ArezzoTrek tekanan minyak mengangkat lif kargoKaedah masalah dan penyelesaian masalah biasa

penyiar:hp779HP136589660 masa pelepasan:2023-09-18 13:54:14

Tombol solenoid sistem stesen pompa hidraulik lif keretapi panduan boleh menyesuaikan kelajuan dengan betul. Jika ia telah disesuaikan kepada saiz besar, cuba periksa sama ada minyak hidraulik lif hidraulik cukup,ArezzoSatu ton lif kargo, dan sama ada silinder minyak bocorkan minyak. Jika tiada masalah, kelajuan masih lambat. Ia disarankan untuk menggantikan sistem stesen pompa dengan yang lebih besar.

Apabila mengisi minyak hidraulik, juga perlu memperhatikan struktur silinder minyak. Beberapa silinder minyak adalah relatif kompleks di dalam, dan berapa banyak operasi penangkapan diperlukan untuk membuat minyak hidraulik cukup pada setiap kedudukan semasa mengisi. Oleh itu, apabila mengisi, cuba untuk mengisi sebanyak yang mungkin, dan kemudian jalankan ujian pada mesin kosong untuk melihat jika kedudukan nilai telah mencapai.

Arezzo.Kapasiti muatan barang dan tonnasi barang yang dihantar pada satu masa juga mempengaruhi kelajuan penangkapan dan turun. Mencapai nilai yang baik platform penangkapan untuk pengangkutan barang adalah jaminan kelajuan. Jika barang berlebihan, ia mempengaruhi kelajuan. Jika barang terlalu ringan, ia juga mempengaruhi masa penghantaran biasa.

Alasan untuk kadar turun perlahan platforma mengangkat liga aluminium dan tetapan pembuangan Selepas membeli dan penggunaan peralatan dan peralatan, disebabkan penggunaan atau penuaan yang salah, dan penggunaan lif hidraulik untuk inkubasi tanah, tanda-tanda kadar turun perlahan telah berlaku. Selepas kadar perlahan, valv hidraulik, pengaturan kelajuan motor, dll. Editor berikut akan memperkenalkan anda kepada empat alasan untuk kelajuan perlahan dan kaedah mediasi.

.Bekerja untuk keuntungan dan kemenangan. Jika anda memilih penyedia yang salah, banyak ahli internet telah melaporkan bahawa silinder minyak sangat bunyi hari ini, saya akan memperkenalkan beberapa pengetahuan kepada anda.

Bagaimana untuk menentukan jumlah minyak bersih di stesen hidraulik lif?

Alasan untuk kadar turun perlahan platforma mengangkat liga aluminium dan tetapan pembuangan Selepas membeli dan penggunaan peralatan dan peralatan, disebabkan penggunaan atau penuaan yang salah, dan penggunaan lif hidraulik untuk inkubasi tanah, tanda-tanda kadar turun perlahan telah berlaku. Selepas kadar perlahan pertimbangkan kadar aliran minyak hidraulik dahulu. Faktor yang mempengaruhi aliran minyak hidraulik termasuk: saluran paip hidraulik, valv hidraulik, pompa minyak hidraulik, pengaturan kelajuan motor, dll. Editor berikut akan memperkenalkan anda kepada empat alasan untuk kelajuan perlahan dan kaedah mediasi.


ArezzoTrek tekanan minyak mengangkat lif kargoKaedah masalah dan penyelesaian masalah biasaMasalah umum dan penyelesaian spesifik semasa operasi jambatan boarding hidraulik: kehilangan fasa motor (motor tidak bergerak dan terdapat bunyi berbunyi)

Dengan peningkatan permintaan untuk jembatan naik, pembuat jembatan naik bimbit semakin tertarik menggunakan jembatan naik untuk menyediakan pelanggan dengan penampilan jembatan naik hidraulik, dan permintaan untuk jembatan naik juga meningkat. Namun, tidak banyak pembuat jambatan naik yang sepadan. Banyak syarikat jambatan naik adalah syarikat beg kulit, yang tidak menghasilkan produk mereka sendiri dan mempunyai harga yang tinggi. Perkara penting ialah mereka tidak mempunyai pengetahuan yang baik tentang teknologi berdiri pameran kereta, dan sering ada perbezaan bila menghantar keperluan teknikal pelanggan langsung kepada pembuat. Oleh itu, pelanggan yang membeli jambatan naik boleh secara langsung mencari pembuat profesional. Apabila memilih dan membeli jambatan naik, perlu pertama-tama mempertimbangkan secara meliputi faktor seperti julat penggunaan produk, frekuensi kerja, penggunaan, dan berat nilai,Arezzo1 meter lif kargo yang tetap, dan memilih jambatan naik yang sesuai untuk keperluan penggunaan unit. Lakukan kajian pasar berdasarkan parameter teknikal yang diusulkan. Keadaan pertama untuk memilih penyedia adalah untuk melihat pembuat paksi papan, prestasi yang baik, dan peralatan lengkap boleh dipilih dengan harga yang masuk akal.

