Lapangan Terbang Paris OrlyPlatform mengangkat liga aluminium hidraulikProduk membantu membina pangkalan data yang besar

penyiar:hp530HP141750488 masa pelepasan:2024-04-03 09:37:47

4[UNK] Terdapat udara di depan valv pilot valv overflow valve overflow valve valve valve valve valve valve valve valve valve valve valve valve overflow valve valve overflow valve valve core valve overflow valve is blocked by oil dirt,Lapangan Terbang Paris OrlyPembuat lift gunting, and the pilot valve and valve seat are matched without spring deformation or incorrect installation. The remote control port has excessive oil flow, low or high hydraulic oil viscosity, and resonance occurs with components in the circuit. Troubleshooting: Strengthen sealing, repeatedly adjust the pressure, exhaust and clean the valve body several times, Jadikan lubang pemadam tidak terhalang, memperbaiki atau menggantikan spring, mengurangkan aliran port kawalan jauh, menggantikan minyak, dan komponen lain. Tetapan tekanan komponen lain tidak sepatutnya sama dengan tetapan tekanan valv penyelamatan. 5. Bunyi saluran paip lif biasanya disebabkan oleh bengkok mati berlebihan atau lengan tetap terbuka dalam saluran paip hidraulik.

6[UNK] Bunyi jalan juga boleh berlaku jika ban hancur terhadap objek yang cenderung kepada bunyi. Amplitud bergetar bagi platform penangkapan jenis gunting adalah proporsional dengan tinggi penangkapannya. Semakin tinggi tinggi, semakin besar menggetarkannya. Bila menggunakannya pada tinggi kerja 10 meter, jika boleh, sila gunakan tindakan perlindungan keselamatan

Lapangan Terbang Paris Orly.Bilik komputer boleh ditetapkan dalam radius 15 meter dari rakit hanya 3-4 meter kuasa dua.

Apabila platform angkat hidraulik berfungsi, muatan tidak boleh melebihi muatan nominalnya. Apabila ia ditangkap ke tinggi tertentu, semakin besar mass a objek, semakin besar gemetar

.Karakteristik platform termasuk sistem hidraulik yang boleh dipercayai, operasi sederhana, kapasitas pembawa muatan besar, dan sokongan tali belakang.

Apabila menggunakan lif hidraulik, penyebab utama bunyi adalah kegagalan mekanisme mekanik, kegagalan sistem hidraulik, peralatan elektrik atau kegagalan komponen, dll. Hari ini, pembuat lif kargo hidraulik akan memperkenalkan kepada anda sebab bunyi yang dijana oleh lif hidraulik.

Sirkuit kelajuan ialah sirkuit yang menukar kelajuan pergerakan dan kelajuan aktiator dalam sistem hidraulik platform angkat hidraulik keretapi panduan. Terutama termasuk valv pompa, dan actuator. Sirkuit kelajuan yang biasanya digunakan termasuk sirkuit kelajuan, sirkuit kelajuan tinggi, dan sirkuit pertukaran kelajuan.


Lapangan Terbang Paris OrlyPlatform mengangkat liga aluminium hidraulikProduk membantu membina pangkalan data yang besarGerakan turun silinder hidraulik (iaitu objek berat)

Pipa minyak bocor minyak. Penutupan buruk paip minyak, kebocoran minyak, yang menyebabkan tekanan turun dan turun semulajadi lif kargo hidraulik. Ia dicadangkan untuk memeriksa dengan hati-hati sama ada paip minyak masih selamat dan tidak rosak.

Ingat jangan terlalu muat,Lapangan Terbang Paris OrlyPlatform angkat hidraulik, terlalu muat adalah sebab akar banyak kesilapan.

technical service.Jadual angkat hidraulik: meja angkat hidraulik digunakan secara luas dalam pelbagai perusahaan industri dan garis produksi seperti kereta, bekas, penghasilan mold, pemprosesan kayu, penuhian kimia, dll., untuk memenuhi keperluan angkat ketinggian operasi yang berbeza, dan boleh dilengkapi dengan berbagai bentuk meja (seperti bola, roler, meja putar, tipping,Lapangan Terbang Paris OrlyPlatform angkat hidraulik 8-meter, teleskop), dan dengan berbagai cara (terpisah, tahan letupan), ia mempunyai angkat stabil dan tepat, menjadikan operasi produksi licin.

