengikut masa yang ditentukan untuk mencegah kemudahan memasuki silinder dan laluan minyak untuk mempercepat pakaian bahagian bergerak. Pembuat lif mencadangkan menetapkan beberapa sistem penyelamatan. Sistem penyelamatan biasa adalah sistem penyelamatan yang berdasarkan pakaian dan air mata komponen mekanik, kehidupan perkhidmatan mereka, dan hukum kehilangan minyak dan cair. Bilangan jam operasi mesin adalah dasar utama untuk menentukan keperluan penyelamatan mesin, dan juga menjadi sistem penyelamatan yang direncanakan dan dijangka.

Salsalsalle.Laras valv kelajuan rendah jika valv kelajuan rendah tidak disesuaikan. Jika pelarasan gagal,SalsalsalleLift muatan hidraulik mengangkat tetap, gantikan valv dengan valv baru.

Tombol solenoid sistem stesen pompa hidraulik lif keretapi panduan boleh menyesuaikan kelajuan dengan betul. Jika ia telah disesuaikan kepada saiz besar, cuba periksa sama ada minyak hidraulik lif hidraulik cukup, dan sama ada silinder minyak bocorkan minyak. Jika tiada masalah,SalsalsalleLif kargo, kelajuan masih lambat. Ia disarankan untuk menggantikan sistem stesen pompa dengan yang lebih besar.

Periksa kualiti minyak hidraulik dan aras. Apabila platform angkat ditangkap ke aras tinggi, aras minyak hidraulik sepatutnya 40-50 mm lebih tinggi dari bawah tangki minyak. Apabila warna minyak hidraulik menjadi gelap, minyak menjadi melekat, atau terdapat perkara asing seperti pasir dalam minyak, minyak hidraulik patut diganti secara tepat waktu. Sistem hidraulik platform angkat akan menggunakan minyak hidraulik 32 #