BrugesPlatform mengangkat hidraulik aliuminum selaiPilihan yang tepat sangat penting

penyiar:hp530HP141750488 masa pelepasan:2023-11-20 12:08:26

mempunyai pegangan yang baik dengan logam mempunyai warna seragam, tiada gelembung, tiada pecahan, dan seharusnya tiada kerikil,BrugesPlatform hidraulik tetap, lubang, bocoran cat, dan bergerak.

Berpisah: Memuatkan dan memuatkan pada platform berbeza.

Bruges.Setiap kerja yang dilakukan pada tinggi 2 meter atau lebih patut dianggap sebagai kerja pada tinggi. Setiap kerja yang boleh dilakukan di atas tanah mesti dilakukan di atas tanah untuk mengurangi operasi ketinggian tinggi.

Alasan: Tombol kelajuan menurunkan diluar penyesuaian. Kaedah pembersihan: Jika tombol kelajuan menurunkan disesuaikan, dan jika penyesuaian tidak berkesan, gantikannya dengan tombol baru.

.Tuminminminminminminminminyang hydraulic membeforms tektektektektektertterttertterttertiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaia- Ya.

Di hotel, hospital, dan pusat belanja, kita sering melihat lif bekalan hidraulik. Berbanding dengan lif biasa, lif hidraulik bermain peran yang tidak boleh diganti. Apakah keuntungan dan kelemahan tertentu? Sekarang biar saya perkenalkan kepada anda keuntungan lif hidraulik: operasi yang selamat dan boleh dipercayai. Minyak kerja yang dihantar oleh enjin utama mengangkat plunger dan kereta naik. berat diri kereta sepadan dengan pembukaan valve, dan kereta secara alami turun, menghemat tenaga. Tidak perlu bimbang tentang kehilangan tali wayar. Pit bawah beruang berat, mempunyai perlawanan gempa bumi tinggi, dan berfungsi dengan selamat dan dipercayai.

Platform angkat bergerak boleh dibahagi menjadi platform angkat bergerak dan platform angkat bergerak ganda mengikut perbezaan pembangunan mereka. Platform angkat bergerak ganda boleh memenuhi keperluan pelanggan untuk pengendali kabinet untuk licin dan dimuatkan tinggi. Platform angkat bergerak direka untuk meningkatkan pengendalian platform angkat dengan memperbaikinya pada pembawa bateri atau trak besar untuk mendapatkan kuasa memandu dari enjin kereta, Selesaikan fungsi penyesuaian platform angkat portable. Menyempurnakan operasi ketinggian tinggi di dalam dan diluar zon industri. Lebih luas digunakan untuk operasi ketinggian tinggi di hotel, bangunan komersial, lapangan terbang, tempat sukan, workshop produksi, gudang dan tempat lain; Ia juga boleh digunakan sebagai pemasangan cahaya udara sementara, iklan, dll.


BrugesPlatform mengangkat hidraulik aliuminum selaiPilihan yang tepat sangat pentingKlasifikasi platform angkat adalah seperti ini: ia dibahagi menjadi platform angkat bimbit, platform angkat automatik, platform angkat hidraulik, platform angkat lengan melipat, dan platform angkat jenis lengan mengikut mod pergerakan yang berbeza.

Selain itu,BrugesPlatform angkat tetap hidraulik, mekanisme angkat juga perlu dilengkapi dengan bingkai sokongan yang kuat. Oleh itu, pemilihan mekanisme penangkapan atau mekanisme penangkapan untuk lif kargo hidraulik tidak boleh dijalurkan, tetapi seharusnya berdasarkan keadaan kerja lif.

Alasan: Tombol kelajuan menurunkan diluar penyesuaian. Kaedah pembersihan: Jika tombol kelajuan menurunkan disesuaikan, dan jika penyesuaian tidak berkesan, gantikannya dengan tombol baru.

Trustworthy.Kebocoran minyak merupakan kesalahan biasa. Sebab ikatan longgar atau cincin penyegelan rosak, ada kebocoran minyak. Oleh sebab itu, kesalahan ini boleh diselesaikan dengan memperketat ikatan kebocoran minyak atau menggantikan cincin penyegelan yang rosak.

Peranti turun darurat: Apabila elevator rantai kuasa hilang kuasa, patut ada peranti untuk membuat bangku kerja kecemasan turun.

Untuk mempertimbangkan kapasitasnya biasanya peralatan bergerak mengambil 2-3 kali kadar aliran tinggi pompa Z, lif hidraulik mungkin mengalami masalah dengan pompa hidraulik, motor, valve, dan pemasangan hidraulik selepas memperbaiki sistem hidraulik, yang mudah menyebabkan getaran dan menghasilkan bunyi yang signifikan.

Product line.Pompa hidraulik menghasilkan bunyi. Apabila lif hidraulik naik, pompa hidraulik berjalan dengan kelajuan tinggi. Jika ada masalah dengan gear atau bearings pompa hidraulik, ia juga akan menyebabkan resonansi dalam sistem hidraulik dan menghasilkan bunyi.

Semua operasi ketinggian tinggi mesti pertama-tama membina peluru atau mengambil tindakan untuk mencegah pasukan jatuh sebelum naik jambatan kenderaan.

Alasan: Tombol kelajuan menurunkan diluar penyesuaian. Kaedah pembersihan: Jika tombol kelajuan menurunkan disesuaikan, dan jika penyesuaian tidak berkesan, gantikannya dengan tombol baru.

Bruges.Platform angkat bergerak boleh dibahagi menjadi platform angkat bergerak dan platform angkat bergerak ganda mengikut perbezaan pembangunan mereka. Platform angkat bergerak ganda boleh memenuhi keperluan pelanggan untuk pengendali kabinet untuk licin dan dimuatkan tinggi. Platform angkat bergerak direka untuk meningkatkan pengendalian platform angkat dengan memperbaikinya pada pembawa bateri atau trak besar untuk mendapatkan kuasa memandu dari enjin kereta, Selesaikan fungsi penyesuaian platform angkat portable. Menyempurnakan operasi ketinggian tinggi di dalam dan diluar zon industri. Lebih luas digunakan untuk operasi ketinggian tinggi di hotel,BrugesPlatform penangkapan hidraulik mikro, bangunan komersial, lapangan terbang, stesen kereta bawah tanah, tempat sukan workshop produksi, gudang dan tempat lain; Ia juga boleh digunakan sebagai pemasangan cahaya udara sementara, iklan, dll.

Lift disebarkan secara bersamaan di mana-mana kedudukan di keretapi panduan pada 150% kapasitas muatan maksimum, dan seharusnya stabil pada tinggi angkatan maksimum.

Stabiliti: Bengkel kerja sepatutnya bersamaan dengan 125% kapasitas muatan MAX dan stabil di tingkat MAX.