DombovarLift elektrik tertentuPerbandingan lebar pendesak

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-18 13:54:15

Guna pintu lantai dan peranti pintu kandang di lokasi pembinaan di mana syarat membenarkan.

Dari perbandingan di atas ia boleh dilihat bahawa mekanisme penangkapan elektrik hidraulik mempunyai penangkapan stabil, bunyi rendah, kehidupan perkhidmatan panjang, kapasitas pembawa beban besar, dan relatif mudah, membuat mereka sesuai untuk digunakan dalam peralatan pentas.

Dombovar.Dengan industri mengikuti masa-masa, platform angkat ketinggian tinggi telah muncul sebagai peralatan khusus untuk operasi ketinggian tinggi untuk membantu kita menyelesaikan operasi ketinggian tinggi. Hari ini kita akan bercakap tentang platforma angkat hidraulik,

Ia dilaporkan bahawa lif elektrik tetap mempunyai stabil penangkapan yang baik dan hanya boleh digunakan untuk operasi tetap, membuat operasi ketinggian tinggi lebih stabil

.Tetapan bingkai panduan kabel patut sesuai dengan peraturan manual pengguna dan peraturan.

Lajur ialah struktur segitiga yang dilewatkan dengan paip besi, gear rantai, bar besi, dll. Lajur dibahagi kepada lajur piawai dan had. Lajur had sepatutnya berada di atas dan bawah,DombovarElektrik sepenuhnya berfungsi sendiri, dan bawah adalah untuk secara automatik menghentikan tukar di bawah lajur had untuk menghalang pemacu daripada bertentangan dengan asas atau menyebabkan peristiwa berbahaya yang tidak dijangka.

Apabila pintu pendaratan ditutup, lebar penuh pembukaan laluan angkat patut ditutup.


DombovarLift elektrik tertentuPerbandingan lebar pendesakOperasi manusia tidak sesuai adalah faktor utama yang menyebabkan kerosakan dalam lif elektrik jenis gunting. Apabila menampung barang, lif elektrik patut menampung barang dengan baik, semasa operasi lif elektrik, ia boleh menyebabkan lif elektrik kehilangan seimbang. Selepas barang disempung sepenuhnya, tali patut digunakan untuk mengunci barang, supaya mereka tidak takut kepada barang semasa proses menampung; Tak berhati-hati; Berpecah

Kelajuan, efisiensi, dan kawasan yang boleh digunakan lif elektrik di bangunan. Kebanyakan bangunan tinggi membahagi lif elektrik ke dalam tata-tata, dengan setiap kumpulan bertanggungjawab untuk sebahagian dari lantai, dan membuat penyesuaian dan jadual berbeza berdasarkan corak penggunaan lantai berbeza pada masa yang berbeza.

Fungsi platform angkat dalam teater adalah kira-kira seperti ini: platform angkat utama diatur di kawasan prestasi utama panggung terutama digunakan untuk mengubah pandangan dengan cepat. Biasanya, dengan&quo; Produk; Dalam panggung muzik dan teater tarian diatur dalam corak zigzag, platform angkat, platform kereta sisi, dan meja belakang kereta bertukar melakukan perubahan cepat seluruh atau sebahagian adegan. Peraturan ini membolehkan menukar cepat tiga set penuh.

Installation works.Ingatkan pelanggan bahawa masih ada banyak kawasan yang perlu diperhatikan apabila menyimpan dan menyimpan platform angkat. Kami juga berharap pelanggan dan kawan-kawan boleh memberi lebih perhatian apabila menggunakannya untuk memastikan keselamatan pegawai dan harta, terus menerus menyimpan dan memperpanjang kehidupan perkhidmatannya, dan mencipta manfaat yang lebih besar untuk perusahaan. Berapa darjah yang sepadan lif elektrik? Semua orang selalu keliru. Secara singkat, darjah yang sepadan lif elektrik adalah bagaimana tinggi lif elektrik boleh digabung dengan tinggi operasi. lif elektrik tidak digunakan sering, jadi kita mesti jelaskan berdasarkan tinggi operasi sebenar dan kapasitas muatan sebenar bila menggunakan lif elektrik. Jika frekuensi terlalu tinggi, Kami cadangkan mempertimbangkan membeli lif elektrik kereta api panduan atau lif elektrik garpu gunting. lif elektrik garpu gunting boleh mencapai kapasitas muatan maksimum 100 ton, yang secara efektif menyelesaikan masalah kapasitas muatan. Jika frekuensi penggunaan terlalu tinggi dan tinggi relatif tinggi, Dengan memecahkan kapasitas muatan dan frekuensi penggunaan, masalah yang sepadan lif elektrik dipecahkan secara efektif. Koncep valv putaran lif elektrik: valv putaran lif elektrik adalah jenis valv yang cepat dibuka dan ditutup, ia boleh memastikan bahawa peralatan tidak menuju semasa operasi. Mekanisme angkat elektrik peralatan dan rak: transmisi yang tepat dan biaya yang tinggi.

