KeseronokanJenis tetap hidraulik paksi yang diletakpengilang

penyiar:hp258HP138990173 masa pelepasan:2023-09-18 20:54:17

Dengan peralatan ini, forklift boleh masuk secara langsung ke dalam kereta sedan untuk operasi muatan dan muatan besar. Hanya satu orang yang perlu beroperasi tanpa perlukan bekalan kuasa, untuk menyelesaikan pemuatan dan muatan yang selamat dan cepat barang. Ia tidak hanya boleh mengurangi intensiti kerja anda, tetapi juga menggandakan kuasa muatan dan membuang, mempercepat aliran bahan-bahan dan mendapatkan keuntungan ekonomi yang lebih besar.

Kegagalan sistem hidraulik disebabkan oleh ralat operasi merujuk kepada formasi kegagalan sistem hidraulik semasa operasi normal disebabkan operasi yang salah oleh operator, seperti membuka dan menutup valv secara salah, gangguan secara tiba-tiba bekalan kuasa (peranti yang menyediakan kuasa kepada peranti elektronik), suhu operasi tinggi atau tekanan, menambah minyak yang salah semasa pengisi bahan bakar, dan aras minyak yang tinggi atau rendah dalam tangki, Terlambat pembuangan air terpisah dari bahagian bawah tangki minyak dll. Masalah sistem hidraulik disebabkan oleh ralat operasi tidak disebabkan oleh masalah kualiti minyak hidraulik, sebahagian boleh dicerminkan oleh perubahan kualiti minyak hidraulik

Keseronokan.Co Design; " Kerja& " Penapis bingkai besi boleh menjadi seragam (j) ū n yú n) Suporta tekanan dan mengurangkan kekuatan putaran kerangka, membuat ia lebih kuat dan lebih kekal daripada struktur besi saluran lain

Kekuatan tinggi& " U& " Rancangan cahaya bentuk boleh memastikan muatan tinggi dan operasi jangka panjang tanpa deformasi.

.Elemen operasi pembuatan dan kesan jambatan pembuatan jenis platform adalah rancangan pembayaran yang boleh memenuhi keperluan pembuatan dan pembuatan operasi ke dalam kereta trak.

Bagaimana untuk menggunakan jambatan naik bimbit secara efektif?

Struktur jambatan pengangkutan tetap terbentuk dari tiga bahagian: sistem mekanik, sistem hidraulik, dan kompetisi komersial semakin kuat. Perusahaan produksi mula menyediakan perkhidmatan kualiti, dan industri mekanik memperhatikan lebih banyak perkhidmatan selepas jualan. Sebagai peralatan asas untuk pembangunan perusahaan, Dan perkhidmatan selepas penjualan boleh dengan selesa menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan profesional pembersihan dan perbaikan cacat jambatan naik tetap, pada dasarnya meningkatkan pengalaman mereka dalam menggunakan jambatan naik tetap. jambatan naik tetap China telah berjaya memulakan laluan teknologi tinggi, terutama beberapa perusahaan jambatan naik tetap menawarkan penyelesaian logistik percuma untuk pelanggan, seperti rancangan logistik Yiyi untuk produk mekanik.


KeseronokanJenis tetap hidraulik paksi yang diletakpengilangMengadopsi plat besi berpotensi anti slip, platform mempunyai prestasi anti slip yang baik.

Kedua, pemilihan stesen pam hidraulik dan silinder minyak untuk jambatan naik hidraulik tetap juga penting. Peralatan ini adalah komponen pusat peralatan luaran dan tidak dapat diabaikan. Ini tidak hanya menentukan penggunaan jangka panjang jambatan naik hidraulik tetap, tetapi juga ketidakmampuan untuk menyokong keseluruhan proses operasi!

Ia diperlukan untuk mengakui bahawa tiada objek lain dalam julat penggantian dan penggantian yang boleh menghalanginya. Loading and unloading channels are used to prevent the shipment of excessively long and dangerous items, ia sangat penting untuk pegawai. Pada titik ini, kita akan mempertimbangkan sama ada ada ada cara mudah untuk mengangkut secara langsung forklift ke dalam bekas dengan kereta tangan,KeseronokanJembatan naik hidraulik bergerak, yang tidak hanya menyimpan kerja, tetapi juga dengan cepat memuatkan barang, dan menyimpan biaya dan meningkatkan efisiensi. Selama masa ini, jambatan naik dibahagi lagi menjadi jambatan naik tetap dan jambatan naik bimbit.

Jembatan penerbangan jenis platform juga boleh merancang mod struktur berbeza berdasarkan keadaan laman yang berbeza, dan juga boleh disesuaikan ke atas (dibawah platform kargo) atau ke bawah (dibawah platform kargo) pada skala tertentu, memenuhi aplikasi peranti kebanyakan saluran muatan dan muatan. Simple put, sebuah jambatan boarding terkandung.

Sebelum kerja rumah, periksa dengan hati-hati titik sambungan penyesuaian skru, komponen paip hidraulik untuk kebocoran, wayar longgar, dan kerosakan sebelum sistem hidraulik dan mekanik berfungsi secara biasa. Apabila memuatkan dan memuatkan barang-barang, penting untuk menjaga keseimbangan, menghindari biases yang berlebihan, dan mengambil tindakan untuk menghindari overloading.


