CasertaHydraulic guide rail type lifting platformRamalan saiz pasaran

penyiar:hp695HP135175170 masa pelepasan:2024-06-22 22:35:15

Kebersihan stesen hidraulik adalah aspek penting stesen hidraulik lif, jadi ia tidak perlu diambil ringan. Dan dari perspektif profesional, terdapat peraturan dan keperluan yang berkaitan yang sepatutnya disebut dalam manual spesifikasi, untuk mempunyai pemahaman yang betul dan tahu bagaimana untuk mencapai kesucian yang baik.

Banyak pelanggan percaya bahawa bekalan kuasa operasi platform angkat hidraulik berada di bawah tenaga selamat 36V dan tidak akan menyebabkan kejutan elektrik, yang salah. Biasanya, kejutan elektrik tidak mungkin, tetapi jika operasi tidak betul berlaku, ia masih boleh menjadi sangat berbahaya. Jadi bagaimana kita boleh mencegah kemalangan kejutan elektrik? hari ini, editor akan berkongsi pengetahuan keselamatan dengan semua orang.

Caserta.Pemasangan platform angkat pertama-tama memerlukan pemasangan keretapi panduan. Peranti kedudukan mesin angkat hidraulik untuk kereta panduan adalah peranti yang digunakan untuk memperbaiki kereta panduan linear atau gulung ke tubuh dinding.

Periksa gulung, peluru tengah-tengah, dan perlindungan; Pin silinder minyak dan tindakan; Persamaan dan pakaian selang dan kandungan letupan; Tambah minyak ke komponen di atas untuk menyimpan lif luar dan lif kilang. Tambahkan kehidupan perkhidmatan.

.Kotak dan kotak distribusi lif hidraulik patut dibersihkan secara terus menerus, dan debu pada peralatan elektrik patut dibersihkan dengan segera.

Terdapat bunyi. Jika skru yang memperbaiki enjin longgar dan disambung dengan getaran sendiri, enjin bertentangan dengan komponen lain, yang menghasilkan bunyi; Lipat setiap benteng pin kering, kekurangan minyak, dan terdapat pecahan keras antara bahagian besi, yang tidak hanya merusak komponen tetapi juga menghasilkan bunyi yang tidak normal. Oleh itu, penyunting patut menekankan sekali lagi bahawa penyelenggaran tepat masa dan pengisi bahan bakar sering penting; Jika platform angkat hidraulik tidak naik, terdapat udara dalam minyak hidraulik. Anda boleh buka lubang exhaust, tambah gas dan kemudian ketat lagi; Perkuatan minyak hidraulik: gantikan minyak hidraulik; Kebocoran minyak: Periksa jika ada kebocoran minyak di antaramuka setiap paip minyak. Jika ada kebocoran minyak, gantikannya dengan tepat waktu; Pembalikan enjin: Semak ralat kawat; (Manufacturers of hydraulic lifting platforms who do not understand electricity in a timely manner)

Adakah ada kerosakan. Kita perlu cepat pakai pakaian dan menggantikan jabatan yang rosak.


CasertaHydraulic guide rail type lifting platformRamalan saiz pasaranMekanisme panduan mekanisme panduan pembuat lif kereta api panduan adalah kebanyakan terdiri dari paip plastik panduan, kurungan panduan, spring pemampatan, plug keselamatan, shell panduan, dan peluru panduan. Sebagai pandangan setengah seksyen mekanisme panduan, ruang sempit terbentuk diantara dua paip plastik panduan, rod panduan kecil dirancang pada plug keselamatan dan ruang antara rod panduan kecil dan spring dirancang mengikut jadual. Shaft lengan penangguhan diseweldi dan dipasang dengan hook lengan penangguhan di kedua- dua hujung. Bahan dipilih dan ditambah untuk membentuk tiga titik penangguhan dengan hook di shell bawah kotak. Peranti penangguhan sokongan lembut akan ditangkap oleh orang yang ditangkap. Kapasiti penangguhan beban lengan penangguhan adalah untuk memastikan bahawa orang yang ditangkap boleh berada dalam keadaan selesa semasa mengendarai. Jarak antara kedua-dua hook lengan penangguhan disenaraikan dalam jadual sebagai rujukan rancangan, dan bar keseimbangan digunakan untuk menjaga keseimbangan peranti penangguhan, Bahan ini dirancang sebagai tabung kosong, mengurangkan berat keseluruhan lengan angkat.

Konfigurasi unit kuasa mempengaruhi kelajuan angkat

Penapisan bahan bakar biasa diperlukan untuk menyimpan lif: Semasa penggunaan lif, disebabkan muatan besar, terdapat juga pecahan yang signifikan antara pelbagai komponen, terutama rantai lif dan pin shaft lif. Ia diperlukan untuk memastikan jumlah minyak yang sesuai ditambah sebelum setiap penggunaan untuk memastikan fleksibiliti dan tidak mengganggu semasa operasi. Jika lif sedang berfungsi dan sekali-kali muncul; Squeak dan Squeak&#quo; Bunyi pecahan boleh ditentukan pada dasarnya kerana kekurangan minyak di lif. Ia diperlukan untuk segera berhenti bekerja dan menyelidiki penyebab, Peraturan Supervisi dan Inspeksi Elevator, Peraturan Penjagaan Elevator (GB1877), dan standar negara, industri, dan tempatan yang relevan.

Pelepasan: Komponen yang baru diproses dan disambung peralatan platform kerja ketinggian tinggi seperti lif bergerak mempunyai kecenderungan untuk mempunyai bentuk geometri dan dimensi yang sepadan. Dalam tahap awal penggunaan peralatan, disebabkan pengaruh muatan bertukar seperti kesan dan getaran, atau faktor seperti panas dan deformasi, ditambah dengan pakaian dan air mata cepat, ia mudah menyebabkan komponen yang sebelumnya dipasang peralatan platform kerja ketinggian tinggi seperti lif bergerak melepaskan.