Garis besi lapisan ganda: Diameter bar besi adalah 12 mm, dengan jarak 200 mm.


DombovarLift elektrik tertentuPerbandingan lebar pendesakJarak L bergantung pada model lekap dinding yang dipilih.

Energy costs.Apabila menggunakan kekuatan normal 300N pada mana-mana kedudukan di kedua-dua sisi pintu menggunakan permukaan rata 5000mm2 kuasa dua yang ketat atau bulatan dalam kedudukan terkunci pintu pendaratan, pintu seharusnya boleh bertahan dan tidak mempunyai deformasi; - Deformasi tidak melebihi 30 mm; Selepas ujian,DombovarLift pelipat elektrik, ia berfungsi biasa.

Dalam kasus tanah, ia mesti dicuci dengan bensin atau lebih tipis.

Mekanisme penjagaan elektrik skru utama menegak: Mengadopsi kaedah pemindahan skru utama, ia boleh mencapai penjagaan tabung lapisan ganda. Platform penangkapan berbilang boleh dibentuk sesuai dengan yang diperlukan, dan langkah berbeza boleh dibentuk dalam julat perjalanan untuk memenuhi keperluan pertemuan dan pertunjukan; Pavilion, Terrace Tower, Pavilion; Persediaan ideal.

Dombovar.Tidak perlu menetapkan bilik komputer di atas rakit seperti lif, dan tinggi lantai atas boleh dipasang sekurang-kurangnya 2.5 meter.

Tinggi jaring pembukaan pintu pendaratan tidak boleh kurang dari 8 m, dan perbezaan antara lebar jaring dan lebar keluar pintu kandang tidak boleh melebihi 120mm. Apabila pintu lantai ditutup kecuali ruang antara bahagian bawah pintu yang tidak sepatutnya melebihi 35mm, saiz mana-mana lubang melalui dan terbuka berkaitan dengan jarak antara mana-mana pintu dan bahagian bergerak bersebelahan, serta ruang di sekitar pintu atau antara bahagian, sepatutnya mematuhi persediaan Jadual 4 'Keselamatan Mekanikal - Jarak Keselamatan untuk mencegah Limb Atas dan Bawah dari menyentuh Kawasan berbahaya' GB23821-2009.

Platform angkat jaket terdiri dari platform, silinder minyak teleskopik, mekanisme anti putaran tangga tunggal atau ganda, tangki minyak chassis, kaki sokongan, roda berjalan,DombovarLift hidraulik trisikel elektrik, dll. Platplatplatplatplatplatplatplatplatplatplatplatmempunyai sililindlindlind minminminminteleskoskoskop untuk mengamengamengalanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglanglangtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumtumPergi. Platform boleh digunakan untuk operasi di lokasi pada ketinggian tinggi untuk tinggal di lokasi yang ditentukan. Peralatan ini sesuai untuk pusat pameran besar dan bangunan tinggi, dengan tinggi operasi lebih dari 20 mm. Apabila silinder minyak ditutup, ia boleh masuk dan keluar pintu gerbang, dan mudah ditempatkan dan disimpan. Lift elektrik boleh mencapai ketinggian sehingga 35 meter dan boleh secara pilihan dilengkapi dengan platform pengangkutan tanpa wayar yang diimport. Sebagai pemuatan berat berbilang-fungsi dan berbilang-tujuan dan membuang peralatan mekanik, gudang, workshop, lantai, lapangan terbang pelabuhan, pembinaan, hiasan, kuasa, dan sebagainya. Platform pengangkutan juga telah menjadi peralatan pemuatan dan membuang yang tidak diperlukan dalam seluruh produksi dan kehidupan masyarakat.