TraniJembatan pengangkutan khususProses pengacuan adalah berbeza

penyiar:hp258HP138990173 masa pelepasan:2023-11-20 12:08:26

Ciri-ciri jambatan boarding bergerak: pemacu hidraulik sepenuhnya, mudah beroperasi dan operasi yang boleh dipercayai. Plat bibir disambungkan ke saluran menggunakan selang panjang penuh, dengan kekuatan tinggi dan kepercayaan yang baik. Pilih komponen penyegelan yang diimport untuk memastikan fungsi penyegelan sistem hidraulik. Stesen hidraulik modular yang diimport dipilih, dengan prestasi penutup yang baik dan jangka kerja panjang.

Membuka pekerja seharusnya meninggalkan kedudukan mereka, membersihkan laluan dan memperbaiki pekerjaan. Selepas operasi selesai, dan seharusnya tidak tiba-tiba membuka atau berhenti; Jika ada keadaan istimewa, ia boleh dihentikan di tengah saluran.

Trani.Apabila melindungi, mempertahankan, dan membersihkan, gunakan tongkat sokongan untuk menyokong papan pengkondisi, menjadikan kotak elektrik lebih selamat dan dipercayai dalam desain hujan. Emergency stop buttons are installed above and below the work platform to ensure the personal safety of operators and users. Sistem ini dilengkapi dengan valv turun kecemasan. Peranti ini boleh digunakan untuk menurunkan platform angkat dengan selamat apabila terdapat pemadaman kuasa tiba-tiba.

Jembatan penerbangan hidraulik tetap mempunyai tiga unsur dasar: pembersihan, pemanasan berlebihan, dan penerbangan udara. Ada hubungan dalaman yang dekat antara tiga faktor yang tidak bermanfaat ini dan mana-mana dari mereka akan menghasilkan satu atau lebih sukses. Bukti teori menunjukkan bahawa 75% sebab untuk jembatan naik hidraulik tetap disebabkan oleh tiga faktor ini.

.Struktur jambatan pengangkutan tetap terbentuk dari tiga bahagian: sistem mekanik, sistem hidraulik, dan sistem elektrik. Sistem mekanik yang disebut sebenarnya adalah sistem sederhana yang terdiri dari laluan dan chassis. Ekonomi China berkembang, dan kompetisi komersial semakin kuat. Perusahaan produksi mula menyediakan perkhidmatan kualiti, dan industri mekanik memperhatikan lebih banyak perkhidmatan selepas jualan. Sebagai peralatan asas untuk pembangunan perusahaan,TraniJembatan penerbangan tetap elektrik hidraulik, mesin boleh mempunyai kesan besar pada syarikat jika ia gagal, Dan perkhidmatan selepas penjualan boleh dengan selesa menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan profesional pembersihan dan perbaikan cacat jambatan naik tetap, terutama beberapa perusahaan jambatan naik tetap menawarkan penyelesaian logistik percuma untuk pelanggan, seperti rancangan logistik Yiyi untuk produk mekanik.

Pertahanan dan pemeliharaan jambatan pengangkutan mekanik manual Xiamen direncanakan bersama-sama menggunakan paip baja tidak sah dan silinder baja yang tahan memakai ketepatan tinggi. Motor hidraulik atau silinder boleh diatur di mana-mana kedudukan jauh dari pemindah utama tanpa perlukan pautan pemindahan mekanik sementara. Keuntungan lif: tali pinggang aktiviti yang direka secara profesional boleh meliputi kenderaan dengan lancar, dan tali forklift dan tali forklift hidraulik manual boleh melakukan operasi muatan dan muatan dengan lancar. Spring torsion yang seimbang tali pinggang boleh membuat operasi selesa, dan platform operasi lif dipenuhi dengan tanah, tanpa menguasai ruang tanah dan mempengaruhi laluan. Abstrakt: Penggunaan lif memudahkan produksi dan kehidupan manusia, meningkatkan efisiensi kerja, mengurangkan kejadian kemalangan keselamatan, dan menjadikan operasi kosong selamat dan selesa. Apabila kawasan penerbangan tetap tidak berubah, kelajuan output silinder hidraulik akan berubah dengan perubahan muatan. Lift hidraulik digunakan secara luas dalam pelbagai perusahaan industri dan garis produksi, seperti pembuatan bentuk bekas kereta, pemprosesan kayu, penuhian kimia,TraniJenis bergerak jembatan naik hidraulik, dll. Fabrik Paksi Tideng jangka panjang mempunyai julat lengkap produk, kualiti yang baik, dan harga diskon

