MatsuyamaLif legu aluminium berlebihan gandaPengenalan peranti

penyiar:hp750HP120486450 masa pelepasan:2024-06-22 22:23:42

Lif Lif Lif Aluminum: Platform kerja ketinggian tinggi secara automatik mempunyai struktur yang kuat, yang mengurangkan pencerobohan platform kerja ketinggian tinggi. Dipersediakan dengan fungsi berjalan automatik, ia boleh berjalan dalam keadaan kerja berbeza tanpa perlukan bekalan kuasa luar. Pengendali boleh berjalan dengan kelajuan yang boleh disesuaikan,MatsuyamaLif legu aluminium berbilang lajur, dengan pergerakan fleksibel, operasi yang mudah, dan angkat mudah. Hanya satu orang boleh lengkap maju, mundur, pusing cepat, berjalan lambat, dan pergerakan ke atas dan ke bawah, menyimpan kerja dan usaha. Boleh dirancang dan dihasilkan mengikut keperluan pengguna.

Kedua, untuk pemeliharaan setahun lif liga aluminium, menurut standar tertentu, titik berikut boleh diikuti: pemeliharaan setahun adalah pemeliharaan utama, jadi perhatian istimewa perlu diberikan kepada titik berikut: periksa semua paip hidraulik dan gabungan lif liga aluminium. Saluran paip tidak boleh rosak, dan kongsi tidak boleh terlepas. Semua kongsi mesti ketat.

Matsuyama.Pada masa ini, sementara lif liga aluminum telah berubah untuk mengangkut bahan dari dalam keluar. Sarung lif digunakan sebagai pagar perlindungan, dan dinding sarung lif digunakan untuk mengangkut muatan, sementara slab lantai digunakan sebagai platform bahan. Prinsip kerja dan pengangkutan telah berubah, menjadikannya lebih sesuai untuk keperluan pembangunan modern.

Penyelamatan biasa lif liga aluminium sangat penting. Untuk lif liga aluminium, penyelenggaran sangat penting,MatsuyamaPlatform mengangkat talian aluminum, memastikan penggunaan masa dan efisiensi mesin mereka akan diperluaskan. Sebenarnya, untuk mesin baru, penyelenggaran kebanyakan dibahagikan ke penyelenggaran bulan dan penyelenggaran tahunan. Di sini, kami juga boleh memberitahu anda apa yang perlu diperhatikan tentang penyelenggaran bulan dan tahunan?

.Bagaimana untuk mengekalkan lif aluminum legasi? Kami ada lif aluminum yang telah digunakan untuk sementara waktu dan tidak berfungsi dengan betul. Ini kerana lif liga aluminium perlu dikekalkan selepas digunakan untuk sementara masa. Mari kita lihat proses pemeliharaan lif liga aluminium: (1) Semasa pemeliharaan bulanan platform angkat, staf mesti masuk dan bekerja di dalam platform angkat, dan lif mesti ditangguhkan untuk mencegah turun secara tiba-tiba platform angkat dan menyebabkan kemalangan.

Sebenarnya, jenis dan spesifikasi lif

Dalam gas monoksid karbon. Ia boleh menyebabkan gejala seperti sakit kepala, kekurangan nafas, nausea dan muntah, kelemahan badan dan pusing, kekacauan psikologi, dan bahkan kerosakan otak. Dalam kes yang berat, ia boleh menyebabkan kematian, seperti memulakan enjin peralatan di garasi.


MatsuyamaLif legu aluminium berlebihan gandaPengenalan perantiBuang dan nyahkumpulkan valv penurunan, letupkan plunger bersih dengan udara termampat, kemudian pasang dan pasang semula.

Lift lengan lengan lengan: peranti angkat yang digunakan untuk operasi ketinggian tinggi, yang boleh menyeberangi halangan untuk operasi ketinggian tinggi. Apabila platform ditangkap ke mana-mana kedudukan, ia boleh beroperasi semasa berjalan, dengan struktur kompak dan pusingan fleksibel. Lebar laman ia boleh memastikan peralatan masuk laluan sempit dan kawasan kerja penuh. Peranti kuasa sandar boleh beroperasi platform kerja untuk ditetapkan semula, dan adalah kaedah pengangkutan yang sesuai yang boleh ditarik ke mana-mana tempat. Mudah untuk mengenalpasti panel operasi, melindungi keselamatan mekanik, elektrik dan hidraulik berbilang, sistem hidraulik dan integrasi elektrik terkemuka. Kendaraan kerja udara lengkung dipenuhi secara luas digunakan dalam masyarakat, elektrik, cahaya jalan, iklan, fotografi, landscaping, dan pengangkutan

Lif liga aluminium enam mast: mengadopsi struktur angkat 4+2, dan struktur utama dibuat dari profil aluminium kualiti tinggi,MatsuyamaPlatform mengangkat kerja alis aluminum, dengan kekuatan tinggi, muatan berat, kestabilan yang baik, operasi fleksibel, kawasan platform besar, dan pelaksanaan yang sesuai. Ia sesuai bagi 1-2 orang untuk memanjat tinggi pada masa yang sama.

