DombovarPlatform angkat hidraulik bergerak empat rodaStrategi dan penyelesaian untuk memaksimumkan nilai

penyiar:hp237HP184976196 masa pelepasan:2023-09-18 13:54:16

Adakah bunyi sumber kuasa tidak normal semasa proses mengangkat lif?

Apabila memperbaiki lif, untuk melindungi keselamatan pekerja dan memastikan kesan perbaikan, terdapat banyak tindakan pencegahan untuk memperhatikan semasa proses penyelamatan. Kami telah singkatkan perkara-perkara yang berkaitan untuk rujukan anda sahaja.

Dombovar.Walaupun masalah muncul ia boleh diselesaikan dengan cara yang tepat, yang tidak hanya menyediakan perlindungan yang baik untuk platform, tetapi juga memastikan keselamatan semasa digunakan.

Tekanan peralatan 24V DC, secara efektif memastikan keselamatan peribadi.

.Operator di platform kerja patut pakai tali pinggang keselamatan dan pastikan mengambil tindakan perlindungan bila bekerja di kawasan hidup.

Oleh itu, penggunaan tenaga stabil di lif adalah penting untuk operasi selamat. Lif mempunyai kestabilan tinggi, platform kerja luas, dan kapasitas pembawa muatan tinggi, membuat operasi ketinggian tinggi lebih efisien dan selamat. Untuk menghindari kerosakan ketidakstabilan tegangan, sila pastikan keterbatasan tegangan.

Platform penunggang topeng ganda: produk generasi baru yang direka, dibuat sepenuhnya dari profil aluminum kuasa tinggi. Kerana kuasa tinggi profil, pencerobohan platform penunggang adalah minimal. Mengadopsi struktur lajur mast ganda, ia mempunyai kapasitas muatan besar, kawasan platform besar, kestabilan yang baik, operasi fleksibel, dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Lif ini digunakan secara luas di kilang, hotel bangunan, pusat belanja, stesen, lapangan terbang, tempat sukan, dll. Ia boleh digunakan sebagai platform angkat untuk kerja orang tunggal seperti pemasangan dan pemeliharaan garis kuasa, peralatan pencahayaan, garis paip yang tinggi, dan pembersihan ketinggian tinggi.


DombovarPlatform angkat hidraulik bergerak empat rodaStrategi dan penyelesaian untuk memaksimumkan nilaiPeriksa gulung, dan perlindungan; Pin silinder minyak dan tindakan; Persamaan dan pakaian selang dan kandungan letupan; Isi komponen di atas dengan minyak. Hidup perkhidmatan bearings juga boleh diperbaiki.

Apabila tekanan kerja platform angkat tidak normal, sila rujuk kepada aspek berikut: sama ada minyak hidraulik telah digunakan untuk masa yang lama dan tidak diganti. Selepas beberapa masa, perlahan memakai minyak hidraulik yang tahan memakai akan berkurang, yang juga boleh menyebabkan tekanan kerja yang tidak cukup. Sila gantikannya dengan minyak hidraulik baru.

Dengan kawalan ketat pembinaan ketinggian tinggi oleh negara ini, produksi keselamatan semakin penting.

Where is good.Tubuh kenderaan seharusnya didarat menurut peraturan, dan operasi angkat seharusnya diperintahkan oleh orang yang bertanggungjawab atas kerja. Orang yang bertanggungjawab seharusnya mengikut isyarat piawai dan berkomunikasi dengan operator angkat. Isyarat yang dihancurkan mesti jelas dan tepat.

Adakah bunyi sumber kuasa tidak normal semasa proses mengangkat lif?

Perhatian mesti diberikan kepada bahagian berputar lif. Apabila enjin berjalan. Tangan dan alat mesti dijauhkan dari tali pinggang penggemar yang berputar. Semasa pemacu ujian, perlu berada di kawasan luas dan pastikan lif sidang aluminum boleh berhenti dengan selamat dan berputar secara efektif.


DombovarPlatform angkat hidraulik bergerak empat rodaStrategi dan penyelesaian untuk memaksimumkan nilaiTujuan utama lif adalah untuk memasang dan menyimpan garis kuasa, garis paip yang tinggi, dll., kita gunakan lif dalam banyak bangunan komersial. prestasi lif sama dengan yang lif. apabila menggunakan lif, kita juga boleh menetapkan mereka mengikut keperluan kita sendiri. Ia boleh dilihat bahawa lif mempunyai kesan yang signifikan pada kita.

