BekescsabaJembatan memuatkan bekasPengetahuan syarikat

penyiar:hp258HP138990173 masa pelepasan:2023-09-18 13:54:16

Masalah saluran mungkin telah kehilangan operasi biasa, bekalan kuasa patut dihentikan segera. Bahagian perbaikan patut diperbaiki dan dijelaskan, dan diperiksa sebelum digunakan untuk memastikan tiada kesalahan operasi. Apabila memperbaiki saluran, perlu menutup bekalan kuasa dan mengatur pengawal untuk memasuki bahagian bawah saluran angkat. If necessary, support equipment should be installed to prevent the channel from descending. Bahan-bahan mentah utama yang digunakan oleh kilang kami adalah: sokongan utama: paip besi bentuk istimewa digunakan. Maklumat jadual: Jadual dibuat dari mata anti slip 8 mm. Cilinder minyak: Cilinder minyak tahan memakai ketepatan tinggi yang dihasilkan di Jinan. Ban: Kekuatan tinggi, pembawa muatan, dan ban tekanan tinggi.

Jembatan naik bimbit mengadopsi pompa hidraulik manual sebagai sumber kuasa, yang boleh menyelesaikan penyesuaian tinggi tanpa perlukan bekalan kuasa luar. Akhir depan dilengkapi dengan kaki sokongan boleh disesuaikan, menjadikan muatan dan muatan lebih kuat dan selamat. Plat penggantian melipat di belakang jambatan naik bimbit dengan kapasitas pembawa besar dan hook forklift boleh dengan selesa menarik dan bergerak jambatan naik.

Bekescsaba.Peraturan keselamatan untuk penggunaan platform kerja jenis gunting tinggi semakin dikenali dan digunakan secara luas di China. Sementara kerja tinggi membawa kesenangan untuk kerja kita, kita perlu menghadapi beberapa bahaya keselamatan, seperti mencegah pembukaan, menggaruk, kejutan elektrik, dan aspek lain dari platform pembukaan jenis gunting di lokasi pembinaan. Dalam terma elektrik pembangunan, seseorang yang ditugaskan diperlukan untuk mengendalikan penggunaan elektrik. Menurut pemberitahuan jabatan teknik, elektrik patut dipimpin dari titik kuasa yang ditentukan ke kabinet pembangunan pembangunan. Selain itu, sambungan tidak dibenarkan.

Masalah saluran mungkin telah kehilangan operasi biasa, dan pegawai perbaikan patut segera memberitahu pegawai perbaikan. Jika ada risiko atau masalah mekanik yang berpotensi, bekalan kuasa patut dihentikan segera. Bahagian perbaikan patut diperbaiki dan dijelaskan, dan diperiksa sebelum digunakan untuk memastikan tiada kesalahan operasi. Apabila memperbaiki saluran, perlu menutup bekalan kuasa dan mengatur pengawal untuk memasuki bahagian bawah saluran angkat. If necessary, support equipment should be installed to prevent the channel from descending. Bahan-bahan mentah utama yang digunakan oleh kilang kami adalah: sokongan utama: paip besi bentuk istimewa digunakan. Maklumat jadual: Jadual dibuat dari mata anti slip 8 mm. Cilinder minyak: Cilinder minyak tahan memakai ketepatan tinggi yang dihasilkan di Jinan. Ban: Kekuatan tinggi, pembawa muatan, dan ban tekanan tinggi.

.Jembatan penerbangan hidraulik tetap mempunyai tiga unsur dasar: pembersihan, pemanasan berlebihan, dan penerbangan udara. Ada hubungan dalaman yang dekat antara tiga faktor yang tidak bermanfaat ini, dan mana-mana dari mereka akan menghasilkan satu atau lebih sukses. Bukti teori menunjukkan bahawa 75% sebab untuk jembatan naik hidraulik tetap disebabkan oleh tiga faktor ini.

Peralatan keselamatan! Jembatan naik tetap dengan tongkat sokongan keselamatan; Jembatan pengangkutan tetap dilengkapi dengan blok cahaya anti-terhempas; Panel jambatan papan tetap adalah plat anti peluncur; Kedua ujung pengawal jari kaki; Jembatan pengangkutan tetap dilengkapi dengan peralatan rem kecemasan dan diaktifkan.

Kedua, ia adalah tentang rancangan rak peranti untuk unit kuasa dan bentangan dan organisasi komponen berkaitan. Contohnya, dalam situasi tertentu, ciri struktur bingkai peranti dan enjin digambarkan dan dianggap. Peranti untuk enjin dipilih sebagai jenis penggantian, yang digunakan sebagai sokongan. Satu titik diantara mereka adalah penggunaan sokongan akhir penggemar, sementara dua titik lainnya disokong oleh dua kaki kotak api, dan kotak pemindahan disambung ke rumah roda terbang enjin. Pemasangan kotak kebakaran pompa minyak hidraulik disambung ke roda terbang enjin untuk penghantaran enjin


BekescsabaJembatan memuatkan bekasPengetahuan syarikatCiri-ciri produk: Pemacu hidraulik penuh, mudah beroperasi dan boleh dipercayai untuk beroperasi. Penghasil platform penangkapan hidraulik khusus lif hidraulik, lif kargo jenis kereta api, lif jenis kereta api, dan lif kargo hidraulik untuk workshop gudang kilang.

