Pipa hidraulik besi tanpa stainlessTerdapat rampasan untuk penyelenggaraan dan pembersihan

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2021-11-04 09:41:02

Pipa baja jenis ini boleh dibahagi menjadi paip baja tanpa bekas hitam dan paip baja tanpa bekas hitam terweld (paip slot). Menurut proses penghasilan yang berbeza, ia boleh dibahagi menjadi beberapa jenis asas: gulungan panas, lukisan sejuk dan gulungan sejuk. Menurut bentuk seksyen, ia boleh dibahagi menjadi paip bulat dan paip berbentuk istimewa. Pipa baja bulat yang luas digunakan, tetapi juga ada beberapa kuasa dua, segiempat, setengah bulat, heksagonal, 331632404420, 430 dan bahan lain.

.Penyelidikan, pemanasan awal frekuensi tinggi ditambah tiga penyidian arc argon obor pemanasan awal frekuensi tinggi ditambah penyidian arc argon plasma. Kemajuan penywelding bergabung sangat penting. As for the combined welding of steel pipe with high-frequency preheating, the weld quality is equivalent to the conventional argon arc welding and plasma welding, the welding operation is complex, and the whole welding is easy to complete automation. This combination is easy to connect with the existing high-frequency welding equipment, with low investment cost and good benefit.

Gelombang paip baja yang tidak tergelincir yang sejuk adalah lebih kompleks daripada paip baja yang tergelincir yang panas (paip baja yang tidak tergelincir). Tiga langkah pertama proses produksi mereka pada dasarnya sama. Perbezaan bermula dari langkah keempat. Selepas tabung bulat kosong, ia perlu dimulakan dan dihantar. Setelah menggerakkan, menggerakkan akan dilakukan dengan asid istimewa. Selepas menggosok, gunakan minyak. Kemudian ia diikuti oleh lukisan sejuk yang berlalu dan rawatan panas istimewa. After heat treatment it will be straightened.

.Kualiti permukaan, penampilan dan ketepatan dimensi tali besi tergulung sejuk adalah lebih baik daripada yang plat tergulung panas.

[Strip/helaian berguling panas] mempunyai keuntungan kesukaran rendah, pemprosesan mudah dan duktiliti yang baik.

Jalur besi silikon tidak orient tergulung sejuk (lembaran) berarti: DW + 100 kali nilai kehilangan besi (pada frekuensi 50Hz, dw470-50 mewakili baja silikon yang tidak terbentuk sejuk dengan nilai kehilangan besi 7W/kg dan tebal 0.5mm. Sekarang model baru adalah 50W470.


Pipa hidraulik besi tanpa stainlessTerdapat rampasan untuk penyelenggaraan dan pembersihanUjian tekanan udara dan tekanan air: lakukan ujian tekanan air untuk paip tahan tekanan satu per satu, dan simpan untuk tidak kurang dari 5 saat pada nilai tekanan yang dinyatakan. Ujian tekanan air bagi bekalan konvensional adalah 45MPa. Ujian tekanan udara adalah p = 0. 5mpaa.

Pipa besi tidak berdiri adalah kekal dan telah dikenali oleh komuniti jurutera, dan pihak-pihak berkaitan mula dari mengurangi tebal dinding dan mengurangi grid, untuk memudahkan pembangunan lanjut. Secara khususnya, harga paip baja tidak stainless tidak tinggi, jadi sambungan sokongan, Guangdong, Zhejiang, Jiangsu dan tempat lain, yang merupakan paip yang berjanji. Kementerian pembinaan dan jabatan-jabatan yang berkaitan juga memberikan kepentingan besar kepada jenis paip baru ini. Menurut pusat pengurusan pasar teknologi Cina dan dokumen gksz [2001] No. 71 pada Aplikasi & ldquo; Nisbah diameter tinggi ke dinding dan ketepatan tinggi saluran bekalan air dan tekanan tinggi besi stainless medium dan paip penyediaan air dan penyokong perlengkapan dan teknologi khas & rdquo; Ia dipelajari dari pemberitahuan bahawa aplikasi teknologi paip besi tidak stainless steel dan produk adalah sangat penting untuk meningkatkan grad bangunan modern di China dan meningkatkan dan memastikan kualiti air bekalan air.

