TrapaniLift tarik elektrik kecilCara mengendalikan proses pembuatan

penyiar:hp935HP175192871 masa pelepasan:2023-09-18 20:54:15

Banyak teater menggunakan platform angkat sebagai alat pengangkutan menegak untuk barang. Bagian belakang tahap utama atau akhir tahap sisi dalam banyak teater dilengkapi dengan platform angkat pengangkutan bekas ditetapkan, yang digunakan untuk mengangkut item menegak dari tanah ke lokasi yang ditetapkan atau bahkan pesawat tahap. Platform angkat kolam muzik sering digunakan untuk mengangkut kursi bergerak, seperti yang dinyatakan dalam jadual di atas.

Trapani.Apabila beroperasi, diperlukan untuk mengikuti dengan ketat arahan tentang keselamatan dan penyelamatan operasi peralatan, dan belajar untuk memahami masalah keselamatan yang mengelilingi penggunaan platform angkat ketinggian tinggi; Menghalang pegawai perbaikan bukan profesional daripada perbaikan tanpa kebenaran

Jarak keselamatan antara pinggir luar bahagian atas pintu pendaratan dan bahagian bergerak lif elektrik semasa operasi normal tidak boleh kurang dari 0,75 m; Jika kelajuan nilai tidak lebih besar dari 0.7 m/s, jarak keselamatan boleh menjadi 0.40 m.

.Papan pemberitahuan keselamatan untuk lif elektrik pembangunan seharusnya ditempatkan dengan jelas di kandang gantung untuk kapasitas muatan bernilai dan bilangan penumpang dari lif elektrik pembangunan. Ia diharamkan secara ketat untuk menggunakan lif elektrik pembinaan di luar kapasitas muatan nominal atau bilangan nominal penumpang.

Pangkalan asas atau bahagian terbenam sepatutnya diletakkan sepenuhnya dalam plat asas beton.

Dari perspektif prestasi keselamatan mesin sendiri,TrapaniLift hidraulik kecil elektrik, orang yang telah mengalami pengesahan keselamatan negara tidak akan mempunyai isu keselamatan yang signifikan. Masalah utama ialah selepas menggunakan lif elektrik untuk beberapa masa, komponen mekanik mungkin jatuh atau rosak kerana berbeza faktor. Masalah ini bergantung pada pemeriksaan biasa dan pemeliharaan mesin


TrapaniLift tarik elektrik kecilCara mengendalikan proses pembuatanAksesori perlindungan termasuk tali pinggang keselamatan, tali pengawal, tutup perlindungan, platform dan tangga, dll.

Pemeriksaan sistem kuasa adalah inti, dan kunci untuk memastikan operasinya normal adalah menggunakan lif elektrik hidraulik. Bunyi operasinya boleh digunakan untuk menentukan sama ada ia berfungsi secara biasa dan sama ada terdapat bunyi.

Biaya lif elektrik dan platform angkat juga bergantung pada biaya produk. Produk dengan spesifikasi bahan yang berbeza mempunyai fungsi berbeza, jangka hidup, dan prestasi keselamatan. Banyak orang hanya memberi perhatian kepada harga apabila menggunakan lif elektrik dan platform mengangkat, sehingga mengabaikan keselamatan dan kesiapan. Berbanding dengan penghasilan lif elektrik dan platform angkat, pekerjaan baik-baik saja dan keselamatan lebih kuat.

How many?.Sekali lagi, pemeriksaan minggu patut dilakukan untuk memeriksa sama ada skru sambungan di berbagai bahagian platform angkat ketat, sama ada cincin penyegelan rosak atau tidak berkesan, sama ada kekurangan minyak hidraulik, dan sama ada silinder minyak bocor. Ia diperlukan untuk membersihkan bingkai angkat gunting, wayar, dan silinder minyak sekali seminggu untuk mengelakkan debu dan debu yang mempengaruhi operasi normal.

Jarak keselamatan antara pinggir luar bahagian atas pintu pendaratan dan bahagian bergerak lif elektrik semasa operasi normal tidak boleh kurang dari 0,75 m; Jika kelajuan nilai tidak lebih besar dari 0.7 m/s,TrapaniElectric tricycle elevator, jarak keselamatan boleh menjadi 0.40 m.

Tukar tali kawat had kecepatan. Apabila batasan kelajuan tali tali berjalan atau pecah. Buat lif elektrik tidak dapat memulakan.


TrapaniLift tarik elektrik kecilCara mengendalikan proses pembuatanNews Abstract: Pembangunan industri platform angkat akan terus tumbuh dalam tahun-tahun terakhir! Dengan pembangunan terus menerus mesin angkat elektrik untuk operasi ketinggian tinggi tahun-tahun terakhir, produk kenderaan platform angkat elektrik telah terus meningkat, dan berbagai teknologi dan bahan baru telah muncul, membuat pembangunan lanjut kenderaan platform angkat mungkin.

Inspection basis.Memberi makan mesin; Penangkatan komponen semasa mengumpulkan peralatan besar; Bahan mesin besar, ia mempunyai ciri-ciri kapasiti muatan besar, angkat licin, dan tiada muatan bias, dan digunakan secara luas untuk pengangkutan menegak barang antara bangunan-bangunan yang tinggi;

Pemasangan dan pemasangan staf dan pemandu patut memegang sijil untuk bekerja.

Trapani.Kedua, untuk penggantian minyak hidraulik di platform angkat, disarankan untuk menggantikannya setiap tiga bulan. Jika frekuensi penggunaan tidak tinggi,TrapaniLift elektrik DC, ia boleh diganti sekali setahun. Minyak hidraulik mesti bersih, dan selepas mengubah minyak hidraulik, ia mesti secara automatik ditangkap dan turun 2 hingga 3 kali untuk memastikan udara dalam silinder minyak sepenuhnya dilepaskan, menyimpan ruang yang cukup dan memastikan platform penangkapan boleh ditangkap ke tinggi penangkapan bernilai.

Tetapkan peraturan: Untuk lif elektrik pembangunan yang berfungsi dalam bergerak berbilang, sistem penyerahan patut dilaksanakan, jangka hidup, dan prestasi keselamatan. Banyak orang hanya memberi perhatian kepada harga apabila menggunakan lif elektrik dan platform mengangkat, sehingga mengabaikan keselamatan dan kesiapan. Berbanding dengan penghasilan lif elektrik dan platform angkat pekerjaan baik-baik saja dan keselamatan lebih kuat.