Kami telah memperkenalkan anda bagaimana jambatan naik bergerak hidraulik ditetapkan kepada bekas! Tekan jembatan naik bergerak ke belakang bekas dengan garpu, dan gantung rantai kabel panjang boleh ditetapkan pada trak untuk memastikan jembatan naik bergerak dan trak sentiasa ketat. Tinggi jembatan naik bergerak hidraulik boleh ditetapkan. Selepas mencapai pesawat yang sama, pedal jembatan naik ditempatkan pada permukaan bekas untuk mencapai jembatan naik bergerak. Ia digunakan secara luas dalam platformen kargo dan tempat muatan dan muatan bergerak tanpa memuatkan dan memuatkan peralatan, dan adalah peralatan bantuan untuk memuatkan dan memuatkan kargo bergabung dengan garpu. Dengan menggunakan jambatan muatan bimbit, forklift boleh masuk secara langsung ke dalam bekas kereta untuk operasi muatan dan muatan besar. Ada berbagai jenis jambatan naik. Selama seluruh proses aplikasi, jembatan boarding tetap boleh secara rasional dilaksanakan di tempat tanpa perlukan untuk memuatkan dan memuatkan platform atau laman muatan dan memuatkan kargo. Jika laman web logistik tidak mempunyai platform perkhidmatan, jambatan boarding tetap boleh menjadi tindakan preventif yang masuk akal.

Laras komponen unit kuasa sesuai, dan optimize struktur rak peranti. Dalam proses ini, tugas utama adalah untuk melakukan pemodelan tiga-dimensi bagi status tempatan dalam rak peranti. Laras komponen yang mengganggu satu sama lain, mempengaruhi penggunaan, atau tidak menyebabkan perlindungan, memastikan setiap komponen boleh melakukan fungsi sendiri dalam bingkai peranti.

Price.Aktifkan butang atas. Apabila papan mencapai tinggi tinggi, plat meliputi akan secara automatik lurus dan selari dengan panel. Pada masa ini, lepaskan butang atas dan panel akan secara automatik turun sehingga ia menyambung dengan kereta. Apabila disahkan, operasi boleh dimulakan. Selepas menunggu kerja rumah selesai, tekan butang atas untuk memandu kenderaan jauh. Lepaskan panel butang dan ia akan secara automatik turun ke keadaan asalnya, selari dengan platform kargo.

Penunjuk teknik utama: Muatan dinamik besar: 6T Muatan statik besar: 6T Lebar besar: 2M Panjang besar: 4M Hydraulik elektrik diimport dari Perancis jembatan naik hidraulik bergerak berkumpul secara luas digunakan dalam platform kargo dan tempat muatan dan muatan bergerak tanpa memuatkan dan membuang peralatan, dan adalah peralatan bantuan kargo yang digunakan bersama dengan forklift. Dengan bantuan peralatan ini, yang boleh mencapai pemuatan dan muatan yang selamat dan cepat. Ia tidak hanya boleh mengurangkan intensiti kerja anda, tetapi juga menggandakan efisiensi pembuatan dan pembuatan operasi, mempercepat aliran bahan-bahan dan mendapatkan keuntungan ekonomi yang lebih besar.

Struktur produk dikonsolidasi, dengan kapasitas pembawa besar dan pembangkitan stabil. Perlindungan peralatan jembatan naik hidraulik tetap adalah mudah dan selesa. jembatan pembangkitan hidraulik tetap adalah peralatan ekonomi dan praktik untuk pembangkitan barang antara lantai rendah daripada lif. Choosing different equipment can achieve different application effects. Berdasarkan persekitaran peralatan lif dan keperluan aplikasi jambatan boarding hidraulik tetap sendiri, memilih peralatan yang sesuai boleh mencapai kesan aplikasi yang sangat baik. Ia adalah peralatan bantuan khusus untuk menyelesaikan muatan dan lepaskan cepat barang. Fungsi penyesuaian tingginya menggunakan jembatan antara trak dan platform kargo gudang, dan forklift dan kenderaan lain untuk bergerak dan muat barang dalam banyak dalam trak. Dengan hanya satu orang yang bekerja, muatan dan lepaskan cepat barang boleh selesai. Ia membolehkan syarikat untuk mengurangi banyak pekerjaan, meningkatkan efisiensi operasi, dan mencapai keuntungan ekonomi yang lebih besar.


