StocktonSC hot dip galvanized steel pipeamat disyorkan

penyiar:hp256HP158312377 masa pelepasan:2022-01-15 17:40:24

StocktonPipa kuasa dua dan paip segiempat Galvanized,

Kuantiti piawai paip kuasa dua yang terbakar dan tidak terbakar adalah gbt97- 1 (gbt97- 199). Bahan yang mewakili adalah baja paip l245- l4. Pipa kuasa dua profesional, paip segiempat kuasa dua, paip kuasa dua yang tidak berterus-terang, paip kuasa dua yang galvanized dan paip galvanized adalah kuasa tinggi dan harga rendah. Ia adalah tahan api, tahan air, kekal, selamat dan dipercayai. Ia terutama digunakan untuk mengangkut cair terbakar dan tidak terbakar dengan keperluan tinggi.

Formulasikan dokumen yang disimpan oleh tabung kuasa dua untuk masa yang lama dan laksanakan sesuai dengan.

Stockton.With the progress of the times and the development of science and technology, the application fields of square tubes are widely divided. The main fields are the construction industry. Affected by the environment and weather, square tubes will also rust for a long time. How to improve the rust resistance of square tubes and what are its rust resistance? Let me give you a detailed introduction below.

Dua faktor utama patut dianggap dalam rancangan seksyen paip kuasa dua: satu ialah keselamatan seksyen; yang lain ialah ekonomi seksyen. Untuk keselamatan seksyen, kita memerlukan nisbah tebal pinggang kepada tinggi besi seksyen H tidak boleh kurang dari 145. Untuk besi seksyen H digunakan sebagai lajur, ekonominya ditungkapkan oleh nisbah radius torsion kepada massa.

.Karakteristik tekanan pemampatan permukaan bagi tabung kuasa dua akan dicapai selepas pemadaman isotermal.

Disarankan supaya permukaan galvanized ditambah dengan primer kuning zink epoksi.

Oleh itu, plasticiti dan kualiti tabung kuasa dua q355b yang dipalsukan adalah relatif baik, jadi penghasil umum akan memalsukan tabung kuasa dua q355b, tabung kuasa dua profesional, tabung segiempat, tabung kuasa dua tanpa senyap, tabung kuasa dua galvanized, tabung galvanized untuk memastikan kualiti, perkhidmatan dan kualiti. Selamat datang untuk bertanya jadi sekarang ada banyak aplikasi dari tub kuasa 355b.


StocktonSC hot dip galvanized steel pipeamat disyorkanCiri- ciri mekanikal bagi tabung kuasa dua q355b tanpa senyap: kekuatan tekanan & sigma; b (MPa)≥ 980 kekuatan hasil & sigma; s (MPa)≥ 835 panjang & Delta; 5(%)≥ 12 pengurangan kawasan & psi; ()≥ 40 tenaga penyorban kesan (nilai kesan) (aku2j): & Ge; 39 produk yang dihasilkan oleh teknologi yang lebih kompleks adalah indah. pada masa ini, Fangguan sangat dihormati oleh masyarakat di pasar. yang penting adalah bahawa terdapat jaminan yang baik dalam terma kualiti. Oleh itu, sama ada Fangguan boleh mendapatkan penilaian pasar yang tinggi terserah pada teknologi kompleks Fangguan.

Tubu kuasa dua dibahagi menjadi baja yang mendidih menurut darjah deoksidasi dan menumpahkan; b. Semi membunuh baja; c. Besi terbunuh; d. Besi yang dibunuh khusus. Deformasi tub kuasa dua q355b terutama disebabkan oleh kekuatan pengurangan penyelesaian yang lebih besar daripada kekuatan logam asas.

Dua faktor utama patut dianggap dalam rancangan seksyen paip kuasa dua: satu ialah keselamatan seksyen; yang lain ialah ekonomi seksyen. Untuk keselamatan seksyen, kita memerlukan nisbah tebal pinggang kepada tinggi besi seksyen H tidak boleh kurang dari 145. Untuk besi seksyen H digunakan sebagai lajur, ekonominya ditungkapkan oleh nisbah radius torsion kepada massa.

