New OrleansPipa kuasa 40 GalvanizedKeperluan teknikal

penyiar:hp256HP158312377 masa pelepasan:2022-01-12 11:38:20

Untuk memastikan kualiti penutup yang baik, penutup diperlukan untuk dipasang dengan kuat pada permukaan objek penutup. Ini bergantung pada kualiti penutup sendiri; Di sisi lain, ia bergantung pada kualiti rawatan permukaan yang ditutup sebelum pembinaan. Selepas berbagai rawatan permukaan kualiti penutup dan kesan ekonomi sangat berbeza.

Pipa kuasa dua Q355b untuk pengangkutan cair tambang, Nombor piawai: gbt14291-2000. Material mewakili adalah baja Q235 grad B, yang terutama digunakan untuk tekanan udara lombong batu batu, pembuangan dan pembuangan gas secara menegak saluran lurus paip kuasa dua q355b.

New Orleans.Menarik tabung kuasa dua: ia adalah proses menarik lubang mati logam tergulung kosong (bentuk tabung, produk, dll.) ke dalam seksyen untuk mengurangi panjang dan meningkat. Ia kebanyakan digunakan untuk memproses sejuk.

Apabila memproses tabung kuasa dua, beberapa proses perlu memanaskan tabung kuasa dua yang tidak bersinar. Operasi pemanasan dalam pemproses tabung kuasa dua yang tidak bersinar bermain peran yang sangat penting dalam kualiti tabung kuasa dua yang tidak bersinar selesai.

.Bilangan piawai paip kuasa dua untuk mengangkut cair terbakar dan tidak terbakar adalah gbt97 1 (gbt97 - 199 mewakili besi untuk l245- l4 dan saluran paip lain. Ia terutama digunakan untuk mengangkut cair terbakar dan tidak terbakar, paip kuasa bawah tekanan atau tinggi, dengan keperluan tinggi.

Kelajuan pemindahan sampel boleh 20 ~ 50mmin.

Pertama adalah pengaruh keadaan luar. Ia bergantung pada ciri-ciri tengah dan suhu disekitar paip kuasa dua dan sama ada medium disekitar paip merusak. Kerana kerosakan medium terkait dengan mikroorganisma yang ada di dalam tanah. Dan jika ia adalah saluran paip jarak jauh, ciri-ciri persekitaran tanah lebih kompleks. Selain itu, suhu persekitaran di mana saluran paip ditempatkan juga akan mempengaruhi kerosakan paip kuasa dua. Jika suhu tinggi, sementara jika suhu rendah, kelajuan kerosakan akan perlahan.


New OrleansPipa kuasa 40 GalvanizedKeperluan teknikalTujuan panas adalah untuk mencegah generasi retak sejuk. Kerosakan sejuk secara langsung berkaitan dengan ekvivalen karbon. Oleh itu, perlu membezakan ekvivalen karbon dari tabung kuasa dua q355b, dan ekvivalen karbon dari tabung kuasa dua q355b adalah sama. Jika ekvivalen karbon Q345 kurang dari 0.3%, ia boleh dikatakan bahawa kesesuaian adalah OK. Secara umum, seperti yang dikatakan nama, adalah untuk kompak bengkuran. Semasa bengkuran yang sebenar, gulung dalam dan luar dan dinding dalam dan luar paip kosong dikumpak dalam kedua-dua arah.

knowledge.Pipa kuasa dua Q355b untuk pengangkutan cair tambang, Nombor piawai: gbt14291-2000. Material mewakili adalah baja Q235 grad B, yang terutama digunakan untuk tekanan udara lombong batu batu, pembuangan dan pembuangan gas secara menegak saluran lurus paip kuasa dua q355b.

Tubu kuasa dua boleh disemprot dengan cat fluorokarbon, yang memerlukan beberapa rawatan sebelum menyemprot.

After the process of polishing, the surface effect of the square tube is quite good. The quality of the polishing process directly affects the external image of the square tube. Therefore, and pay more attention to the polishing process of the square tube.


New OrleansPipa kuasa 40 GalvanizedKeperluan teknikal). Titik hasil atas (& sigma; Su): tekanan besar sebelum hasil sampel berlaku dan tekanan berkurang untuk pertama kalinya; Lower yield point (& sigma; SL): the small stress in the yield stage when the initial instantaneous effect is not considered. Formula pengiraan titik hasil adalah seperti ini: di mana: FS -- kekuatan hasil (konstan) dalam proses tegang sampel, n (Newton) jadi -- kawasan salib-seksyen asal sampel, peratus panjang ditambah dengan panjang ukur sampel selepas pecahan ke panjang ukur asal dipanggil panjang.

how.Oleh itu Q345A biasanya tidak dipanas. Bagaimanapun, apabila piring sangat tebal, ia sepatutnya dipanaskan kerana ia sejuk dengan cepat. Setelah baja 20# retak oleh penywelding J422. Jika tebal plat lebih dari 70 mm, ada risiko besar untuk tidak memanaskan.