Service first.Semasa muatan ujian, ujian berbilang juga patut dilakukan. Untuk muatan ujian kedua, ujian tiada muatan boleh dipilih untuk mengesahkan sama ada kelajuan mengangkat dan menurunkan lif liga aluminum adalah masuk akal, sama ada stabiliti platform memenuhi keperluan, sama ada bunyi normal, dan sama ada tinggi mengangkat nilai boleh mencapai. Jika data ujian adalah normal, ujian muatan kedua boleh dilakukan; Ujian muatan ujian kedua boleh memilih ujian setengah muatan, dengan fokus pada mengesahkan kestabilan platform. Jika perlawanan gemetar berada dalam julat yang dibenarkan, ujian ketiga - ujian muatan penuh boleh dilakukan untuk menentukan sama ada semua parameter platform normal di bawah keadaan muatan bernilai. Jika ia normal, ujian keempat - ujian muatan berlebihan boleh dilakukan, dan 110% muatan boleh ditambah untuk ujian untuk mengesahkan sama ada peranti anti muatan berlebihan platform ditetapkan dengan betul. Jika tetapan betul, platform angkat tidak boleh naik dibawah muatan berlebihan. Jika ia boleh naik,

Struktur, kerja yang lebih selamat, dan boleh digunakan untuk mengangkat dan menurunkan operasi dekat dengan wajah kerja.

Peribadi semak sambungan setiap bahagian dan ketatkannya jika ada pelepasan. Keketatan bolt yang menyambung badan patut diperiksa apabila badan berada di bawah tekanan (lengan berputar boleh digunakan untuk menyebabkan pemampatan) dan semua peluru menyambung mesti mempunyai pins pecah dan cukup. Item profesional


MatsuyamaLif legu aluminium berlebihan gandaPengenalan perantiAplikasi lif liga aluminium hidraulik dalam produksi kami sudah sangat umum, dan mereka bermain peran penting dalam produksi kami, lif liga aluminum tunggal, lif liga aluminum tunggal, empat lif liga aluminum tunggal dan enam lif liga aluminum tunggal. Produk ini mempunyai prestasi yang stabil, tampilan indah dan indah, kualiti yang baik, dan dijual secara luas di bumi dan antarabangsa. Ia adalah produk bendera yang terbaik jual syarikat kami. Di bawah, kami akan memperkenalkan ciri-ciri berbagai jenis lif: lif lembing aluminium mast tunggal: Serye platform kerja tinggi menggunakan profil aluminium kualiti tinggi untuk angkat struktur, saiz kecil, berat ringan angkat seimbang, keselamatan dan kepercayaan, dan digunakan secara luas di kilang hotel, restoran, stesen dll. Lapangan terbang, teater, dewan pameran, dan tempat lain disediakan dengan lif liga aluminium bertingkat ganda untuk pemeliharaan, lukisan, hiasan, penggantian peralatan cahaya, dan pembersihan dan pemeliharaan listrik. Tinggi siri ini platform a kerja ketinggian tinggi termasuk julat 4-12 meter, dan struktur keseluruhan dibuat dari profil aluminium kuasa tinggi. Ia mempunyai kapasitas muatan besar, kawasan platform besar, kestabilan yang baik, operasi fleksibel, dan pelaksanaan yang sesuai. Penangkapan dan penurunan menggunakan bekalan kuasa 220V luar atau kuasa pilihan, Perjalanan boleh didorong secara manual atau dilengkapi dengan peranti yang bergerak sendiri, yang selamat, ringan, dan praktik untuk beroperasi. Lebih luas digunakan di bangunan, hotel, pusat belanja, kilang, stesen, lapangan terbang dan tempat lain.

Apabila menggunakan platform angkat untuk penyelamatan masih perlu untuk menanam kebiasaan penyelamatan yang baik.

Kerana banyak pelanggan telah melaporkan bahawa selepas membeli lif liga aluminium dan menggunakannya, ia ditempatkan dalam gudang. Apabila ia digunakan lagi dalam masa sekatan, berbagai situasi yang tidak normal berlaku. Oleh itu, jika ia tidak bersedia untuk digunakan untuk masa yang lama, kita mesti melakukan kerja yang baik untuk penyimpanan dan penyelamatan jangka panjang.

Matsuyama.Performasi memandu yang baik mengurangkan bunyi, meningkatkan kebebasan di dalam platform, dan juga membuat transmisi lebih lembut dan mekanisme bergetar kurang.

Lif liga aluminium dengan prestasi yang boleh dikawal kuat mudah beroperasi dan mempunyai ketepatan tinggi, yang boleh memenuhi keperluan berbeza ketinggian yang berbeza, iaitu, tekan dan berhenti, lif liga aluminium dengan sistem operasi jauh boleh beroperasi jauh walaupun di lokasi pembinaan yang kasar, meningkatkan kesenangan operasi dan berjalan dengan selesa. Berdasarkan lif liga aluminium tradisional, peranti pengangkutan bar besi dan peranti pengangkutan beton dipasang, yang boleh mengangkut bar besi, beton, dan pekerja, meningkatkan kekuatan pembinaan yang jauh; Sistem kawalan frekuensi tanpa langkah lanjut pilihan membolehkan lif untuk mencapai peraturan kelajuan tanpa langkah 0-60 m/min.