Sistem pembukaan kereta platform pengumpulan hidraulik manual boleh dibahagi ke jenis pedal dan jenis kawalan manual untuk pemilihan yang mudah dan mudah beroperasi. Model kenderaan dibahagi menjadi garpu tetap dan bergerak, dengan pelbagai pilihan untuk kaki biasa dan kaki garis. Ia sangat sesuai untuk meletakkan dan mengekstrak barang di gudang,CasertaEksperimen platform angkat hidraulik, supermarket, dan industri retail.


CasertaHydraulic guide rail type lifting platformRamalan saiz pasaranPaparan ringkasan platform hidraulik manual: Platform hidraulik manual adalah platform mekanik mengangkat kecil yang terutama digunakan untuk mengangkat, mengangkat, bergerak, dan meletakkan item, struktur yang kuat, kestabilan, keselamatan, dan kepercayaan, dan prestasinya dan kehidupan perkhidmatan telah mencapai tingkat maju peralatan yang sama. Pada masa ini, aliran utama pasar adalah mengangkat hidraulik kerana saiz kompak dan kemampuan yang sesuai, ia digunakan secara luas dalam pengangkutan logistik,CasertaPlatform angkat kecil hidraulik,CasertaPlatform angkat hidraulik lif bergerak, pengurusan gudang, perpustakaan, supermarket, dan penghasilan peralatan kecil biasa.

Welcome calls .Adakah ada kerosakan. Kita perlu cepat pakai pakaian dan menggantikan jabatan yang rosak.

Jaga sistem bersih dan terus menggantikan minyak dan penapis. Minyak hidraulik yang baik mengandungi pelbagai additif yang boleh mencegah kerosakan minyak atau penghalangan komponen sistem. Namun, additif-additif ini akan kehilangan efektif mereka selepas beberapa masa. Oleh itu, minyak patut digantikan secara terus menerus untuk memastikan bahawa additif itu berkesan. Penapis hanya boleh menyerap jumlah terbatas partikel tanah dan kotoran lain dari minyak. Ganti penapis mengikut siklus yang direkomendasikan untuk menjaga sistem bersih.

Setiap kotak, kotak distribusi, dll. biasanya disimpan bersih, dan debu pada peralatan elektrik seharusnya cepat dibersihkan.

Caserta.Semak semua tombol perjalanan untuk melepaskan. Jika ada, ketatkan mereka, terutama perhatikan strok perlindungan ultra-tinggi platform angkat hidraulik untuk mengelakkan peralatan melebihi tinggi keselamatan tinggi dan menyebabkan kemalangan; Periksa jika pins (pins telinga dan pins tengah) kering, serta-merta gunakan minyak sesuai; Periksa apa-apa kacang, kacang, skru, dll. di situ, dan jika demikian, segera kuatkan mereka; Pastikan penangkapan lembut platform penangkapan hidraulik; Outriggers (untuk platform kerja ketinggian tinggi)

Perkenalan dengan proses penggunaan dan tanpa ragu-ragu ini adalah perkara pertama untuk dipahami. Ada dua cara untuk memahaminya: pertama, baca dengan hati-hati manual pengguna yang diberikan oleh pembuat apabila platform angkat hidraulik meninggalkan kilang; Yang kedua ialah peralatan yang perlu dipasang. Teknik pemasangan profesional akan dihantar untuk memasang platform angkat hidraulik. Selepas pemasangan selesai, pengguna berkaitan akan dilatih dalam proses operasi dan tindakan keselamatan platform angkat hidraulik, dan beberapa perkara penyelenggaran di masa depan juga akan dijelaskan; Apa yang patut diperhatikan semasa masa masuk semasa menggunakan platform angkat hidraulik? Semak pakaian komponen. Untuk komponen yang baru diproses dan terkumpul, mungkin terdapat deviasi halus dalam bentuk dan saiz yang memerlukan masa untuk masuk. Oleh itu, perlu memperhatikan sama ada ada pakaian cepat. Jika ada penghasil platform angkat hidraulik patut mengendalikannya secara tepat masa untuk mengelakkan kegagalan peralatan; Bekerja di antara pin dan bearing untuk memastikan bahawa ia tidak dipakai, dan menambah beberapa minyak enjin atau lemak dengan sesuai; Sahkan jika terdapat suara semasa masa masuk berjalan. Jika ditemui bahawa platform angkat hidraulik suara semasa operasi, tidak perlu risau pada tahap awal. Jika tiada masalah besar, jalankan beberapa kali lagi. Selepas masuk berjalan, suara akan hilang secara alami. Namun, jika terdapat suara untuk masa yang lama dan tiada tanda-tanda pemadaman, sila pastikan untuk menghasilkannya dengan segera dan selesaikan masalah; Semak secara biasa sama ada komponen terlepas. Sebelum digunakan, semak sama ada ada tanda-tanda terlepas dalam skru, kacang, simpan cincin, gabungan paip minyak, dll. Jika ada, sila kuatkan atau gantikan mereka secara tepat masa untuk mengelakkan kemalangan.

Mesin mempunyai kapasitas berlebihan besar dalam desain, tetapi bahaya tersembunyi yang dibawa oleh penggunaan seperti itu sangat besar, yang mudah menyebabkan kerosakan seperti bumbung silinder minyak jatuh dan deformasi gelang lif. Jadi ia harus dikira sebagai berikut: Penjagaan lif mesti dilengkapi dengan operator lif sepanjang masa yang telah dilatih di tempat kerja, dan operasi dan penggunaan haram secara ketat.