DombovarBangun lifApakah proses semasa operasi?

penyiar:hp323HP155335083 masa pelepasan:2023-09-18 13:54:15

Penpopularisasi pengetahuan dan prestasi yang lebih baik dari platform angkat tetap garpu gunting: dilengkapi dengan peranti keselamatan untuk mencegah muatan berlebihan platform angkat; Dipersediakan dengan valv perlindungan untuk mencegah paip minyak hidraulik patah; Dipersediakan dengan peranti turun kecemasan untuk pemadaman kuasa tiba-tiba; Pintu lantai atas dan bawah disediakan dengan peranti keselamatan yang terhubung dengan sistem.

Tidak banyak pembuat jambatan boarding yang sepadan, tetapi kebanyakan daripada mereka adalah syarikat beg kulit. Mereka tidak menghasilkannya sendiri, dan harga relatif tinggi. Yang penting ialah bahawa mereka tidak mempunyai pengetahuan yang baik tentang teknologi stand pertunjukan kereta, dan mungkin ada penyebaran apabila menyerahkan keperluan teknikal pelanggan langsung kepada pembuat. Oleh itu, pelanggan yang membeli jambatan boarding boleh mencari secara langsung pembuat profesional. Apabila memilih jambatan naik, perkara pertama yang perlu dipertimbangkan adalah julat penggunaan, frekuensi kerja, penggunaan, berat nilai, dan faktor lain produk, dan memilih jambatan naik yang sesuai untuk keperluan unit. Lakukan kajian pasar berdasarkan parameter teknikal yang diusulkan. Keadaan pertama untuk memilih penyedia adalah mempertimbangkan pembuat paksi papan, dan kemudian kemampuan perkhidmatan selepas menjual. Selagi ia adalah jambatan boarding tetap dengan kualiti produk yang baik, prestasi yang baik, dan peralatan lengkap, ia boleh dipilih dengan harga yang masuk akal.

Dombovar.Pertama, perlu menggunakan dan menggunakan lif dengan betul. Operator patut menerima latihan operasi sistemik: pemeriksaan biasa standar operasi patut dilakukan, dan mana-mana pelanggaran operasi lif patut dihukum segera. Dalam kes-kes yang berat, mereka patut dipindahkan dari posisi ini. Melalui pengalaman syarikat dalam produksi lif, ia telah ditemukan bahawa kebanyakan pelanggan lif telah menggunakan lif berlebihan. walaupun lif mempunyai kapasitas berlebihan besar dalam desain, bahaya tersembunyi yang dibawa oleh penggunaan seperti itu sangat besar, yang mudah menyebabkan kerosakan seperti bumbung silinder minyak jatuh dan deformasi gelang lif. Jadi ia harus dikira sebagai berikut: Penjagaan lif mesti dilengkapi dengan operator lif sepanjang masa yang telah dilatih di tempat kerja, dan operasi dan penggunaan haram secara ketat.

Periksa gulung, peluru tengah-tengah, dan perlindungan; Pin silinder minyak dan tindakan; Persamaan dan pakaian selang dan kandungan letupan; Tambah minyak ke komponen di atas untuk menyimpan lif luar dan lif kilang. Tambahkan kehidupan perkhidmatan.

.Operasi ketinggian tinggi melibatkan kerja orang tunggal seperti pembersihan ketinggian tinggi. Produk, puluhan juta produk untuk anda memilih dari, penghasil lif profesional memastikan perdagangan selamat

Penggunaan lif bukanlah tentang mempertahankan dan memperbaiki peralatan selepas ia telah gagal berfungsi. I a penting untuk mengikut prosedur penyediaan dan perbaikan yang betul untuk mempertahankan peralatan, bermula dengan kerja persiapan dan menghapuskan semua kesalahan dan kemalangan yang mungkin. Saya harap ringkasan titik pengetahuan hari ini boleh membantu semua orang.

Kerja ketinggian tinggi memerlukan penggunaan beg alat, dan alat kerja ketinggian tinggi yang lebih berat dan lebih besar patut digantung pada komponen yang stabil dan tidak boleh ditempatkan secara rawak untuk mengelak kejadian kemalangan ketinggian tinggi jatuh.


DombovarBangun lifApakah proses semasa operasi?Pemeriksaan pembangunan yang betul di lapangan terbang adalah untuk pertama kali memeriksa dasar untuk melihat apakah ada akumulasi air dan untuk melihat apakah sistem mendarat memenuhi keperluan. Kita juga perlu melihat bagaimana bolt struktur bingkai ini ketat, dan sama ada ada ada pecahan dalam penyelamat. Dalam transmisi mekanik, ia boleh dibahagi menjadi dua jenis: jenis terbuka dan jenis tertutup. Sudah tentu, ada juga banyak peralatan keselamatan untuk lif.