BekescsabaJembatan memuatkan bekasPengetahuan syarikatJembatan naik satu baris yang sesuai untuk kenderaan berat khusus dalam situasi khusus. Jika semua roda mana-mana kenderaan paksi berbilang ditangguhkan dengan tegak pada bingkai treiler, ia tidak dapat dijamin bahawa semua roda akan ditangguhkan dari tanah pada masa yang sama apabila memandu di jalan yang kasar, yang menyebabkan kemalangan seperti penangguhan roda dan kemalangan badan kenderaan yang serius. Ia mempengaruhi kelajuan memandu dan mengendalikan kestabilan kenderaan. Penggunaan satu garis jambatan naik dua paksi boleh memastikan bahawa semua roda mempunyai kenalan yang baik dengan permukaan jalan apabila memandu pada keadaan jalan yang kasar, dengan itu mengurangi kemalangan seperti badan kenderaan dan meningkatkan keseluruhan memandu kenderaan dan kestabilan pengendalian. jambatan naik yang mengendalikan diri dirancang berdasarkan prinsip penyesuaian dan stabilisasi pengendalian berdasarkan muatan yang berbeza. Cahaya paksi penerbangan hidraulik dan penutup tekanan fluktuasi pin pengarah tersambung bersama-sama. Apabila kenderaan bergerak dalam garis lurus, mass a kenderaan itu sendiri menyebabkan plat tekanan gelombang atas dan bawah untuk mengikat mata yang dekat satu sama lain, dengan itu menjaga keadaan berjalan lurus roda. Setiap kali setengah treiler berputar,BekescsabaJembatan penerbangan hidraulik elektrik tetap, meningkatkan sinar paksi dan menyebabkan roda berputar secara automatik. Penegangan tegangan antara dua blok tekanan juga perlu mengalami perubahan yang sepadan bergantung pada muatan di jambatan papan. Selain itu, menurut muatan yang berbeza, pembatasan sudut pemandu boleh secara automatik meningkatkan sudut pemandu. Pada masa yang sama, tongkat ikatan pemandu juga menyebabkan pusat putaran seketika dua roda berlaku kebetulan. Peranti slip jambatan pengangkutan diseweldi dengan plat baja,BekescsabaPaksi mendaki hidraulik tetap, yang dapat mencapai fungsi anti slip, selamat dan dipercayai. Blok anti-kejadian boleh secara efektif melindungi bangunan dan jembatan naik dari kerosakan. Ia dibuat dari karet yang kuat. Empat sudut luar blok anti-kejadian semua bentuk lengkuk dan semua lubang bolt dalam. Saiz lubang bolt adalah Ф Jembatan pemasang bolt jangkar untuk pemasangan M20 terdiri dari sistem mekanik, sistem hidraulik, dan sistem elektrik. Platform dan chassis membentuk sistem mekanik. Elevating the platform to; U” Berbentuk besi seperti kerangka, dengan berat badan ringan dan kapasitas pembawa besar; Penghalang dibuat dari plat baja berpotensi anti slip dan mempunyai kapasitas pembawa muatan tinggi; Penghalang terbuat dari plat besi berpotensi anti slip, meningkatkan kepercayaan kerja.

knowledge.Aktifkan butang atas. Apabila papan mencapai tinggi tinggi, plat meliputi akan secara automatik lurus dan selari dengan panel. Pada masa ini, lepaskan butang atas dan panel akan secara automatik turun sehingga ia menyambung dengan kereta. Apabila disahkan, operasi boleh dimulakan. Selepas menunggu kerja rumah selesai, tekan butang atas untuk memandu kenderaan jauh. Lepaskan panel butang dan ia akan secara automatik turun ke keadaan asalnya, selari dengan platform kargo.

Dalam peralatan gudang hari ini, terdapat dua jenis peralatan yang bermain peranan bantuan yang penting. Satu adalah platform angkat dan yang lain ialah jambatan muatan. Kedua-dua jenis peralatan bermain peranan yang sangat penting dalam peralatan gudang. Walaupun mereka tidak mengangkut dan mengangkut barang dalam gudang seperti trak pengangkutan dan forklift pembakaran dalaman, angkat (sh ē The platform mereka bermain peranan penting di titik-titik kunci. Mari kita pertama-tama mengambil platform angkat sebagai contoh, as a vertical cargo transportation equipment (shè bè i), is widely used in many factories. Mobile lifting platforms are essential mobile equipment for building cleaning, interior decoration, and street light maintenance. Struktur mekanikal jenis garpu gunting itu memastikan kestabilan tinggi platform angkat, dengan keuntungan harga dan kualiti yang dijamin! Skop penggunaan dalam medan operasi ketinggian tinggi (fà n wé i) terus berkembang dan sesuai untuk berbilang orang yang bekerja secara bersamaan. Ia juga trend yang tidak dapat dihindari untuk pembangunan masa depan (trend), menjadikan operasi ketinggian tinggi lebih selesa dan selamat. Platform angkat tetap sering ditempatkan di lantai, kilang, lapangan terbang, dermaga,BekescsabaJembatan naik hidraulik tetap, workshops, dan tempat lain yang memerlukan muatan dan muatan cepat barang. Mereka langsung mengangkat dari tanah dan membawa barang ke tinggi yang diinginkan, yang tidak hanya memudahkan pengangkutan dan muatan dan muatan barang, tetapi juga sangat menyimpan kerja dan menyediakan efisiensi. Mereka juga salah satu peralatan ideal dalam pengangkutan menegak modern barang.