Pipa kuasa dua galvanized dip panas digunakan secara luas, terutama dalam dinding tirai, sokongan generasi tenaga surya, pembangunan, mesin dan struktur besi, terutama dalam dinding tirai,New OrleansHarga paip kuasa dua galvanisasi 1 inci, mesin dan pembangunan. Kesan tub kuasa dua galvanized sejuk jauh dari yang tub kuasa dua galvanized panas; Bagaimana untuk membedakan paip persegi galvanized panas dari paip persegi galvanized sejuk?

Panjang penghantaran umum paip kuasa dua q355b adalah 4000mm-12000mm, kebanyakan 6000mm dan 12000mm. Tub kuasa dua Q355b dibenarkan menghantar produk panjang pendek dan tidak tetap tidak kurang dari 2000 mm, atau dalam bentuk tub antaramuka, tetapi Demander akan memotong tub antaramuka apabila menggunakannya. Keberatan bagi produk panjang pendek dan panjang tidak tetap tidak boleh melebihi 5% daripada jumlah penghantaran. Bagi tub kuasa dua q355b dengan berat teori lebih besar dari 20kgm, dan tingkat pembelokan jumlah tidak boleh melebihi 0. 2% dari jumlah panjang. Tub kuasa dua diklasifikasikan mengikut proses penghasilan: tub kuasa dua tergulung panas, tub kuasa dua tergelincir sejuk, tub kuasa dua tergelincir sejuk, tub kuasa dua dan tub kuasa dua.

New Orleans.Aliran proses biasa adalah seperti ini: besi bulat dibuka untuk membentuk embrio paip, kemudian menggosok dilakukan, kulit hitam di permukaan luar dihapus, kemudian menggosok dilakukan. Selepas melewati pemeriksaan,New OrleansGambar paip kuasa dua galvanized, kilang berguling atau lukisan sejuk dan lukisan sejuk dilakukan. Pengosok diperlukan untuk pengurangan dinding, tetapi bukan untuk lukisan udara. Selepas membentuk, menggosok dan penyesuaian dilakukan, dan menggosok diuji dan disimpan di gudang. Pada dasarnya, ini adalah prosesnya. penghasil yang lebih baik akan melakukan rawatan putih semasa penyelesaian untuk membuat rawatan permukaan lebih indah. Ruang kosong sempit paip kuasa dua boleh menghasilkan paip terweld dengan diameter yang lebih besar, dan kosong lebar yang sama juga boleh menghasilkan paip terweld dengan diameter yang berbeza. Namun, dibandingkan dengan paip kuasa dua dengan panjang yang sama,New OrleansPipa segiempat galvanized dip panas, panjang penyelut meningkat 60%, dan kelajuan produksi rendah. Pipa kuasa dua dengan diameter besar atau tebal biasanya dibuat dari besi kosong secara langsung, sementara paip penywelded kecil dan paip penywelded dinding tipis hanya perlu secara langsung penywelded dengan tali besi. Kemudian selepas pencucian sederhana, lukisan wayar adalah OK. Oleh itu, penywelding putih lurus kebanyakan digunakan untuk paip yang relatif penywelded, dan penywelding spiral kebanyakan digunakan untuk paip penywelded diameter besar.

Letupan tembakan dan letupan pasir digunakan secara luas dalam industri perbaikan dan pembinaan kapal. Namun, sama ada letupan tembakan atau letupan pasir, udara termampat digunakan. Professional square pipe, square rectangular pipe, seamless square pipe galvanized square pipe, galvanized pipe has high pressure resistance grade, good waterproof performance, fire and high temperature resistance strong overload capacity, corrosion resistance, radiation protection and long service life. Of course, it is not shot blasting, so it is necessary to use high-speed rotating impeller. Dalam industri perbaikan dan pembinaan kapal, letupan tembakan (tembakan besi kecil) kebanyakan digunakan dalam perawatan awal paip persegi (pembuangan rust sebelum penutupan); Ledakan pasir (pasir mineral digunakan dalam perbaikan dan pembinaan kapal) kebanyakan digunakan dalam kapal bentuk atau seksyen untuk menghapuskan cat lama dan rust pada tabung kuasa dua dan mengirimnya semula. Dalam industri perbaikan dan pembinaan kapal, fungsi utama letupan tembakan dan letupan pasir adalah untuk meningkatkan ketepuan cat penutup tub persegi.

Perubahan penyekatan permukaan tub kuasa dua qq355b biasanya penyekatan isotermal, iaitu, teknologi penyekatan panas. Selepas pemadaman isotermal, tub kuasa dua qq355b akan mendapatkan lebih banyak dan lebih baik ciri-ciri, dan membuat tub kuasa dua qq355b dilaksanakan dalam lebih banyak medan.