ThonexPipa persegi baja beku stainless 30x30Pasar profesional mempunyai naik dan turun, dan perak sepuluh tidak mempunyai kesan yang signifikan

penyiar:hp256HP158312377 masa pelepasan:2021-11-04 16:34:02

Panjang sampel L & asymp; D (D ialah diameter luar paip). Apabila diameter luar besar, panjang l tidak boleh melebihi 100 mm. Apabila diameter luar kurang dari 20 mm,ThonexPipa Galvanized, l = 20 mm.

Di antara mereka, tabung kuasa dua q355b dibahagi menjadi proses & mdash& mdash; Pipa kuasa dua terweld lengkung, pipa kuasa dua terweld perlawanan (frekuensi tinggi dan frekuensi rendah), pipa kuasa dua terweld gas dan pipa kuasa dua terweld forn dibahagi dengan penyweld & mdash& mdash; Straight seam welded square pipe, spiral welded square pipe.

Thonex.Plastik plastik Q235B kuasa dua merujuk kepada kemampuan bahan logam untuk menghasilkan deformasi plastik (deformasi) tanpa deformasi di bawah muatan.

Pembersihan elektrokimia: cahaya spekular panjang, proses stabil, kurang pencemaran dan kesiapan yang baik. Tersesuai untuk produksi massa ia terutama dilaksanakan pada produk-produk gred tinggi, produk impor dan produk servis awam. Teknologi pemprosesannya stabil dan operasi mudah.

.Pemotong: 1 untuk cepat, tiada gigi, atau sama ada garis pemotong rata, rasa lambat minyak mempengaruhi kualiti piring. Pertama pilih untuk memotong kentang dengan bawah yang kurang tajam, jadi apabila anda memotong, ia mudah untuk meninggalkan sudut ujung sisi.

Selepas rawatan RH, besi cair patut diberi makan dengan garis Si Ca apabila suhu besi cair tinggi. Pada masa ini, rawatan kalsium boleh mengurangkan segregasi sulfur dalam proses penyesalan kemudian.

Tuba kuasa dua mengadopsi ukuran tekanan elektrik untuk menekan tekanan silinder minyak di kedua-dua sisi pengangkut untuk memastikan pengangkutan licin besi garis.


ThonexPipa persegi baja beku stainless 30x30Pasar profesional mempunyai naik dan turun,ThonexPipa kuasa dua Galvanized, dan perak sepuluh tidak mempunyai kesan yang signifikanDinding dalaman dan luar paip harus menyimpan permukaan asal tanpa sebarang proses.

Untuk struktur: sebagai paip pemandu tumpukan dan jambatan; paip untuk dermaga, jalan dan struktur bangunan, paip pemandu tumpukan laut, dll.

Selepas deoksidasi aluminium dalam baja cair & omega; Apabila (ALS) 0.015% ~ 0.025%, rawatan kalsium boleh mencapai kesan yang lebih baik pada denaturasi Al203.

Inspection requirements.Tuba kuasa dua dipotong menjadi potongan tunggal oleh mesin pemotong plasma udara.

Aplikasi produk tabung kuasa dua: untuk peralatan mekanik, peralatan tenaga surya, struktur besi, bahagian kereta, tumpukan tanah jambatan, kereta pengawal dan struktur dalaman kapal.

It seems that preheating the q355b square tube can avoid a lot of problems, and there will be a better guarantee that the q355b square tube itself is a quality problem.