Jembatan boarding bergerak yang boleh ditarik adalah jenis jembatan boarding bergerak yang boleh ditarik oleh forklift, traktor, dll. Ia dikembangkan dengan menggabungkan teknologi bingkai trak trek lapisan. Seksyen depan dilengkapi dengan rod a universal berat dan roda trak boleh dipotong yang boleh putar ke kedua- dua ujung. Bila pergerakan diperlukan, roda universal boleh dipotong ke ujung bawah dan roda trak boleh dipasang yang boleh lengkap pergerakan trak dengan mudah. Tempat untuk memuatkan dan memuatkan barang di laman tanpa memuatkan dan memuatkan saluran atau untuk aktiviti permintaan. Jika tidak ada pembuatan dan pembuatan saluran di laman logistik, jambatan papan bimbit sangat sesuai. jambatan papan bimbit sama dengan cerun struktur besi bergerak sebagai tindakan pembaikan, tanpa perlukan bekalan kuasa, untuk menyelesaikan muatan dan muatan yang selamat dan cepat barang. Jembatan muatan dan muatan yang tetap adalah peralatan bantuan khusus untuk menyelesaikan muatan dan muatan yang pantas barang. Fungsi penyesuaian tingginya menggunakan jembatan antara trak dan platform kargo gudang, trak forklift dll. untuk bergerak dan muatan batch dan muatan barang dalam trak. Dengan hanya satu orang yang bekerja, muatan dan muatan yang pantas barang boleh selesai. Ia memungkinkan perusahaan untuk mengurangkan banyak pekerjaan, meningkatkan kuasa kerja dan mencapai keuntungan ekonomi yang lebih besar.


TraniJembatan pengangkutan khususProses pengacuan adalah berbezaSuhu operasi tidak boleh melebihi 80 ° C; Secara umum, ia patut dikawal antara 35 dan 70 darjah; Dalam skala C. Jika ia melebihi skala peraturan, sebab perlu diperiksa dan dibersihkan.

It is inevitable to conduct a safety check before using hydraulic pressure to board the axle. Check whether the oil pipe is damaged or leaking oil, and whether the nuts connecting the components are loose. Spesifikasi rancangan untuk lif bekas kargo sepatutnya mengikut keperluan penggunaan kilang yang ada, seperti peledak-tahan, bumbung debu, dll. Platform pemuatan dan pembuatan juga adalah tempat di mana banyak bahaya tersembunyi (termasuk platform jatuh secara tidak sengaja forklift, dll.), jadi rancangan keselamatan platform mesti sepadan dengan standar tinggi sistem lain dalam fasilitas, dengan fokus pada mengurangi bahaya ini dan tidak mengambil mereka dengan mudah untuk memastikan keselamatan operator dan produksi.

Penggunaan segel yang diimport memastikan prestasi penutup yang baik dari sistem hidraulik.

plan.Struktur jambatan pengangkutan tetap terbentuk dari tiga bahagian: sistem mekanik, sistem hidraulik, dan sistem elektrik. Sistem yang disebut mekanikal sebenarnya adalah sistem yang mudah terkumpul dari saluran dan chassis. Sebagai peralatan bantuan khusus untuk memuatkan dan membuang kargo (shè bè i), plat penyesuaian hidraulik telah digunakan secara luas di berbagai industri dan tempat. Tinggi bahagian depan badan plat penyesuaian hidraulik boleh disesuaikan mengikut tinggi kargo trak, dan plat bibir yang meliputi sentiasa di dalam kargo. Berbagai kenderaan pengendalian boleh memuatkan dan membuang barang ke dalam kargo melalui jambatan papan, dan hanya satu orang perlu beroperasi untuk mencapai muatan dan membuang barang lengkap, Ia juga trend semasa untuk produksi yang selamat dan beradab di perusahaan, yang tidak hanya meningkatkan kelajuan logistik bekalan, tetapi juga menghemat masa dan meningkatkan efisiensi.

Ciri-ciri jambatan boarding bergerak: pemacu hidraulik sepenuhnya, mudah beroperasi dan operasi yang boleh dipercayai. Plat bibir disambungkan ke saluran menggunakan selang panjang penuh, dengan kekuatan tinggi dan kepercayaan yang baik. Pilih komponen penyegelan yang diimport untuk memastikan fungsi penyegelan sistem hidraulik. Stesen hidraulik modular yang diimport dipilih, dengan prestasi penutup yang baik dan jangka kerja panjang.

Dengan sederhana, jambatan pengangkutan terkandung terkandung dalam saluran operasi memuatkan dan memuatkan, tanpa memuatkan dan membuka operasi, ia tidak akan mempengaruhi tugas operasi lain pada saluran.


TraniJembatan pengangkutan khususProses pengacuan adalah berbezaSaiz jambatan pengangkutan tetap ditetapkan pada rakit: 2440 x 1830mm, piawai bibir: 400mm, kuasa motor: 0.75/5kw, dan kapasiti muatan piawai adalah 8 ton, 10 ton, dan 12 ton.

Safety and health.Mengadopsi plat besi berpotensi anti slip, platform mempunyai prestasi anti slip yang baik.