Terdapat masalah dengan penyukar momen hidraulik dan sistem kompensasi lif bergerak, seperti penyukar momen lemah kegagalan pemindahan kuasa, suhu minyak tinggi, penyesuaian tekanan tidak cukup, tekanan belakang tidak cukup. Periksa kualiti minyak pemindah momen (sama ada minyak pemindahan hidraulik tidak digunakan), dosis, valv penyukar tekanan momen, valv tekanan belakang dan nilai tekanan ditetapkan mereka. Kegagalan pemindahan kuasa. valv pemindahan kuasa, valv penyukar tekanan, valv pemindahan Kabur arah terperangkap atau bocor dalam. Pencemaran minyak adalah berat. Semak penyebab semak semak dan hapuskannya sesuai. Penapis atau gantikan minyak hidraulik. Jika suhu minyak meningkat terlalu banyak, semak jika ada masalah dengan pendingin. Semak kualiti minyak hidraulik. Jembatan penerbangan hidraulik, juga dikenali sebagai platform pemuatan hidraulik, boleh mencapai pemuatan dan muatan cepat barang. Ralat struktur mudah, dan efisiensi kerja tinggi. Ia digunakan secara luas.

Hari ini, penyunting akan bercakap tentang serangkaian peranti keselamatan dan aplikasi mereka pada platform pembangkit hidraulik kereta api.

Quality department.Kedua, tidak boleh ada tanah di permukaan kencing. jika ada tanah, kotak gerak, peralatan mata luar dan sebahagian lain peralatan, serta minyak hidraulik, ia sepatutnya diganti secara tepat waktu. Penyelamatan tali wayar besi mesti dilakukan secara ketat sesuai dengan spesifikasi; Semak status sambungan setiap bahagian mengikut peraturan rem. Jika terdapat sebarang lepas ia sepatutnya ketat pada masa yang tepat. Ketekatan bolt sambungan peralatan sepatutnya disemak apabila badan berada di bawah tekanan. Semua peluru sambungan sepatutnya dilengkapi dengan pins terpisah; Menurut peraturan, periksa operasi normal setiap mekanisme, sama ada terdapat bunyi atau kerosakan, dan segera hapuskan semua kesalahan; Apabila memasang, melepas, dan menyesuaikan mekanisme putaran peralatan, penting untuk memastikan garis tengah pengurang dan peralatan adalah selari, dan kebebasan mata adalah sesuai; Lakukan pemeriksaan meliputi peralatan secara biasa untuk memeriksa jika ada kerosakan pada wayar dan kabel,DombovarTingkat lif sayuran, dan jika ada pemanasan berlebihan pada enjin. Ganti dan hapuskan kesalahan secara tepat masa sebelum melanjutkan operasi; Pastikan perlindungan, kotak, kotak distribusi, dan berus motor tetap bersih, dan titik tukar perjalanan setiap peranti keselamatan adalah selamat dan dipercayai.

Pada hari ini,DombovarLift liga aluminium 8-meter, lif digunakan secara luas dan terlibat dalam banyak industri. Lift spiral bukan pengecualian dan mempunyai kesan yang sangat baik. Tapi kadang-kadang permukaan lif spiral akan berkarat, yang mempunyai kesan tertentu pada efisiensi kerja dan perlu dibuang. Jadi apa penyelesaian untuk permukaan rust lif spiral?

Pada hari ini, lif digunakan secara luas dan terlibat dalam banyak industri. Lift spiral bukan pengecualian dan mempunyai kesan yang sangat baik. Tapi kadang-kadang permukaan lif spiral akan berkarat, yang mempunyai kesan tertentu pada efisiensi kerja dan perlu dibuang. Jadi apa penyelesaian untuk permukaan rust lif spiral?


DombovarBangun lifApakah proses semasa operasi?Mekanisme seret rosak. Apabila mesin diseret gagal berfungsi, menjadi tidak lengkap atau terperangkap, jambatan penggantian, cerun, atau tebing, kereta pengawal atau jaring keselamatan seharusnya dipasang di sisi yang menghadapi udara, atau sabuk keselamatan atau tali seharusnya digunakan.

Apabila memasang, memutuskan, dan menyesuaikan organisasi pameran, perhatian patut diberikan untuk memastikan garis tengah organisasi pameran pengurang adalah selari dengan garis tengah gear, dan permukaan meshing tidak kurang dari 70%, dan selang meshing patut sesuai.

Serye produk ini mempunyai kapasitas muatan 0.1 hingga 0.8 ton, dan juga boleh disesuaikan mengikut keperluan pengguna, dengan kapasitas muatan sehingga 10 ton.

Dombovar.Mengajar anda bagaimana untuk memilih kabel lif. Apabila memilih kabel lif, anda perlu mengikut dua prinsip berikut: parameter elektrik yang baik; Semasa pergerakan kabel dengan lif, akan ada bahagian di tengah yang mengalami deformasi bengkok disebabkan graviti, menyebabkan perubahan dalam parameter elektrik seperti impedance dan kapasitas yang disebarkan kabel. Kabel kualiti yang teruk mempunyai perubahan parameter yang signifikan bila dijalankan deformasi paksa,

Kerja ketinggian tinggi sekarang juga sangat umum, dan lif juga sangat diperlukan oleh pasar. Banyak tugas pengangkutan tinggi diselesaikan oleh lif, dengan efisiensi tinggi dan meyakinkan keselamatan. Namun, perhatian juga perlu diberikan kepada pemasangan lif jika tidak mungkin ada masalah, dan tiada siapa mahu melihat situasi seperti itu berlaku. Apa tindakan pencegahan pemasangan untuk lif?

Periksa gulung, peluru tengah-tengah dan perlindungan; Pin silinder minyak dan tindakan; Persamaan dan pakaian selang dan kandungan letupan; Tambah minyak ke komponen di atas untuk menyimpan lif luar dan lif kilang. Tambahkan kehidupan perkhidmatan.