Honest management.Keuntungan pengelilingan kosong adalah ia boleh mengelilingi panjang sisi apabila pengelilingan sebenar tidak boleh dilakukan, seperti pengelilingan sinkronik dan menyelesaikan sisi atas dan sisi tabung kuasa dua q355b. Bengkung kosong juga boleh bengkok sudut dalaman r0.2t tanpa pecahan dinding paip. Kegagalan bengkok kosong adalah apabila sisi atas dan sisi bengkok kosong secara sinkronik, disebabkan tekanan yang dijana oleh gulung atas dan gulung bawah pada masa yang sama, yang menyebabkan ketidakstabilan pinggir dan konkav, dan juga akan mempengaruhi operasi stabil unit dan kualiti bentuk. Ini juga adalah ciri-ciri berbeza bagi tabung kuasa dua q355b dan tabung bulat bengkok kosong.

Pipa kuasa dua spiral untuk transmisi tekanan rendah (piawai Kementerian minyak), dengan nombor piawai syt5037-2008. Bahan mewakili adalah q235bq345b dan bahan besi karbon lainnya. It is mainly used for low-pressure transmission of water, oil, natural gas, heating and other pipelines.

Buang sedimen pada lapisan permukaan paip kuasa dua dengan berus wayar tembaga, hapuskan minyak pada lapisan permukaan dengan parfum pinus atau, atau gunakan penyelesaian yang mengandungi fosfat atau kromat untuk berus, sembur atau dip. Selepas masa tindakan tertentu permukaan dicuci dengan sejumlah besar air segar.


StocktonSC hot dip galvanized steel pipeamat disyorkanAnalisis indeks fungsional tub kuasa dua - fungsi mekanik tub kuasa dua plastik.

Inspection environment.Harus diperhatikan bahawa dalam proses keseluruhan penutup tub kuasa dua, kos rawatan permukaan masih relatif tinggi, jadi sangat penting untuk memilih rawatan yang sesuai. Hanya dengan memilih rawatan yang betul kualiti penutup paip kuasa dua boleh dijamin dengan baik.

Letakkan besi babi untuk pembuatan besi ke dalam oven pembuatan besi menurut proses yang ditentukan untuk mendapatkan besi. Produk besi termasuk ingot, bilet pelbagai pelbagai pelbagai pelbagai pelbagai pelbagai pelbagai pelbagai tabung persegi lurus. Generally speaking, steel refers to the steel rolled into various square tubes. Steel paip kuasa dua milik logam besi, tetapi besi tidak sepenuhnya sama dengan logam besi.

Kelajuan pemindahan sampel boleh 20 ~ 50mmin.

Stockton.Tubu kuasa dua mempunyai kemampuan mesin yang baik, plasticiti deformasi sejuk yang baik dan kesesuaian; Selain itu,StocktonPipa kuasa dua Galvanized Q235B, ketakutan besi tidak menurun banyak semasa rawatan panas, tetapi ia mempunyai kekuatan yang cukup tinggi dan memakai resistensi, terutama apabila air menutup; Bagaimanapun, besi ini mempunyai perlawanan besar terhadap titik putih, kelemahan temper dan pemanasan berlebihan semasa rawatan panas.

Ujian tekanan adalah untuk membuat q355b menjadi sampel, tarik sampel ke pecahan pada mesin ujian tekanan, kemudian mengukur satu atau lebih ciri mekanik. Biasanya, hanya kekuatan tekanan, kekuatan hasil, panjang selepas pecahan dan pengurangan kawasan diukur. Ujian tekanan adalah ujian sifat mekanik as as bahan logam. Hampir semua bahan logam telah dinyatakan ujian tekanan selama mereka mempunyai keperluan untuk sifat mekanik. Terutama untuk bahan-bahan yang bentuknya tidak sesuai untuk ujian kesukaran ujian tegang telah menjadi satu-satunya cara untuk uji ciri-ciri mekanik.

Pembersihan mekanik: selepas pemprosesan,StocktonSpesifikasi dan model paip galvanized, bahagian-bahagian mempunyai keseimbangan yang baik, cahaya pendek, produk medium dan kecil.