L paip baja stainless adalah jenis baja putaran panjang kosong, yang terutama digunakan untuk paip pemindahan industri dan komponen struktur mekanik seperti minyak, industri kimia, rawatan perubatan, makanan, industri ringan, mesin dan alat, dll. Selain itu, apabila kuasa bengkok dan torsional adalah sama, berat adalah ringan jadi ia juga digunakan secara luas dalam segala jenis pembuatan bahagian mekanik dan struktur juruterbang.

Promise and keep promise.Helaian baja silikon tergulung panas helaian baja silikon tergulung panas diwakili oleh Dr, yang dibahagi menjadi baja silikon rendah (kandungan silikon & le; 8%) dan baja silikon tinggi (kandungan silikon & amp; gt; 8

L paip baja stainless adalah jenis baja putaran panjang kosong, yang terutama digunakan untuk paip pemindahan industri dan komponen struktur mekanik seperti minyak, industri kimia, rawatan perubatan, makanan, industri ringan, mesin dan alat, dll. Selain itu, apabila kuasa bengkok dan torsional adalah sama, berat adalah ringan, jadi ia juga digunakan secara luas dalam segala jenis pembuatan bahagian mekanik dan struktur juruterbang.

Klasifikasi dan gradasi standar 4-1 klasifikasi: standar industri negara GB standar perusahaan setempat Yb standar perusahaan setempat Q / cb4-2 klasifikasi: standar pakej piawai produk standar piawai piawai 4-3 tahap piawai (dibahagi ke tiga tahap): tahap y: tahap antarabangsa maju I: tahap umum antarabangsa H: tahap maju setempat 4-4 standar negara bar baja inondas (tahap I) gb4241-84 cakera penyelamatan inondas Park (taha


Pipa hidraulik besi tanpa stainlessTerdapat rampasan untuk penyelenggaraan dan pembersihan(soft, 1 / 23 / 4h) and other primary and secondary stainless steel coils.

management.String besi, string tipis, string gulung string kalendar dan string lain boleh dipotong dengan tebal 0.03 hingga 0mm (Perhatian: string kalendar besi tidak stainless dengan kelebihan tebal dan lebar boleh dihasilkan mengikut keperluan pelanggan)

Oleh itu, terdapat keperluan untuk persekitaran perkhidmatan dari besi yang tidak rusak, dan diperlukan untuk menghapuskan debu sering dan menyimpannya bersih dan kering.

Keperluan untuk kesesuaian dan kesesuaian berbeza dari produk ke produk. Peralatan meja biasanya tidak memerlukan prestasi penywelding, dan bahkan termasuk beberapa perusahaan pot. Namun, kebanyakan produk memerlukan prestasi penywelding yang baik bahan-bahan mentah, seperti peralatan meja kelas II, cangkir termos, paip baja, pemanas air, pemberian air, dll.

.cukai termasuk: faktur mengandungi cukai 17%, jadi ia juga akan mempengaruhi petikan berikutnya.

Susunan organik (seperti melon dan sayuran, sup noodle, phlegm, kerosakan asid organik di permukaan logam.

Kekuatan pemampatan sekumpulan besi stainless duplex adalah dua kali lipat daripada besi stainless austenitik. Berbanding dengan L dan 317L, perancang boleh mengurangi beratnya. Benderan khusus sesuai untuk & mdash; 50° F/+600° Julat suhu F, dalam kes yang ketat (terutama untuk struktur penyembuhan), ia juga boleh digunakan untuk suhu yang lebih rendah. C≤ 0.030 Mn≤ 00 Si≤ 00 p≤ 0.030 S≤ 0.020 CR 20 [UNK] 20 Ni 5 [UNK] 5 mo0 [UNK] 5 n0.14 [UNK] 0.20 (jenis FERRITIC AUSTENITIC)