Keuntungan keselamatan dan kestabilan: Lift muatan angkat hidraulik dilengkapi dengan peranti keselamatan lif traksi tradisional dan valv overflow untuk mencegah tekanan sistem berlebihan; Tombol manual kecemasan: Dalam kes kegagalan kuasa, kereta boleh turun ke lantai yang relatif dekat untuk membuka lorong, dan pintu kereta membolehkan penumpang keluar dari kereta dengan selamat; Pompa manual: Apabila sistem gagal berfungsi pompa manual boleh beroperasi untuk pompa minyak tekanan tinggi, ia boleh secara automatik memotong sirkuit minyak dan berhenti turun; Perlindungan suhu minyak tangki: Apabila suhu minyak di dalam tangki melebihi nilai piawai menyebabkan kereta naik ke kedudukan lantai yang lebih dekat; Tombol pecah paip: Apabila saluran paip sistem hidraulik pecah dan kereta berhenti, peranti perlindungan suhu minyak menghantar isyarat untuk menggantung penggunaan lif, dan memulakan lif apabila suhu minyak turun.

Minyak kembalian dari hujung bawah silinder hidraulik kembali ke tangki minyak melalui valv keseimbangan, valv kawalan hidraulik satu arah, valv throttle, dan valv arah elektromagnetik anti letupan. Untuk memastikan turun lancar objek berat dan pengendalian yang selamat dan boleh dipercayai, valv seimbang dan litar seimbang dipasang pada litar minyak kembali untuk menjaga tekanan dan memastikan kelajuan turun tidak diserang oleh perubahan objek berat. valv throttle mengatur kadar aliran dan kelajuan angkat. Untuk memastikan pengendalian yang selamat dan dipercayai dan mencegah kemalangan, valv hidraulik satu arah, juga dikenali sebagai kunci hidraulik, forklift boleh memandu secara langsung dari tanah ke dalam kompartemen kereta untuk operasi muatan dan muatan batch. Produk platform penyahmuatan gudang menggunakan kuasa hidraulik manual dan tidak memerlukan bekalan kuasa. Hanya satu orang yang perlu beroperasi untuk mencapai pemuatan dan membuang barang yang selamat dan cepat. Ia boleh mengurangi banyak pekerjaan, meningkatkan efisiensi operasi muatan dan membuang, mempercepat aliran bahan-bahan, dan mendapatkan keuntungan ekonomi yang lebih besar.

Energy costs.Apabila sistem hidraulik gagal berfungsi, lif hidraulik mungkin mengalami masalah dengan pompa hidraulik, motor, valve, dan pemasangan hidraulik selepas memperbaiki sistem hidraulik, yang mudah menyebabkan getaran dan menghasilkan bunyi yang signifikan.

Kebocoran minyak dalaman disebabkan oleh kombinasi silinder minyak dan sokongan platform angkat, yang sukar untuk dikendalikan apabila kebocoran dalaman berlaku. Situasi ini relatif kompleks dan memerlukan pegawai teknikal profesional untuk penyelenggaran atau penggantian. Kita boleh mencari lebih banyak penyelenggaran profesional atau penggantian di pasar. Projek profesional termasuk pembuat lif dan perniagaan lain yang berkaitan.

Panjang potongan bawah milim penyelut tidak boleh melebihi 10% dari penyelut penyelut, dan kedalaman tidak boleh melebihi 0.4 mm.

Lapangan Terbang Paris Orly.Untuk menangani kegagalan sirkuit lif kargo hidraulik, langkah berikut patut diikuti: pertama, laporkan keadaan dalam masa yang tepat dan memberikan balas balik kepada jabatan dan penghasil yang berkaitan.

Motor tidak berjalan: Semak semua komponen motor untuk rosak dan semak jika ada masalah dengan sirkuit dan kawat.

Ketepian produksi dan produksi sistem hidraulik dinyatakan untuk tinggi. Memiliki keterampilan profesional tertentu dan kekuatan teknikal tinggi dalam melaksanakan dan menjaga peraturan. Sulit untuk menentukan penyebab kesalahan umum.