Digunakan sebagai peranti jembatan antara garpu dan trak, memudahkan pemuatan dan lepaskan barang. Large dynamic load: 6T large static load: 6T, large width: 2M, large length: 4M. Terdapat banyak klasifikasi, biasanya dibahagi menjadi jambatan naik bimbit dan jambatan naik tetap. Jeneral: Ban kuat dengan panjang 11M dan lebar 1M. Platform memuatkan dan memuatkan Ramp adalah bentuk struktur yang sangat umum di lokasi logistik modern. Ia adalah titik dan titik akhir rantai logistik perusahaan, dan platform operasi pemuatan dan muatan untuk perusahaan untuk dengan cepat dan selamat mengubah produk dan barang. Tinggi platform operasi pemuatan dan membuang ditetapkan, tetapi sentiasa ada perbezaan tinggi tertentu atau jarak antara kenderaan pengangkutan dan platform pemuatan dan membuang disebabkan tinggi pengangkutan. Menyebabkan forklift tidak dapat memasuki dan keluar kenderaan pengangkutan untuk memuatkan dan memuatkan barang secara langsung. Guna jambatan boarding untuk menyediakan sambungan yang boleh dipercayai. Benarkan trak forklift untuk memasuki dan keluar kenderaan pengangkutan dengan selamat dan cepat untuk memuatkan dan membuka operasi.

Bekescsaba.Kualiti minyak hidraulik juga boleh menyebabkan masalah sistem hidraulik, seperti pemilihan minyak yang tidak sesuai atau penggunaan produk minyak yang tidak sesuai, atau penggunaan minyak hidraulik untuk terlalu lama tanpa penggantian tepat masa. Ia adalah lif hidraulik khusus yang digunakan untuk mengangkut barang antara lantai bangunan, terutama digunakan untuk mengangkut barang-barang ke atas dan ke bawah antara lantai operasi berbeza; Jembatan naik hidraulik tetap untuk garaj tiga dimensi dan naik kereta tinggi lantai garaj, dll. Sistem saluran angkat hidraulik lengkap untuk jambatan boarding hidraulik tetap terdiri dari lima komponen: komponen kuasa, komponen aktiator, komponen, komponen bantuan, dan minyak hidraulik. Sistem hidraulik komoditi jambatan naik hidraulik tetap dilengkapi dengan peralatan perlindungan keselamatan anti jatuh dan overload, dan butang operasi boleh ditetapkan pada setiap lantai dan platform operasi lif untuk menyelesaikan beberapa titik.

Bila mampu membantu memuatkan dan memuatkan barang bersama-sama dengan platform penyimpanan, kaedah utama termasuk jambatan boarding terpasang platform dan jambatan boarding terpasang. Jembatan boarding jenis platform boleh dipasang secara langsung di pinggir depan saluran memuatkan dan memuatkan, tanpa perlukan menggali atau simpan lubang pada saluran operasi memuatkan dan memuatkan, dan tidak mempunyai kesan pada struktur bangunan.

Jembatan muatan hidraulik bergerak digunakan secara luas dalam platform kargo dan muatan dan muatan dan muatan bergerak tempat tanpa muatan dan muatan peralatan, dan adalah peralatan bantuan kargo yang digunakan dalam kerjasama dengan forklift. Dengan peralatan ini, forklift boleh masuk secara langsung ke dalam kereta sedan untuk operasi muatan dan muatan besar. Hanya satu orang yang perlu beroperasi, tanpa perlukan bekalan kuasa, untuk menyelesaikan pemuatan dan muatan yang selamat dan cepat barang. Tidak hanya and a boleh mengurangi intensiti kerja tetapi juga boleh menggandakan kuasa muatan dan membuang, mempercepat kelajuan aliran bahan, dan mendapatkan keuntungan ekonomi yang lebih besar. Ini adalah peralatan bantuan istimewa. Penggunaan fleksibel fungsi jadual boleh membuat jambatan naik tetap antara trak barang dan gudang. The function of a fixed boarding bridge The fixed boarding bridge has the characteristics of easy unloading, good stability