Puerto LimonPenyimpanan sejuk untuk buah dan sayuran segarBeberapa faktor yang mempengaruhi kualiti yang buruk

penyiar:hp632HP195506591 masa pelepasan:2022-03-22 09:08:57

Pertama, gunakan palu untuk meletakkan kayu pad a papan gudang poliuretan antara dua papan gudang, untuk membuat papan dekat satu sama lain. Dua set kepingan yang menyambung mesti dikunci antara panel dinding dan panel dinding dan dua set kepingan yang menyambung mesti ditetapkan pada sisi atas, sehingga konkrit post-cast boleh menutup kepingan yang menyambung. Selepas ruang antara piring dan tanah piring dipasang dengan sambungan, ia mesti lebar sekitar 3mm. Jika ia tidak memenuhi keperluan, buang piring, potong pinggir piring, dan kemudian pasang semula untuk membuat kongsi piring memenuhi keperluan. Apabila memperbaiki penyesuaian, perhatikan untuk memperbaiki dua bahagian penyesuaian pada pinggir plat perpustakaan konveks dan konkav berdasarkan itu, dan memperbaikinya dengan rivets. Jarak penyesuaian seharusnya dapat menekan dua plat perpustakaan. Dan apabila ia menggantung besi, patung itu tetap tegak pada besi menggantung untuk mencegah kerosakan pada piring gudang; dan besi menggantung tanah di bahagian atas dan bawah akan digantung pada waktu yang sama, dan besi menggantung dengan menggantung.

Produk yang disimpan dalam projek penyimpanan sejuk perubatan mesti dikendalikan dengan kod warna, supaya mengelakkan masalah ralat pembelian. Dalam proses pengendalian, juga perlu mengikut arahan yang ketat.

Puerto Limon.Unit pendinginan skru: unit pendinginan skru boleh dibahagi menjadi unit pendinginan skru bukan tunggal dan unit pendinginan skru kembar. Ia digunakan secara luas dalam peranti pendinginan seperti pendinginan, HVAC dan teknologi kimia. Julat kuasa input telah dikembangkan hingga 8-1000kw, dan medan kajian dan pembangunannya dibahagikan dengan luas, dengan potensi besar untuk optimasi prestasi.

Pembangunan penyimpanan sejuk dalam pemilihan lokasi mengandungi sirkulasi barang suhu rendah. Oleh itu, kemudahan pemindahan lokasi penyimpanan sejuk patut diberi keutamaan dalam pemilihan lokasi, seperti dekat ke jalan, keretapi, dll. Pada masa yang sama, lokasi penyimpanan sejuk seharusnya menghindari sumber pencemaran besar dan cahaya matahari langsung, dan pembangunan penyimpanan sejuk seharusnya mempunyai keadaan pembuangan dan ventilasi yang baik.

.Frequently observe the operation state of the heart compressor of the cold storage equipment and its exhaust temperature. During the season change operation, pay special attention to the operation state of the system and adjust the liquid supply and condensation temperature of the system in time.

Selepas disimpan dalam projek penyimpanan sejuk perubatan, produk perubatan ventilasi juga boleh mengeluarkan beberapa bau. Apabila bau ini disimpan dalam kuantiti tertentu, ia juga akan mempunyai kesan tertentu pada produk lain. Oleh itu, kita mesti melaksanakan ventilasi biasa dalam proses penggunaan sehari- hari, imej beku mungkin muncul selepas penggunaan selama beberapa masa. Jika kita tidak melumpuhkan masa, ia juga akan mempengaruhi kesan. Oleh itu, saya harap anda mesti memperhatikan penghapusan.

Namun, operasi terus jangka panjang tidak dapat diharapkan kepada peralatan penuaan, jadi pemeliharaan yang masuk akal sangat penting.


Puerto LimonPenyimpanan sejuk untuk buah dan sayuran segarBeberapa faktor yang mempengaruhi kualiti yang burukKehidupan perkhidmatan bulu bahan pengisihan penyimpanan sejuk poliuretan: selain prestasi asas bulu poliuretan pada tahap awal,Puerto LimonPreparation of vegetable fresh-keeping cold storage, pengiriman prestasi bulu juga adalah indeks yang sangat penting. Dalam persiapan bahan putih, walaupun permukaan penggunaan beberapa bahan poliester membuat foam mempunyai kekerasan yang baik dan kekebalan kesan, ia akan menjadi lemah dan tidak lagi resisten kepada kesan dan kejadian selepas digunakan dalam penyimpanan sejuk selama beberapa masa; In addition, the poor hydrolysis resistance of some polyester foams will also affect the service life of the foam; Ia mengadopsi struktur polieter, yang sedikit lemah pada tahap awal, tetapi biasanya hilang selepas beberapa hari, dan kemudian menyimpan prestasi stabil bahan penyisalan penyimpanan sejuk untuk masa yang lama.

