ChateletPengubah jenis minyak 315 KVAharga kos

penyiar:hp122HP117294921 masa pelepasan:2023-09-18 20:54:15

Impuls tiada-muatan menutup voltaj kerja tidak boleh melebihi 5% voltaj kerja yang ditandai pada pergerakan penukar,ChateletSaiz pengubah jenis kering 4000, masa lambat selepas menerima kuasa tidak boleh kurang dari 10 min, dan selang masa setiap penutup tidak boleh kurang dari 5 min.

Jatuh perkara asing dan menghancurkan

Chatelet.Kaedah menghirup hidung pemeriksaan pengubah

Apabila menggunakan sampel minyak pengubah kuasa dalam operasi, perlu menambah minyak dari valv gerbang minyak di bahagian bawah tangki minyak atau valv gerbang sampel untuk melepaskan sekitar 2kg cairan sampah yang disimpan di bawah untuk membersihkan masukan minyak, dan kemudian mengambil sampel minyak.

.Terlalu muatan atau sirkuit pendek berlaku di dalam pengubah kuasa. Bahan-bahan mentah yang boleh dibakar dipengaruhi oleh suhu tinggi dan pengasingan listrik, yang meleleh dan menyalakan, menghasilkan banyak tubuh uap, meningkatkan tekanan kerja dalaman pengubah kuasa, menyebabkan nyalakan kasing, menyebabkan kegagalan kuasa skala besar, membahayakan semua produksi, penghasilan dan aktiviti normal. Ada tiga sebab kemalangan api dalam operasi pengubah kuasa.

Apabila menggunakan sampel minyak pengubah kuasa dalam operasi, perlu menambah minyak dari valv gerbang minyak di bahagian bawah tangki minyak atau valv gerbang sampel untuk melepaskan sekitar 2kg cairan sampah yang disimpan di bawah untuk membersihkan masukan minyak, dan kemudian mengambil sampel minyak.

Pengubah kuasa adalah salah satu peralatan kunci di stesen kuasa dan stesen bawah. Fungsi pengubah kuasa adalah dalam semua aspek. Ia tidak hanya boleh meningkatkan tenaga dan menghantar tenaga elektromagnetik ke kawasan penggunaan kuasa, tetapi juga mengurangkan tenaga untuk setiap tenaga aplikasi,ChateletOutline dimensions of oil immersed transformer, untuk memenuhi keperluan penggunaan kuasa. Perubahan tekanan dan pengurangan tekanan darah mesti dilakukan oleh pengubah.


ChateletPengubah jenis minyak 315 KVAharga kosKapasiti dan tekanan kerja berbeza. Pengubah jenis kering biasanya sesuai untuk peralatan distribusi. Kapasiti biasanya di bawah 2000kVA dan tekanan kerja di bawah 35KV, yang juga memastikan tekanan nominal 110kV; Oil immersed transformers are generally suitable for distribution equipment.

Betul, sebagai & ldquo; Kereta Great Lars & rdquo;, Selepas itu, satu pengubah kecil 255kva diganti, dan kadar penggunaan hampir, Namun, parameter utama dua pengubah diteliti seperti yang dipaparkan dalam Jadual 1. Jadual 1 Evaluasi parameter utama kapasitas pengubah (VA) kehilangan besi (W) kehilangan tembaga (W). Pertama, kuasa output disimpan mengikut kaedah pengiraan biasa (mengabaikan kehilangan tembaga): keputusan di atas menunjukkan kehilangan pengubah kapasitas besar lebih rendah daripada yang pengubah kapasitas kecil,ChateletFungsi pengubah utama dalam kilang kuasa, yang sebenarnya menghabiskan tenaga elektromagnetik.

Oil leakage of cast iron parts

Promotion.Pemburukan pengisihan Solenoid

Dalam kes menggunakan pengubah jenis kering, pelanggan mesti menguasai kaedah kabel. Jika ada masalah dalam kabel ia mudah menyebabkan kesalahan biasa dalam aplikasi. Jadi, drilling stop hole is a good way to remove in-situ stress and prevent widening.


ChateletPengubah jenis minyak 315 KVAharga kosKebocoran minyak dari pot porcelain dan ukuran aras minyak kaca laminat

Welcome calls .Ungkapan jam digunakan untuk menunjukkan perbezaan fasa korelasi bagi tekanan kerja garis sisi kedua. Fasor tekanan kerja garis sisi utama digunakan sebagai tangan minit apa mod kabel pengubah jenis kering?

Disebabkan lubang pasir dan retak. For crack leakage, dan fasor tekanan fasa sisi kedua digunakan sebagai tangan kedua.

Dengan Vietnam dan Malaysia, projek percubaan penghantaran UHV pertama China, China Transformer Corporation telah memasuki penerbangan dalam trend pembangunan. Gred tensi dan volum komoditi tertinggi pertama di dunia, menguasai kedudukan teknikal utama trend s pembangunan industri. Selain itu, ia telah mempromosikan peningkatan dan kesempurnaan terus menerus teknologi pengubah tensi rendah.

Struktur kumpulan sambungan bagi pengubah jenis kering

Chatelet.Bagaimana untuk mengurangi kegagalan pengubah jenis kering?

Bunyi pengubah jenis kering berasal dari

After 24 hours of continuous trial operation with a certain load, the main body and accessories of the transformer are all normal, and the transformer will turn to all normal operation.