KeseronokanJenis tetap hidraulik paksi yang diletakpengilangDigunakan untuk kuasa output enjin.

Quality Assurance.Hari ini kita akan bercakap tentang keuntungan pembuatan dan pembuatan jambatan tetap. seperti yang diketahui, kemahiran produk Gusu pembuatan jambatan tetap telah menerima perhatian yang luas dari profesi. Jembatan penerbangan tetap boleh disesuaikan secara bebas, juga dikenali sebagai plat penyesuaian tinggi. Selepas mengangkat dan menurunkan, ia boleh menetapkan jembatan antara saluran dan trak, sehingga semua forklift boleh melewatinya dan masukkan trak operasi muatan dan muatan, meningkatkan kelajuan muatan dan muatan. Satu boleh menarik ton barang, tetapi juga mengurangkan bilangan masa muatan dan muatan. Mengapa jembatan naik tetap boleh menjadi alat praktik dalam logistik dan gudang? Hari ini, banyak kilang dan workshops modern mempunyai penampilan yang lebih tinggi daripada stesen kargo, yang membawa kesulitan untuk memuatkan dan memuatkan dan menetapkan jambatan naik. Masalah ini boleh diselesaikan. The flexible height adjustment function of the fixed boarding bridge can be applied to trucks of different heights. Berbanding dengan banyak muatan dan muatan manual, jambatan boarding tetap tidak hanya mempunyai keselamatan, tetapi juga meningkatkan kuasa muatan dan muatan yang besar.

Jika ada masalah yang ditemui, mereka perlu diselesaikan dengan segera. Jika mereka tidak dapat diselesaikan oleh diri sendiri, staf pembaikan pembuatan boleh diatur untuk menanganinya. Ini berkaitan dengan keselamatan peribadi dan kehilangan harta. Dalam industri gudang hari ini, jembatan naik hidraulik tetap telah menjadi alat pemuatan dan lepaskan penting. Oleh itu, operasi dan penggunaan jembatan naik telah menjadi semakin penting, dan penyelenggaran dan penyelenggaran normal akan meningkatkan jangka hidup jembatan naik hidraulik. Jadi apa yang perlu diperhatikan apabila beroperasi dan menggunakan jembatan boarding hidraulik? Saya ingin memberikan perkenalan terperinci (xiá ng xì), berharap untuk membantu pelanggan dan rakan-rakan kami.

Jembatan pengangkutan adalah peralatan bantuan khusus untuk mencapai muatan dan lepaskan cepat barang. Fungsi penyesuaian tingginya menggunakan jembatan antara trak dan platform kargo dalam gudang, dan forklift dan kenderaan lain boleh bergerak dan muat barang dalam banyak dalam trak. Hanya satu orang perlu bekerja untuk mencapai muatan dan lepaskan cepat barang. Ia memungkinkan perusahaan untuk mengurangkan jumlah besar kerja, meningkatkan efisiensi kerja, dan mendapatkan keuntungan ekonomi yang lebih besar.

Keseronokan.Saiz jambatan pengangkutan tetap ditetapkan pada selang: 2440 x 1830mm, saiz bibir: 400mm, kuasa motor: 0.75/5kw, dan saiz peralatan lubang dasar yang diperlukan ialah 2600 x 1860 x 510 mm. Kapasiti muatan jambatan pengangkutan relatif besar, dan kapasiti muatan piawai ialah 8 ton 10 ton, dan 12 ton.

Kerana operasi elektrik peralatan, ia tidak boleh mengandungi terlalu banyak muatan dan saiz terlalu besar. Struktur jambatan boarding hidraulik tetap terdiri dari sistem mekanik, sistem hidraulik, dan sistem elektrik. Platform dan chassis membentuk sistem mekanik. Platform ini berdasarkan&quo; U” Berbentuk besi seperti kerangka, dengan berat badan ringan dan kapasitas pembawa besar; Penghalang dibuat dari plat baja berpotensi anti slip dan mempunyai kapasitas pembawa muatan tinggi; Penghalang ini dibuat dari plat baja berpotensi anti slip dan boleh menahan pemandu muatan penuh forklift tanpa meluncur, meningkatkan kepercayaan kerja. Bagaimana untuk menggunakan jambatan naik bimbit secara efektif?

Masa hidup boleh mencapai dua kali lipat dari ban di jambatan pengangkutan yang ketat. In addition, the wear and tear of the rear axle tires varies greatly. Under the same operating conditions,KeseronokanJembatan naik bimbit hidraulik, tires that do not use self steering cars wear three to four times faster. Jelas bahawa biaya tambahan yang disebabkan dengan menggunakan jambatan pengangkutan diri akan segera dibalas. Kereta setengah menggunakan jambatan boarding yang mengendalikan diri fleksibel dalam operasi dan memerlukan lebar jalan yang sempit apabila berputar, sesuai untuk pelbagai kesempatan. Eksperimen telah menunjukkan bahawa radius pusingan kereta setengah dengan panjang dan muatan tubuh yang sama boleh dikurangkan sekitar 10% apabila menggunakan kereta yang mengendalikan diri.