Periksa sama ada fasa pemampat semasa stabil.

The selection of equipment for the construction of equipment cold storage is closely related to the size, type and budget of the cold storage.

index.Kita perlu melaksanakan pemeliharaan biasa dan pemeliharaan sehari-hari, pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pemasangan penyimpanan sejuk pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk perubatan, kuantiti besar, kualiti yang baik dan harga rendah, perlahan api - Waterproof - perlahan suhu tinggi kuat dan kekal, selamat dan dipercayai, dan menyimpan kadar operasi kompressor.

Keperlawanan deformasi yang kuat, tidak mudah untuk retak, lembut, stabil dan selamat. Material poliuretan mempunyai struktur porositas stabil dan pada dasarnya struktur pori tertutup. Ia tidak hanya mempunyai prestasi pengisihan panas yang baik, tetapi juga mempunyai resistensi beku-meluah yang baik dan prestasi penyorban bunyi. Dalam keadaan penggunaan dan penyelamatan biasa, ia boleh mencapai harga unit kering, basah atau kering dalam keadaan perkhidmatan biasa, sementara harga unit serangga, jamur atau bahan lumpur alga lebih tinggi daripada bahan-bahan pengisihan panas tradisional lain, tetapi pemanasan akan meningkatkan harga dan harga pendinginan akan dikurangkan jauh.

During installation, the plates shall be handled with care. Rough operation is strictly prohibited. Burrs shall be removed at the cutting opening to prevent scratching the plate surface and workers.


Puerto LimonPenyimpanan sejuk untuk buah dan sayuran segarBeberapa faktor yang mempengaruhi kualiti yang burukLangkah desain penyimpanan sejuk: pemilihan dan persiapan lokasi penyimpanan sejuk. Menurut ciri-ciri aplikasi, faktor seperti lokasi geografik tertinggi dan kenalan dengan pasar juga perlu dipertimbangkan. Penyimpanan sejuk seharusnya ditempatkan di tempat sejuk tanpa cahaya matahari dan udara hangat sering. Penyimpanan sejuk kecil dan ukuran tengah lebih baik

Inspection environment.Barang-barang masuk dan keluar sering penyimpanan sejuk retail dan penyimpanan sejuk skala besar. Apabila penyimpanan sejuk skala besar mula membina kawasan tanaman dengan bekalan tangan yang lebih pusat, melalui

Ujian kebocoran mengisi ammonia: pengesan kebocoran mengisi ammonia boleh dilakukan selepas ujian kebocoran sistem dan kebocoran tekanan. The purpose is to improve the air tightness of the system and lay a good foundation for the work of ammonia filling and thermal insulation materials of the system. After air leakage detection, some obvious leakage points can be found. However, due to the poor air permeability, the leakage points blocked by dirt along the tiny sand holes are not easy to be detected. Therefore, ammonia must be filled. In addition to good permeability, ammonia also has odor and is easy to be found, Pada masa yang sama, kertas ujian fenolftalein boleh digunakan untuk pengesan kebocoran kerana ia merah mawar dalam kehadiran amonia.

Apabila pembukaan dan pengeboran diperlukan untuk plat gudang atas atau plat dinding, tetapan dan posisi dalaman dan luar akan dilakukan mengikut keperluan desain lukisan,Puerto LimonPenjagaan beku, dan pembukaan dan pengeboran akan dilakukan selepas pemeriksaan; Lubang masuk, lubang masuk cair, lubang kembali, lubang bekalan air dan lubang pembuangan akan dibuka dengan pembuka lubang. Perjalanan pembangunan akan dilakukan pada masa selepas membuka dan menggali, dan lubang akan ditutup dengan bahan putih atau penyembunyi untuk mencegah kebocoran udara dan berjalan sejuk; Pintu, ventilasi dan port penghantaran harus dihiasi dengan pinggir terbungkus dan ditetapkan dengan garis tarik, dengan jarak 300 mm dan 150 mm di luar.

Puerto Limon.Perkaraan untuk masa penyimpanan sejuk peranti: penyimpanan sejuk sistem pendinginan menggunakan ammonia sebagai pendingin akan disokong di tempat dengan densiti populasi rendah sekitar.

Buah poliuretan yang ketat mempunyai ketat air yang baik, penyorban air yang rendah tahan penerbangan vapor air yang baik, pori foam berada dalam keadaan tidak sambungan,Puerto LimonDimana pemasangan penyimpanan sejuk sayuran, dan kadar sel tertutup lebih dari 95%. Ia adalah bahan bulu mikroporous dengan struktur padat, yang lebih padat dengan permukaan udara dan tidak mudah untuk penerbangan air. Ia adalah bahan hidrofob.

Barang-barang masuk dan keluar sering, melalui