Lepaskan skru di lubang bumbung debu di sisi luar flange lif, menyesuaikan cincin sistem PCS untuk menyesuaikan lubang sisinya dengan lubang bumbung debu, dan ketat dengan soket heksagon. Selepas itu, buang kunci motor.

knowledge.Sambungan antara paip tarik minyak dan pam perlengkapan terlepas dan bocor udara; Solusi adalah untuk ketatkan paip penghisap minyak.

Parameter teknikal dan penggunaan setiap jenis sedikit berbeza, tetapi terdapat juga banyak ciri-ciri yang sama. Oleh itu, sebagai pelanggan, and a patut mempunyai pilihan bertujuan, iaitu, apa yang anda patut lakukan bila membeli mesin angkat, dan mana mesin angkat boleh memenuhi keperluan anda dan mempunyai penggunaan berbilang.

Peribadi periksa dan perbaiki sistem sirkuit platform angkat hidraulik secara peribadi untuk melihat sama ada ada pelepasan dan periksa sama ada wayar dan kabel sudah tua atau rosak, menyebabkan bocor elektrik. Jika ada, ia patut disembuhkan secara tepat masa untuk menghindari kejutan elektrik.


ArezzoTrek tekanan minyak mengangkat lif kargoKaedah masalah dan penyelesaian masalah biasaLift kereta api panduan (juga dikenali sebagai lif kargo) adalah platform penangkap hidraulik jenis garpu gunting yang bukan, terutama digunakan dalam bangunan industri, restoran, restoran, gudang, dok, workshop, dan tempat lain di mana pengendalian kargo menegak diperlukan antara dua tingkat atau lebih. Tinggi rendah sangat sesuai untuk lokasi yang tidak sesuai untuk menggali lubang di lokasi. Masalah apa yang perlu kita perhatikan di tempat-tempat di mana lif digunakan?

Test method.Hari ini, penyunting akan bercakap tentang serangkaian peranti keselamatan dan aplikasi mereka pada platform pembangkit hidraulik kereta api.

Jembatan naik dibahagi menjadi jembatan naik bergerak dan

Bagaimana kita perlu memperpanjang kehidupan perkhidmatan platform angkat hidraulik? Untuk memperpanjang kehidupan perkhidmatan mesin dan peralatan tersebut diperlukan untuk periksa dan menyimpan peralatan secara peribadi semasa penggunaan biasa. Contohnya, jika terdapat pelbagai peralatan penukaran di dalam mesin dan peralatan, diperlukan untuk periksa secara peribadi sama ada penyukar ini boleh digunakan secara biasa dan sama ada titik penyukar dalam keadaan baik semasa penggunaan. Dalam lif, akan ada kotak listrik dan kotak distribusi kuasa, yang cenderung untuk kumpulan debu di luar peranti ini. Jika terlalu banyak debu dikumpulkan, ia mungkin menyebabkan kerosakan di luar kotak listrik

Arezzo.Syarikat perkhidmatan peralatan logistik besar dengan harga yang dijamin dan perkhidmatan yang dijamin, secara langsung dijalankan oleh pembuat. Kerana lif tetap adalah peralatan mekanik, kualiti dan prestasi produk adalah baik. Jangan menerima produk dari beberapa penghasil yang tidak memenuhi standar kualiti untuk mengelakkan beberapa bahaya keselamatan dalam penggunaan.

Jaga-jaga untuk menggunakan lif jenis kereta api panduan: Pemuatan dan pengangkutan berlebihan dan produk letupan sangat dilarang.

Untuk memastikan bekalan kuasa yang baik di lokasi pemasangan, pasang kotak distribusi yang terpisah. Apabila menggunakan kotak distribusi, tukar kebocoran elektrik mesti memenuhi keperluan untuk lif konstruksi. Jika lif konstruksi yang dipasang adalah frekuensi pembolehubah, pemilihan tukar kebocoran patut sesuai dengan penukar frekuensi.