Penjagaan dan penjagaan harian jambatan memerlukan pegawai yang ditugaskan untuk periksa struktur kurungan dan panel secara peribadi, menambah minyak dan mentega ke gudang dan komponen setiap bulan, periksa peribadi, perbaikan, dan menggantikan komponen yang rentan setiap bulan, terutama untuk komponen yang sering bergetar dan dipakai berat. Selain itu, untuk wayar dan kabel yang semakin tua, sama ada ada kerosakan atau bocoran,TraniJembatan naik bimbit Forklift, periksa peribadi patut dilakukan, dan wayar semakin tua patut digantikan secara tepat masa, Menghalang kebocoran elektrik daripada menyakiti orang.

Ia diperlukan untuk melakukan penyelamatan semasa menggantung atau naik jembatan untuk menyokong saluran operasi platform angkat, untuk mencegah platform angkat tiba-tiba jatuh dan menyebabkan kemalangan yang tidak perlu. Untuk memastikan bahawa peralatan hidraulik boleh mencapai kapasitas produksi yang ditetapkan sebelumnya dan mencapai fungsi keterampilan yang stabil dan boleh dipercayai, diperlukan untuk mencapai operasi yang berpengetahuan, penyesuaian yang masuk akal, dan rancangan penyelenggaran peralatan hidraulik. Terdapat keperluan berikut untuk penggunaan peralatan hidraulik: menyesuaikan tekanan operasi dan kelajuan sistem hidraulik secara rasional menurut peraturan merancang dan keperluan operasi. Selepas menyesuaikan valv tekanan dan valv kawalan kelajuan kepada nilai yang diperlukan, skru penyesuaian patut ketat dengan mudah untuk mencegah melepaskan. For components with locking components, the conditioning handle should be locked after conditioning.

Trani.Lapisan bekas baja anti-slip mata gigi tebal diletakkan di atas badan jambatan, dengan mata kosong, yang tidak hanya meningkatkan kepercayaan operasi, tetapi juga menghindari kumpulan lemak, debu, air hujan, dan ais dan salji. Plat bibir dibuat dari seluruh potong plat besi melalui mesin ketepatan pada mesin peluru besar, yang tidak akan pernah membentuk. Kecerunan kecil, selesa untuk memuatkan dan memuatkan kenderaan.

Sebagai peralatan bantuan khusus untuk memuatkan dan membuang kargo, jembatan boarding hidraulik sekarang digunakan secara luas di berbagai profesi dan tempat. Tinggi bahagian depan botol boarding bridge boleh disesuaikan mengikut tinggi kargo trak… Sebagai peralatan bantuan khusus untuk memuatkan dan membuang kargo, jembatan boarding hidraulik sekarang digunakan secara luas di berbagai profesi dan tempat. Tinggi bahagian depan botol boarding bridge boleh disesuaikan mengikut tinggi kargo trak, dan piring bibir yang saling bertindih sentiasa berada di dalam kargo. Berbagai kenderaan pemindahan boleh muat dan lepaskan barang ke dalam kenderaan melalui jambatan pengangkutan, dan seluruh kenderaan memuatkan dan lepaskan barang boleh selesai dengan hanya satu operasi orang. Ini juga trend produksi yang selamat dan beradab di perusahaan, tidak hanya meningkatkan kelajuan logistik bekalan, tetapi juga menyimpan masa dan meningkatkan kuasa.

Pasang valv seimbang pada sirkuit minyak kembali untuk seimbang sirkuit dan mengekalkan tekanan, supaya kelajuan penurunan tidak terpengaruh oleh objek berat. valv throttle mengatur kadar aliran dan mengawal kelajuan penurunan. Untuk memastikan pengendalian yang selamat dan boleh diandalkan dan menghindari kemalangan, valv kawalan hidraulik satu arah, juga dikenali sebagai kunci hidraulik, ditambah untuk memastikan pengendalian diri yang selamat dalam kes pecah secara tidak sengaja paip hidraulik. Saluran angkat elektrik adalah muatan berat berbilang-fungsi dan memuatkan peralatan mekanik dan sistem angkat saluran elektrik dipandu oleh tekanan hidraulik. Struktur mekanik garpu gunting menyediakan kestabilan tinggi untuk platform angkat, dengan julat luas saluran operasi dan kapasitas pembawa muatan tinggi, lif rantai, memuatkan dan membuang saluran, dll. Jenis bergerak dibahagi menjadi: lif hidraulik, saluran angkat hidraulik, saluran angkat bergerak empat roda, saluran angkat trak dua roda, saluran angkat kereta yang diubah suai, saluran angkat tekanan tangan, platform angkat yang beroperasi tangan, saluran angkat dua tujuan AC/DC, saluran angkat yang diletak kereta, saluran angkat yang beroperasi sendiri, saluran angkat lengan kurva enjin diesel, saluran angkat lengan kurva, saluran angkat lengan melipat, saluran angkat jenis lengan, dan saluran angkat liga aluminium, The lifting height ranges from 1 meter to 30 meters.