Penggunaan lif membawa kesehatan besar untuk produksi dan boleh digunakan untuk operasi produksi biasa seperti pengendalian kayu dan pengendalian bekas. Dalam proses menggunakan mesin, mesin mengangkat perlu dijalankan penyelenggaran biasa selepas tempoh penggunaan, terutama dalam keadaan persekitaran yang kasar. Penyelamatan mekanik adalah tugas penting dalam menjaga operasi mekanik, dan penyelenggaran biasa perlu dilakukan mengikut perbezaan persekitaran.

Keterangan produk lif mast tunggal: Platform lift mast tunggal adalah sesuai untuk operasi pegaki individu tunggal; Topi terbuat dari profil kuasa tinggi, dengan keselamatan tinggi dan berat keseluruhan ringan; Struktur kompak, membolehkan akses ke laluan dan lif yang sempit; Pelayar terbentuk-sendiri yang terintegrasi digunakan diantara setiap tiang, yang mengurangi jarak dinamik diantara tiang dan menjadikan operasi lebih lembut dan lebih boleh diandalkan semasa mengangkat, jauh lebih tinggi daripada struktur sokongan roda panduan yang bebas biasa; Rantai pemacu mengangkat mengadopsi struktur rantai ganda dan rantai plat industri, dengan kapasitas yang tinggi dan faktor keselamatan; Struktur pengawal adalah integral dan boleh dikumpulkan, membuat ia sangat mudah dan mudah untuk beroperasi; Unit kuasa hidraulik mengadopsi stesen pam integral, yang boleh turun dalam kes situasi yang tidak dijangka seperti penghilangan kuasa; Tekanan peralatan 24V DC, secara efektif memastikan keselamatan peribadi; Peralatan ini dilengkapi dengan tombol perlindungan bocor, tombol hentian kecemasan, tombol had, dll. Kotak butang adalah semua ketat air dalam reka.

Dombovar.Penggunaan teknologi kawalan jauh dalam lif lebih sesuai untuk operasi. Teknologi kawalan jauh boleh dibahagi menjadi wayar dan tanpa wayar. Di sini, dan kawalan jauh di tangan boleh menyelesaikan tindakan yang sepadan, membolehkan peralatan untuk membuat tindakan yang sepadan. Akhir output relay patut disambung secara selari dengan butang kotak kawalan peralatan, dan peranti penerima patut kawal secara langsung butang kotak.

Lift elektrik lajur ganda: produk generasi baru yang direka, dibuat sepenuhnya dari profil aluminum kuasa tinggi. Kerana kuasa tinggi profil, ia mempunyai kapasitas muatan besar, kawasan platform besar, kestabilan yang baik, operasi fleksibel, dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Lif ini digunakan secara luas di kilang, hotel, bangunan, pusat belanja, stesen, lapangan terbang, tempat sukan, dll. Lift tiga lajur boleh digunakan untuk pemasangan dan pemeliharaan garis kuasa, peralatan pencahayaan, garis paip yang tinggi, dan operasi altitud tinggi lainnya, serta untuk kerja satu orang seperti pembersihan altitud tinggi. Tiga set topi menyokong platform operasi untuk mengangkat secara serentak,DombovarPlatform penangkapan hidraulik Tonage besar, dan struktur sokongan sama dengan platform topi tunggal. Ia mempunyai kapasitas muatan yang sangat besar dan kestabilan kerja yang baik. Integral mengangkat 4 lajur lif elektrik: ia dipersiapkan dari profil aluminum kuasa tinggi. Sebab kuasa tinggi profil, ia mengadopsi struktur 4 lajur mast, yang mempunyai kestabilan yang baik, operasi fleksibel, kapasitas muatan besar, kawasan platform besar dan pelaksanaan yang sesuai. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Minimumkan pencerobohan platform angkat. Lif ini digunakan secara luas di kilang, hotel, bangunan pusat belanja, stesen, lapangan terbang, tempat sukan dll. Ia boleh digunakan untuk pemasangan dan pemeliharaan garis kuasa, peralatan pencahayaan, garis paip yang tinggi, dan operasi altitud tinggi lain seperti pembersihan altitud tinggi.

Lif mengadopsi bahan kuasa tinggi dan kualiti tinggi, yang mempunyai keuntungan penampilan indah, volum kecil, berat ringan, angkatan stabil keselamatan dan kepercayaan. Kelihatannya membolehkan kapasitas angkat tinggi dalam ruang yang sangat kecil. Sistem penangkapan lajur mempunyai ciri-ciri kapasiti muatan besar, kestabilan kuat, kawasan platform besar, dan pelaksanaan yang sesuai. Terdapat banyak aplikasi untuk lif bimbit, jadi kita perlu meningkatkan kesadaran keselamatan menggunakan lif aluminum legasi. Di bawah, biar saya beritahu awak beberapa tindakan pencegahan.